Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 23:55
o.O
''κατσαρίδες"
.....
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
MAΡΟΥΣΚΑ ΤΟ ΑΣΕΤΟΝ
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 23:56
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 00:02
So the award for the bad living place goes to AlexT
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από AlexT: 15 Ιούνιος 2012 - 00:03
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 00:03
Να και ενας αξιολογος δημοσιογραφος
Αν και πιθανοτερα, το εχετε ξαναποσταρει ^^
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 00:10
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 00:29
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 01:33
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 01:39
URUSEE, SOSHITE ORE NO KANE WO TORE!!
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 01:45
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 09:10
Έχασα και 5 κιλά!! Χεχεχε!
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 12:19

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 12:30
Καλημέρα τρύπα!!! Επιτέλους ορκιστήκαμε και ηρεμήσαμε. Πίσω στη Θεσ/νίκη με άδεια ορκωμοσίας 6 ημερών. Ήδη πάει 1 μήνας...αι να δούμε που θα πάρω μετάθεση.
Τα 5 κιλα ηταν τα μαλλια ε?
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 13:26
Καλημέρα τρύπα!!! Επιτέλους ορκιστήκαμε και ηρεμήσαμε. Πίσω στη Θεσ/νίκη με άδεια ορκωμοσίας 6 ημερών. Ήδη πάει 1 μήνας...αι να δούμε που θα πάρω μετάθεση.
WTF????
5 κιλα??που σε στειλανε..?στους καταδρομεις της ρωσιας...?οταν πηγα φανταρος..τ0 2004 μχρι να ορκιστω πηρα 3 κιλα....οταν απολυθικα ημουν +12 κιλα και εκανα 4 χρονια να τα χασω.... i dont want to remember this days anymore..(για τα κιλα γιατι το στρατιοτικο μοθ κατα 2/3 ηταν επικο....)
διαβαζοντας την τρυπα για κανα 2ημερο και οντας παλιος χρηστης και με απουσια μερικων χρονων και γενικα σερφαροντας στο φορουμ διαπιστωσα τα εξης....
πρωτον το ADN εχει παγωσει για τα καλα....(fucking internet i hate you...ηταν ωραια η προσμονη για το δεματακι..τωρα ολοι κατεβαζουν 26 σειρα σε λιγοτερο απο ωρα...)
η τρυπα ωρες και φορες μεταλασεται σε κυτιο παραπονων,θρησκευτικο-πολιτικο-οτι ναναι ξεκατινιασμα,η το ποιο κορυφαιο ολων συνεχομενο ποστ "read the rules" κατι το οποιο ειναι προφανες οταν μπαινεις σε εναν ιστοτοπο(sic).....
αν εστω και για μια φορα γυρισετε στην πρωτη σελιδα της τρυπας και διαβασετε το εισαγωγικο ποστ και δωσετε λιγο χρονο να διαβασετε 10 το πολυ σελιδες .....μπηκατε στο νοιμα...its soooo simple......
δεν κραζω κανεναν και δεν ριχνω βολες σε κανεναν...απλα μιας και ειμαι αρκετα χρονια χρηστης του anime//gr (και με περιοδους μκρας αποχης ενιοτε) μερικες φορες στεναχωριεμαι πραγματικα να βλεπω διαφορα που δεν τα θυμαμαι να γινοντουσαν παλια......
χωρις παρεξηγηση γνωριζω οτι μεσα εδω υπαρχουν λογιων λογιων ηλικιες και ειναι δυσκολο πολυ να υπαρχουν σημεια κοινης επαφης σε διαφορα θεματα Π.Χ αναμεσα σε εναν 16χρονο με εναν 25++++....
απο μεριας μου κραταω σταση ουδετερη και ασχολουμε μονο με πραγματα που με κανουν χαρουμενο(γιαυτο μπαινω αλλωστε εδω...για να ξεχνιεμαι απο της μ@@@@ιες της ζωης)...θα μπορουσα να γραφω σεντονια ολοκληρα για τα θρησκευτικα η πολιτικα θεματα...αλλα ο καθενας εχει της αποψης του σεβεται της αποψης τον αλλων και δεν προσπαθει να επιβληθει.....ειμαι σχεδων 30 χρονων δεν σπουδασα ποτε μου σοβαρη σχολη αλλα διαβαζω πολυ και σιγουρα εχω πολλα επιχειρηματα να θεσω σε πολλα θεματα ειδικα πανω στα θρησκευτηκα και πολιτικα που αναπτυχθηκαν σε ποσες σελιδες πισω....δεν το κανω ομως γιατι πολυ απλα αυτου του ειδους η αντιπαραθεσης για μενα δεν χωρανε εδω σε αυτο το φορυουμ..δοξα τον θεο το νετ ειναι γεματο με φορουμ που μπορεις να μιλησεις για αυτα....
δεν λεω οτι δεν ειναι καλο να μιλαμε για τετοια θεματα και οτι εδω μιλαμε για anime μονο και τετοια....αλλα με μετρο...πραγματικα με θλυβουν η αντιπαραθεσεις που κανετε εδω μεσα και ενω μπαινω να χαλαρωσω να διαβαζω τα ποστ και να πιανω τον εαυτο μου να ειναι σε μια κατασταση του''τωρα θα πιαστουνε μαλλι με μαλλι,τωρα θα βριστουνε,τωρα θα πεσουν καντηλια........''....ειναι απλα ανγχωτικο ολο αυτο......
συγνωμη για το σεντονι αλλα ηθελα να πω και εγω τα σοψυχα μου......
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 13:52
καιρό έχει να γίνει ένα ωραίο cat fight [νιααρρρ]
ε και τι να κάνουμε που όσο κ να αλλάζουν οι καιροί κάποιες αξίες μένουν σταθερές [περίπου στο 18.7% θα έλεγα]
ιρι πες αλεύρι
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 13:52
Από εκεί και πέρα το ότι είμαστε anime forum δεν σημαίνει ότι αναγκαστικά μιλάμε μόνο για anime. Μέσα στο "παιχνίδι" είναι και οι συζητήσεις για θέματα λίγο πιο σοβαρά τα οποία μας απασχολούν όλους. Μπορεί εσύ προσωπικά να μην θες να συμμετάσχεις. Σεβαστό και κανείς δεν μπορει να σε αναγκάσει αλλά προφανώς δεν μπορούμε να επιβάλλουμε θεματικούς περιορισμούς.Γι αυτό το αγαπάμε το bh γιατί μπορείς να βρεις τα πάντα εδώ μεσα. Η κοινότητα παρά τον προφανή anime χαρακτήρα της έχει αποδείξξει εμπράκτως ότι κάθε άλλο παρά μονοπλευρη είναι. Κάτι που αντικατοπτρίζεται και εδώ. Προσωπικά μιλώντας προτιμώ μια σοβαρή συζήτηση που και που έστω και αν αυτή είναι ελαφρώς έντονη παρά "χιούμορ" του τύπου " οι επί χρήμασι εκδιδόμενες συμφέρουν πιο πολύ από τις υπόλοιπες γυναίκες".
Και αν κάτι έχει αλλάξει αρκετά τα τελευταία χρόνια αυτός είναι ο anime/manga τομέας o oποίος έχει αναπτυχθεί, με ακόμη περισσότερες ουσιαστικές συζητήσεις. Έχει γίνει αυτονόητο ότι δεν συζητάμε πλέον για τα releases και μόνο, αλλά αναλύουμε και εντυπώσεις επί της σειράς. Πάρα πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις έχουν ξεκινήσει με αυτόν τον τρόπο. Ευελπιστούμε ότι θα γίνει ακόμη πιο έντονο στο μέλλον.
ΥΓ: Γιατί ρε Sponi T_T?
YΓ2 Aν κάτι μου λείπει από παλαιότερες εποχές αυτό είναι thread του τύπου "Σκιουράκι" που πλέον δεν υπάρχουν. Ένα RSD thread είχαμε μόνο και αυτό πριν κανά χρόνο. XD