Δεν είναι μόνο αμαθείς και στενόμυαλοι. Σε καμία περίπτωση. Είναι και φυσιολογικός κόσμος που έχει φτάσει στο όριο, έχει πραγματικά τρελαθεί μ' αυτές τις σκατοκαταστάσεις και πλέον θέλει την τιμωρία. Των πάντων. Και όχι τιμωρία, να αλλάξουμε κυβέρνηση, τιμωρία να διαλύσουμε όσους δεν πάμε.
Παίδες, δεν θεωρώ τα αυγά ηλίθια. Τα πρώτα πράγματα που θα κάνουν είναι 1) να περάσουν τον "τραμπουκισμό" τους (εγέρθητι και τέτοιες βλακείες είναι καθαρά ψυχολογικά τεχνάσματα που σου επιβάλλουν τους όρους των άλλων στην όποια συνδιαλλαγή) και 2) πολύ λογικές πολιτικές προτάσεις. Οι οποίες είναι ευπρόσδεκτες από λογικά κόμματα, αλλά για τα αυγά είναι δούρειοι ίπποι.
Όταν λέω για προβολή, μιλάω για τις πιο αξιοπρεπείς και σοβαρές πλευρές της.
Εχω συζητησει με αρκετους ΧΑυγητες,γνωστους μου και μη.Μεχρι τωρα δεν εχω βρει καποιον που να τους ψηφισε για τιμωρια.Θα μπορουσαν και αλλιως να τους τιμωρισουν,ψηφιζοντας αλλα κομματα.Το θεμα ειναι οτι νομιζουν πως αυτη η οργανωση ειναι καθαρα πατριωτικη,και πως ολα αυτα που λεγονται περι φασισμου ειναι μπουρδες(αν και υπαρχουν 1002 λογοι ωστε να τους πει καποιος φασιστες).Οι πλειοψηφια τους ειναι ανθρωποι με παρωπιδες,που θελουν να πιστευουν μονο αυτο που τους συμφερει!Και φυσικα ανθρωποι που εχουν ζησει το προβλημα των λαθρομεταναστων στο πετσι τους...