Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2012 - 20:27
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2012 - 20:29
Αnw ειχε και τα θετικά του αυτο το πανυγηρακι
1 καλο, για πρωτο χτυπημα απέναντι στο δικομματισμο, τσεκ.
2 τεραστιο ποσοστο δε μασησε απο το χιτακι "ακυβερνησια", παρα την πλυση εγκεφαλου, τσεκ.
3 τα ευρωπαικα κεφαλια ψιλοφοβηθηκαν και αρχισαν ενα αντιφατικο (ας πουμε) μειγμα απειλων αλλα και υποχωρησεων.
Δεν ειναι τοσο ασχημα τα πραγματα οσο θελουν να πιστευουμε. Αισιοδοξηστε λιγο.
Καταρχας, ακομα δεν εχουμε κυβερνηση. Υπαρχει δρομος ακομα. Κι αν εχουμε, δεν ξερουμε για ποσο.
και αντι να αγριευετε καλυτερα βοηθηστε τους υπολοιπους να ωριμασουν πολιτικα (και μεις μαζι, δηλαδη) γιατι οι αγριαδες και οι κοντρες, χρειαζονται κι αυτες μεν, αλλα σε υπερβολικες δοσεις δημιουργουν και αλλα διπολα, τριπολα, τετραπολα, και τελικως μην καταληξουμε ολοι στο pole dancing, που ειναι και της μοδας, βοηθεια μας.

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2012 - 20:35
Συμφωνω απολυτως μαζι σου(ολα). Επισης το χειροτερο για μενα ειναι οτι θα μας κυβερναει παλι ΠΑΣΟΚ μαζι με ΝΔ τωρα, δηλαδη διπλασια καταστροφη...Δεν, ειλικρινα δεν θελω να ριξω λαδι στη φωτια αλλα μου το στειλαν στο FB και ειναι πολύ γλυκούλι :3
Spoiler:
Αnw ειχε και τα θετικά του αυτο το πανυγηρακι
1 καλο, για πρωτο χτυπημα απέναντι στο δικομματισμο, τσεκ.
2 τεραστιο ποσοστο δε μασησε απο το χιτακι "ακυβερνησια", παρα την πλυση εγκεφαλου, τσεκ.
3 τα ευρωπαικα κεφαλια ψιλοφοβηθηκαν και αρχισαν ενα αντιφατικο (ας πουμε) μειγμα απειλων αλλα και υποχωρησεων.
Δεν ειναι τοσο ασχημα τα πραγματα οσο θελουν να πιστευουμε. Αισιοδοξηστε λιγο.
Καταρχας, ακομα δεν εχουμε κυβερνηση. Υπαρχει δρομος ακομα. Κι αν εχουμε, δεν ξερουμε για ποσο.
και αντι να αγριευετε καλυτερα βοηθηστε τους υπολοιπους να ωριμασουν πολιτικα (και μεις μαζι, δηλαδη) γιατι οι αγριαδες και οι κοντρες, χρειαζονται κι αυτες μεν, αλλα σε υπερβολικες δοσεις δημιουργουν και αλλα διπολα, τριπολα, τετραπολα, και τελικως μην καταληξουμε ολοι στο pole dancing, που ειναι και της μοδας, βοηθεια μας.
Τι να πω, μαλλον δεν το παρουσιασα σωστα.Δεν ήταν ειρωνία αυτό αλλά δεν πειράζει. Καλή καρδιά πάνω από όλα.
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2012 - 20:36
Όμως, είναι σωστό να λέει δημόσια ότι έδωσε ποινή σε ένα μέλος; Δε νομίζω. Δε θέλω να το παίξω συνήγορος του διαβόλου, αλλά το moderation team δεν είναι εδώ για να διαλαλεί ένα παράπτωμα που έκανε ένας χρήστης.Eπειδή δεν θέλει σε ένα forum που είναι moderator κάποια μέλη να έυχονται σε ομάδες ανθρώπων να πάνε να πεθάνουν σημαίνει ότι δεν έχει συνείδηση του τί γίνεται έξω. Μμμμάλιστα. Λογική.
PMs are the answer.
(Σταματάω εδώ από πλευράς μου, γιατί δε θέλω με τίποτα η "Τρύπα" να γίνει λαϊκό δικαστήριο. Απ' ό,τι είδα δεν υπάρχει και τρόπος επικοινωνίας με όλα τα μέλη της συντονιστικής ομάδας)
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2012 - 20:38
Adorkable!Αφιερωμένο σε όλες τις κοπέλες του forum :3
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z5NRWM3FgqA[/youtube]
Ειδικά εκεί που μπερδεύουν τα λόγια. Damn that was cute ~ακόμα και αν αυτοί οι κοιλιακοί με φοβίζουν γιατί μου θυμίζουν τις σχάρες που χρησιμοποιούσαν παλιά για να πλένουν τα ρούχα στα ποτάμια *Lucky Luke education*~~

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2012 - 20:41
Μια χαρά σωστό είναι. Παραδειγματισμός , my friend. Οι ποινες δεν είναι μόνο για να δείχνεις σε κάποιον οτι αυτό που έκανε ήταν λάθος αλλά και για να το δείχνεις και στους άλλους ωστε να μην επαναληφθεί.Όμως, είναι σωστό να λέει δημόσια ότι έδωσε ποινή σε ένα μέλος; Δε νομίζω. Δε θέλω να το παίξω συνήγορος του διαβόλου, αλλά το moderation team δεν είναι εδώ για να διαλαλεί ένα παράπτωμα που έκανε ένας χρήστης.
PMs are the answer.
(Σταματάω εδώ από πλευράς μου, γιατί δε θέλω με τίποτα η "Τρύπα" να γίνει λαϊκό δικαστήριο. Απ' ό,τι είδα δεν υπάρχει και τρόπος επικοινωνίας με όλα τα μέλη της συντονιστικής ομάδας)
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2012 - 20:42
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2012 - 20:51
Γιατί το αναφέρω; Επειδή πριν από λίγο καιρό αποφάσισα να το προχωρήσω λίγο παραπάνω και να σταματήσω να πειρατεύω ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!!!! (Δεύτερο σοκ.) Ταινίες, σειρές, κινούμενα, μέχρι και Anime, από 'δω και πέρα μόνο νόμιμα! Έτσι, για να δω αν γίνεται.
Φυσικά έχω κάμποσα (hint: ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!!!) DVD με ταινίες και σειρές για να με κρατήσουν αλλά όπως είναι φυσικό κάποια στιγμή θα τελειώσουν. Θυμάμαι να έχει πάρει το μάτι μου σε κάποιες επίσημες ιστοσελίδες που σε αφήνουν να δεις επεισόδια δωρεάν, οπότε είπα να το ψάξω λίγο, και άρχισα να τρώω στη μάπα την πίπα:
Nickelodeon: "Sorry, this video is unavailable from your location."
Doctor Who: "Currently BBC iPlayer TV programmes are available to play in the UK only, but all BBC iPlayer Radio programmes are available to you."
The Maxx: "Sorry, we're unable to offer this video to users in your region."
...Και πάει λέγοντας! Και εκεί που το έχω πάρει απόφαση πως κανένας δεν με αγαπάει, λέω να κάνω και μια τελευταία προσπάθεια με το Adult Swim...
Ήδη τα πράγματα δείχνουν καλύτερα, καθώς αυτοί τουλάχιστον έχουν λίγη επίγνωση: "You've reached this page because we are currently not allowed to share our videos across United States borders. It sucks. We know. If you're in Europe or the UK, try adultswim.co.uk."
Μου έφτιαξε λιγάκι τη διάθεση, και προετοιμασμένος να φάω κι άλλη απογοήτευση, δοκιμάζω και ο βρετανικό Adult Swim. Πατάω κάποιο τυχαίο επεισόδιο Metalocalypse, περιμένω να τελειώσει η διαφήμιση, και OMIGOD ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ!!!!!
Όχι μόνο μπορώ, λοιπόν, να δω όσα full επεισόδια από σειρές υπάρχουν στη Βρετανική ιστοσελίδα του Adult Swim, αλλά μπορώ να δω και κάποια επιπλέον επεισόδια από τις ίδιες σειρές και στην Αμερικάνικη ιστοσελίδα!
Μπορεί να μην έχει πολλά επεισόδια και πολλές σειρές, αλλά αυτή τη στιγμή μόνο και μόνο για αυτό δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο έχει ανέβει το Adult Swim στα μάτια μου...
Adult Swim UK
Επίσης, αν και θα ήθελα πάρα πολύ (πάρα, πάρα πολύ) να το αποφύγω, θα αναγκαστώ να κάνω μια εξαίρεση και να πειρατέψω το My Little Pony: Friendship is Magic, τουλάχιστον μέχρι να υπάρξει κάποιος νόμιμος τρόπος να το δω.
Α ρε τι θυσίες κάνω για την επιστήμη... (Μη γελάτε! Για πείραμα έκοψα την πειρατεία! Επιστήμη θεωρείται! Μη με κρίνετε! Αφήσ'τε με ήσυχο!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kain: 18 Ιούνιος 2012 - 20:58
![]()
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2012 - 20:54
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2012 - 20:55
Το θέμα είναι άλλο. Αν κάποιος γράψει κάτι το οποίο είναι ενάντια στους όρους χρήσης, παίρνει ποινή, αλλά δε νομίζω ότι είναι σωστό από ηθικής πλευράς να λέγεται ονομαστικά, ούτε καν για παραδειγματισμό. Μπορείτε κάλλιστα εσείς της Σ.Ο. να γράψετε μια σημείωση στο θέμα, τύπου:Αkihito ΠΑΝΤΑ η Σ.Ο έδινε δημόσια τα warnings. Και αυτό γιατί οι χρήστες πρέπει να ξέρουν τα όρια σε μια συζήτηση έτσι ώστε να μην τα περνάνε. Πήγαινε και σε οποιοδήποτε άλλο (σοβαρό) φόρουμ και θα δεις ότι έτσι γίνεται. Δεν διαλαλούμε το "παράπτωμα" κάποιου για να τον ρεζιλέψουμε ~αν είναι δυνατόν δηλαδή~ αλλά για να ξέρει και αυτός αλλά και οι υπόλοιποι ότι κάτι πάει λάθος. Επίσης έτσι αποφεύγονται και οι απαντήσεις που οδηγούν σε flame.
Σημείωση ΟΣ: Τα προηγούμενα μηνυματα αφαιρέθηκαν. Παρακαλείσθε να μένετε εντός θέματος/κρατάτε σε επίπεδο τη συζήτηση.
Νομίζω έτσι είναι κάπως πιο δημοκρατικό.
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2012 - 20:59
Το να το κρύβουν είναι τόσο δημοκρατικό όσο το να μην αφήνουν τους δημοσιογράφους να λένε τα ονόματα των κατηγορουμένων στα δικαστήρια
(το τράβηξα με το παράδειγμα? :/)
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2012 - 21:03
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2012 - 21:03
Εντός θέματος στην τρύπα? Α ναι , έχει θέμα εκτός θέματος...
Το να το κρύβουν είναι τόσο δημοκρατικό όσο το να μην αφήνουν τους δημοσιογράφους να λένε τα ονόματα των κατηγορουμένων στα δικαστήρια
(το τράβηξα με το παράδειγμα? :/)
Ε ναι το τράβηξες λιγάκι
Αυτό γίνεται γιατί "ο κατηγορούμενος είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου" και το κοινωνικό στίγμα και ο διασυρμός από τα κανάλια είναι κάτι που θα κουβαλάει σε όλη του τη ζωή ακόμα και αν αθωωθεί. Εν προκειμένω δεν υπάρχει ούτε κοινωνικό ούτε φορουμιακό στίγμα XD
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2012 - 21:05
Akihito δικαίωμά σου να διαφωνείς αλλά ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούσε η ομάδα και θα συνεχίσει να λειτουργεί είναι συγκεκριμένος και ακολουθεί συγκεκριμένο σκεπτικό το οποίο σου εξηγήθηκε εκτενέστατα.