Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#6646 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2007 - 18:10

i just finished zelda: PH and i'm not satisfied at all...:P why?

Ask the Nintendo fanboys... :P

Έλεος... εγώ θα έχω πεθάνει και η Nintendo θα συνεχίζει να βγάζει Zelda games. :yawn2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#6647 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2007 - 18:19

Για την ακρίβεια τα εγγόνια μας θα έχουν πεθάνει και η Nintendo θα συνεχίζει να κυκλοφορεί τη σειρά...blame all those who buy a game just because it has a well known trademark on it and used to be worthy of our time....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6648 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2007 - 18:20

Ask the Nintendo fanboys... :P

Έλεος... εγώ θα έχω πεθάνει και η Nintendo θα συνεχίζει να βγάζει Zelda games. :yawn2:

παλι καλα να λες που θα τα βγαζεί!!!:oo::oo::oo:σκεψου να ζουσαμε χωρις zelda ιιιιιιιιιιιιι:oo::oo::terror2:
Δημοσιευμένη  εικόνα
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#6649 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2007 - 18:26

παλι καλα να λες που θα τα βγαζεί!!!:oo::oo::oo:σκεψου να ζουσαμε χωρις zelda ιιιιιιιιιιιιι:oo::oo::terror2:

Δεν ξέρω για 'σένα αλλά εγώ μια χαρά ζούσα χωρίς αυτό έτσι όπως έχει γίνει η σειρά.Το μόνο Zelda που έλεγε ήταν το πρώτο πρώτο και οι εκδοχές για το Gameboy,απο 'κεί και πέρα η σειρά θα έπρεπε να σταματήσει εδώ και χρόνια...αλλά 'ντάξει,αφού οι τσέπες των υπεύθινων της Nintendo γεμίζουνε κάθε φορά που κυκλοφορεί ένα απο αυτά.λογικό είναι να συνεχίσουνε να βγαίνουνε....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6650 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2007 - 18:45

Fanboy spotted... yami, shoot away! Posted Image

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#6651 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2007 - 19:28

επειδή πάταγες εσύ μήπως;

:hahaha::hahaha::hahaha:

That was good! Even for your age you have skillz :D
:hahaha::hahaha::hahaha:

Matthew, έλα στις προβολές ... εκεί όλο και κάποιον/α θα γνωρίσεις που έχει και κοινά ενδιαφέροντα.
Επίσης θα δείς τις πραγματικές μας μάσκες....εεε φάτσες και που ξέρεις μπορεί μετά η να μην ξανακάνεις post εδώ ή να μην ξαναχάσεις προβολή.
Spoiler:

Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#6652 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2007 - 19:47

Ας κάνω λίγη διαφήμιση.Όσοι πιστοί προσέλθετε http://www.anime.gr/forums/%D3%F7%FC%EB%E9%E1-%D0%F1%EF%F4%DC%F3%E5%E9%F2/3301-otaku-megapack.html#post105614

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6653 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2007 - 20:53

Ahem... διαφημίσεις αλυσίδων στο Black Hole... :nosey:

Λέω να βάλω κανόνα: Όποιος θέλει να βάλει διαφήμιση της αλυσίδας του στο Black Hole (γνωστό και ως Το Μόνο Thread Που Το Διαβάζουν Όλοι ™), οφείλει να στέλνει στους υπεύθυνους moderators (fingo & me) τζάμπα κόπιες.

Posted Image

2112.gif

#6654 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2007 - 20:56

Αφού εσύ έτσι κι αλλιώς(αν αξιωθείς να έρθεις εδώ) τζάμπα θα τα πάρεις(αυτά και πολλά άλλα) οπότε μη μιλάς καθόλου:erk:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6655 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2007 - 20:57

Κοίταξα στο Anime of the Year 2007 και παρατήρησα πως από τα φετινά Anime μόνο τα Claymore και Lucky Star έχω δει (και τα ψήφισα) και λίγο από τα Seirei no Moribito και Darker Than Black, επειδή τα έπιασε η AnimeClipse. Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#6656 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2007 - 21:25

πυραμίδα για μενα το καλητερο ηταν το majora's mask το μονο τοσο ατμοσφαιρικό!
εσενα μπορει να μην σου άρεσε αυτο αντε και το ph μετριο (μπορει και κακο) ηταν!
αλλα τα αλλα ολα ειναι απιστευτα!!!Τα εχεις πέξει γενικά η απλά λες οτι ειναι μάπες πεφτοντας στην παγιδά που λεεί "είναι συνέχεια αρα <=> μούφα"????
Δημοσιευμένη  εικόνα
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#6657 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2007 - 21:31

πυραμίδα για μενα το καλητερο ηταν το majora's mask το μονο τοσο ατμοσφαιρικό!
εσενα μπορει να μην σου άρεσε αυτο αντε και το ph μετριο (μπορει και κακο) ηταν!
αλλα τα αλλα ολα ειναι απιστευτα!!!Τα εχεις πέξει γενικά η απλά λες οτι ειναι μάπες πεφτοντας στην παγιδά που λεεί "είναι συνέχεια αρα <=> μούφα"????

χμ,κοίτα,έχω παίξει μέχρι και εκείνο το Zelda για το Nintendo 64 (δεν ξέρω αν έχουν έχει βγεί μόνο αυτο για εκείνη τη κονσόλα),οπότε μιλάω μόνο για ότι βγήκε και έπαιξα μέχρι τότε.Κοίτα,για εμένα το Zelda μου θυμίζει τις μέρες του SNES,όταν έβλεπα τα γραφικά του DOOM και πίστευα ότι ήταν έργο τέχνης(τόοοοοοσο παλιά μιλάμε) και τις νύχτες που χτυπιόμουνα με το Gameboy,οπότε είναι δύσκολο να το δώ αντικειμενικά.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6658 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2007 - 21:50

Zelda Universe

Μέχρι το FOUR SWORDS ADVENTURES έχω παίξει και δεν με πειράζουν οι συνέχειες...
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#6659 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2007 - 21:54

Πάντος γενικά τα αγοράκια γατάκια από ότι έχω καταλάβει και από τον δικό μου ψιψίνο
είναι και πολύ παιχνιδιάρικα ζωή να έχουν :wooi2:

Tomodachi2 και συγκάτοικος Morita σ' ευχαριστούν θερμά, και για τα καλά σου λόγια και γιατί μας έκανες ακόμα καλύτερη μια ήδη καλή ημέρα! :wooi2:

και για να σε ανεβάσουμε λίγο περισσότερο, να μια πίκ του Morita, όταν ήταν 2 μηνών...
Spoiler:

...γιατί τώρα είναι 5 μηνών
Spoiler:
(τινέϊντζερ! Και μου ρίχνει και κάτι..."λογοκρισίες", όταν κάθομαι και παρακολουθώ μεσημεριανές εκπομπές στην τηλεόραση....):blurah5:

#6660 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2007 - 00:03

Έχουμε πάρει και εμείς ένα γατάκι σπίτι. Το σώσαμε κυριολεκτικά. Βέβαια, έχουμε και σκύλο, αλλά τα πάνε σχετικά καλά! Δεν ξέρουμε όμως αν είναι αγόρι ή κορίτσι. Πάντως είναι πάρα πολύ ζωηρό και μας τα έχει ψιλοσπάσει τα νεύρα, οπότε μάλλον αγοράκι είναι! :hihi2: