Χθες έλιωσα στον ύπνο! Κοιμήθηκα από τις 5 ως τις 8, σηκώθηκα και έκανα μία βόλτα από το φόρουμ και γενικά στο ιντερνετ και μετά από τις 10 περίπου(κάποια στιγμή εκεί γύρω πρέπει να με πήρε ο ύπνος χαζεύοντας τηλεόραση
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 24 November 2007 - 16:14
Χθες έλιωσα στον ύπνο! Κοιμήθηκα από τις 5 ως τις 8, σηκώθηκα και έκανα μία βόλτα από το φόρουμ και γενικά στο ιντερνετ και μετά από τις 10 περίπου(κάποια στιγμή εκεί γύρω πρέπει να με πήρε ο ύπνος χαζεύοντας τηλεόραση

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 24 November 2007 - 17:36
Σαφως και σκεφτηκα αυτο που σκεφτηκες..Μη μου πεις ότι σκέφτηκες αυτό που σκέφτηκα;

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 24 November 2007 - 18:15
Posted 24 November 2007 - 18:27
αυτό το χει πάρει ποτέ το μάτι κανενός?
Youtube Video

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 24 November 2007 - 18:39
Πρέπει να βγώ σήμερα και βαριέμαι.. θέλω να κάνω αποτοξίνωση απο ξύδια/τσιγάρα κουλουπου κ δε μπορώ..
Τι ηλίθιο πράγμα τα γεννέθλια..
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 24 November 2007 - 19:53
Posted 24 November 2007 - 22:10
Youtube Video
Πάντως είναι καλοδουλεμένο.Μπορώ να πω ότι μου άρεσε
ΥΓ.Red μήπως ήθελες να πεις ποπ-σταρ;

Posted 25 November 2007 - 10:15

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 25 November 2007 - 10:55
Απο το πρωι ειμαι στο Youtube χαζευοντας PV και ψαχνωντας AMV με την Εφη Θωδη. (Ευτυχως) δεν βρηκα τιποτα, οποτε παρτε ενα απλο κυριακατικο JPOP PV με την αγαπημενη μου Aibon.
Posted 25 November 2007 - 11:07
Ξύπνησα πριν μία ώρα περίπου και ευχαριστήθηκα ύπνο αφού η Κυριακή είναι η μόνη μέρα που δεν δουλεύω και μπορώ να κοιμηθώ...
Ωραία μέρα φαίνεται και θα βγω μία βόλτα το μεσημεράκι να την ευχαριστηθώ.
Ρε συ Ayu γιατί δεν φτιάχνεις εσύ ένα AMV με την Θώδη;
edit: Από χθες συντονίστηκα και ακουώ Rock radio και 1055 Rock από Σαλόνικα καθώς οι δικοί μας Αθηναϊκοί rock σταθμοί είναι βαρετοί, επαναλαμβανόμενοι και όχι και τόσο rock...

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 25 November 2007 - 14:22
Posted 25 November 2007 - 17:45
:hahaha:
Ελληνίδα πορν-στάρ σε amv,αχαχαχαχα
:hahaha:
Άντε,να δούμε και Evangelion με Spice Girls απο πάνω...
Η Rei και η Asuka να κανουν τσαλιμια τραγουδωντας "if you wanna be my lover"..................... Ανέκδοτο ή εφιαλτης????
Τι αλλο μένει πια να δούμε??? κανα ecchi/moe amv με "χαλάκι" το "σ αρέσει να σαι σέξι' του νίνο ίσως?????????