Για να είμαι ειλικρινής νομίζω πως συμφωνώ με τον God Clande.
Θεωρώ κι εγώ πως μια πραγματική Δημοκρατία θα έπρεπε να παρακαλά να ακούγεται κάθε δυνατή άποψη. Ειδικά εαν η εν λόγω άποψη είναι άκρως φασιστική και αντιδημοκρατική. Όσο ακούγεται η άκρη αριστερά, άλλο τόσο θα πρέπει να ακούγεται και η άκρη δεξιά.
Το να είναι φασίστες οι Χρυσαυγίτες, άλλωστε, είναι τόσο δικαίωμά τους (εάν μένουν εντός νομικού πλαισίου), όσο δικό μας δικαίωμα είναι να τους βρίζουμε.
Ωστόσο, για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω πως παντού πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία. Πιστεύω στο Ying Yang αν θέλετε.
Και πιστεύω πως με τις τρέχουσες εξελίξεις η ζυγαριά αρχίζει να χάνει την ισορροπία της περισσότερο από πριν.
Παρ' όλα αυτά, πιστεύω στη Δημοκρατία, και δεν μπορώ παρά να δεχτώ αυτά τα αίσχη ως τη φωνή της πλειοψηφίας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μου γεννιέται η επιθυμία να πάω να ζήσω στο Φεγγάρι. Ναι, πιστεύω πως ο κόσμος έκανε τις πιο χαζές επιλογές, αλλά δεν έχω κανένα δικαίωμα να υποβάλλω σε κάποιον την άποψή μου, όσο σωστή κι αν τη θεωρώ. Έχω ωστόσο την ευχαρίστηση να ξέρω πως ναι μεν θα καταστραφώ, αλλά τουλάχιστον μαζί μου θα καταστραφούν και οι υπαίτιοι, οπότε θα έχω μια ευκαιρία να τους δείξω φωνάζοντας "Χα! Καλά να πάθετε ρε! >:-P"
Αυτό με άλλα λόγια που λέω πάντα. Το καλό με τη Δημοκρατία είναι πως η πλειοψηφία ηλιθίων διοικείται από αυτούς που της αξίζουν. Το μόνο κακό είναι πως και οι λίγοι άνθρωποι με μυαλό που υπάρχουν διοικούνται από τους ίδιους, αλλά έστω.
Είναι δύσκολο να το εκφράσω, ελπίζω να βγάζουν νόημα αυτά που λέω...