Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#64111 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 09 April 2012 - 23:56

Όχι δεν είπα ποτέ ότι το θέμα μου είναι τα greeklish :P

To θέμα μου είναι ότι αντιλαμβάνομαι ότι όλο και περισσότερα άτομα δεν ξέρουν να γράφουν στα ελληνικά. Όχι ότι είμαι κανας υπέρμαχος της ελληνικής γλώσσας αλλά μιας και αυτή μιλάμε και σε αυτή συνεννοούμαστε ας μάθουμε να γράφουμε και ολοκληρωμένες προτασούλες σε αυτή... :) Και αυτό δεν συνίσταται μόνο στην ορθογραφία αλλά στην όλη παρουσίαση ενός κειμένου, γι' αυτό άλλωστε και δεν δαιμονοποιώ τα greeklish.

Επίσης μην το παίρνεις προσωπικά, δεν μίλησα για σένα...

Kalamari dear, ξέχασες να πεις ότι είμαστε πανέμορφοι και πανέξυπνοι!

xbJ3b2w.jpeg

#64112 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 09 April 2012 - 23:57

και ο Καλαμαρης οπως ολοι μας θα μεινουμε με την απορια :uhh:
εδιτ; E καλα αν δν παινεψουμε και το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακωσει!!

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#64113 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 09 April 2012 - 23:59

Επειδη αυτες οι 2 θα μας στειλουν ολους στο δαφνι και η GlaDOS το σκασε με ελαφρα πυδηματακια(αν υπαρχει) να μιλησει ο kenny.

*κλεινει φωτα.αναβει λαμπα στο τραπεζι*. Λεγε kenny υπαρχει η δεν υπαρχει 0__________0

sc5bab.jpg

#64114 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 10 April 2012 - 00:05

Επειδη αυτες οι 2 θα μας στειλουν ολους στο δαφνι και η GlaDOS το σκασε με ελαφρα πυδηματακια(αν υπαρχει) να μιλησει ο kenny.

*κλεινει φωτα.αναβει λαμπα στο τραπεζι*. Λεγε kenny υπαρχει η δεν υπαρχει 0__________0

Kalamari, we shall not speak of it! Φυσικά και υπάρχει! Μην τολμήσεις και την αμφισβητήσεις, αλλιώς δεν έχει κέικ! Ή θέλεις να μας ταράξει το forum πάλι; Ή να
Spoiler: Portal spoiler

Posted Image

We must be nothing less than fabulous.

^MyAnimeList^

#64115 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 April 2012 - 00:06

Και πληρωμένες διακοπές παρέχει το .aNiMe//gr team (και ακούω ότι το Δαφνί αυτόν τον καιρό είναι μούρλια). Όχι για να μην λέτε ότι δεν γινόμαστε χαλί να μας πατήσετε..

#64116 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 10 April 2012 - 00:08

Όχι δεν είπα ποτέ ότι το θέμα μου είναι τα greeklish :P

To θέμα μου είναι ότι αντιλαμβάνομαι ότι όλο και περισσότερα άτομα δεν ξέρουν να γράφουν στα ελληνικά. Όχι ότι είμαι κανας υπέρμαχος της ελληνικής γλώσσας αλλά μιας και αυτή μιλάμε και σε αυτή συνεννοούμαστε ας μάθουμε να γράφουμε και ολοκληρωμένες προτασούλες σε αυτή... :) Και αυτό δεν συνίσταται μόνο στην ορθογραφία αλλά στην όλη παρουσίαση ενός κειμένου, γι' αυτό άλλωστε και δεν δαιμονοποιώ τα greeklish.

Επίσης μην το παίρνεις προσωπικά, δεν μίλησα για σένα...

Μα δεν το παίρνω προσωπικά. Mου αρέσει να κάνω διάλογο :P

Συμφωνούμε :)

#64117 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 10 April 2012 - 00:08

aNiMe//gr στο πλευρο του πολιτη και εν μεσω οικονομικης κρισης!!! ΜΕ συγκινειτε!! all together!

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#64118 GLaDOS

GLaDOS

Kenny's bitch forever

• Members
  • 2 posts
  • LocationAperture Science Laboratories

Posted 10 April 2012 - 00:09

KALAMARIS, ARE YOU TRYING TO TRICK ME WITH A LOGICAL PARADOX? IT'S GOING TO TAKE MORE THAN THAT TO TAKE ME DOWN, YOU KNOW.

#64119 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 10 April 2012 - 00:10

ΑΑΑΑ ΙT'S HERE!!! Run Kalamaris Run!

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#64120 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 10 April 2012 - 00:11

Επίσης στο Δαφνί υπάρχει και το μουσείο του Γεώργιου Βιζυηνού μιας και πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής του εκεί... Όχι για να μη λέτε ότι δεν έχει αξιοθέατα και ότι δεν νιαζόμαστε για την μόρφωση σας!

xbJ3b2w.jpeg

#64121 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 10 April 2012 - 00:11

She's coming to get you, Kalamaris!

@mono: Με αυτή τη λογική, μπορούμε να ζητήσουμε κι οι υπόλοιποι τζάμπα επιμορφωτικές διακοπές; Όχι τίποτα άλλο, να μην μας προκύψει γραμματιζούμενος ο Kalamaris και οι υπόλοιποι έχουμε συμπλέγματα κατωτερότητας μετά!

Posted Image

We must be nothing less than fabulous.

^MyAnimeList^

#64122 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 10 April 2012 - 00:14

Αμέεεεε! Έχουμε πολύ καλά πακέτα για Μακρόνησο αν ενδιαφέρεσαι!

xbJ3b2w.jpeg

#64123 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 April 2012 - 00:18

Και για να κάνουμε και ένα μουσικό διάλλειμα κάτι που αρμόζει στην περίσταση.

Youtube Video

#64124 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 10 April 2012 - 00:20

Tί μόνο διαφωνείς στο οτι έφταιγε η δασκάλα του δημοτικού μου που δε με δίδαξε να μη βαριέμαι να τσεκάρω το post μου πριν ποστάρω?
Δε νομίζω πως σηκώνει συζήτηση το θέμα, αυτοί οι αλήτες οι πολιτικοί φταίνε για όλα.
Δεν μας δίνουν σωστή παιδεία (αχ πόσο μ' αρέσουν αυτές οι γενικοπαπαρολογικές φράσεις) επίτηδες για να μας κρατούν στο σκοτάδι...
Α, και οι Μασώνοι.

Btw φέτος μέχρι και σε κέντρο δυσλεξίας πήγα, για να νιώσετε άσχημα όταν μου τη λέγατε για το γραπτό λόγο μου. (βάσικα δεν ήταν γι αυτό αλλά απλά απο περιέργεια) αλλά δεν έχω και καταβάθος πάντα το ηξερα αυτό.Άμα θέλω μια χαρά μπορώ να γράψω απλώς έχω μια κατάρα να αποτυγχάνω στα πιο απλά και στοιχειώδη πράγματα που θεωρώ αυτονόητα και δεν δίνω καν σημασία.

O6rrvsU.jpg

#64125 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 10 April 2012 - 00:22

Εγώ δεν νιώθω άσχημα.

xbJ3b2w.jpeg