αναλόγως τι μαλλί με μαλλί θα πιαστεί...
καιρό έχει να γίνει ένα ωραίο cat fight [νιααρρρ]
ε και τι να κάνουμε που όσο κ να αλλάζουν οι καιροί κάποιες αξίες μένουν σταθερές [περίπου στο 18.7% θα έλεγα]
ιρι πες αλεύρι
θειεεεεεεε.....μου ελειψες..για μαλλια η ειδικοτης μου.....
Για πόσο παλιά μιλάς ακριβώς vectrapearl? Γιατί δεδομένου ότι έχω διαβάσει όλη την τρύπα από την αρχή έχω πέσει σε άπειρα ξεμαλλιάσματα τα οποία δεν ήταν συζητήσεις για κάποιο θέμα αλλά ήταν κανονικά μπινελίκια. Αν μη τι άλλο ως κοινότητα έχουμε εξελιχθεί και έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο που ακόμη και να υπάρχει έντονη αντιπαράθεση θεωρείται αυτονόητο ότι θα σέβεσαι τον συνομιλητή σου τις περισσότερες φορές δεν είναι προσωπική η διαφωνία και δεν θα αρχίσεις να του κατεβάζεις όλο το γενεαλογικό του δέντρο.
Από εκεί και πέρα το ότι είμαστε anime forum δεν σημαίνει ότι αναγκαστικά μιλάμε μόνο για anime. Μέσα στο "παιχνίδι" είναι και οι συζητήσεις για θέματα λίγο πιο σοβαρά τα οποία μας απασχολούν όλους. Μπορεί εσύ προσωπικά να μην θες να συμμετάσχεις. Σεβαστό και κανείς δεν μπορει να σε αναγκάσει αλλά προφανώς δεν μπορούμε να επιβάλλουμε θεματικούς περιορισμούς.Γι αυτό το αγαπάμε το bh γιατί μπορείς να βρεις τα πάντα εδώ μεσα. Η κοινότητα παρά τον προφανή anime χαρακτήρα της έχει αποδείξξει εμπράκτως ότι κάθε άλλο παρά μονοπλευρη είναι. Κάτι που αντικατοπτρίζεται και εδώ. Προσωπικά μιλώντας προτιμώ μια σοβαρή συζήτηση που και που έστω και αν αυτή είναι ελαφρώς έντονη παρά "χιούμορ" του τύπου " οι επί χρήμασι εκδιδόμενες συμφέρουν πιο πολύ από τις υπόλοιπες γυναίκες".
Και αν κάτι έχει αλλάξει αρκετά τα τελευταία χρόνια αυτός είναι ο anime/manga τομέας o oποίος έχει αναπτυχθεί, με ακόμη περισσότερες ουσιαστικές συζητήσεις. Έχει γίνει αυτονόητο ότι δεν συζητάμε πλέον για τα releases και μόνο, αλλά αναλύουμε και εντυπώσεις επί της σειράς. Πάρα πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις έχουν ξεκινήσει με αυτόν τον τρόπο. Ευελπιστούμε ότι θα γίνει ακόμη πιο έντονο στο μέλλον.
ΥΓ: Γιατί ρε Sponi T_T?
YΓ2 Aν κάτι μου λείπει από παλαιότερες εποχές αυτό είναι thread του τύπου "Σκιουράκι" που πλέον δεν υπάρχουν. Ένα RSD thread είχαμε μόνο και αυτό πριν κανά χρόνο. XD
πανω κατω τα ιδια λεμε...το οτι με θλυβει ενα γενονος δεν παει να πει οτι δεν πρεπει να γινετε...σιγουρα χωρανε η σοβαρες συζητησεις και δεν ειπα ποτε οτι το φορουμ πρεπει να ειναι μονοπλευρο...εχω απολαυσει απειρες συζητησεις εδω μεσα και ξεμαλιασματα αρκετα..αλλοτε σε βαθμο που ειχα ξεπατοθει στα γελια και αλλοτε σε βαθμο που με με τρομαζε η διασταση που επερνε ενα θεμα απο μια λαλακια....
το οτι εχει αλλαξει το φορουμ το βλεπουμε ολοι..ειδικα οι ποιο παλιοι...και αυτο μου αρεσει πολυ...και απολαμβανω το οτι υπαρχουν ολα αυτα τα οποια προανεφερες....
χωρις παρεξηγηση δεν ηθελα να προσβαλω κανεναν...απλα εκανα ενα ποστ με το πως ενιωθα..εγω..προσωπικα...βλεπωνατα την τελευταια συζητηση στην τρυπα....
και εμενα μου λειπουν καποια thread....αυτο ειναι σιγουρο...αλλα οπως ειπες ...revolution....
vectra
Δεν ξέρω αν συμφωνώ. Αλλά καταλαβαίνω αυτό που λες για την BH όταν θέλεις να μπεις να χαλαρώσεις.
Ίσως όταν ανοίγει για πολύ και πιο σοβαρά ένα θέμα εδώ να πρέπει να δημιουργείται κάποιο topic στο offtopic section και να εξαντλείται εκεί. Και μετά
να μην υπάρχει και διαιώνιση θεμάτων τέτοιων μιας και δεν είναι το ειδικό φόρουμ γι αυτά το anime.gr.
Ωστόσο είναι κάποιοι (μάλλον λίγοι) από εμάς που απολαμβάνουν περισσότερο τέτοιες συζητήσεις κατά καιρούς σε ένα φόρουμ που μπαίνουν κατά τα άλλα γι' άλλους λόγους, διότι:
- Στα "ειδικά φόρουμ" που υπάρχουν γι αυτά τα θέματα, επειδή ακριβώς είναι ειδικά για τέτοια θέματα δεν υπάρχει το φιλικό και κάπως πιο χαλαρό κλίμα συζήτησης που υπάρχει εδώ. Δεν έχω δει καλύτερο επίπεδο συζήτησης σε αυτά τα φόρουμ από πλευράς σεβασμού μεταξύ των μελλών, το αντίθετο μάλιστα, οι συζητήσεις φτάνουν να καταλλήγουν σε χρόνο 0 σε flame με προσωπικές επιθέσεις και ειρωνίες.
- Αυτό συμβαίνει εν μέρη και επειδή τα μέλη σταδιακά γνωρίζονται μέσω αυτών των συζητήσεων για σοβαρά θέματα, γνωρίζουν ο ένας τις θέσεις του άλλου σε διάφορα ζητήματα, κάτι που αυξάνει δραματικά την πιθανότητα να δημιουργηθούν προσωπικού επιπέδου αντιπαρεθέσεις σε μάκρος χρόνου.
με καλυψες πληρως.....και αν με αυτα που ειπα φανηκα ριχως και χωρις ενδιαφεροντα να με συμπαθατε....ισα ισα που οπως εγραψα θα μπορουσα να διυλυσω τον κονοπα ανετα απλα δεν μπηκα στην διαδικαδια.....
εχω αναλυσει αρκετα θεματα μεσα εδω με διαφορα παιδια απο το φορουμ και σιγουρα διαφορες συζητησεις που εχουν γινει εδω μεσα κατα καιρους εχουν γινει αφετηρια για να κατανοησουμε ο ενας τον αλλον και να γνωριστουμε καλυτερα...αλλωστε αυτο ειναι το νουμερο 1 σε μια κοινοτητα.....
και παλι σορρυ αν φανηκα καπως..απλα διατυπωσα μια αποψη....
ειμαι συναισθηματικος το κερατο μου....some times i think the old days.....thats all....