Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#65821 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 07 June 2012 - 18:42

άσχετο: χθες μου είπε μια κοπέλα ότι έχω «υπέροχα» (lol) χέρια. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ σχετικά με την ομορφιά των χεριών, πόσο μάλλον των αντρικών χεριών, αλλά από εχθές άρχισα να παρατηρώ τα χέρια των άλλων... Ένιωθα λίγο σαν creepy guy επειδή κάρφωνα το βλέμα μου εκεί για λίγα δευτερόλεπτα, ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Περίεργη φάση.

Youtube Video

#65822 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 07 June 2012 - 18:43

Αυτοι ειμαστε γιατι τους ανεχομαστε. Η Δικαιοσυνη τους ανεχεται. Πρεπει να σκοτωσουν ανθρωπο μπροστα στην καμερα για να τους κυρηξουν εκτος νομου ρε π**στη μου?

Συγγνωμη για τον τονο, αλλα απ' την ωρα που το ειδα ειμαι εκτος οριων. Δε γεννηθηκα το 1990 για να ζησω στη Δημοκρατια της Βαιμαρης.

#65823 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 07 June 2012 - 18:58

http://www.youtube.com/watch?v=eUdM9vrCbow
QT Έλα στην Ελλάδα να κάνεις ταινία που σκοτώνουν χρυσαυγίτες.
Posted Image

#65824 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 07 June 2012 - 19:36

Συμβαίνει τώρα: ξύλο μεταξύ φοιτητών και μελών της Χρυσής Αυγής στη Πάντειο

#65825 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 June 2012 - 19:59

Αχ παλιές καλές εποχές. Έτσι μου έρχεται να πάω για να περνάω ανέμελα μέσα από τον πανζουρλισμό να θυμάμαι τα νιάτα μου. :madtodeath: :joyful: :madtodeath:

#65826 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 07 June 2012 - 20:01

...μέχρι να σε πάρει καμιά αδέσποτη :P

#65827 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 June 2012 - 20:06

Κοίτα αφού την έβγαλα καθαρή όταν περπατώντας ανέμελα βρέθηκα πάνω σε ληστεία με χασαπομάχαιρο σε ένα στενό στις 2 το βράδυ τα χαράματα νομίζω δεν με πιάνει τίποτε σε αυτόν τον κόσμο. Η Πάντειος πραγματικά είναι walk in the park for me.

#65828 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 07 June 2012 - 20:10

Πρέπει να δούλευε part time σε πατσατζίδικο ο ληστής.

#65829 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 07 June 2012 - 20:10

Fearless iri :|

#65830 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 07 June 2012 - 20:39

http://jungle-report.blogspot.gr/2012/05/2.html

Εφόσον κάποιος όντως θέλει να ξέρει τι ετσί Χρυσή Αυγή, το παρελθόν των μελών της είναι το πλέον σημαντικό στοιχείο που μπορεί να γνωρίζει. Τα υπόλοιπα είναι πολλά λόγια για το τίποτα.

Μια σημείωση: στις εκλογές δεν είστε υποχρεωμένοι να ψηφίσετε μεταξύ νεο-ναζιστών και ΣΥΡΙΖΑ (τον οποίο ούτε εγώ συμπαθώ). Υπάρχουν σωρό κόμματα, με διαφορετικές προτάσεις και ιδέες τα οποία μπορείτε να βοηθήσετε μέσω της ψήφου και της συμμετοχής σας. Διαβάστε το πρόγραμμα τους, δείτε τις δηλώσεις των υποψηφίων τους και πράξτε ανάλογα. Αλλά ας μην κάνουμε πως δεν υπάρχουν επιλογές.
Posted Image

#65831 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 07 June 2012 - 21:56

Κοίτα αφού την έβγαλα καθαρή όταν περπατώντας ανέμελα βρέθηκα πάνω σε ληστεία με χασαπομάχαιρο σε ένα στενό στις 2 το βράδυ τα χαράματα νομίζω δεν με πιάνει τίποτε σε αυτόν τον κόσμο. Η Πάντειος πραγματικά είναι walk in the park for me.

Μια σε καβγα ακροδεξιων με αριστερους,μια σε ληστεια.How the fuck do you do that? :OMG3:

sc5bab.jpg

#65832 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 07 June 2012 - 21:58

Ναι, κι ας μη ξεχνάμε

Αnw για να πω και εγώ τα δικά μου χαϊρια σε στιγμές υπέρτατης αφηρημάδας στη σχολή έχω περπατήσει αμέριμνη μέσα στη μέση σε καυγά αναρχικών με χρυσαυγίτες (οπου σημειωτέον είχαν βγει καδρόνια και όπλο). Μπορείτε να φανταστείτε την έκπληξή μου όταν ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι οι γύρω μου ήταν έτοιμοι να σφαχτούνε. Με ελαφρά πηδηματάκια αποχώρησα διακριτικά. Το βράδυ τους έδειξαν στις ειδήσεις ^^' και η σχολή κάηκε (ξανά). Με ανάλογο τρόπο έχω βρεθεί και μέσα στο μαύρο μπλοκ σε διαδήλωση για τον πόλεμο στο Ιρακ. Φανταστείτε μια ασπροροζουλί κουκίδα σε μια μαύρη λίμνη. Όταν (μετά από πολύυυυ ωρα) είδα τα ματ γύρω γύρω να μας σημαδεύουν κατάλαβα ότι κάπου είχε κάνει η φίλη μου λάθος.

Κάτι τέτοιες στιγμές πραγματικά πιστεύω ότι θα μπορούσα τυχαία να περάσω και μέσα από τη Μορντορ.

Ά ρε Είρι θεά!

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#65833 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 07 June 2012 - 22:26

Δε μου λες άμα κάνουμε πογκρόμ εναντίον των Χρυσαγιτών τι είμαστε;

Επίσης, έχω την αίσθηση ότι τα πεσμένα στις δημοσκοπήσεις ποσοστά της Χρυσής Αυγής, θα ανέβουν μετά από αυτό το περιστατικό...

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#65834 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 07 June 2012 - 22:30

Επίσης, έχω την αίσθηση ότι τα πεσμένα στις δημοσκοπήσεις ποσοστά της Χρυσής Αυγής, θα ανέβουν μετά από αυτό το περιστατικό...

Αν και ειμαι απολυτα αηδιασμενος απο τον κοσμο, ομολογω απλα δεν παιζει αυτο το σεναριο. Δεν εχουμε γινει Ουνοι ακομα.

#65835 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 07 June 2012 - 22:32

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δίνανε στην Χρυσή Αυγή ποσοστά από κάτω του 3% μέχρι 5,2% το μέγιστο.
Πιστεύω ότι στις εκλογές θα πάρει τουλάχιστον 6%.

Θα δούμε αν θα δικαιωθώ σε 10 μέρες.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.