Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#65746 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 07 June 2012 - 10:16

According to the "Way of the Open Palm," the key to maintaining the universe is by being in harmony with nature, one's surroundings, and one's station in life. As an effect of being in nature with one's surroundings, one is expected to actively assist in lessening the chaos in the area, through the assistance of lessening burdens. While this seems "Peaceful", the Way of the Open Palm is strict in another form: one should not act outside their station and purpose in life.

According to the "Way of the Closed Fist," on the other hand, the purpose of life is to follow the ways of serving oneself — to face one's challenges head on, challenge one's station in life, and work to become self-reliant. The emphasis of the Way of the Closed Fist is combat, turmoil, and constantly challenging oneself, which is why many of those who are evil tend to be considered to follow the Way of the Closed Fist, in that they bring about chaos in the universe.

#65747 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 07 June 2012 - 10:25

Έχω πάθει σοκ, σοβαρά τώρα... Το βράδυ από ότι κατάλαβα έγινε χαμός γιατί μπήκαν κάποιοι αλλοδαποί σε ένα σπίτι και τους πυροβόλησε ο γιος της οικογένειας και σκότωσε τον έναν...Σε ωραίο κλίμα πάμε σε εκλογές...

Όντως αυτό έγινε το βράδυ. Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο ένοικος είχε δίκιο. Το σπίτι σου θεωρείται άσυλο και έχεις κάθε δικαίωμα να το προστατέψεις με οποιδήποτε μέσο έχεις στην διάθεσή σου. Γνωρίζω ότι η Ελληνική νομοθεσία, μπορεί να τον καταδικάσει (τον ένοικο) παρόλο που βρισκόταν σε αυτοάμυνα και σίγουρα θα ήταν προτιμότερο να τον τραυματίσει από το να τον σκοτώσει, αλλά και πάλι καλά έκανε.

Τώρα οσον αφορά το ξύλο του Κασσιδιάρη, δεν μου κάνει καμία αίσθηση. Ο κόσμος γι αυτό τους ψήφισε, για να δέρνουν, αυτό έκαναν. Βέβαια θα ήταν ενδιαφέρον να ήταν κανένας θηριώδης άντρας βουλευτής του ΚΚΕ ή του ΣΥΡΙΖΑ να δω αν θα κουνιόταν και θα έκανε μαγκίτσες ο Κασσιδιάρης....

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#65748 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 07 June 2012 - 10:26

To wrap it up, mr.Kasidiaris used his open palms following the way of the closed fist.

Edited by Kamui, 07 June 2012 - 10:28.

O6rrvsU.jpg

#65749 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 07 June 2012 - 10:29

εχεις δικιο για το ασυλο περι αυτοαμυνας κλπ αλλα εγω απο οτι ακουσα τον κυνηγησε και τον σκοτωσε εκτος σπιτιου πραγμα που σημαινει οτι δεν ηταν σε αυτοαμυνα

δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο ισχυει βεβαια οποτε αν εχω κανει λαθος συγχωρεστε με :congrats: η αληθεια ειναι οτι δεν προλαβα να ακουσω και πολλα για το περιστατικο

Edited by SupG18, 07 June 2012 - 10:30.

Posted Image

#65750 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 07 June 2012 - 10:32

Zade δεν θέλω να μπω σε αυτή τη συζήτηση για να είμαι ειλικρινής αλλά πρέπει να ξεκαθαριστούν ορισμένα πράγματα. Ο ενοικος του σπιτιού δεν πυροβόλησε όσο απειλούταν αλλά βγήκε πολύ αργότερα από το σπίτι με την καραμπίνα, τους είδε να τρέχουν και πυροβόλησε ή όπως ισχυρίζεται εκπυρσοκρότησε η καραμπίνα το οποίο προφανώς δεν θα το κρίνω εγώ. Από κει και πέρα για εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου ας μιλάνε καλύτερα τα δικαστήρια και όχι εμείς.

Από κει και πέρα η εγκληματικότητα είναι ένα σημαντικό πρόβλημα είτε προέρχεται από Έλληνες είτε από αλλοδαπούς και ο ρόλος ενός πολίτη είναι να διεκδικήσει τη μείωση της και την σωστή προστασία και όχι να παίρνει το νόμο στα χέρια του και μιλάω γενικά τώρα όχι για το συγκεκριμένο συμβάν γιατί δεν ξέρω και τί έγινε και σε τί κατάσταση σοκ βρισκόταν ο άνθρωπος. Ο τρόμος και ο φόβος είναι οι χειρότεροι σύμβουλοι και οι πραγματικοί εχθροί της δημοκρατίας.

Εντωμεταξύ βγήκε ο Κασιδιάρης και δήλωσε ότι ήταν σε άμυνα γιατί του επιτέθηκε η Κανέλη και ότι θα της κάνουν μήνυση και μήνυση στον antenna γιατί μόνταρε το βίντεο (σε ζωντανή εκπομπή? wtf) Ωραίος άντρας...

xbJ3b2w.jpeg

#65751 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 07 June 2012 - 10:37

Zade δεν θέλω να μπω σε αυτή τη συζήτηση για να είμαι ειλικρινής αλλά πρέπει να ξεκαθαριστούν ορισμένα πράγματα. Ο ενοικος του σπιτιού δεν πυροβόλησε όσο απειλούταν αλλά βγήκε πολύ αργότερα από το σπίτι με την καραμπίνα, τους είδε να τρέχουν και πυροβόλησε ή όπως ισχυρίζεται εκπυρσοκρότησε η καραμπίνα το οποίο προφανώς δεν θα το κρίνω εγώ. Από κει και πέρα για εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου ας μιλάνε καλύτερα τα δικαστήρια και όχι εμείς.

Από κει και πέρα η εγκληματικότητα είναι ένα σημαντικό πρόβλημα είτε προέρχεται από Έλληνες είτε από αλλοδαπούς και ο ρόλος ενός πολίτη είναι να διεκδικήσει τη μείωση της και την σωστή προστασία και όχι να παίρνει το νόμο στα χέρια του και μιλάω γενικά τώρα όχι για το συγκεκριμένο συμβάν γιατί δεν ξέρω και τί έγινε και σε τί κατάσταση σοκ βρισκόταν ο άνθρωπος. Ο τρόμος και ο φόβος είναι οι χειρότεροι σύμβουλοι και οι πραγματικοί εχθροί της δημοκρατίας.

Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω επακριβώς τις συνθήκες που έγινε το φονικό. Όπως και να έγινε πάντως, τουλάχιστον για μένα, η αυτοάμυνα είναι πλήρως αποδεκτή και μη καταδικαστέα. Εάν μπει κάποιος στο σπίτι μου και τον καταλάβω, σίγουρα κάτι θα κάνω για να προστατευτώ , ιδιαίτερα εάν έχω καραμπίνα, ναι θα την χρησιμοποιήσω. Ακόμα και το κράτος να φέρει την ευθύνη για έλλειψη ασφάλειας, σε καμία περίπτωση δεν θα πω «περάστε κύριε κλέφτη, πάρτε όσα έχω». Είναι κοινή λογική πιστεύω.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#65752 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 07 June 2012 - 10:37

Εντωμεταξύ βγήκε ο Κασιδιάρης και δήλωσε ότι ήταν σε άμυνα γιατί του επιτέθηκε η Κανέλη και ότι θα της κάνουν μήνυση και μήνυση στον antenna γιατί μόνταρε το βίντεο (σε ζωντανή εκπομπή? wtf) Ωραίος άντρας...

Μάλλον χρησιμοποιούν κι εκεί τα ίδια μηχανήματα υπερσύγχρονης τεχνολογίας του ράδιο αρβύλα.
Ή αλλιώς η Kανέλη ξέρει τεχνικές ninjutsu και το χέρι της διακτινίστηκε και τον χτύπησε πριν πάρει κανείς χαμπάρι τίποτα.
Πλέον η πολιτική παραπληροφόρηση φτάνει σε ένα νέο επίπεδο...

O6rrvsU.jpg

#65753 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 07 June 2012 - 10:41

Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω επακριβώς τις συνθήκες που έγινε το φονικό. Όπως και να έγινε πάντως, τουλάχιστον για μένα, η αυτοάμυνα είναι πλήρως αποδεκτή και μη καταδικαστέα. Εάν μπει κάποιος στο σπίτι μου και τον καταλάβω, σίγουρα κάτι θα κάνω για να προστατευτώ , ιδιαίτερα εάν έχω καραμπίνα, ναι θα την χρησιμοποιήσω. Ακόμα και το κράτος να φέρει την ευθύνη για έλλειψη ασφάλειας, σε καμία περίπτωση δεν θα πω «περάστε κύριε κλέφτη, πάρτε όσα έχω». Είναι κοινή λογική πιστεύω.

Ωραία εσύ κάνε αυτό που θες αλλά άσε το νόμο να διατηρεί το δικαίωμα να μην σου επιτρέπει να αφαιρείς ανθρώπινη ζωή αν ο κίνδυνος δεν είναι ανάλογος. Προφανώς και άμα ο άλλος σου απειλεί άμεσα τη ζωή θα προστατευτείς και θα είσαι σε άμυνα. Άλλο αυτό και άλλο να δεις κάποιον μέσα στο σπίτι και να τον σκοτώσεις μπαμ και κάτω.

xbJ3b2w.jpeg

#65754 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 07 June 2012 - 10:55

Με έπιασαν τα γέλια.
Κάτι τέτοια τα ακούς και νομίζεις ότι είναι ανέκδοτα.

Και αρχίσαμε να κυνηγάμε και αλλοδαπούς με καραμπίνες. Ωραία.

Posted Image

#65755 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 07 June 2012 - 11:04

Με έπιασαν τα γέλια.
Κάτι τέτοια τα ακούς και νομίζεις ότι είναι ανέκδοτα.

Και αρχίσαμε να κυνηγάμε και αλλοδαπούς με καραμπίνες. Ωραία.

Καλα δεν νομιζω οτι εχει σημασια οτι ηταν αλλοδαπος , θεωρησε οτι επρεπε να τον κυνηγησει και καλα εκανε , τωρα αν αυτο που εγινε ηταν εκτος νομου ας υποστει τις οποιες συνεπειες οταν αποδειχθει

δεν νομιζω να μην μπορουν να καταλαβουν αν το οπλο εκπυρσοκροτησε η τον πυροβολησε στεγνα

Posted Image

#65756 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 07 June 2012 - 11:07

θεωρησε οτι επρεπε να τον κυνηγησει και καλα εκανε

ΓΟΥΑΤ;!
Τι καλά έκανε καλέ; Μάλλον σε πήρε η μπάλα από τη συνήθεια και χρησιμοποίησες αυτή την έκφραση, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

Posted Image

#65757 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 07 June 2012 - 11:10

δεν ειπα οτι καλα εκανε που τον σκοτωσε , ειπα οτι εκανε καλα που τον κυνηγησε , τωρα εαν οντως τον καθαρισε στεγνα ας υποστει τις συνεπειες , δεν μπορει ομως να σε κλεβουν και να τους κοιτας .....

γιαυτο υπαρχουν και οι νομοι ετσι? ξερεις απο πριν τις συνεπειες των πραξεων σου ....

Edited by SupG18, 07 June 2012 - 11:14.

Posted Image

#65758 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 07 June 2012 - 11:11

Να χαιρεσαι Ελλαδα τους εκλεγμενους σου πολιτικους!!Μ'αρεσει που τσακωθηκα χθες με την μανα μου,γιατι ειπε οτι καλα τα λεει ο Μιχαλολιακος...Εε,ρε ποσο ζωα ειμαστε εμεις οι ελληνες!!Ελπιζω να διορθωσουν καποιοι την ψηφο τους στις επομενες εκλογες,και να μην τρωνε στην μαπα τον καθε λαϊκιστη,ψευτη πολιτικο...

Και οι υπόλοιποι που δεν ψήφισαν Χρυσή Αυγή είναι Βέλγοι, να υποθέσω;

Τέλος πάντων, άκουσα πριν από μισή ώρα στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ πως το ΕΣΡ θα αφαιρέσει το δικαίωμα στους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής να εμφανίζονται στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Αν δεν μπορείς να κάνεις διάλογο, κάτσε σπίτι σου.

Posted Image

We must be nothing less than fabulous.

^MyAnimeList^

#65759 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 June 2012 - 11:17

δεν ειπα οτι καλα εκανε που τον σκοτωσε , ειπα οτι εκανε καλα που τον κυνηγησε , τωρα εαν οντως τον καθαρισε στεγνα ας υποστει τις συνεπειες , δεν μπορει ομως να σε κλεβουν και να τους κοιτας .....

Είναι απλά λεφτά ξέρω γω. Πόσο πολλά πια να αξίζουν αυτά που σου κλέψανε ώστε να βάλεις σε κίνδυνο την σωματική σου ακεραιότητα αφενός, και να σκοτώσεις αφετέρου?

Εdit: Άλλαξε ο Firefox και δεν βρίσκω συντομεύεσεις και έναν σκασμό bookmarks. Eίμαι ένα βήμα πριν το εγκεφαλικό και να αρχίσω να κάνω voodoo σε αυτόν που σκέφτηκε αυτό το update. help D:

#65760 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 07 June 2012 - 11:23

γιαυτο υπαρχουν και οι νομοι ετσι? ξερεις απο πριν τις συνεπειες των πραξεων σου ....

Από το να τους κοιτάς μέχρι να τους σκοτώσεις υπάρχει μια μικρηηηηηηηή ~μεγάλη~ διαφορά. Και εμένα με έχουν ληστέψει μέσα στο κέντρο της Αθήνας και ήταν απίστευτα τρομακτική εμπειρία αλλά δεν θα τον σκότωνα κιόλας τον άλλον...

Τώρα εντάξει τα χρυσά αυγά είναι τραμπούκοι αλλά και όλοι οι υπόλοιποι που μας έχουν κατακλέψει και μας έχουν τρελάνει στα ψέμματα και στην κινδυνολογία δεν πάνε πίσω...

xbJ3b2w.jpeg