Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#65041 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2012 - 17:49

Posted Image

wannabes όλοι τους

qzMHWHd.png

#65042 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2012 - 18:05

Για να καταλάβετε λίγο ποιοί είναι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής.

Συζήτηση σήμερα στο γυμναστήριο που πηγαίνω ,ανάμεσα σε δύο τούμπανους...

-Ρε έριξες Χρυσή Αυγή που έλεγες τελικά;
-Ναι ρε, αφού δεν είδες τι θηρία ήταν αυτοί δίπλα στον αρχηγό ,αυτόν πως τον λένε...
-Ναι τους είδα κι εγώ, καλά ο ένας ήταν πάρα πολύ τούμπανος. Κι εγώ Χρυσή Αυγή έριξα. Μόνο αυτοί μου εμπνέουν εμπιστοσύνη.
-Ναι ρε αφού είναι πολύ θηρία. Οποιαδήποτε πολιτική κατάσταση και να προκύψει ,θα την καταφέρουν.
-Έτσι μπράβο, έπρεπε να μπουν τούμπανα στη βουλή ,να τους κλειδώσουν όλους τους υπόλοιπους μέσα και να αρχίσουν να δέρνονται...

Ο διάλογος δεν είναι στημένος. Σήμερα το μεσημέρι τον άκουσα.

Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς ποιό είναι το κυριότερο επιχείρημα της Χρυσής Αυγής καθώς και το πόσο έξυπνοι είναι οι ψηφοφόροι τους. Σχεδόν δεν θέλω να ξαναγυμναστώ ποτέ στη ζωή μου...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zade: 08 Μάιος 2012 - 18:05

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#65043 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2012 - 18:10

Οι φασίστες δεν δέχονται τον λαό και κάνουν διακρίσεις βασισμένες στη συνείδηση, το χρώμα, το σχήμα και τον αριθμό παπουτσιού που φοράς. Προσωπικά, όχι, τους νοσταλγούς του Χίτλερ και αρνητές του ολοκαυτώματος, ραστιστές, τραμπούκους, δολοφόνους, τρομοκράτες δεν τους βάζω στο λαό, κάνε μου μήνυση :P

Μιλάω για τους ψηφοφόρους τους κυρίως, τους οποίους αναφέρεις στην πορεία.

Από κει και πέρα αδυνατώ να καταλάβω πως ένα βαριά 4% του συνόλου του εκλογικού σώματος με το 1% παππούδες με alzheimer μπορεί να προκαλέσει εθνικό διχασμό. Δεν λένε μία άποψη απλά η οποία μπορεί να διχάσει τους Έλληνες. Οι πράξεις τους αλλά και η ιδεολογία τους είναι αποκύηματα εξτρεμιστικού παραληρήματος μίσους. Οι Έλληνες μπορεί να έχουμε τα χίλια κακά αλλά ευτυχώς φιλοναζί δεν γίναμε ακόμα.

Δεν θα διχάσουν οι χρυσαυγήτες ξαφνικά τους Έλληνες αλλά αν η μία παράταξη εχθροπραττεί εναντίον της άλλης με αλληλοανταπόδωση (εξάλλου ο Kalamaris αναφέρθηκε στο KKE, και ΚΚΕ δεν ισούται με ολόκληρο το λαό παρα ένα μέρος του) έτσι και οι υποστηρικτές κάθε παράταξης (μιλάω γενικότερα νέους της αριστεράς και της ακροδεξιάς, οι οποίοι δεύτεροι είναι φανερό απο τα γυμνάσια κιόλας το πόσο αυξάνονται) όχι επειδή πείθονται τόσο απο τις μπούρδες που λένε οι νοσταλγοί του Χίτλερ και του Στάλιν, (όχι πως βάζω το KKE και τη ΧΑ στο ιδιο επίπεδο αλλά και αυτοί αρνούνται αντίστοιχα πράγματα και αν βρίσκονταν στην εξουσία θα μπορούσαν να επιφέρουν ανελεύθερο συγκεντρωτικό καθεστώς) αλλά επειδή ενστικτοδώς έχουν την ανάγκη να ανοίκουν σε έναν ευρύ κύκλο και να αναγνωρίζουν εχθρούς και συμμάχους, θα μπορούσαν να οδηγηθούν σε κάτι τέτοιο.

Προσωπικά εγώ δεν ανησυχώ γι αυτό ούτε με νοιάζει ιδιαίτερα, απλά προσπαθώ να ερμηνεύσω αυτό που είπε ο Kalamaris, είτε ισχύει είτε όχι, και σχολιάζω όπου βλέπω αντιφάσεις.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 08 Μάιος 2012 - 18:16

O6rrvsU.jpg

#65044 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2012 - 18:23

Ναι και εγώ είπα ότι μία τυχόν σύγκρουση ΚΚΕ με ΧΑ στη Βουλή αν μεταφραστεί στην κοινωνία θα είναι λαός εναντίον φασιστών όπου λαός οποισδήποτε ψηφοφόρος ή και μη (γιατί και ένας 16χρονος μυαλό έχει και βλέπει, αυτιά έχει και ακούει). Από κει και πέρα αυτό το θεωρώ καλό γιατί αντί να βλέπεις κάτι και να το πετάς κάτω από το χαλάκι σαν να μην υπάρχει καλύτερα να συγκρούεσαι μαζί του. Και η σύγκρουση δεν σημαίνει απαραίτητα παίρνω τα καδρόνια και όποιον πάρει ο χάρος. Πάνω από όλα υπάρχει η σύγκρουση ιδεών.

Τώρα γιατί να φοβόμαστε την αντιπαράθεση δεν το καταλαβαίνω. Μόνο έτσι εμφανίζει ο καθένας τα πραγματικά του χρώματα. Όπως και εδώ στο φόρουμ διαφωνούμε (πίσω από μία οθόνη γιατί είμαστε γαμάτοι) για το Θεό και τη metal σκηνή στην Ελλάδα, έτσι και στην κοινωνία η ρήξη και η αντιπαράθεση είναι σημάδι προόδου.

Επίσης, καταλαβαίνω την προσπάθεια σου να ερμηνεύσεις τα λεγόμενα του καλαμάρη αλλά εθνικός διχασμός δεν πρόκειται να προκύψει αν βγει κάποιος και πει την αλήθεια που ξέρουν όλοι, ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι μία ομάδα μίσους (και υπερμεγέθους βλακείας προφανώς). Ίσα ίσα η πλειοψηφία του κόσμου το πιστεύει ήδη απλά τόσα χρόνια τους θεωρούσε μία κούφια απειλή και για αυτό και δεν τους απομόνωσε νωρίτερα.

Τέλος, δεν πρόκειται να μπω στη διαδικασία να συγκρίνω φασίστες με κομμουνιστές και αυτούς με όλους τους υπόλοιπους και τα μήλα με τα πεπόνια και τις βούρτσες με τις...οδοντόκρεμες.

xbJ3b2w.jpeg

#65045 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2012 - 18:35

Όσο η Έλλαδα συνεχίζει να πέφτει στα σκατά τόσο θα ανεβαίνει η Χ.Α., αν αρχίσει να αναπτύσεται ξανά τότε θα εξαφανιστούν στις τρύπες τους.

Επίσης αυτό που είπε ο zade δυστηχώς είναι αλήθεια, πρέπει να φοράμε κράνη, όταν πηγαίνουμε στα γυμναστήρια, απο τις πολλές μλκιες που πέφτουν

#65046 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.828 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2012 - 18:43

Για να καταλάβετε λίγο ποιοί είναι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής.

Συζήτηση σήμερα στο γυμναστήριο που πηγαίνω ,ανάμεσα σε δύο τούμπανους...

-Ρε έριξες Χρυσή Αυγή που έλεγες τελικά;
-Ναι ρε, αφού δεν είδες τι θηρία ήταν αυτοί δίπλα στον αρχηγό ,αυτόν πως τον λένε...
-Ναι τους είδα κι εγώ, καλά ο ένας ήταν πάρα πολύ τούμπανος. Κι εγώ Χρυσή Αυγή έριξα. Μόνο αυτοί μου εμπνέουν εμπιστοσύνη.
-Ναι ρε αφού είναι πολύ θηρία. Οποιαδήποτε πολιτική κατάσταση και να προκύψει ,θα την καταφέρουν.
-Έτσι μπράβο, έπρεπε να μπουν τούμπανα στη βουλή ,να τους κλειδώσουν όλους τους υπόλοιπους μέσα και να αρχίσουν να δέρνονται...

Ο διάλογος δεν είναι στημένος. Σήμερα το μεσημέρι τον άκουσα.

Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς ποιό είναι το κυριότερο επιχείρημα της Χρυσής Αυγής καθώς και το πόσο έξυπνοι είναι οι ψηφοφόροι τους. Σχεδόν δεν θέλω να ξαναγυμναστώ ποτέ στη ζωή μου...

Άσε να μαντέψω, Joe Weider μόνο εκεί ή σε κανα παρακμιακό για body builders :P
rsrGbGx.gif

#65047 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2012 - 19:04

Άσε να μαντέψω, Joe Weider μόνο εκεί ή σε κανα παρακμιακό για body builders :P

Kαι όμως όχι. Σε ένα «ήπιο» γυμναστήριο που μπορείς να δεις από την νοικοκυρά που θέλει να χάσει τα ψωμάκια και τον 15άρη που τώρα ξεκινάει μέχρι το «τέρας» που έχει ξεχαστεί πολλά χρόνια εκεί μέσα.

Εν τω μεταξύ ο ένας από τους δύο ήξερα ότι δεν ήταν και κανένας επιστήμονας στο μυαλό ,αλλά τον είχα για λίγο πιο έξυπνο από αυτό..

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#65048 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2012 - 19:10

Πάντως αυτό που αναφέρει ο Zade το έχω ακούσει και εγώ με διαφορετικές παραλλαγές.

Πιο συγκεκριμένα τη φράση "Να μπούνε οι Χρυσαυγίτες στη Βουλή, να τους σπάσουνε όλους στο ξύλο για να μάθουν."....... Ενήλικα κριτήρια.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#65049 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2012 - 19:34

μια μικρη συνεισφορά. η μεγάλη φετεινη δυναμη της ΧΑ ηταν η επαρχία. εκεί όπου ΄εφτανε οτι η χρυση αυγη θελει "να ελεγχεται ο εργοδοτης οτι δεν προτιμα τον ξενο από τον έλληνα ωσε να μην μενουν ανεργα τα ελληνοπουλα", έτσι γενικά κι αοριστα, οτι "θελει ο μισθος του υπουργου/βουλευτη/γουατέβα, να ειναι μονο 6.000 και τιποτα αλλο, γιατι ειναι λειτουργημα και οχι επαγγελμα" και οτι "στελνουνε φαγητο και ρουχα εκει που υπαρχουν απορες ελληνικες οικογενειες", επισης γενικά και αόριστα.

Α και οτι δεν ειναι ναζι, αλλα " κατι κακοι ανθρωποι τους λενε φασιστες. Οι ιδιοι κακοι ανθρωποι που εβαλαν στη χωρα μας την "ευρωπαικη χουντα".".

Αν καποιος δε γνωριζει σκηνικα απο Σολωμου, φωκιωνος νεγρη, αγιου μελετιου και χιλια αλλα, ευκολα την παθαινει. Ο βασικος εχθρος εδω ηταν η αγνοια, και οχι η αμνησια ή ο κρετινισμος. Αλλιως η ΧΑ δεν θα μπαινε τωρα πρωτη φορά.

Ψυχραιμια λοιπον. Λίγο ακόμα αν εκτεθουν, και το προβλημα θα λυθει μονο του. Ο ναζι ειναι σαν την πουτανα. θελει να κρυφτει και η χαρα δεν τον αφηνει. Τα υπολοιπα ειναι τα σημαντικα, αυτο φαινεται σημαντικο αλλα δεν ειναι τόσο πολυ. Στις επαναληπτικες, θα πάρουνε τα χρυσα αυγά τους. και ο υπερβολικος φοβος στη χρυση αυγη δεν ειναι ουτε λυση, ουτε ψυχραιμη αντιμετωπιση. Η συνεισφορα στην πληροφορηση, είναι.

stasou%2520mygdala.jpg

#65050 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2012 - 20:36

Tελικά εμένα δεν μου απάντησε κανείς. Η Χρυσή Αυγή υφίσταται καν σαν κόμμα? Δεν είναι κάτι σαν στρατιωτική οργάνωση?Δε νομίζω να υπάρχει πουθενά αλλού κόμμα με τέτοια ιδεολογία και να το χουν έτσι χύμα.

#65051 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2012 - 20:37

Ναι και εγώ είπα ότι μία τυχόν σύγκρουση ΚΚΕ με ΧΑ στη Βουλή αν μεταφραστεί στην κοινωνία θα είναι λαός εναντίον φασιστών όπου λαός οποισδήποτε ψηφοφόρος ή και μη (γιατί και ένας 16χρονος μυαλό έχει και βλέπει, αυτιά έχει και ακούει). Από κει και πέρα αυτό το θεωρώ καλό γιατί αντί να βλέπεις κάτι και να το πετάς κάτω από το χαλάκι σαν να μην υπάρχει καλύτερα να συγκρούεσαι μαζί του. Και η σύγκρουση δεν σημαίνει απαραίτητα παίρνω τα καδρόνια και όποιον πάρει ο χάρος. Πάνω από όλα υπάρχει η σύγκρουση ιδεών.

Τώρα γιατί να φοβόμαστε την αντιπαράθεση δεν το καταλαβαίνω. Μόνο έτσι εμφανίζει ο καθένας τα πραγματικά του χρώματα. Όπως και εδώ στο φόρουμ διαφωνούμε (πίσω από μία οθόνη γιατί είμαστε γαμάτοι) για το Θεό και τη metal σκηνή στην Ελλάδα, έτσι και στην κοινωνία η ρήξη και η αντιπαράθεση είναι σημάδι προόδου.

Επίσης, καταλαβαίνω την προσπάθεια σου να ερμηνεύσεις τα λεγόμενα του καλαμάρη αλλά εθνικός διχασμός δεν πρόκειται να προκύψει αν βγει κάποιος και πει την αλήθεια που ξέρουν όλοι, ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι μία ομάδα μίσους (και υπερμεγέθους βλακείας προφανώς). Ίσα ίσα η πλειοψηφία του κόσμου το πιστεύει ήδη απλά τόσα χρόνια τους θεωρούσε μία κούφια απειλή και για αυτό και δεν τους απομόνωσε νωρίτερα.

Τέλος, δεν πρόκειται να μπω στη διαδικασία να συγκρίνω φασίστες με κομμουνιστές και αυτούς με όλους τους υπόλοιπους και τα μήλα με τα πεπόνια και τις βούρτσες με τις...οδοντόκρεμες.

Δηλαδή υπάρχει εγγύηση οτι σε περίπτωση τέτοιας σύγκρουσης ο λαός σίγουρα θα έπερνε το μέρος του ΚΚΕ, ή τουλάχιστον ενάντια στη χρυσή αυγή?Αν δεν επρόκειτο για τα συγκεκριμένα καθάρματα θα το θεωρούσα εντελώς παράλογο αλλά σε καταστάσεις βίας ο "άγιος" μπορεί έυκολα να χάσει το δίκιο του και ο "κακός" να φανεί ήρωας, το έχει αποδείξει αρκετές φορές η ιστορία αυτό.

Αν πάρεις πχ παράδειγμα απο τη γνωστή ταινία "Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας" (νταξει θα μου πεις ταινία είναι αλλά θα ελεγα οτι αναπαριστά ρεαλιστικές και ανθρώπινες καταστάσεις) αν ξεφύγει ο ένας είναι εύκολο να ξεφύγει και ο άλλος, και αν ξεφύγει και ο άλλος, τότε πέφτει στο επίπεδο του πρώτου και ο πρώτος μπορεί εύκολα να τον κατηγορήσει γι αυτό.
Έτσι η βία αναπαράγεται και κάθε παράταξη προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την προπαγάνδα και την παραπληροφόρηση (που σίγουρα θα είναι παραπληροφόρηση γιατί όλοι θα έχουν τη φωλιά τους λερωμένη) για να πάρει όσους περισσότερους μπορεί με το μέρος του.
Ο Μιχαλολιάκος μπορεί να είναι οικτρά διεστραμμένος (όπως και πολλοί άλλοι, άσχετα απο το βαθμό) αλλά είναι διπλωματικό μυαλό και αν αρνηθεί κάποια πράγματα και εστιάσει στα λάθη των αντιπάλων του, (όπως κάνει ήδη κι ας είναι η κατάσταση μέχρι στιγμής εναντίον του) θα μπορούσε να στρέψει το ρεύμα προς το μέρος του.
Και επειδή το να καταφέρει να πείσει περισσότερους "λογικούς" ανθρώπους να έρθουν με το μέρος του ακούγεται ίσως αδύνατο, σκεφτείτε το πιο απλά.Αν οι αντίπαλοι της ΧΑ κινηθούν βίαια απέναντι τους, και η μπάλα πάρει και περισσότερους, μη εμπλεκόμενους, (δεν είναι δύσκολο αυτό) τότε αυτομάτως τους έχουν αδικήσει και τους κανουν να στραφούν εναντίον τους.Όταν εκείνοι νιώθουν πως κινδυνεύουν απο αυτούς που τους έχουν αδικήσει, είναι λογικό να στραφούν στους αντιπάλους τους για ασφάλεια και συμπαράσταση.

Περιττό να πω φυσικά πως το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό που παραθέτει o Lord Leon, κι εγώ αυτό πιστεύα εξ αρχής, αλλά μιας και i'm having a nice day είπα να επιχειρηματολογήσω λίγο για να μένει ο νους σε γρήγορση, το χρειαζόμαστε αυτό περισσότερο απο κάθε άλλο στην περίοδο αυτή.

O6rrvsU.jpg

#65052 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.281 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2012 - 20:55

πλακα θα εχει παντως αυτοι που πλακωνοντουσαν τοτε στους δρομους και στα στεκια μεταξυ τους οταν ηταν νεοι, να βρισκονται πλεον αντιμετωποι στη βουλη.
αντε να μπουν και αναρχικοι μεσα να συμπληρωθει το παζλ.

#65053 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2012 - 21:23

Tελικά εμένα δεν μου απάντησε κανείς. Η Χρυσή Αυγή υφίσταται καν σαν κόμμα? Δεν είναι κάτι σαν στρατιωτική οργάνωση?Δε νομίζω να υπάρχει πουθενά αλλού κόμμα με τέτοια ιδεολογία και να το χουν έτσι χύμα.

Τι εννοείς ακριβώς; Δεν είδες ότι χτες μπήκε στη Βουλή με 20πόσους βουλευτές; Είχαν βουίξει τα ΜΜΕ 2-3εις βδομάδες πριν από τις εκλογές, γιατί ακόμα και στα προεκλογικά γκάλοπ έβγαιναν με αρκετές ψήφους για να μπουν στη Βουλή.

Κατέβαινε σαν κόμμα και παλαιότερες χρονιές, απλά έπαιρνε ποσοστά τύπου 0.5% οπότε κανείς δεν έδινε σημασία.

Τώρα το ότι έχουν κόσμο που δέρνει...έχουν. Το έχουν αυτό και τα άλλα κόμματα; Ίσως όχι τόσο φανερά :P
Τώρα αν αυτό είναι νόμιμο.....ο Πάνας και η ψυχή τους το ξέρει. Όταν ο Μιχαλολιάκος έχει καταδικαστεί για ποινικό αδίκημα και έχει περάσει χρόνο στη φυλακή και παρόλα αυτά μπαίνει στη Βουλή, τότε βλέπεις ότι έχουμε χάσει ολίγον τι ομαδικώς την μπάλα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#65054 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2012 - 22:28

Posted Image

wannabes όλοι τους

Γιε μου, μου θυμίζεις έναν άνδρα από τον μεσαίωνα...Hitler τον λέγανε.

LfNX0dh.png

#65055 TemplarKnightOfStuffTemp

TemplarKnightOfStuffTemp

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBetween entropy and the new locality.

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2012 - 23:20

Γιε μου, μου θυμίζεις έναν άνδρα από τον μεσαίωνα...Hitler τον λέγανε.

Πολυ κοντά πέφτει ο μεσαίωνας.

Πιστευω να σοβαρεψει ο κοσμος στις επόμενες εκλογές που θα γίνουν πάλι οπου νανε.
Αν καταφέρει και πάρει τα 50 μπονους ο Τσιπις το εχει δαγκωσει.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από TemplarKnightOfStuffTemp: 08 Μάιος 2012 - 23:20