Στην δεύτερη κίτρινη κάρτα καταλαβαίνετε τι θα γίνει...
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 00:54
Στην δεύτερη κίτρινη κάρτα καταλαβαίνετε τι θα γίνει...

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 01:21

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 01:23
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 01:43

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 02:21
Κακοί,κακοί μοντς.....

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 02:30
Το κουμπάκι της αναζήτησης βρίσκεται εδώ και ονομάζεται Search. Το Search είναι πολύ καλό για αυτό το πατάμε όλοι πριν δημιουργήσουμε νέο Thread. Αν το πατήσουμε μπορούμε να βρούμε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, όπως παρόμοια threads με αυτά που είχαμε σκοπό να δημιουργήσουμε.
Μπορούμε να πατήσουμε μία λέξη και να μας βγάλει αποτελέσματα μέσα από το forum. Είναι πολύ καλό για αυτό το πατάμε όλοι
Επίσης ακολουθούν
Κανόνες του Forum
Κανόνες του ADN
Αξιοποιώντας την αναζήτηση του forum (και όχι μόνο) στο μέγιστο.
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 09:00
ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΗΜΕΡΑ!
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 09:14
Καλημέρα και από εμένα...
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 09:52
ζητείται μωβ-μαλλούσα otaku και Yami no Matsuei fangirl να με υποστηρίξει στον αγώνα μου να πείσω την ανθρωπότητα για την αξία του Eden ως τραγουδιού, ξεκινώντας από άτομα του κόντινού μου περιβάλλοντος aka Yu-kun και Keru.
OKAERI Glastenen-saaaaaaaaaaaaaan!( η αναφορά στο συγκεκριμένο άτομο ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει με την παραπάνω παράγραφο)
ωρέ Katan-dono θα βάλουμε σε μεγάφωνα το Eden να το μάθουνε απ' έξω όλοι λέμε
Καλώς σας βρήκα παιδιά...
Erisabetsu είσαι ασυγχώρητη. Έλειπα 1 εβδομάδα και. Πρέφα δεν πήρες. Με έχεις απογοητεύσει τα μάλα. Είσαι το νο 1 φάνγκερλ μου και ούτε που πρόσεξες ότι λείπω. Με τέτοιους φανς τι τους θες τους εχθρούς. Να συμμορφωθείς αμέσως μη σε βάλω να κάνεις τα βασανιστήριά σου στον εαυτό σου.

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 10:01
Erisabetsu είσαι ασυγχώρητη. Έλειπα 1 εβδομάδα και. Πρέφα δεν πήρες. Με έχεις απογοητεύσει τα μάλα. Είσαι το νο 1 φάνγκερλ μου και ούτε που πρόσεξες ότι λείπω. Με τέτοιους φανς τι τους θες τους εχθρούς. Να συμμορφωθείς αμέσως μη σε βάλω να κάνεις τα βασανιστήριά σου στον εαυτό σου.
συγγνώμη θεα Glastenen θα επανορθώσω από εδώ και πέρα θα παρακολουθώ όλα τα thread που θα ποστάρεις και σε κάθε δεδομένη στιγμή θα συμφωνώ με αυτά που γραφεις. Μόλις μάθω που μένεις θα έρχομαι έξω από το σπίτι σου να προσέχω την σωματική σου ακεραιότητα από τους αρρωστημένους φανατικούς
γιατί είσαι ξύπνια τέτοια ώρα?
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 10:11
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 10:33
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 11:10
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 11:16
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 13:14
συγγνώμη θεα Glastenen θα επανορθώσω από εδώ και πέρα θα παρακολουθώ όλα τα thread που θα ποστάρεις και σε κάθε δεδομένη στιγμή θα συμφωνώ με αυτά που γραφεις. Μόλις μάθω που μένεις θα έρχομαι έξω από το σπίτι σου να προσέχω την σωματική σου ακεραιότητα από τους αρρωστημένους φανατικούς
γιατί είσαι ξύπνια τέτοια ώρα?
εύγε. κάνε και 40 μετάνοιες μπροστά από το χρυσό μου άγαλμα και θα αναθεωρήσω.
γιατί είμαι βλαμμένη και σηκώνομαι απ' το χάραμα για να παίζω ηλεκτρονικά και να φτιάχνω κακούς npcs που κάνουν τη ζωή της Lockie δύσκολη
και γω έχω σε μία ώρα μάθημα....και δεν θα προλάβω να φάω..........................