Επίσης λίγη ρέγουλα με το ποτό, προκαλεί κύρωση του ήπατος!
μεχρι στιγμης εχουν αναφερθει μονο μπυρες απο ποτο.............

βαση λοιπον του ποστ σου εγω δεν εχω καθολου υπαρ.....................................

(just joking)
vectapearl-Ετοιμότατος,ότι είναι να γίνει ας γίνει.Δεν παίζει από ότι πιστεύω να μιλήσει εκείνη και θα την δω από κοντά σε 10 περίπου μέρες διότι δεν έχω πλέον φροντιστήριο και τελείωσαν τα γραπτά.Να συνεχίσω να γράφω στο φατσοβιβλίο μετά τις δύο μέρες,έστω και άσχετα πράγματα;Nομίζω ότι έχει καταλάβει ότι μου αρέσει από την συμπεριφορά της αλλιώς γιατί να μην πει ναι,αν ήταν φιλικό.
θα σου ελεγα να μην γραψεις...να σε βλεπει μεσα και να κανεις οτι κανεις παντα στο FB .....εκανες μια κινηση με την προταση του καφε...τωρα αν της αρχιζεις τα ασχετα χωρις αναφορα καθολου στο ζουμι....θα το καταλαβει....γυναικα ειναι........το μυνημα το εχει λαβει απο καιρο.....
και για παραπανω αναλυση.............αν μια γυναικα χαμπαριασει οτι καποιος γουσταρει θα το παιξει ντιβα αν δεν πολυ καιγεται... αν ξαφνικα της το κοψεις την πιανουν τα υπαρξιακα της..."αφου με γουσταρει γιατι τωρα με γραφει...τι εχω,,,,???τι επαθα..???χανω την φορμα μου......??''και εκει μπορει και να γυρισεις τουμπα την κατασταση.....(το ψωφησα και θα πεσουν τα θυληκα του φορουμ να με φανε

)
εναλακτικα και για να ελαφρυνω λιγο την ατμοσφαιρα μπορεις να δεις την ταινια.....................................................''απλα δεν σε γουσταρει''...............