τωρα περα απο την πλακα το πολιτικο σκηνικο στη ελλαδα εχει ερθει τουμπα......
προσωπικα χαιρομαι μιας και ποτε δεν με εξεφραζαν τα κομματα στην ελλαδα......αλλωστε λογο ηλικιας ειμαι και εγω της γενιας που μεγαλωσε με το απιστευτο κινητρο του.... ''τελειωσε το λυκειο να σε χωσουμε στο δημοσιο με τον Χ πολιτικο..'''
και εγω απο αντιδραση τελειωσα τεχνικο............

απο εκει και περα τα πραγματα γινανε τοσο σκατα που δεν φτιαχνονται.......οτι και να κανουμε εμεις .....(εκτος και αν δεις κανα 2 εκατομμυρια ελληνες μπροστα στην βουλη και μπουνε μεσα...)
ουτε η βια ειναι λυση,ουτε η αντιδραση με την χρυση αυγη που το βρισκω εμετικο τουλαχιστον,ουτε η αποχη ουτε τιποτα......δυστηχως εγω εχω πεσει στο απολυτο κενο...λυση δεν εχω...τον κωλο μου δεν το εβαλα κατω,για να προλαβω καποιους δεν εκατσα απαθεις..και κεντρο κατεβαινα και με τους αγανακτισμενους ημουν και το εκλογικο μου δικαιωμα εκτελεσα.
δυστιχως ομως το μπλεξιμο με την ευρωπη ειναι τοσο μεγαλο που δεν μπορουν να γινουν και πολλα...
αν ειμασταν μια χωρα που δεν ειναι πουθενα...ειναι δηλαδη μονη της...τοτε μπορει και να ηταν δυνατον να κανουμε πολλα σαν μαζα...
τωρα με τα psi euro ομολογα κεντρικες τραπεζες δντ τονα ταλλο και τα @@@@ μανταλακια ειναι τετοιο το κουβαρι που δεν βγαινει ακρη.....
εγω προσωπικα που βλεπω το συριζα να ειναι ισως και 1ο κομμα το βραδυ βλεπω μια ιλιαχτιδα(δεν ειμαι με κανεναν το ξανατονιζω)οχι οτι θα κυκλοφορουμε με ferrari απο αυριο αλλα τουλαχιστον προς το παρον θα υπαρξει καποιος στο πολιτικο σκηνικο(μεχρι αποδειξεως του εναντιον)που θα προσπαθησει να κανει κατι...
και αυτο το λεω γιατι θα ειναι νεος στην διακυβερνηση....δεν ειναι σαν του αλλους που ειναι χρονια στο κολπο.......