Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#64996 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.941 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2012 - 23:27

Δεν είναι μόνο αμαθείς και στενόμυαλοι. Σε καμία περίπτωση. Είναι και φυσιολογικός κόσμος που έχει φτάσει στο όριο, έχει πραγματικά τρελαθεί μ' αυτές τις σκατοκαταστάσεις και πλέον θέλει την τιμωρία. Των πάντων. Και όχι τιμωρία, να αλλάξουμε κυβέρνηση, τιμωρία να διαλύσουμε όσους δεν πάμε.

Παίδες, δεν θεωρώ τα αυγά ηλίθια. Τα πρώτα πράγματα που θα κάνουν είναι 1) να περάσουν τον "τραμπουκισμό" τους (εγέρθητι και τέτοιες βλακείες είναι καθαρά ψυχολογικά τεχνάσματα που σου επιβάλλουν τους όρους των άλλων στην όποια συνδιαλλαγή) και 2) πολύ λογικές πολιτικές προτάσεις. Οι οποίες είναι ευπρόσδεκτες από λογικά κόμματα, αλλά για τα αυγά είναι δούρειοι ίπποι.

Όταν λέω για προβολή, μιλάω για τις πιο αξιοπρεπείς και σοβαρές πλευρές της.

Εχω συζητησει με αρκετους ΧΑυγητες,γνωστους μου και μη.Μεχρι τωρα δεν εχω βρει καποιον που να τους ψηφισε για τιμωρια.Θα μπορουσαν και αλλιως να τους τιμωρισουν,ψηφιζοντας αλλα κομματα.Το θεμα ειναι οτι νομιζουν πως αυτη η οργανωση ειναι καθαρα πατριωτικη,και πως ολα αυτα που λεγονται περι φασισμου ειναι μπουρδες(αν και υπαρχουν 1002 λογοι ωστε να τους πει καποιος φασιστες).Οι πλειοψηφια τους ειναι ανθρωποι με παρωπιδες,που θελουν να πιστευουν μονο αυτο που τους συμφερει!Και φυσικα ανθρωποι που εχουν ζησει το προβλημα των λαθρομεταναστων στο πετσι τους...

image.jpg

#64997 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2012 - 23:27

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι είχαν καλό μάνατζερ. Τώρα, όταν αρχίσουν σφαγές αριστερών, η πρώτη πρωκτόγρια που θα πει με ύφος παττακού "καλά τους κάμανε, να ησυχάσουμε" θα σημάνει την έναρξη εμφυλίου. Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι σήμερα εκλογικεύουμε τα πάντα και ότι όλοι οι δήθεν δυτικοί κρυφό-ανατολίτες πήραν θάρρος και θα πετάξουν την ευρωπαϊκή μάσκα και θα βγει έξω ο μισογύνης, σεξιστής, πουριτανός ανατολίτης γκιαούρ
Δημοσιευμένη  εικόνα

#64998 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2012 - 23:34

Και το NSDAP χρησιμοποίησε τις ίδιες και χειρότερες μεθόδους. Με τα SA σκότωνε στο δρόμο τις πολιτοφυλακές του KPD (ΚΚ Γερμανίας) περνώντας την εικόνα της παντοδυναμίας του όταν ήταν ένα ανίσχυρο κόμμα ακόμα, και από το βήμα του Reichstag κατακεραύνωνε τις ανίκανες κυβερνήσεις τις εποχής και έκανε πολύ λογικές προτάσεις. Τα ακραία καθεστώτα ικετεύουν για ένα βήμα και για προβολή. Όπως έλεγε ένας παλιός αμερικάνος μάνατζερ "δεν μ' ενδιαφέρει τι λες για μένα, απλά γράψε σωστά τ' όνομά μου για να με μάθουν".

Godclande, ξέρεις πόσο αντίστροφη ψυχολογία δημιουργείς;

#64999 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2012 - 23:42

Μοναχός σε έκοψα από την αρχή ότι είσαι βιτσιόζικο αγόρι. Με νιώθεις. Ναι, δημιουργώ αντίστροφη ψυχολογία. Περίπου. Μου αρέσουν τα άρρωστα κοινωνιολογικά πειράματα, είναι η πρέζα μου. Ίσως πάλι να είμαι χρυσαυγίτης και τόσες μέρες να σας παίζω στην παλάμη μου. Ίσως να παίζω στην παλάμη μου κάτι άλλο. Χε χε. Καλή συζήτηση ανοίξαμε πάντως.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από God Clande: 07 Μάιος 2012 - 23:44

Δημοσιευμένη  εικόνα

#65000 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2012 - 23:50

Βγάζεις τόσο καθαρό μίσος, τόσο αδικαιολόγητο μίσος, που ό,τι και να πιστεύεις αυτόματα ψάχνω να διαφωνίσω. Καθαρά ψυχολογικά. Είναι εμετικά αυτά που γράφεις. Και κάποτε η αριστερά ήταν στόχος τέτοιου μίσους. Προσπάθησε να μάθεις από τα παθήματά της και να μην επαναλάβεις την ιστορία με αντίστροφους ρόλους.

#65001 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2012 - 23:52

Guys... get a room.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#65002 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2012 - 23:52

Κατ' αρχάς δεν είμαι αριστερός.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#65003 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2012 - 23:55

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Posted Image

KEIKAKU DOORI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :golgo: :golgo: :golgo:

#65004 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2012 - 23:58

^ Υποκλίνομαι.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#65005 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2012 - 23:59

Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα

We must be nothing less than fabulous.

^MyAnimeList^

#65006 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 269 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2012 - 00:02

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Posted Image

KEIKAKU DOORI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :golgo: :golgo: :golgo:

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kain: 08 Μάιος 2012 - 00:04

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#65007 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2012 - 00:36

Και μόλις μου έδωσαν την απόλυτη πάσα: α) είμαι αντί-αριστερός, πολεμάω το σύστημα από μέσα. Β) Θα έπρεπε να είχες μάθει ότι το trolling μπορεί να πάρει πολυ άρρωστο, διαστροφικό, ψυχεδελικό, εγκεφαλικό χαρακτήρα, αλλά δεν παύει να είναι trolling.

Μπαίνω από κινητό, δεν μπορώ να δω μυνήματα. Συγγνώμη.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#65008 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2012 - 02:01

Youtube Video

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

xbJ3b2w.jpeg

#65009 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2012 - 03:21

kill it before it lays eggs

#65010 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2012 - 08:18

Σας καλημερίζω δωρικά ομοαίματοι. Εγέρθητι!