Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#64966 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.941 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2012 - 21:46

Δεν είναι θέμα αλτσχαιμερ. Αν δεις αναλυτικά τα ποσοστά θα δεις πως οι νέοι είναι αυτοί που κυρίως ψηφίζουν Χ.Α.! Έχει ~15% στους ανθρώπους έως 35 ετών -> ~8% στους έως 50 ετών -> ~3% στους άνω των 50. Δηλαδή όσο περνάει ο καιρός τόσο ξεχνάει η Ελλάδα τα "καλά" του εθνικοσοσιαλισμου.

Δεν με νοιαζει ποιοι τους ψηφισαν,τουλαχιστον απο το Διστομο και τα Καλαβρυτα περιμενα μηδενικα ποσοστα....Θες να μου πεις οτι νεοι δεν ξερουν εστω τα στοιχειωδη περι σφαγης του Διστομου και Καλαβρυτων;;Μονο που τα σκεφτομαι,ανατριχιαζω!!(ισως επειδη ειμαι απο τα Καλαβρυτα)

image.jpg

#64967 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2012 - 21:47

Λογικο γιά πιτσιρικάδες. Όταν εγκαθιδρύεται χούντα/μόδα του ψευτοαναρχισμού και των αντίφα, έτσι είναι. Το πρόβλημα είναι άνω των 21. Εγώ πιστεύω ότι έχουμε χαμηλά την ενηλικίωση. 23 θα ήταν πιό καλά. Τέσπα. Άν γίνουν επαναληπτικές, ο καημός μου είναι να κυβέρνησει σύριζα-αντιπολίτευση κατεστραμμένος, γιά κάτι πιό ευέλικτο οικονομικά. Ουτοπικά όνειρα. Αυτα που λέτε γιά XA πάρτε τα πίσω. Αυτό θέλουν, να καταργήσουμε την δημοκρατία έστω και αρχικά εναντίων τους. Μετά θα υπάρχει δεδικασμένο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#64968 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2012 - 21:51

Η πολιτική απομόνωσης δεν είναι κατάργηση της δημοκρατίας.

#64969 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2012 - 21:52

Αν δεν ήταν σοσιαλιστικό μέτρο το Reichsarbeitsdienst τότε δεν ξέρω τί είναι.

#64970 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2012 - 21:56

Ενώ μοναχός φαινομενικά έχεις δίκιο, εάν βάλεις τον πολιτικαντισμό της έννοιας της κοινωνικοπολιτικής απομόνωσης, μένει μιά περιφρονητική λογική έμμεσου νοηματικού ελέγχου της δημοκρατίας μέσα από υποκειμενικά πρίσματα αλλοίωσης και διαστροφής της απλής λογικής και της πραγματικότητας.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#64971 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2012 - 22:01

Youtube Video

#64972 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2012 - 22:03

Σόρρυ γιά την απογοήτευση, μπαίνω από κινητό και δεν υποστηρίζει βίντεα youtube
Δημοσιευμένη  εικόνα

#64973 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2012 - 22:06

SOD - speak english or die. (Ένα πολύ σοβαρό τραγούδι, το πιο σοβαρό στο δίσκο μαζί με τη διασκευή 0:07 του diamonds and blood)

Ξαναπές αυτό που ΄λεγες με απλά λόγια.

#64974 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2012 - 22:13

Πάντως εμένα ένας ταξιτζής προσπαθούσε να μου "εξηγήσει" ότι ο Χίτλερ ήταν σοσιαλιστής επειδή το εθνικοσοσιαλιστής περιέχει και το σοσιαλιστής και όταν του είπα ότι αυτό δεν ισχύει με τραμπούκισε σε φάση "Δεν ξέρεις τί σου γίνεται και πας και νομική τρομάρα σου, κάτσε λίγο να διαβάσεις να ξεστραβωθείς"

Please, PLEASE tell me you're kidding! Με κάτι τέτοιους σε λίγο θα λέμε ευτυχώς που δεν έριξαν και καμιά ανάποδη... Λίγα περισσότερα ποσοστά να πάρουν οι φασίστες και τους βλέπω να ξαναφέρνουν ανανεωμένη και πιο ακραία χούντα. Ακούς τα ποσοστά τους, ειδικά ανάμεσα σε νέους, και σου 'ρχεται να τραβήξεις τα μαλλιά σου - το λιγότερο. Τι να πω... ξέρω ότι ο κόσμος έχει αγανακτήσει, ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο, αλλά αυτοί που τους ψήφισαν έχουν ιδέα ΤΙ ψήφισαν; Όταν ακούνε τους χρυσαυγίτες να μιλάνε δεν καταλαβαίνουν ότι είναι για το Δαφνί; Ως συνήθως η βλακεία θα μας φάει σ' αυτή τη χώρα.

#64975 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2012 - 22:15

Άν απομονώνεις κοινωνικά και πολίτικα κάποιον γιά τις απόψεις του, αυτό είναι ψυχολογική βία, γιατί θέτει το δίλημμα ή συμφωνείς ή κάθεσαι μόνος σου. Είναι ακριβώς το ψυχολογικό δίλημμα που θέτει ο χριστιανισμός περί "ελευθέρας βούλησης" και απομάκρυνσης από τον Θεό. Τακτική αρκετά σκληρή γιά να τον συντηρήσει χίλια επτακόσια χρόνια.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#64976 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2012 - 22:20

Για κοινοβουλευτική απομόνωση μιλάω. Όχι κοινωνική, που είναι λάθος. Εκτός κι αν πιστεύεις πως μπορούμε να της δώσουμε σχετικό λόγο αποφάσεων χωρίς να την πατήσουμε.

#64977 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 269 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2012 - 22:22

Για να είμαι ειλικρινής νομίζω πως συμφωνώ με τον God Clande.

Θεωρώ κι εγώ πως μια πραγματική Δημοκρατία θα έπρεπε να παρακαλά να ακούγεται κάθε δυνατή άποψη. Ειδικά εαν η εν λόγω άποψη είναι άκρως φασιστική και αντιδημοκρατική. Όσο ακούγεται η άκρη αριστερά, άλλο τόσο θα πρέπει να ακούγεται και η άκρη δεξιά.

Το να είναι φασίστες οι Χρυσαυγίτες, άλλωστε, είναι τόσο δικαίωμά τους (εάν μένουν εντός νομικού πλαισίου), όσο δικό μας δικαίωμα είναι να τους βρίζουμε.

Ωστόσο, για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω πως παντού πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία. Πιστεύω στο Ying Yang αν θέλετε.
Και πιστεύω πως με τις τρέχουσες εξελίξεις η ζυγαριά αρχίζει να χάνει την ισορροπία της περισσότερο από πριν.

Παρ' όλα αυτά, πιστεύω στη Δημοκρατία, και δεν μπορώ παρά να δεχτώ αυτά τα αίσχη ως τη φωνή της πλειοψηφίας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μου γεννιέται η επιθυμία να πάω να ζήσω στο Φεγγάρι. Ναι, πιστεύω πως ο κόσμος έκανε τις πιο χαζές επιλογές, αλλά δεν έχω κανένα δικαίωμα να υποβάλλω σε κάποιον την άποψή μου, όσο σωστή κι αν τη θεωρώ. Έχω ωστόσο την ευχαρίστηση να ξέρω πως ναι μεν θα καταστραφώ, αλλά τουλάχιστον μαζί μου θα καταστραφούν και οι υπαίτιοι, οπότε θα έχω μια ευκαιρία να τους δείξω φωνάζοντας "Χα! Καλά να πάθετε ρε! >:-P"

Αυτό με άλλα λόγια που λέω πάντα. Το καλό με τη Δημοκρατία είναι πως η πλειοψηφία ηλιθίων διοικείται από αυτούς που της αξίζουν. Το μόνο κακό είναι πως και οι λίγοι άνθρωποι με μυαλό που υπάρχουν διοικούνται από τους ίδιους, αλλά έστω.

Είναι δύσκολο να το εκφράσω, ελπίζω να βγάζουν νόημα αυτά που λέω... :hot:

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#64978 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2012 - 22:24

το καναλι της βουλης θα χτυπαει 50αρια σε τηλεθεαση απο δω και μπρος

Posted Image

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από kakashi sensei: 07 Μάιος 2012 - 22:59

#64979 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2012 - 22:27

Να ακούγονται, να ακούγονται. Φυσικά να ακούγονται. Αλλά τα υπόλοιπα κόμματα της βουλής να εμποδίζουν σχεδόν ό,τι προέρχεται από αυτό το κόμμα για να μην το αφήνουν να παράξει έργο και τυχόν συμπάθειες.

#64980 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 269 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2012 - 22:33

Μήπως όμως τότε θα πέφταμε στην παγίδα της προπαγάνδας/λογοκρισίας/κατευθυνόμενης ενημέρωσης/ξέρω-'γω-τι-άλλο; :hmmm:
Δεν ξέρω, νομίζω πως χρειάζεται μελέτη το θέμα... :roar:

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png