wannabes όλοι τους
Posted 08 May 2012 - 17:49

wannabes όλοι τους
Posted 08 May 2012 - 18:05
Edited by zade, 08 May 2012 - 18:05.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 08 May 2012 - 18:10
Μιλάω για τους ψηφοφόρους τους κυρίως, τους οποίους αναφέρεις στην πορεία.Οι φασίστες δεν δέχονται τον λαό και κάνουν διακρίσεις βασισμένες στη συνείδηση, το χρώμα, το σχήμα και τον αριθμό παπουτσιού που φοράς. Προσωπικά, όχι, τους νοσταλγούς του Χίτλερ και αρνητές του ολοκαυτώματος, ραστιστές, τραμπούκους, δολοφόνους, τρομοκράτες δεν τους βάζω στο λαό, κάνε μου μήνυση
Από κει και πέρα αδυνατώ να καταλάβω πως ένα βαριά 4% του συνόλου του εκλογικού σώματος με το 1% παππούδες με alzheimer μπορεί να προκαλέσει εθνικό διχασμό. Δεν λένε μία άποψη απλά η οποία μπορεί να διχάσει τους Έλληνες. Οι πράξεις τους αλλά και η ιδεολογία τους είναι αποκύηματα εξτρεμιστικού παραληρήματος μίσους. Οι Έλληνες μπορεί να έχουμε τα χίλια κακά αλλά ευτυχώς φιλοναζί δεν γίναμε ακόμα.
Edited by Kamui, 08 May 2012 - 18:16.
Posted 08 May 2012 - 18:23
Posted 08 May 2012 - 18:35
Posted 08 May 2012 - 18:43
Για να καταλάβετε λίγο ποιοί είναι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής.
Συζήτηση σήμερα στο γυμναστήριο που πηγαίνω ,ανάμεσα σε δύο τούμπανους...
-Ρε έριξες Χρυσή Αυγή που έλεγες τελικά;
-Ναι ρε, αφού δεν είδες τι θηρία ήταν αυτοί δίπλα στον αρχηγό ,αυτόν πως τον λένε...
-Ναι τους είδα κι εγώ, καλά ο ένας ήταν πάρα πολύ τούμπανος. Κι εγώ Χρυσή Αυγή έριξα. Μόνο αυτοί μου εμπνέουν εμπιστοσύνη.
-Ναι ρε αφού είναι πολύ θηρία. Οποιαδήποτε πολιτική κατάσταση και να προκύψει ,θα την καταφέρουν.
-Έτσι μπράβο, έπρεπε να μπουν τούμπανα στη βουλή ,να τους κλειδώσουν όλους τους υπόλοιπους μέσα και να αρχίσουν να δέρνονται...
Ο διάλογος δεν είναι στημένος. Σήμερα το μεσημέρι τον άκουσα.
Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς ποιό είναι το κυριότερο επιχείρημα της Χρυσής Αυγής καθώς και το πόσο έξυπνοι είναι οι ψηφοφόροι τους. Σχεδόν δεν θέλω να ξαναγυμναστώ ποτέ στη ζωή μου...
Posted 08 May 2012 - 19:04
Άσε να μαντέψω, Joe Weider μόνο εκεί ή σε κανα παρακμιακό για body builders
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 08 May 2012 - 19:10

Posted 08 May 2012 - 19:34

Posted 08 May 2012 - 20:36
Posted 08 May 2012 - 20:37
Ναι και εγώ είπα ότι μία τυχόν σύγκρουση ΚΚΕ με ΧΑ στη Βουλή αν μεταφραστεί στην κοινωνία θα είναι λαός εναντίον φασιστών όπου λαός οποισδήποτε ψηφοφόρος ή και μη (γιατί και ένας 16χρονος μυαλό έχει και βλέπει, αυτιά έχει και ακούει). Από κει και πέρα αυτό το θεωρώ καλό γιατί αντί να βλέπεις κάτι και να το πετάς κάτω από το χαλάκι σαν να μην υπάρχει καλύτερα να συγκρούεσαι μαζί του. Και η σύγκρουση δεν σημαίνει απαραίτητα παίρνω τα καδρόνια και όποιον πάρει ο χάρος. Πάνω από όλα υπάρχει η σύγκρουση ιδεών.
Τώρα γιατί να φοβόμαστε την αντιπαράθεση δεν το καταλαβαίνω. Μόνο έτσι εμφανίζει ο καθένας τα πραγματικά του χρώματα. Όπως και εδώ στο φόρουμ διαφωνούμε (πίσω από μία οθόνη γιατί είμαστε γαμάτοι) για το Θεό και τη metal σκηνή στην Ελλάδα, έτσι και στην κοινωνία η ρήξη και η αντιπαράθεση είναι σημάδι προόδου.
Επίσης, καταλαβαίνω την προσπάθεια σου να ερμηνεύσεις τα λεγόμενα του καλαμάρη αλλά εθνικός διχασμός δεν πρόκειται να προκύψει αν βγει κάποιος και πει την αλήθεια που ξέρουν όλοι, ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι μία ομάδα μίσους (και υπερμεγέθους βλακείας προφανώς). Ίσα ίσα η πλειοψηφία του κόσμου το πιστεύει ήδη απλά τόσα χρόνια τους θεωρούσε μία κούφια απειλή και για αυτό και δεν τους απομόνωσε νωρίτερα.
Τέλος, δεν πρόκειται να μπω στη διαδικασία να συγκρίνω φασίστες με κομμουνιστές και αυτούς με όλους τους υπόλοιπους και τα μήλα με τα πεπόνια και τις βούρτσες με τις...οδοντόκρεμες.
Posted 08 May 2012 - 20:55
Posted 08 May 2012 - 21:23
Τι εννοείς ακριβώς; Δεν είδες ότι χτες μπήκε στη Βουλή με 20πόσους βουλευτές; Είχαν βουίξει τα ΜΜΕ 2-3εις βδομάδες πριν από τις εκλογές, γιατί ακόμα και στα προεκλογικά γκάλοπ έβγαιναν με αρκετές ψήφους για να μπουν στη Βουλή.Tελικά εμένα δεν μου απάντησε κανείς. Η Χρυσή Αυγή υφίσταται καν σαν κόμμα? Δεν είναι κάτι σαν στρατιωτική οργάνωση?Δε νομίζω να υπάρχει πουθενά αλλού κόμμα με τέτοια ιδεολογία και να το χουν έτσι χύμα.

Posted 08 May 2012 - 22:28
wannabes όλοι τους
Posted 08 May 2012 - 23:20
Πολυ κοντά πέφτει ο μεσαίωνας.Γιε μου, μου θυμίζεις έναν άνδρα από τον μεσαίωνα...Hitler τον λέγανε.
Edited by TemplarKnightOfStuffTemp, 08 May 2012 - 23:20.