Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#65386 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2012 - 19:11

Dudeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......

Επρεπε να είχες ανακαλέσει την παραίτηση,από το πρωί...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#65387 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2012 - 19:17

Έζησα για να το δω και αυτό... Σύγκριση της Eurovision με το game of thrones από το πολυαγαπημένο star...Πονάει το μυαλό μου.

xbJ3b2w.jpeg

#65388 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2012 - 19:38

Dudeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......

Επρεπε να είχες ανακαλέσει την παραίτηση,από το πρωί...

να σου πω την αληθεια εχω ακουσει παρα πολλα εδω και χρονια που δουλευω ως κομμωτης....αλλα,,,,"παω να κυλιστω σε λειβαδια..?" just epic...
μια φορα δουλευα και φοραγα ενα anime t-shirt..ερχεται πελατισσα ετων 17-18 max...για την ιστορια εγω ειμαι 29 τοτε ημουν 27..το τι κολλημα εφαγε δεν λεγετε.....και να βγουμε και να πιουμε και να ερθεις απο το σπιτι μου να δεις της συλλογες μου...(κατι σαν το "ελα σπιτι να δεις την συλλογη μου απο πεταλουδες...")
και αλλα πολλα που αν τα γραψω θελω ενα θρεντ ολοκληρο...
και προς θεου δεν ειμαι ο σουπερ ντουπερ απαφτονο αντρας ετσι..?ουτε καβαλαω κανα καλαμι...αλλα ελα που η γυναικες μεσα στην φαντασιωση με το pool boy πρεπει να εχουν στριμωξει και τους κομμωτες...δεν εξηγητε αλλιως....

το κορυφαιο ηταν οταν εβαφα μια πελλατισα και την ρωταω "τι θα κανεις μετα..?"(εννοντας μετα την βαφη...κουρεμα χτενισμα..)
και μου απανταει εντελος φυσικα......
"τιποτα..παμε για κανα ποτακι....? " :OMG3:

#65389 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2012 - 19:39

Τα λελεδονια ηρθαν στο μπαλκονι μου :D :D :D

Καλός πολίτης, φίλε.

#65390 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2012 - 21:33

- Αν τσιρίζεις για 8 χρόνια, 7 μήνες και 6 μέρες, θα δημιουργούσες ηχητική ενέργεια που θα αρκούσε για να ζεστάνεις μία κούπα καφέ! (Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο!)

- Αν κλάνεις συνεχώς επί 6 χρόνια και 9 μήνες, παράγεις αρκετό αέριο για να φτιάξεις μία ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ! (Τώρα, κάτι κάνουμε)

- Ο οργασμός από ένα γουρούνι κρατάει 30 λεπτά!!!! (Στην επόμενη ζωή μου, θέλω να είμαι γουρούνι!) (Πως όμως το κατάλαβαν αυτό, και γιατί το έψαξαν;;;)

- Αν χτυπάς το κεφάλι σου στο� � τοίχο, χρησιμοποιείς 150 θερμίδες την ώρα. (Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι.... Στην δουλειά ίσως;;;) (Εν τω μεταξύ, ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω το θέμα με το γουρούνι...)

- Οι άνθρωποι και τα δελφίνια είναι τα μοναδικά όντα στην γη που κάνουν σεξ όχι μόνο για την αναπαραγωγή, αλλά και για ευχαρίστηση. (Γι αυτό ο Φλίπερ το δελφίνι στην γνωστή σειρά της τηλεόρασης, συνεχώς χαμογελούσε;) (Και τα γουρούνια έχουν 30 λεπτά οργασμό? Δεν μου φαίνεται δίκαιο αυτό!)

- Ο ποιο δυνατός μυς στο σώμα μας, είναι η γλώσσα. (Μμμμμμμμμμμ..........)

- Οι δεξιόχειρε� � άνθρωποι ζουν κατά μέσο όρο 9 χρόνια περισσότερο από τους αριστερόχειρες. (Αν χρησιμοποιείς και τα δύο χέρια, χωρίζεις την διαφορά των χρόνων στα δύο?)

- Το μυρμήγκι μπορεί να σηκώσει 50 φορές το βάρος του, και να τραβήξει 30φορές το βάρος του, και πέφτει πάντα στην δεξιά πλευρά όταν ζαλιστεί. (Το μυρμήγκι από τι ζαλίζεται? Πίνει μπύρα BUD?) (Πλήρωσαν οι φορολογούμενοι πολίτες για αυτήν την έρευνα?, θα ήθελα κάποιος να μου δώσει μια υπεύθυνη απάντηση σε αυτό το θέμα!)

- Οι πολικές αρκούδες, είναι αριστερόχειρες! (Καλά, και ποιος νοιάζετ αι γι αυτό? Και πως το ανακάλυψαν? Τις ρώτησαν με ποιο χέρι γράφουν?)

- Το γατόψαρο, έχει πάνω από 27,000 γευστικές απολήξεις. (Τώρα τι είναι ΤΟΣΟ νόστιμο στον πάτο της λίμνης... ποιος ξέρει!)

- Οι ψύλλοι μπορούν πηδήξουν 350 φορές το μήκος του σώματός τους. Είναι σαν να πηδάει ένας άνθρωπος ένα ολόκληρο γήπεδο ποδοσφαίρου! (30 λεπτά οργασμός.... Το φαντάζεστε? Και γιατί μόνο τα γουρούνια?)

- Μια κατσαρίδα ζει για 9 μέρες χωρίς το κεφάλι της πριν πεθάνει από ασιτία. (Τρομακτικό! Μπρρρρ....)

- Το αρσενικό «αλογάκι της Παναγιάς» δεν μπο ρεί να εκσπερματώσει όσο το κεφάλι του είναι συνδεμένο ακόμα με το σώμα του. Έτσι το θηλυκό, τον βοηθάει την κατάλληλη στιγμή, αποκεφαλίζοντάς τον. («-Αγάπη μου, τελειώνω τώρα, ναι, ναι, ναι... Τι κάνεις αγάπη μου?....Μη το κεφάλι μου... πονάει..ΑΑΑΑΑΑΑΑ») (Τουλάχιστον τα γουρούνια περνάν καλύτερα!)

- Μερικά λιοντάρια, ζευγαρώνουν 50 φορές την ημέρα... (Εγώ πάντως εξακολουθώ να θέλω να είμαι γουρούνι στην επόμενη ζωή μου! Προτιμώ την Ποιότητα από την Ποσότητα)

- Οι πεταλούδες μυρίζουν με τα πόδια τους. (ουουου... πολύ φετιχιστικό!) (Είναι σχ� �δόν το ίδιο βλακεία όπως και με το γατόψαρο!)

- Το μάτι της στρουθοκαμήλου είναι μεγαλύτερο από τον εγκέφαλό της. (Ξέρω κάποιους φίλους που έχουν το ίδιο πρόβλημα!)

- Τα χρυσόψαρα δεν έχουν εγκέφαλο (Και τέτοιους φίλους έχω!)

Μετά από όλες αυτές τις έρευνες, ένα πράγμα έχω να πω:
ΤΥΧΕΡΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ
Όλοι οι άντρες ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ... Posted Image !!

RESPECT σε οποιον το εγραψε!!!!

sc5bab.jpg

#65391 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2012 - 22:00

σε συνεχεια του απο πανω μου αλλα 2 κειμενα JUST EPIC
Spoiler:

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 23 Μάιος 2012 - 22:01

#65392 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2012 - 22:01

Τα λελεδονια ηρθαν στο μπαλκονι μου :D :D :D

μολις βγεις και συναντησεις την κατασταση εξω θα παρακαλας να ξαναμπεις.
Spoiler:

#65393 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2012 - 22:01

Good job Kalamari at reminding me that I'm going to die first!!!Thank you very much!:P

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#65394 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2012 - 22:24

να σου πω την αληθεια εχω ακουσει παρα πολλα εδω και χρονια που δουλευω ως κομμωτης....αλλα,,,,"παω να κυλιστω σε λειβαδια..?" just epic...
μια φορα δουλευα και φοραγα ενα anime t-shirt..ερχεται πελατισσα ετων 17-18 max...για την ιστορια εγω ειμαι 29 τοτε ημουν 27..το τι κολλημα εφαγε δεν λεγετε.....και να βγουμε και να πιουμε και να ερθεις απο το σπιτι μου να δεις της συλλογες μου...(κατι σαν το "ελα σπιτι να δεις την συλλογη μου απο πεταλουδες...")
και αλλα πολλα που αν τα γραψω θελω ενα θρεντ ολοκληρο...
και προς θεου δεν ειμαι ο σουπερ ντουπερ απαφτονο αντρας ετσι..?ουτε καβαλαω κανα καλαμι...αλλα ελα που η γυναικες μεσα στην φαντασιωση με το pool boy πρεπει να εχουν στριμωξει και τους κομμωτες...δεν εξηγητε αλλιως....

το κορυφαιο ηταν οταν εβαφα μια πελλατισα και την ρωταω "τι θα κανεις μετα..?"(εννοντας μετα την βαφη...κουρεμα χτενισμα..)
και μου απανταει εντελος φυσικα......
"τιποτα..παμε για κανα ποτακι....? " :OMG3:

Το θέμα μας άλλο είναι.

Απαύτωσες τελικά καμία; :blingeye2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#65395 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2012 - 22:40

Vectra, επρεπε να της πεις:
Hey, i just met you and this is crazy, but here's my number...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Punisher_P.E.F.: 23 Μάιος 2012 - 22:40

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#65396 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2012 - 22:40

Το θέμα μας άλλο είναι.

Απαύτωσες τελικά καμία; :blingeye2:

good old pervent jiraiya................ :congrats:
εεεε ολο και το κατι τις μας καναμε.....
.αλλα δεν εμπλεκα και πολυ γιατι ο συνδιασμος πελατισσα-one night stand δεν κολλαει και πολυ..εχει ζαλουρα... :wet2:
ειδικα μια κατεληξε σε σχεση με καταστροφικες συνεπειες....αλλα εχω να θυμαμε αρκετα....αλλα αν μπω σε λεπτομερεις σας βλεπω να αγοραζεται χχχ domain για το site....

#65397 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2012 - 22:45

αλλα ελα που η γυναικες μεσα στην φαντασιωση με το pool boy πρεπει να εχουν στριμωξει και τους κομμωτες...

Η φαντασίωση με το pool boy περιλαμβάνει μελαχρινό, μισόγυμνο λατίνο, με μούσκουλα ως το θεό και κοιλιακούς που παίζεις τρίλιζα, να αφαιρεί με το μαραφέτι του τα φυλλαράκια από την πισίνα ενώ σε κοιτάζει με λάγνο βλέμμα.Υπάρχει κάτι ανάλογο και σε κομμωτή θες να μου πεις? :blingeye2:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#65398 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2012 - 23:08

Η φαντασίωση με το pool boy περιλαμβάνει μελαχρινό, μισόγυμνο λατίνο, με μούσκουλα ως το θεό και κοιλιακούς που παίζεις τρίλιζα, να αφαιρεί με το μαραφέτι του τα φυλλαράκια από την πισίνα ενώ σε κοιτάζει με λάγνο βλέμμα.Υπάρχει κάτι ανάλογο και σε κομμωτή θες να μου πεις? :blingeye2:

you have a point.....
αν και εκτος απο το λατινος και το μαραφετι με τα φιλαρακια τα υπολοιπα βρισκονται σε κομμωτη...

προβλεπετε epic batlle με το γυναικιο φυλο......

#65399 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2012 - 23:24

Η πιθανοτητες να εχεις τέτοιο κομμωτη παντως ειναι πολυ μεγαλυτερες απο το να εχεις πουλμποϋ, γενικότερα.

Εκτος αν εισαι δεσποινις Λαιμου οποτε και να μην το χεις μπορεις να ζητησεις να στο φτιαξουν.

stasou%2520mygdala.jpg

#65400 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2012 - 23:25

σε συνεχεια του απο πανω μου αλλα 2 κειμενα JUST EPIC

Spoiler:

Βλέπω τα προφυλακτικά δεν τα έβαλε στο "κόστος" του αγοραίου έρωτα. Αλλά ναι σωστά. Ο ελληνάρας καγκουρόγυφτος που περιγράφεται εκεί μέσα ποτέ δεν θα χρησιμοποιούσε προφυλακτικό με μία ιερόδουλη όπως έδειξε και η πρόσφατη εμπειρία. Natural selection.

xbJ3b2w.jpeg