Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#66211 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 13:53

vectra

Δεν ξέρω αν συμφωνώ. Αλλά καταλαβαίνω αυτό που λες για την BH όταν θέλεις να μπεις να χαλαρώσεις.

Ίσως όταν ανοίγει για πολύ και πιο σοβαρά ένα θέμα εδώ να πρέπει να δημιουργείται κάποιο topic στο offtopic section και να εξαντλείται εκεί. Και μετά :lockulocku: να μην υπάρχει και διαιώνιση θεμάτων τέτοιων μιας και δεν είναι το ειδικό φόρουμ γι αυτά το anime.gr.

Ωστόσο είναι κάποιοι (μάλλον λίγοι) από εμάς που απολαμβάνουν περισσότερο τέτοιες συζητήσεις κατά καιρούς σε ένα φόρουμ που μπαίνουν κατά τα άλλα γι' άλλους λόγους, διότι:
- Στα "ειδικά φόρουμ" που υπάρχουν γι αυτά τα θέματα, επειδή ακριβώς είναι ειδικά για τέτοια θέματα δεν υπάρχει το φιλικό και κάπως πιο χαλαρό κλίμα συζήτησης που υπάρχει εδώ. Δεν έχω δει καλύτερο επίπεδο συζήτησης σε αυτά τα φόρουμ από πλευράς σεβασμού μεταξύ των μελλών, το αντίθετο μάλιστα, οι συζητήσεις φτάνουν να καταλλήγουν σε χρόνο 0 σε flame με προσωπικές επιθέσεις και ειρωνίες.
- Αυτό συμβαίνει εν μέρη και επειδή τα μέλη στα "ειδικά φόρουμ" σταδιακά γνωρίζονται μέσω αυτών των συζητήσεων και αντιθέσεων σε σοβαρά θέματα, γνωρίζουν ο ένας τις θέσεις του άλλου σε διάφορα ζητήματα, κάτι που αυξάνει δραματικά την πιθανότητα να δημιουργηθούν προσωπικού επιπέδου αντιπαρεθέσεις σε μάκρος χρόνου.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 15 Ιούνιος 2012 - 14:28

#66212 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 14:20

αναλόγως τι μαλλί με μαλλί θα πιαστεί...

καιρό έχει να γίνει ένα ωραίο cat fight [νιααρρρ]

ε και τι να κάνουμε που όσο κ να αλλάζουν οι καιροί κάποιες αξίες μένουν σταθερές [περίπου στο 18.7% θα έλεγα]

ιρι πες αλεύρι

Spoiler:

θειεεεεεεε.....μου ελειψες..για μαλλια η ειδικοτης μου..... :D

Για πόσο παλιά μιλάς ακριβώς vectrapearl? Γιατί δεδομένου ότι έχω διαβάσει όλη την τρύπα από την αρχή έχω πέσει σε άπειρα ξεμαλλιάσματα τα οποία δεν ήταν συζητήσεις για κάποιο θέμα αλλά ήταν κανονικά μπινελίκια. Αν μη τι άλλο ως κοινότητα έχουμε εξελιχθεί και έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο που ακόμη και να υπάρχει έντονη αντιπαράθεση θεωρείται αυτονόητο ότι θα σέβεσαι τον συνομιλητή σου τις περισσότερες φορές δεν είναι προσωπική η διαφωνία και δεν θα αρχίσεις να του κατεβάζεις όλο το γενεαλογικό του δέντρο.

Από εκεί και πέρα το ότι είμαστε anime forum δεν σημαίνει ότι αναγκαστικά μιλάμε μόνο για anime. Μέσα στο "παιχνίδι" είναι και οι συζητήσεις για θέματα λίγο πιο σοβαρά τα οποία μας απασχολούν όλους. Μπορεί εσύ προσωπικά να μην θες να συμμετάσχεις. Σεβαστό και κανείς δεν μπορει να σε αναγκάσει αλλά προφανώς δεν μπορούμε να επιβάλλουμε θεματικούς περιορισμούς.Γι αυτό το αγαπάμε το bh γιατί μπορείς να βρεις τα πάντα εδώ μεσα. Η κοινότητα παρά τον προφανή anime χαρακτήρα της έχει αποδείξξει εμπράκτως ότι κάθε άλλο παρά μονοπλευρη είναι. Κάτι που αντικατοπτρίζεται και εδώ. Προσωπικά μιλώντας προτιμώ μια σοβαρή συζήτηση που και που έστω και αν αυτή είναι ελαφρώς έντονη παρά "χιούμορ" του τύπου " οι επί χρήμασι εκδιδόμενες συμφέρουν πιο πολύ από τις υπόλοιπες γυναίκες".

Και αν κάτι έχει αλλάξει αρκετά τα τελευταία χρόνια αυτός είναι ο anime/manga τομέας o oποίος έχει αναπτυχθεί, με ακόμη περισσότερες ουσιαστικές συζητήσεις. Έχει γίνει αυτονόητο ότι δεν συζητάμε πλέον για τα releases και μόνο, αλλά αναλύουμε και εντυπώσεις επί της σειράς. Πάρα πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις έχουν ξεκινήσει με αυτόν τον τρόπο. Ευελπιστούμε ότι θα γίνει ακόμη πιο έντονο στο μέλλον.

ΥΓ: Γιατί ρε Sponi T_T?

YΓ2 Aν κάτι μου λείπει από παλαιότερες εποχές αυτό είναι thread του τύπου "Σκιουράκι" που πλέον δεν υπάρχουν. Ένα RSD thread είχαμε μόνο και αυτό πριν κανά χρόνο. XD

πανω κατω τα ιδια λεμε...το οτι με θλυβει ενα γενονος δεν παει να πει οτι δεν πρεπει να γινετε...σιγουρα χωρανε η σοβαρες συζητησεις και δεν ειπα ποτε οτι το φορουμ πρεπει να ειναι μονοπλευρο...εχω απολαυσει απειρες συζητησεις εδω μεσα και ξεμαλιασματα αρκετα..αλλοτε σε βαθμο που ειχα ξεπατοθει στα γελια και αλλοτε σε βαθμο που με με τρομαζε η διασταση που επερνε ενα θεμα απο μια λαλακια....
το οτι εχει αλλαξει το φορουμ το βλεπουμε ολοι..ειδικα οι ποιο παλιοι...και αυτο μου αρεσει πολυ...και απολαμβανω το οτι υπαρχουν ολα αυτα τα οποια προανεφερες....
χωρις παρεξηγηση δεν ηθελα να προσβαλω κανεναν...απλα εκανα ενα ποστ με το πως ενιωθα..εγω..προσωπικα...βλεπωνατα την τελευταια συζητηση στην τρυπα....
και εμενα μου λειπουν καποια thread....αυτο ειναι σιγουρο...αλλα οπως ειπες ...revolution....

vectra

Δεν ξέρω αν συμφωνώ. Αλλά καταλαβαίνω αυτό που λες για την BH όταν θέλεις να μπεις να χαλαρώσεις.

Ίσως όταν ανοίγει για πολύ και πιο σοβαρά ένα θέμα εδώ να πρέπει να δημιουργείται κάποιο topic στο offtopic section και να εξαντλείται εκεί. Και μετά :lockulocku: να μην υπάρχει και διαιώνιση θεμάτων τέτοιων μιας και δεν είναι το ειδικό φόρουμ γι αυτά το anime.gr.

Ωστόσο είναι κάποιοι (μάλλον λίγοι) από εμάς που απολαμβάνουν περισσότερο τέτοιες συζητήσεις κατά καιρούς σε ένα φόρουμ που μπαίνουν κατά τα άλλα γι' άλλους λόγους, διότι:
- Στα "ειδικά φόρουμ" που υπάρχουν γι αυτά τα θέματα, επειδή ακριβώς είναι ειδικά για τέτοια θέματα δεν υπάρχει το φιλικό και κάπως πιο χαλαρό κλίμα συζήτησης που υπάρχει εδώ. Δεν έχω δει καλύτερο επίπεδο συζήτησης σε αυτά τα φόρουμ από πλευράς σεβασμού μεταξύ των μελλών, το αντίθετο μάλιστα, οι συζητήσεις φτάνουν να καταλλήγουν σε χρόνο 0 σε flame με προσωπικές επιθέσεις και ειρωνίες.
- Αυτό συμβαίνει εν μέρη και επειδή τα μέλη σταδιακά γνωρίζονται μέσω αυτών των συζητήσεων για σοβαρά θέματα, γνωρίζουν ο ένας τις θέσεις του άλλου σε διάφορα ζητήματα, κάτι που αυξάνει δραματικά την πιθανότητα να δημιουργηθούν προσωπικού επιπέδου αντιπαρεθέσεις σε μάκρος χρόνου.

με καλυψες πληρως.....και αν με αυτα που ειπα φανηκα ριχως και χωρις ενδιαφεροντα να με συμπαθατε....ισα ισα που οπως εγραψα θα μπορουσα να διυλυσω τον κονοπα ανετα απλα δεν μπηκα στην διαδικαδια.....
εχω αναλυσει αρκετα θεματα μεσα εδω με διαφορα παιδια απο το φορουμ και σιγουρα διαφορες συζητησεις που εχουν γινει εδω μεσα κατα καιρους εχουν γινει αφετηρια για να κατανοησουμε ο ενας τον αλλον και να γνωριστουμε καλυτερα...αλλωστε αυτο ειναι το νουμερο 1 σε μια κοινοτητα.....

και παλι σορρυ αν φανηκα καπως..απλα διατυπωσα μια αποψη....
ειμαι συναισθηματικος το κερατο μου....some times i think the old days.....thats all....

#66213 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 14:31

Καλημέρα τρύπα!!! Επιτέλους ορκιστήκαμε και ηρεμήσαμε. Πίσω στη Θεσ/νίκη με άδεια ορκωμοσίας 6 ημερών. Ήδη πάει 1 μήνας...αι να δούμε που θα πάρω μετάθεση.

Έχασα και 5 κιλά!! Χεχεχε! ;)

Χαιρετίσματα και από τον έτερο συνάδελφο. Συλλυπητήρια και από μέρους μου για τα μαλλί, συμπάσχω κι εγώ.

Vextrapearl, αν σου λείπουν τα παλιά ρίξε μια ματιά στο Wayback Machine. Πάρε και κάνα πακέτο χαρτομάντιλα, θα σου χρειαστούν.

E5VV38U.jpg

#66214 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 14:37

εχω αναλυσει αρκετα θεματα μεσα εδω με διαφορα παιδια απο το φορουμ και σιγουρα διαφορες συζητησεις που εχουν γινει εδω μεσα κατα καιρους εχουν γινει αφετηρια για να κατανοησουμε ο ενας τον αλλον και να γνωριστουμε καλυτερα...αλλωστε αυτο ειναι το νουμερο 1 σε μια κοινοτητα.....

Άσε που στα "σοβαρά" φόρουμ υπάρχουν κάποιοι "σοβαρά" καμμένοι τύποι συνομοσιολόγοι και κάθε λογής μπουρδολόγοι (σε pro επίπεδο μιλάμε όμως). :blurah5:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 15 Ιούνιος 2012 - 14:39

#66215 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 14:42

Awwwww!!
Posted Image

Posted Image
Powerpuff Avengers ♥

6dqFccT.gif

#66216 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 16:11

Χαιρετίσματα και από τον έτερο συνάδελφο. Συλλυπητήρια και από μέρους μου για τα μαλλί, συμπάσχω κι εγώ.

Vextrapearl, αν σου λείπουν τα παλιά ρίξε μια ματιά στο Wayback Machine. Πάρε και κάνα πακέτο χαρτομάντιλα, θα σου χρειαστούν.

phantom...με στειλες ....χαχαχαχαχ.....θα καω.....

Άσε που στα "σοβαρά" φόρουμ υπάρχουν κάποιοι "σοβαρά" καμμένοι τύποι συνομοσιολόγοι και κάθε λογής μπουρδολόγοι (σε pro επίπεδο μιλάμε όμως). :blurah5:

χαχαχαχα......you have a point......

και για να ευθυμησουμε λιγο......
i dont know if im to old for this or this is bullshit...xaxaxaxaxax
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/06/blog-post_6447.html

και μια απαντηση αν τα violent video games κανουν κακο στα παιδια............μπορω να πω οτι στα περισσοτερα θα συμφωνησω
http://loaderlog.blogspot.gr/2011/10/blog-post.html

#66217 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 16:14

ω θεοί΄......

v4kFmx.png

#66218 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 16:28

Εμένα με συγκλόνισε πιο πολύ ότι ο Μαϊκάϊους έγραψε κείμενο χωρίς γαμοσταυρίδια μέσα (στις απαντήσεις στο δεύτερο κείμενο).

xbJ3b2w.jpeg

#66219 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 16:39

το οτι δεν εβρισε ο mikeius ειναι οντως παραδοξο...........

και κατι ακομα που πραγματικα εχει πολυ ψωμι εχω καει κανα μισαωρο και δεν σταματαω να κοιταω σελιδες.....
http://geek-art.tumblr.com/
θα βαλω και μια φωτο για τον φιλο μου τον phantom...... :tongue2:
Posted Image
σε νεαρη ηλικια το παπι στα πρωτα του βηματα......

#66220 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 16:48

Εμένα με συγκλόνισε πιο πολύ ότι ο Μαϊκάϊους έγραψε κείμενο χωρίς γαμοσταυρίδια μέσα (στις απαντήσεις στο δεύτερο κείμενο).

I liek your set~

Spoiler:

#66221 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 16:55

5 κιλα θεωρουνται πολλα?Τα περνω και τα χανω ασταματητα σε μηνιαια βαση.Γενικα δεν μπορω να παχυνω με τιποτα.I'll be a skeleton forevah. :emptyonexg1:

sc5bab.jpg

#66222 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 17:03

.Γενικα δεν μπορω να παχυνω με τιποτα

Κι εγω το ιδιο προβλημα εχω

#66223 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 17:05

5 κιλα θεωρουνται πολλα?Τα περνω και τα χανω ασταματητα σε μηνιαια βαση.Γενικα δεν μπορω να παχυνω με τιποτα.I'll be a skeleton forevah. :emptyonexg1:

5 κιλα σε 1 μηνα αυξομειωση..?whats going wrong with your metavolism..??axaxaxax
περα απο την πλακα το να χανεις κιλα στον στρατο ειναι σαν να πηγαινεις γυμναστηριο σε καθημερινη βαση να κανεις σουπερ ντουπερ προγραμμα και διατροφη και να παχαινεις....απλα δεν γινετε.....ειναι τοσο σαπιλα ο στρατος που θελωντας και μι θα παχυνεις...δεν κανεις τιποτα τρως τα παντα και κοιμασαι σαν ζωω...ειδικα το τελευταιο 4μηνο(για μενα που πηγα 12μηνο)....στην αρχη, αναλογα με το που εισαι...αλλο καταδρομεας και αλλο Σ.Ε.Μ. σπαρτη που πηγα εγω και τα εξηνα με αξηνα.......

#66224 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 17:51

Posted Image
Powerpuff Avengers ♥

Posted Image

:awww:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#66225 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.281 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 18:02

phantom...με στειλες ....χαχαχαχαχ.....θα καω.....

χαχαχαχα......you have a point......

και για να ευθυμησουμε λιγο......
i dont know if im to old for this or this is bullshit...xaxaxaxaxax
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/06/blog-post_6447.html

αυτο ξεπερνα ακομα και το αρθρο για το Dragon Ball και το One Piece.

oποτε θα παιξω αφοβα την εκδοση για NES. εκει το Triforce δεν σχηματιζει την πυραμιδα, εκτος και αν παρεις τα τριγωνα σε συγκεκριμενη σειρα απο τα παλατια. .

ουτε και τα playmobil γλυτωνουν!

http://orthodoxy-rainbow.blogspot.gr/2012/06/blog-post_10.html