Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#65371 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 23 May 2012 - 09:45

Google google doodle :P

Tα είχα βρει μια μέρα και τα χάζευα

xbJ3b2w.jpeg

#65372 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 23 May 2012 - 10:16

Google google doodle :P

Tα είχα βρει μια μέρα και τα χάζευα

Nice find, αν και ρε γμτ, δεν έχει όλα τα interactive doodles. Πχ αυτό για το Valentine's Day είναι μια σκέτη εικόνα πλέον (είχε play button + animation). Τουλάχιστον έχουν ακόμα το doodle για τα γενέθλια του Freddie Mercury (2ο καλύτερο doodle of all time).

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#65373 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 23 May 2012 - 10:21

Ποιο ειναι το πρώτο??

v4kFmx.png

#65374 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 23 May 2012 - 12:35

Επί Eurovision...

Δεν είδα τη ψηφοφορία. Πείτε μου αν πέρασαν οι γιαγιάδες, να χαρώ!

Α, και το music video της Κύπρου δείχνει μια πολύ καλύτερη Χιονάτη από αυτήν που περιμένουμε.

Posted Image

#65375 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 23 May 2012 - 12:48

Επί Eurovision...

Δεν είδα τη ψηφοφορία. Πείτε μου αν πέρασαν οι γιαγιάδες, να χαρώ!

Α, και το music video της Κύπρου δείχνει μια πολύ καλύτερη Χιονάτη από αυτήν που περιμένουμε.

Σύμφωνα με το internet περάσανε.

#65376 Kunoichi.meriinawa

Kunoichi.meriinawa

Gangnam style! #whoneedsswag

• Members
  • 143 posts
  • LocationStars

Posted 23 May 2012 - 13:34

χτες έβλεπε η αδελφή μου eurovision και εντάξει πήγε κι εμένα λίγο το μάτι μου... τρομαξα :terror2:
Καλά και συνειδητοποίησα πόσο επεξεργάζονται τη φωνή της Ήβης Αδάμου στα cd.. Ήταν ιδέα μου ή ακουγόταν σαν τραβεστί;;;;;

Συνειδητοποίησα μετά ότι λέγεται euroVISION και όχι euroAUDIO οπότε είναι ένα καθαρά οπτικό θέαμα... οπτικά μου άρεσαν τα τραγούδια... το ακουστικό κομμάτι είναι προφανώς παρενέργεια...
Posted Image

#65377 Seppuku

Seppuku

Anime Amateur

• Members
  • 85 posts

Posted 23 May 2012 - 13:42

Καλά και συνειδητοποίησα πόσο επεξεργάζονται τη φωνή της Ήβης Αδάμου στα cd.. Ήταν ιδέα μου ή ακουγόταν σαν τραβεστί;;;;;

χαχαχαχ Κι εγώ οταν την πρωτο άκουσα είπα "Τι στο καλό???? Πριν βγεί έκανε τρία πακέτα τσιγάρα??"

Proud listener of Radio Rivendell

Posted Image

http://jewellersapprentice.wordpress.com/

#65378 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 23 May 2012 - 13:43

Ρε παιδιά η eurovision είναι μόνο για τα λουλζ. Να κάθεσαι εκεί πέρα με πίτσες και ποπ κορν και να γελάς. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο...Και το "vision" part γτπ ήταν :hihi2:

Επίσης ο ηχολήπτης είχε πάρει ναρκωτικά και ο ήχος ήταν άθλιος.

xbJ3b2w.jpeg

#65379 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 23 May 2012 - 15:40

Eurovision ε? Χαλάμε ακόμα λεφτά σ'αυτή τη βλακεία?

Edited by mirana_neko, 23 May 2012 - 15:40.

#65380 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 23 May 2012 - 15:44

Eurovision ε? Χαλάμε ακόμα λεφτά σ'αυτή τη βλακεία?

Α, όχι! Τώρα πια, οι "καλλιτέχνες" πληρώνουν μεγάλα ποσά απ' την τσέπη τους! Και εμείς καθόμαστε από κάτω και χτυπάμε παλαμάκια! (Εγώ χτες διάβαζα και το έχασα, να πάρει! Πρέπει να πάρω την δόση μου από trash-ίλα για τη βδομάδα!)

Posted Image

We must be nothing less than fabulous.

^MyAnimeList^

#65381 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 23 May 2012 - 15:50

Φαίνεται ο ηχολήπτης έφαγε τα ξακουστά lavaş του Αζερμπαϊτζάν και έγινε... πίτα!

#65382 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 23 May 2012 - 16:03

Το Αζερμπαϊτζάν έχει υποδεέστερο ποτάσιο

HnH5aB0.jpg

#65383 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 23 May 2012 - 16:15

Τα λελεδονια ηρθαν στο μπαλκονι μου :D :D :D

2bbd14fc.jpg

#65384 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 23 May 2012 - 17:47

η Κύπρια χάρηκα που πέρασε ναι, αλλά τη μισώ γιατί είναι πανέμορφη και είναι μόλις 19 χρονών...

...και έχει και δυο μέτρα πόδι! Να πούμε και κάτι καλό όμως, η χορογραφία της ήταν ωραία.
Πού να ακούγατε την εκφωνήτρια του Ρικ. Στην παρουσίαση του Ισραήλ είπε ότι το είδος του τραγουδιού είναι power folk -something-something. Τι λες ρε κοπελιά;;;
Και μη μου αγχώνεστε που χάσατε την trashίλα, ο Β' ημιτελικός είναι αύριο Πέμπτη!

#65385 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 537 posts

Posted 23 May 2012 - 19:05

του ασχετου αλλα δεν πειραζει.....black hole ειναι....
σημερα πηγα απο το κομμωτηριο που δουλευα 4 και χρονια να δω τα παιδια και να πιω ενα καφε..(να σημειωσω σε αυτο το σημειο ειδικα για της κοπελες του φορουμ...οταν πατε σε ενα κομμωτηριο που εχει αντρες κομμωτες και ειναι αντρες(παρεπιπτωντος δεν εχω κανενα προβλημα με τους ομοφυλοφυλους)..την πατησατε...ειστε υποψηφιος στοχος... :ballumad: )
μπαινει ξαφνικα μια κοπελα γυρο στα 27-28 και ζητησε λουσιμο χτενισμα....περιτο να αναφερω οτι μου ξεκολλησε το πανω μερος του κεφαλιου οταν την ειδα..και εμενα και του υπευθυνου..(τα ειχε ολα και συνεφερε...+ουτφιτ καλοκαιρινο λογο ζεστης...kawaiiiiiiii :nbleed: )
μετα απο τοσα χρονια καταλαβαμε ο ενας το αλλον με μια ματια...".βεβαιος" λεει ο υπευθηνος και ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΟΥΣΩ...... :congrats:
οπως εχετε καταλαβει σκηνες απειρου καλους......δεν εκανα κατι αλλο μονο το λουσιμο..το χτενισμα το πηρε μια κοπελα.....

στο τελος πληρωνει και ρωταει ο υπεθυηνος αν εμεινε ευχαριστημενη......(εγω καθομαι στην ρεσεψιον μαζι του διπλα του)
οποτε γυρναει και λεει μια αποστομοτικη απαντηση

"Μου έλουσε τα μαλλιά στρέητ σέξι κομμωτής κάνοντας μου μασάζ σε όλο το κεφάλι. Πάω να κυλιστώ σε λιβάδια."

το σεξι περι ορεξεος ο καθενας με τα γουστα του...
ξαφνικα θελω να παρω πισω την παραιτηση μου..........

Edited by vectrapearl, 23 May 2012 - 19:08.