Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#6436 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 00:54

Λοιπόν επειδή τα έχουμε ξαναπεί για τους emo και η συζήτηση είχε παρεκτραπεί και προβλέπω να γίνεται και τώρα ας σταματήσει εδώ.:yellowcard:
Στην δεύτερη κίτρινη κάρτα καταλαβαίνετε τι θα γίνει...:hiding_something:
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#6437 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 01:21

Γιατί μου τα τρομάζεις τα θηράματα βρε fingo; Πάνω που είχα αρχίζει να ακονίζω τα moderator tools μου... :hehehe:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#6438 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 01:23

Κακοί,κακοί μοντς.....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6439 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 01:43

Εγώ πάντως μια χαρά περνούσα στην εφηβεία μου.Το Playstation,PC και Xbox να είναι καλά:burningbe3:(βασικά δεν έκανα και τίποτα διαφορετικό από αυτό που κάνω τώρα απλώς τότε διάβαζα και λίγο)Τώρα αυτό που λένε ότι είναι δύσκολη περίοδος κτλ τι να σας πω εγώ ούτε που το κατάλαβα.Μια χαρά ήμουν τότε μια χαρά είμαι και τώρα:wooi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6440 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 02:21

Κακοί,κακοί μοντς.....

Posted Image

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#6441 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 02:30

Ακολουθεί σύντομο μήνυμα.

Το κουμπάκι της αναζήτησης βρίσκεται εδώ και ονομάζεται Search. Το Search είναι πολύ καλό για αυτό το πατάμε όλοι πριν δημιουργήσουμε νέο Thread. Αν το πατήσουμε μπορούμε να βρούμε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, όπως παρόμοια threads με αυτά που είχαμε σκοπό να δημιουργήσουμε.
Μπορούμε να πατήσουμε μία λέξη και να μας βγάλει αποτελέσματα μέσα από το forum. Είναι πολύ καλό για αυτό το πατάμε όλοι

Επίσης ακολουθούν
Κανόνες του Forum
Κανόνες του ADN
Αξιοποιώντας την αναζήτηση του forum (και όχι μόνο) στο μέγιστο.

:deadga6:

E5VV38U.jpg

#6442 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 09:00

εγω οταν ημουν 15 ημουν ησυχος, συνεσταλμενος και φυσιολογικος. Οσο μεγαλωνω ειναι που ξεφευγω.. Καποια μερα θα με δειτε στις ειδησεις...

ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΗΜΕΡΑ!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6443 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 09:14

εγώ ήμουν 15 πριν 80 χρόνια... ούτε που θυμάμαι τι έκανα τότε! :wis:
Καλημέρα και από εμένα...

#6444 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 09:52

ζητείται μωβ-μαλλούσα otaku και Yami no Matsuei fangirl να με υποστηρίξει στον αγώνα μου να πείσω την ανθρωπότητα για την αξία του Eden ως τραγουδιού, ξεκινώντας από άτομα του κόντινού μου περιβάλλοντος aka Yu-kun και Keru.

OKAERI Glastenen-saaaaaaaaaaaaaan!( η αναφορά στο συγκεκριμένο άτομο ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει με την παραπάνω παράγραφο :wis:)

ωρέ Katan-dono θα βάλουμε σε μεγάφωνα το Eden να το μάθουνε απ' έξω όλοι λέμε :hahaha:

Καλώς σας βρήκα παιδιά...:wooi2:

Erisabetsu είσαι ασυγχώρητη. Έλειπα 1 εβδομάδα και. Πρέφα δεν πήρες. Με έχεις απογοητεύσει τα μάλα. Είσαι το νο 1 φάνγκερλ μου και ούτε που πρόσεξες ότι λείπω. Με τέτοιους φανς τι τους θες τους εχθρούς. Να συμμορφωθείς αμέσως μη σε βάλω να κάνεις τα βασανιστήριά σου στον εαυτό σου.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6445 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 10:01

Erisabetsu είσαι ασυγχώρητη. Έλειπα 1 εβδομάδα και. Πρέφα δεν πήρες. Με έχεις απογοητεύσει τα μάλα. Είσαι το νο 1 φάνγκερλ μου και ούτε που πρόσεξες ότι λείπω. Με τέτοιους φανς τι τους θες τους εχθρούς. Να συμμορφωθείς αμέσως μη σε βάλω να κάνεις τα βασανιστήριά σου στον εαυτό σου.

συγγνώμη θεα Glastenen θα επανορθώσω από εδώ και πέρα θα παρακολουθώ όλα τα thread που θα ποστάρεις και σε κάθε δεδομένη στιγμή θα συμφωνώ με αυτά που γραφεις. Μόλις μάθω που μένεις θα έρχομαι έξω από το σπίτι σου να προσέχω την σωματική σου ακεραιότητα από τους αρρωστημένους φανατικούς
γιατί είσαι ξύπνια τέτοια ώρα?

#6446 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 10:11

γιατί ποστάρεις στα Ελληνικά εσυ;;;

#6447 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 10:33

έχω βάλει αυτό :All Greek to me! Any Greeklish to Greek
σε bookmark για να μπορώ
να ποστάρω άνετα :P

#6448 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 11:10

You Rule... :riiight:

#6449 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 11:16

Καλημερούδια!!!Ωραίο πρωινό σήμερα,αφού έχω μάθημα στις 1 αντί στις 12.....αχ,έχω ακόμη μια ωρίτσα,γέα!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6450 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 13:14

συγγνώμη θεα Glastenen θα επανορθώσω από εδώ και πέρα θα παρακολουθώ όλα τα thread που θα ποστάρεις και σε κάθε δεδομένη στιγμή θα συμφωνώ με αυτά που γραφεις. Μόλις μάθω που μένεις θα έρχομαι έξω από το σπίτι σου να προσέχω την σωματική σου ακεραιότητα από τους αρρωστημένους φανατικούς
γιατί είσαι ξύπνια τέτοια ώρα?

εύγε. κάνε και 40 μετάνοιες μπροστά από το χρυσό μου άγαλμα και θα αναθεωρήσω. :congrats:

γιατί είμαι βλαμμένη και σηκώνομαι απ' το χάραμα για να παίζω ηλεκτρονικά και να φτιάχνω κακούς npcs που κάνουν τη ζωή της Lockie δύσκολη :nosey::hahaha:
και γω έχω σε μία ώρα μάθημα....και δεν θα προλάβω να φάω..........................:terror2:

Δημοσιευμένη  εικόνα