Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#65476 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 27 May 2012 - 01:01

Σερβία όντως όμορφο. Καημένος Ζέλικο όμως, όλο φτάνει δίπλα στην νίκη, αλλά ποτέ δεν την παίρνει.

#65477 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 27 May 2012 - 01:02

Εμένα μου άρεσε της Κύπρου. :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#65478 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 27 May 2012 - 01:16

BUCK-TICK & Adamou...interesting mate. :gotit:

#65479 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 27 May 2012 - 01:24

Κοινοτοπη οντως.Στις πιο παλιες υπηρχε τουλαχιστον ενα τραγουδι που να σε κανει να λες "to hell with quality,i want this shit".Τωρα ουτε ενα.Τι να πεις...

What?Είναι άνετα η καλύτερη Eurovision των τριών τελευταίων χρόνων.

Σουηδάρα γιατί το άξιζε.Κρίμα για την Κύπρο γιατί και αυτή άξιζε κάτι παραπάνω.Επίσης lol @ Norway.Tην είχα στην πεντάδα και βγήκε τελευταία! XD

#65480 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,941 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 27 May 2012 - 01:52

Ωραιο το βρακι της Ελευθεριας!!

Και η Σουηδεζα ωραιο σωμα φαινεται να εχει...

image.jpg

#65481 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 27 May 2012 - 01:53

Tα μόνα αξιοπρεπή τραγούδια ήταν της Ιταλίας και της Σερβίας.
Της Σουηδίας ήταν παντελώς αδιάφορο απλώς έστησαν ένα έξυπνο σχέδιο για να παίξουν με την εντύπωση που θα έκαναν στον κόσμο, απλά σου λένε οτι είναι sui generis κλπ, το τραγούδι κάνει άκυρες εναλλαγες για να μπερδέψει, και αφήνει τον ακροατή με μια χαζή εντύπωση οτι αυτό που άκουσε ήταν ιδιαίτερο, ενώ δεν ήταν.

Edited by Kamui, 27 May 2012 - 01:54.

O6rrvsU.jpg

#65482 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 27 May 2012 - 02:04

Ρε γαμώτο, αυτό το διαγωνισμό ποτέ δεν έχω καταφέρει να τον καταλάβω.

Φέτος ήμανε σίγουρη ότι θα νίκαγαν είτε οι γιαγιάδες που είχαν πιασάρικο ρυθμό και ήταν αστείες, είτε η Κύπρος που έφερε το απόλυτο καλοκαιρινό χιτάκι των κωλόμπαρων. Πάλι έξω έπεσα, τι σκατά;

Γενικά δε μου άρεσε κανένα φέτος. Τουλάχιστον πρόπερσι, μου είχε μείνει το satellite. Πέρσι και φέτος..γιοκ.
Ελπίζω να είναι πιο χαζοχαρούμενο του χρόνου, γιατί φέτος ήταν πολύ απογοητευτικό. Το μόνο highlight ήταν ο μπαρμπα-Lordi (lol με την παρουσιάστρια που τον αποκαλούσε "ο κύριος Lordi") που έκανε τα καραγκιοζιλίκια του και μας θύμισε πόσο ευχάριστο μπορεί να είναι αυτό το πανηγύρι.

Posted Image

#65483 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 27 May 2012 - 02:48

Χέσε τη Σουηδία, ήταν πιασάρικο. Καλά γιαγιάδες θεές έτσι κι αλλιώς. ΣΕ ΠΟΙΟΝ άρεσαν τα τραγούδια της Τουρκίας ~batman meets kusturitsa~ και του Azerbaijan ~πούπουλα και πούλιες η συνταγή της επιτυχίας. Αμ το τραγούδι της Γερμανίας? Generic shit από έναν τυπά με σκούφο ~δεν δέχομαι να φοράει κάποιος σκούφο indoors εκτός και αν έχει ψείρες και έχει βάλει singaril και πρέπει να φοράει σκουφί για 8 ώρες~. Αμ της Αλβανίας? Ο Τζαμαικανός κόμης Δράκουλας που σε κάποια φάση από τα τσιριχτά κουφάθηκαν όλα τα σκυλιά στο Baku. Σκόπια επίσης abomination. Ιταλία με σχετικά καλό κομμάτι ούτε στην πεντάδα και η καημένα η Δανία δεν πήρε σχεδόν τίποτα. Ένα χάλι βασικά, δεν έχω ιδέα με ποιά λογική ψήφιζαν.

Αλλαααααααααά τουλάχιστον φάγαμε καλά και ψοφήσαμε στα γέλια. Αν και όντως δεν είχε κάποια εμφάνιση τελείως τσίρκο αν εξαιρέσεις τα δίδυμα που είναι ερωτευμένα μεταξύ τους. Πάνε οι παλιές καλές εποχές που έβγαινε ο άλλος ντυμένος εξωγήινος-Μάγια η μέλισσα :if:

xbJ3b2w.jpeg

#65484 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 27 May 2012 - 03:15

Εμένα από την άλλη αν και δεν είχα κάποιο αγαπημένο όπως άλλες φορές,μου άρεσαν αρκετά τραγούδια.

Σαν τοπ 3 θα έλεγα μάλλον Σουηδία,Λιθουανία,Ιταλία.

Και της Τουρκίας πλάκα είχε,προσωπικά μου άρεσε όπως και των Σκοπίων.Βασικά τα μισά+ τραγούδια μου άρεσαν φέτος :hihi2:

Από γκομενάκια θα έλεγα ότι ξεχώρισα με διαφορά την Βόσνια (Maya Sar) και στη συνέχεια την Σουηδέζα η οποία αν και δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο έχει αυτό το κάτι που μου την δίνει απίστευτα :head:

Επίσης και 1-2 από τις κοπελιές της Μολδαβίας φαίνονταν καλά κομμάτια αν και δεν τις είδα πολύ καλά.

Posted Image

#65485 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 May 2012 - 03:20

Το τραγούδι της Τουρκίας δεν θέλω καν να το θυμάμαι. Παρατρίχα το γλίτωσα το ανεύρυσμα από το σοκ ενώ το εβλεπα. Της Γερμανίας δεν το θυμάμαι όσο και να προσπαθώ, μόνο το hipsterdom μου έμεινε. Η Σερβία ήταν αποτελεσματικότερη από τριπλό valium. Και αυτή με τα λουλούδια και τους τσολιάδες και τα κρόσσια ήταν σαν κακό LSD τριπάκι.

Kαι ακόμη θυμάμαι το Αζερμπαιτζάν για το οποίο είχαμε μία παρατεταμένη διαφωνία για το αν πρέπει ή δεν πρέπει να υποκύψουμε στην δικτατορία της τετράγωνης μούρης ή να δεχτούμε την επανάσταση της τρίγωνης σαν από shoujo των 90s. Νομίζω είδαμε έναν χαμένο κρίκο της εξέλιξης του ανθρώπινου είδους στην περίπτωσή της. Το φόρεμά της με τα πούπουλα και της πούλιες ξύπνησε φετίχ μέσα μου. Ήθελα να το πάρω και να τυλιχτώ.

Της Σουηδίας και μένα με διασκέδασε αρκετά όπως και της Ιταλία και της Κύπρου.

Γενικά πολύ βρακί είδαμε σε αυτόν τον διαγωνισμό. Και οκ πες εμείς δεν είχαμε χρήματα να ντύσουμε την δικιά μας με ολόκληρο φόρεμα, όλοι οι υπόλοιποι;

PS: Τα δίδυμα δεν ήταν και άλλη μια χρονιά ως ευχούληδες? Αλλά η φάτσα του ενός εκεί που τον λούζουν τα νερά και παίρνει μία πόζα σε στυλ *είμαι μανάρι και εκπέμπω sex/ποζάρω σε εξώφυλλο της Vogue* θα μου μείνει αξέχαστη.

#65486 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 posts

Posted 27 May 2012 - 08:04

το μονο που μου αρεσε ηταν της Φινλανδιας
αλλα δεν το βαλανε καν στον τελικο, τα υπολοιπα ηταν απλα αδιαφορα!
παρακολουθω eurovision απο πιτσιρικι(πολλααα χρονια πριν δηλαδη) και νομιζω πως ο κοσμος
εχει σιχαθει τα παρε-δωσε με τα 12ρια απο Ελλαδα σε Κυπρο και τουμπαλιν
(φανηκε και απο το γεγονος πως ηταν απο τις λιγες φορες που δεν ακουγοταν
τιποτα οταν ανακοινωθηκε) καθως και αλλα κραυγαλεα παρε-δωσε!
Youtube Video

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#65487 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 27 May 2012 - 08:45

Posted Image

#65488 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 27 May 2012 - 10:22

Ο πραγματικός νικητής χθες ήταν η Ρωσία. Ο μόνος λόγος που η Σουηδία μάζεψε τόσους πόντους κι έκλεψε την πρωτιά από τις γιαγιάδες είναι επειδή το τραγούδι της promotαρίστηκε μέχρι αηδίας στα διάφορα media. Sui generis και μ... το χρήμα μίλησε και φέτος.

Δεν μπορώ να αποφασίσω για το ποιο ήταν το πιο άθλιο τραγούδι. Αλβανία, Τουρκία ή Ηνωμένο Βασίλειο; Μπλεργκχ.

Μοναδική αποζημίωση για τη βαρετή διαδικασία της βαθμολόγησης, ο Lordi. Respect στη Φινλανδία. Ελπίζω να τον βάλουν και του χρόνου. BTW, που χάθηκε ο δικός μας ο Κωστάλας που πάντα μιλούσε στη γλώσσα της οικοδεσπότριας χώρας; Πήρε σύνταξη;

On a side note, φέτος παίζει να είναι και η πρώτη φορά που συμφώνησα με το 12άρι που δώσαμε στην Κύπρο.

ΥΓ. Και πριν βγάλετε οποιοδήποτε συμπέρασμα, I was forced to watch it all.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#65489 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 27 May 2012 - 10:31

Tα μόνα αξιοπρεπή τραγούδια ήταν της Ιταλίας και της Σερβίας.

+1 Μαζί με της FYROM.
Παρακολούθησα την Eurovision απλά ακούγοντας την -σχεδόν-. 3 τραγούδια τα μόνα που ήχησαν νορμάλ στα αυτιά μου.

ΥΓ. Και πριν βγάλετε οποιοδήποτε συμπέρασμα, I was forced to watch it all.

Δεν είναι ότι ήθελα να το δω, με ανάγκασαν. Tsun.

Γιατί θα αλλάξει η γνώμη όλων για εσένα επειδή παρακολούθησες Eurovision;

#65490 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 27 May 2012 - 10:37

καλα γνωστο οτι η Eurovision εχει παρει την κατω βολτα αλλα εγω παλι εριξα τοσο γελιο που πηγα να πνιγω με τα πατατακια 80 φορες....
Καλα οντως οι γιαγιαδες respect ειχαν οντως αυτην την γλυκια αθωοτητα.....αυτο με την Σουηδια αμαν πια ολο η για αυτην μας μιλουσαν ..με ειχαν σπασει τα νευρα.... ασε που το μονο που θυμαμαι ειναι το ''Euphoriaaaaaaa'' και μια να χορευει πανω στην σκηνη και ενα μαυρο και να λεω κατσε να δουμε ποιος θα χτυπησει ποιον! Καλα στην Τουρκια εριξα το γελιο....τι καραβια ,Jack Sparrow και βλακειες , με τετοια χαρη στην κινηση σε συνεπαιρνε!Λιθουανια επισης οχι λογω τραγουδιου αλλα γιατι καθε φορα που κουνιοταν νομιζα οτι θα φυγει κανενας γοφος! Στο Kuula ολοι να φωναζουμε ''πολυ κωλοπαιδο αυτος ο Κυριακος'' και κλπ. του Aζερμπαιτζαν νομιζα οτι εκανε πλαστικη (δν το λεω με κακια!) ασε που το αγγλικο δν το ειχε στην συνεντευξη!Καλα Μολδαβια οντως σαν πορτατιφ ηταν. Της Αλβανιας οκ φωνη η γυναικα αλλα το ντυσιμο και γενικα ..μπα ..Σερβια καλο αλλα πολυ γκαντεμια αυτος ο ανθρωπος ρε παιδι μου !(Δν ξερω γτ μου θυμιζε μουσικη απο Dynasty Warriors)
Καλα περιττο να πω πως οτι κι αν ελεγα θα παει καλα πηγε στον αποπατο αλλα δν πειραζει!!
Η Ψηφοφορια εχει καταντησει πολυ στανταρακι ..παλια τουλαχιστον καναμε κι καμια μαντεψια...
Αιντε και του χρονου!
Lordi θεος!

Edited by redqueen, 27 May 2012 - 10:38.

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...