Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#66406 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 17 June 2012 - 20:14

^Συγγνώμη κύριε Kenny που σας το χαλάω αλλά οι Σουηδοί προτιμούν μελαχροινές (how couldn't they) :canthelp:

Dream on. :P

Kenny αφού σου αρέσουν τόσο πολύ οι Σουηδέζες που τις θεωρείς κλάσεις ανώτερες by default έλα και εσύ μαζί μας. ;)

Μην παραποιείς τα λόγια μου. Εγώ είπα απλά τι προτιμούν οι σουηδοί, όχι εγώ. :wis:

Είχα την εντύπωση ότι βρισκόμουν σε j-friendly forum...

Δεν χρειάζεται τα γούστα μας να μοιάζουν με τα γούστα του μέσου weeaboo on everything (and it's a good thing they don't, I might add).

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#66407 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 537 posts

Posted 17 June 2012 - 20:16

ανατολικο μπλοκ και ξερω ψωμι....προσωπικα ειμαι αραβωνιασμενος(παω για κρεμαλα τελος καλοκαιριου)με μολδαβη(κραμα μολαδαβιας-ελλαδας)......(αν και ειναι εδω απο τα 5 και μετα απο 20 χρονια εχει γινει σαν της ελληνιδες)......................
sex rulez....house work rulez.....cooking rulez.......τι αλλο να θες απο τη ζωη σου......
θα την εκανα για μολδαβια αλλα και εκει τα ιδια σκατα ειναι ...αν και η προικα που εχει σπιτι σε λιμνη με δελεαζει................... :hehehe: :hehehe:

#66408 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 17 June 2012 - 20:22

sex rulez....house work rulez.....cooking rulez.......τι αλλο να θες απο τη ζωη σου......

Να κάνει και κάτι άλλο εκτός από απλά σεξ/νοικοκυριό/κουζίνα;

Oh, I'm sorry... I projected myself into another man's life again.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#66409 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 17 June 2012 - 20:23

Μην παραποιείς τα λόγια μου. Εγώ είπα απλά τι προτιμούν οι σουηδοί, όχι εγώ. :wis:

Δεν παραποιώ τα λόγια σου. :) To how couldn't they υποδηλώνει ότι όχι μόνο συμμερίζεσαι την επιλογή αλλά την θεωρείς και αυτονοητη.
:PPPPP

Koίτα τώρα αν δεν θες, δεν σε παίρνουμε παρέα. Θα πάρω την TSM και την mono και θα πάμε μόνες μας.

#66410 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 17 June 2012 - 20:28

Δεν χρειάζεται τα γούστα μας να μοιάζουν με τα γούστα του μέσου weeaboo on everything (and it's a good thing they don't, I might add).

Προφανώς όχι. Απλά οι συγκεκριμένες είναι μαζί με τις ελληνίδες και τις γαλλίδες μακράν οι πιο υποτιμημένες γυναίκες του πλανήτη, γι' αυτό και έλπιζα να δω κάποια σχετική αναφορά.
Posted Image

#66411 AlexT

AlexT

Anime Newbie

• Banned
  • 53 posts

Posted 17 June 2012 - 20:30

Να κάνουμε ένα poll τι γουστρουν σε μια γυναίκα/άντρα οι anime fan :P

#66412 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 537 posts

Posted 17 June 2012 - 20:32

Να κάνει και κάτι άλλο εκτός από απλά σεξ/νοικοκυριό/κουζίνα;

Oh, I'm sorry... I projected myself into another man's life again.

ειπα τα βασικα...αν και απο τον καιρο που σε ξερω δεν νομιζω να θελεις και αλλα.....αλλα τα + ειναι οτι δεν πρηζει κακαλα....δεν εχει βαλθει να γινει καριεριστρια...εχει την δουλεια της και περναει καλα και βασικο......της αρκη να βγενουν τα εξοδα του σπιτιου και να περναμε ευχαριστα.....
θυμαμαι την πρωην μου που πριν μερικα χρονια εβλεπε και ονειρευοτανε mercedes porsche bmw και βρεχοτανε.........
ηθελε εξοδους και χιλικια και εγω μαδιομουνα καθε 3 και λιγο...και γενικα κατα καιρους μου περασανε τετοια φυντανακια......
αααααααααααααααααααααααααα...........και ενα ακομα +
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ......

τα ανω εχουν γραφτει βαση προσωπικων εμπειριων,,,,,δεν λεω οτι ολες η ελληνιδες ειναι ετσι.....
μην πεσετε η γυναικες του φορουμ να με φατε...(αν και απο την κουβεντα δεν ειδα να λετε καμια καλη κουβεντα για τους αντρες ελληνες...)

σπερνω ανεμους και θα θερισω θυελες το κοβω.................. :beaten:

#66413 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 17 June 2012 - 20:36

Οι γυναίκες του φόρουμ έχουν μείνει άναυδες μάλλον...

xbJ3b2w.jpeg

#66414 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 17 June 2012 - 20:37

Ζοφερές αναμνήσεις από το "Η γυναίκα... γενικά" είναι αυτά που παίζουν στο μυαλό μου ή μου φαίνεται; :woot:

Posted Image

We must be nothing less than fabulous.

^MyAnimeList^

#66415 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 17 June 2012 - 20:39

Δεν παραποιώ τα λόγια σου. :) To how couldn't they υποδηλώνει ότι όχι μόνο συμμερίζεσαι την επιλογή αλλά την θεωρείς και αυτονοητη.
:PPPPP

Επιμένεις, βλέπω. Ναι, είναι αυτονόητη, για τον ίδιο λόγο που είναι αυτονόητο ο ιταλός να έλκεται από ιταλίδες, ο ρώσος από ρωσίδες, ο βραζιλιάνος από βραζιλιάνες και ο ινδός από ινδές. Το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνεις διαμορφώνει σε τεράστιο βαθμό τα γούστα σου, and partners are no exception. :P

Να κάνουμε ένα poll τι γουστρουν σε μια γυναίκα/άντρα οι anime fan :P

Uhm, yeah, let's NOT have that thread, καλύτερα.

[...] αν και απο τον καιρο που σε ξερω δεν νομιζω να θελεις και αλλα [...]

Δεν θα έλεγα ότι με ξέρεις τότε. :stubborn:

2112.gif

#66416 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 17 June 2012 - 20:42

OMFG!

Popcorn time!!

#66417 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 17 June 2012 - 20:44

Το ποπ κορν είναι για όλες τις ώρες :P

Τώρα εντάξει, το τί ψάχνει ο καθένας σε έναν/μία σύντροφο είναι δική του προσωπική υπόθεση, καλό είναι να μην γενικεύουμε όμως.

xbJ3b2w.jpeg

#66418 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 17 June 2012 - 20:44

Ας αλλάξουμε κλίμα, τι λέτε;

Έχει κανένας ανοιχτή τηλεόραση; Πόσο έχει προχωρήσει η καταμέτρηση των ψήφων;

Posted Image

We must be nothing less than fabulous.

^MyAnimeList^

#66419 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 537 posts

Posted 17 June 2012 - 20:46

Οι γυναίκες του φόρουμ έχουν μείνει άναυδες μάλλον...

ελπιζω να μην παρεξηγηθικα.....το ποστ μου ηθελα να περασει στο χαλαρο και στο χαβαλοπαρειστικο....αλλωστε εχω και καλες αναμνησεις απο ελληνιδες.........

.Δεν θα έλεγα ότι με ξέρεις τότε. :stubborn:

ελπιζω και εσυ να μην παρεξηγηθικες.....

#66420 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 17 June 2012 - 20:47

Προς το παρόν είμαστε στο στάδιο που παίζουν την κολοκυθιά. Θέλω κυβέρνηση, εγώ δεν θέλω, εγώ θα μπω αν μπει και ο Αλέξης, η Αλέκα γιατί δεν μπαίνει, ο Φώτης τί θα κάνει.

Αν όλοι αυτοί δεν αποφάσιζαν για μας θα έλεγα πως είναι οριακά αστείο.

xbJ3b2w.jpeg