Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#66481 AlexT

AlexT

Anime Newbie

• Banned
  • 53 posts

Posted 18 June 2012 - 16:35

Yo ganstaz
Posted Image

#66482 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 18 June 2012 - 16:37

Άκουσα το γάλα του βουβαλιού είναι πιο καλό.

Edited by Nikos1451, 18 June 2012 - 16:38.

#66483 AlexT

AlexT

Anime Newbie

• Banned
  • 53 posts

Posted 18 June 2012 - 16:43

In continuation to previous post. We need this guy
Youtube Video

#66484 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 18 June 2012 - 16:48

Posted Image

#66485 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 posts

Posted 18 June 2012 - 16:55

Δεν αντεχω αλλο διαβασμααα!!! :madtodeath:αχ καημενοι μαθηματικοι τι περασατε για να γινετε σπουδαιοι! :blurah5:

#66486 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 18 June 2012 - 18:26

Creepy cat is creepy

Spoiler:

Posted Image

#66487 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 18 June 2012 - 19:10

Πριν λίγο με πήρανε τηλέφωνο για μία έρευνα για το τί βλέπω στην τηλεόραση που κράτησε 20 ολόκληρα λεπτά ~έχω δουλέψει σε εταιρία δημοσκοπήσεων οπότε δεν παραπονιέμαι~

Καλύτερη στιγμή. Με ρωτάει ο τυπάς ερωτικές ταινίες βλέπετε? Εγώ : τσόντες? Αυτός : Εχμ ναι. Εγώ : Στην τηλεόραση? Όχι. :hahaha:

xbJ3b2w.jpeg

#66488 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Κοπεγχάγη

Posted 18 June 2012 - 19:23

Πραγματικα θα γουσταρα να βγει ΣΥΡΙΖΑ σε αυτες τις εκλογες, για να παμε λιγο κοντρα στην ευρωπη γιατι αποτι φενετε με την ΝΔ παρντον κιολας αλλα θα φαμε και αλλο αγγουρι. Ελπιζω να ξυπνησει λιγο ο κοσμος και να σταματησει να βλεπει τηλεοραση, εξετιας των ΜΜΕ βγηκε η ΝΔ. Οταν προπαγανδιζουν και σου λενε "Ξερεις τι, αν ψηφισεις αντιμνημονιακο κομμα θα παμε στην δραχμη και θα πεινασεις"... Ναι γιατι τωρα δεν πειναμε... Ζωα...
Anyway δεν θελω να σας προσβαλω ΝεοΔημοκρατες αλλα καλυτερα πηγαινετε να πεθανετε.

ezgif.com-resize.gif

#66489 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 June 2012 - 19:29

Anyway δεν θελω να σας προσβαλω ΝεοΔημοκρατες αλλα καλυτερα πηγαινετε να πεθανετε.

Απαγορεύεται η αποστολή μηνυμάτων που περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο (ειδικότερα για ευαίσθητα προσωπικά ζητήματα όπως η θρησκεία, η σεξουαλικότητα και η πολιτική), θίγοντας και προκαλώντας τους υπόλοιπους χρήστες. Κάθε γνώμη - όσο ακραία και αν είναι - έχει δικαίωμα να ακουστεί, μπορεί όμως να εκφραστεί με πολλούς αποδεκτούς τρόπους και σίγουρα όχι μόνο με χρήση προσβλητικών λέξεων ή φράσεων. Οι mods έχουν κάθε δικαίωμα να τροποποιούν ή και να αφαιρούν τέτοιες φράσεις για την διατήρησης της τάξης στο forum.

Δεν συμμαζεύεστε λιγάκι? Δηλαδή οκ λέγαμε για τους χρυσαυγίτες και τον τρόπο με τον οποίο διεξάγουν "διάλογο" και πολλοί κοντεύετε να τους φτάσετε.

+1 warn στον LethalMike.

Από εδώ και στο εξής πιο πολιτισμένη συζήτηση παρακαλώ.

#66490 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 18 June 2012 - 19:45

Που να ήθελες κιόλας.

#66491 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 18 June 2012 - 19:54

Αφιερωμένο σε όλες τις κοπέλες του forum :3

Youtube Video

xbJ3b2w.jpeg

#66492 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 posts

Posted 18 June 2012 - 20:14

Δεν συμμαζεύεστε λιγάκι? Δηλαδή οκ λέγαμε για τους χρυσαυγίτες και τον τρόπο με τον οποίο διεξάγουν "διάλογο" και πολλοί κοντεύετε να τους φτάσετε.

+1 warn στον LethalMike.

Από εδώ και στο εξής πιο πολιτισμένη συζήτηση παρακαλώ.

Με συγχωρεις εχεις δικιο. Πιστευω ομως ο θυμος μου δικαιολογείται. Δεν θα ηθελα αυτην την στιγμη να ανοιξω συζητηση και να το κανω μελοδραμα. Αλλα αποτι φενετε δεν εχεις καταλαβει ακομα τι γινετε εξω στον κοσμο... Ή τουλαχιστον αυτο μου δειχνεις...

ezgif.com-resize.gif

#66493 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 18 June 2012 - 20:15

http://www.comedylab.gr/video/640

Edited by Spaceman, 18 June 2012 - 20:17.

#66494 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 18 June 2012 - 20:17

Με συγχωρεις εχεις δικιο. Πιστευω ομως ο θυμος μου δικαιολογείται. Δεν θα ηθελα αυτην την στιγμη να ανοιξω συζητηση και να το κανω μελοδραμα. Αλλα αποτι φενετε δεν εχεις καταλαβει ακομα τι γινετε εξω στον κοσμο... Ή τουλαχιστον αυτο μου δειχνεις...

Eπειδή δεν θέλει σε ένα forum που είναι moderator κάποια μέλη να έυχονται σε ομάδες ανθρώπων να πάνε να πεθάνουν σημαίνει ότι δεν έχει συνείδηση του τί γίνεται έξω. Μμμμάλιστα. Λογική.

xbJ3b2w.jpeg

#66495 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 posts

Posted 18 June 2012 - 20:24

Eπειδή δεν θέλει σε ένα forum που είναι moderator κάποια μέλη να έυχονται σε ομάδες ανθρώπων να πάνε να πεθάνουν σημαίνει ότι δεν έχει συνείδηση του τί γίνεται έξω. Μμμμάλιστα. Λογική.

Και τωρα βασιζεσε σε μια φραση για να με αποδειξεις λαθος. Δεν πιστευω οτι θα επρεπε να κανω διευκρινιση αλλα συγκεκριμενη φραση ηταν ειρωνικη. Κανε μου την χαρη και ξαναδιαβασε αυτο που εγραψα.

ezgif.com-resize.gif