Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#65806 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 15:26

Κι εγώ δεν είμαι υπερ των μεταναστών, έχω μπλέξει σε αρκετούς καυγάδες, έχω δει κάμποσο ξύλο και γενικώς έχω πολλούς λόγους να θέλω να τους κρεμάσω στο σύνταγμα να τους φάνε τα κοράκια. Τις προάλλες λήστεψαν έναν φίλο μου και τον έκαναν μαύρο στο ξύλο 5 αλλοδαποί. ΑΛΛΑ η ΧΑ δν είναι λύση. Δεν θα ψηφιζα ποτέ ανθρώπους που προσκυνούν τον Χίτλερ και κάνουν αφιερώματα πλέκοντας το εγκώμιο αξιωματικών των SS. Άλλα ούτε και ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ θα ψήφιζα για την νομιμοποίησή τους. Αν είναι δυνατόν

το οτι αυτα που λες τα κανουν και ελληνες δεν σου λεει τιποτα υποθετω!
το να τους βοηθησουμε ωστε να μην εχουν αναγκη να φτασουν στο εγκλημα
και να ειμαστε εναντια στους πολεμους και το συστημα που γεννα τη μεταναστευση
δεν ειναι επιλογη?

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#65807 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 15:27

Τα παιδάκια μέχρι 4 ετών. :D

APPLAUSE :angelr: :angelr: :angelr: :angelr: :angelr:
Μετα παμε για γυμνασιοκαγκουρες,παππουδες που μασουλανε με ανοιχτο το στωμα και οποιον ηλιθιο με ξαναρωτισει γιατι δεν κουρευομαι :golgo:

sc5bab.jpg

#65808 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 15:29

Μετα παμε για γυμνασιοκαγκουρες,παππουδες που μασουλανε με ανοιχτο το στωμα και οποιον ηλιθιο με ξαναρωτισει γιατι δεν κουρευομαι :golgo:

Γιατι δεν κουρευεσαι?

Spoiler:

#65809 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 15:31

δεν ειναι επιλογη?

Βεβαίως και τα κάνουν και Έλληνες, και βεβαίως δέχομαι ότι υπάρχη επιλογή να τους βοηθήσουμε. Απλά δεν θεωρώ ότι είναι εφικτό. Αυτά.

8w32.jpg

#65810 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 15:37

ειναι εφικτο αρκει να θελουμε και να αγωνιστουμε γι' αυτο ;)

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#65811 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 15:37

Γι' αυτό ας τους κρεμάσουμε στο Σύνταγμα, μη μπαίνουμε σε κόπο τώρα μωρέ...

6dqFccT.gif

#65812 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 15:39

δεν ειναι επιλογη?

Έλα τώρα βρε Κεράσι, είναι δυνατόν να μιλάς και να σκεύτεσαι λογικά; Αφού κανείς δε λειτουργεί με βάση τη λογική. Εδώ μιλάμε για εκτόνωση πανελλαδικού μεγέθους.

Τι πάει να πει "υπέρ" και "κατά" μιας ομάδας ανθρώπων. Τους έχουμε και δουλεύουνε σα σκλάβους με πενταροδεκάρες, χωρίς ασφάλεια, τους έχουμε του κλώτσου και του μπάτσου, αλλά όχι και να τους νομιμοποιήσουμε, έστω να τους δώσουμε μια αφορμή να νομίζουν ότι τους θεωρούμε ανθρώπους.

Νομίζω ότι ο τρόπος που λειτουργεί η ελληνική κοινωνία βρίσκεται ακόμα στην περίφημη εποχή της Αθήνας πόλης-κράτος. Έχουμε τους πολίτες (με την προσθήκη των γυναικών για να εξευρωπαϊζόμεθα) αλλά τους σκλάβους, σκλάβους.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#65813 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 15:43

Για κάποιο λόγο απο τότε που έκλεισα τα 16 αυτοί οι ηλίθιοι έχουν σχεδόν εξαφανιστεί.
Ε, ντάξει απο τη στιγμή που πλέον έχεις αποκτήσει συνείδηση (την οποία συνείδηση τα νεότερα απο αυτή την ηλικία άτομα δεν έχουν, το ίδιο φυσικά ισχύει και για την προσωπικότητα) είσαι οκ με μακριά μαλλιά, αλλιώς, δεν είναι σωστό, γιατί απλά δεν είναι σωστό.
Σ' αυτές τις ερωτήσεις προτείνω να απαντάς με την ερώτηση "εσύ γιατί κουρεύεσαι?"
Τι ποιο ειρωνικό απο το να απορείς γιατί κάποιος δεν κανει κάτι, το οποίο κάνουν μεν οι περισσότεροι αλλά η πράξη δε βασίζεται ούτε σε ανθρώπινα ένστικτα ούτε στον ορθό λόγο.
Στην πορεία όμως δε με βλέπω να γλιτώνω απο την ερώτηση "γιατί δεν ξυρίζεσαι?", μέχρι να γεράσω και να αγγίξω το στερεότυπο του μουσάτου παππούλη. (όπως έχω τώρα αυτό του μεταλλά, που δεν είμαι)
Stereotypes save us from the nuisance of such questions...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 07 Ιούνιος 2012 - 15:47

O6rrvsU.jpg

#65814 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 15:43

να διωξουμε ολους αυτους τους ανωμαλους που βλεπουν εκεινα τα αιχρα κινεζικα μικυ μαους

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από The Tragic Prince: 07 Ιούνιος 2012 - 15:44

#65815 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 15:50

Να συμφωνησω με κατι που αναφερθηκε πριν, με θλιβουν και μενα περισσοτερο τα σχολια που διαβαζω σε καθε σελιδα με τα σημερινα νεα αντιστοιχα.
Μερικοι δεν βαζουν μυαλο με τιποτα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Punisher_P.E.F.: 07 Ιούνιος 2012 - 16:03

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#65816 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 16:02

Έλα τώρα βρε Κεράσι, είναι δυνατόν να μιλάς και να σκεύτεσαι λογικά; Αφού κανείς δε λειτουργεί με βάση τη λογική. Εδώ μιλάμε για εκτόνωση πανελλαδικού μεγέθους.

Τι πάει να πει "υπέρ" και "κατά" μιας ομάδας ανθρώπων. Τους έχουμε και δουλεύουνε σα σκλάβους με πενταροδεκάρες, χωρίς ασφάλεια, τους έχουμε του κλώτσου και του μπάτσου, αλλά όχι και να τους νομιμοποιήσουμε, έστω να τους δώσουμε μια αφορμή να νομίζουν ότι τους θεωρούμε ανθρώπους.

Νομίζω ότι ο τρόπος που λειτουργεί η ελληνική κοινωνία βρίσκεται ακόμα στην περίφημη εποχή της Αθήνας πόλης-κράτος. Έχουμε τους πολίτες (με την προσθήκη των γυναικών για να εξευρωπαϊζόμεθα) αλλά τους σκλάβους, σκλάβους.

Δεν είναι η πλειοψηφία που τους έχει να δουλεύουν για αυτούς σαν σκλάβους , αλλά το λεγόμενο "Κεφάλαιο" . Απ'τη στιγμή που τους εκμεταλλεύονται πρέπει να λογοδοτήσουν κι αυτοί στην δικαιοσύνη...αλλά πρέπει να λογοδοτήσουν και οι λαθρομετανάστες.....Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή χάνει ( αν δεν έχει ήδη χάσει ) την ιδιοπροσωπία της.Σαφώς και να βοηθήσει τους ανθρώπους που ήρθαν εδώ λόγω πολέμου , αλλά όχι κι όλους....Έρχονται πολλοί άνθρωποι λόγω φτώχειας εδώ , αλλά δεν γίνεται να τους βοηθήσουμε όλους , καθώς κι εμάς τους ίδιους δεν μας βοηθάει το κράτος.....Καλή η πολυπολιτισμικότητα , αλλά πρέπει να υπάρχουν όρια ! (Για αυτό υπάρχουν και οι νόμοι)
Η νομιμοποίηση για εμένα προσωπικά φαντάζει καταστροφική αν δεν γίνει με ορισμένα κριτήρια ( πόσα χρόνια ζει κανείς εδώ , τι πράττει εδώ και τόσα χρόνια , αν μπορεί να προσφέρει στην κοινωνία ).
Άλλωστε , είμαστε μικρό κράτος......500.000 π.χ. μπορούν να αφομοιωθούν.Τόσα εκατομμύρια που έρχονται δεν είναι δυνατόν να αφομοιωθούν.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#65817 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.281 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 16:26

εμ βεβαια. οι τραμπουκοι των κομματων κανουν τη "βρωμικη δουλεια" στα συνδικατα και στα πανεπιστημια, προσλαμβανοντας κακοποια στοιχεια, οσο τα πολιτισμενα και πεφωτισμενα στελεχη τους μιλανε στη τηλεοραση. Η Χρυση Αυγη ομως πρωτοπορει. Σου λεει, γιατι κυριε να πληρωνουμε επιπλεον λεφτα για να βαζουμε εγκληματιες να τρομοκρατουν συνδικαλιστες, πρυτανεις και οσους μας χαλαν την πιατσα; κανουμε ενα κραμα εγκληματια-βουλευτη και γλιτωνουμε και χρηματα.

#65818 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 17:34

Μετα τα σημερινα, δηλωνω οτι αν ξαναμπει αυτο το νεοναζιστικο εκτρωμα στη Βουλη, αυτος ο λαος αξιζει να παθει οτι του προβλεπουν αυτοι που τον ταλαιπωρουν τα τελευταια χρονια και χειροτερα. Γιατι αυτοι ειμαστε. Η Κανελλη εχει την ηλικια της μανας μου. Αν καποιος χτυπουσε τη μανα μου...

Αυτοι ειμαστε.

#65819 twin

twin

follow the white rabbit.

• Members
  • 89 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 17:39

μπορώ να καταλάβω γιατί άρεσαν σε πολλούς τα χαστούκια.
Αυτή η λαϊκίστικη και αλλαζονική συμπεριφορά, τα ασταμάτητα ουρλιαχτά για να μην τολμάει να μιλήσει κανείς άλλος, τα ατελείωτα κατεβατά στα αμφιθέατρα,
τα ειρωνικά σχόλια αντί λογικών επιχειρημάτων κτλ που μας κερνάνε απλόχερα οι αριστεροί συνδικαλιστές...ε δεν εμπνέουν καμμιά μεγάλη συμπάθεια.

μου φαίνεται ότι όλοι λίγο πολύ θέλανε να γίνει ένα τέτοιο show για να φανούν πόσο δημοκράτες και πολιτισμένοι είναι.
Βγήκαν όλοι να κάνουν δηλώσεις. Και η Ελλάδα κύριε; Δεν έχει στον ήλιο μοίρα; Γιατί κύριε;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από twin: 07 Ιούνιος 2012 - 17:39

Δημοσιευμένη  εικόνα

#65820 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 18:33

«Αυτοί είμαστε»; Βάζεις και τον εαυτό σου μέσα; Και εμένα; Και όλους;
Δεν είμαστε αυτοί, ΕΙΝΑΙ αυτοί. Και είναι λιγότεροι από εμάς, τους άλλους. Ωστόσο, αρκετοί παραπάνω από όσο θα περίμενε κανείς.
Είναι άξιοι της μοίρας τους και εμάς θα μας πάρει η μπάλα· αλλά τρέφω μια ελπίδα ότι δεν θα βγουν τώρα, δεν ξέρω.

άσχετο: χθες μου είπε μια κοπέλα ότι έχω «υπέροχα» (lol) χέρια. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ σχετικά με την ομορφιά των χεριών, πόσο μάλλον των αντρικών χεριών, αλλά από εχθές άρχισα να παρατηρώ τα χέρια των άλλων... Ένιωθα λίγο σαν creepy guy επειδή κάρφωνα το βλέμα μου εκεί για λίγα δευτερόλεπτα, ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Περίεργη φάση.