Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#64096 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 22:06

Εγώ επειδή οι καθηγητές με νομίζουν για καλό μαθητή. καλή διαγωγή και έτσι, όταν περνάνε να δουν για ασκήσεις από όλη την τάξη, βάζω σε κάποια random σελίδα, όπου νομίζω ότι είναι αρκετά μεγάλη η απάντηση στην ερώτηση, τα κοιτάνε και φεύγουν. Ποτέ δεν με έχουν πιάσει.

#64097 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 22:35

^Το ιδιο ακριβως κανω και εγω.

sc5bab.jpg

#64098 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 22:40

γράφεις [youtube] το λινκ του τραγουδιου [/youtube]

'Η πας εκεί που λέει special BBcode και επιλέγεις γιουτιουμπ βίντεο και ρίχνεις το λινκ από κάτω.

#64099 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 23:05

Ρε παιδιά, για μας τους άσχετους που βάζαμε link από το youtube με ένα κουμπάκι από τα εργαλεία, τώρα τί κάνουμε;

Από το back for more science thread :)

Kamui όπως θες κάντο. Είτε βάλεις μόνος σου τα tags [youtube] [/youtube] ή από το special bb code ( τρίτο εικονίδιο πάνω αριστερά, επιλέγεις youtube video) , είτε βάλεις όλο το link είτε μόνο τον κώδικα (από το "=" και μετά) πάλι θα σου βγει. Άσε αυτό που είπε ο phm, είναι για αυτούς που έχουν πρόβλημα, το οποίο θα λυθεί κάποια στιγμή. Νομίζω ότι αν πατήσεις preview δημιουργείται ένα θεματάκι γιατί το κείμενο (video url) γίνεται hyperlink και δεν δουλεύουν τα tags. Δοκίμασε να βάλεις ένα βιντεάκι με έναν από τους τρόπους που σου είπα και αν πάλι δεν λειτουργεί πες μας τί ακριβώς έκανες και δεν σου βγήκε.

Πρέπει να τελειώσω τον οδηγό Τ_Τ

#64100 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 23:21

Επίσης μπορείτε να διαβάσετε να ξεστραβωθείτε. Και ποιός ξέρει αν γράψετε και καμιά άσκηση ίσως μάθετε να γράφετε στα ελληνικά και όχι σε αυτήν την απροσδιόριστη γλώσσα χωρίς προτάσεις, συντακτικό, γραμματική, ορθογραφία, συνοχή και λογική, την οποία βλέπω σε άπειρα ποστς εδώ μέσα.

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν πάει στους από πάνω συγκεκριμένα, γενικά τον πόνο μου λέω :P

xbJ3b2w.jpeg

#64101 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 23:34

Επίσης μπορείτε να διαβάσετε να ξεστραβωθείτε. Και ποιός ξέρει αν γράψετε και καμιά άσκηση ίσως μάθετε να γράφετε στα ελληνικά και όχι σε αυτήν την απροσδιόριστη γλώσσα χωρίς προτάσεις, συντακτικό, γραμματική, ορθογραφία, συνοχή και λογική, την οποία βλέπω σε άπειρα ποστς εδώ μέσα.

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν πάει στους από πάνω συγκεκριμένα, γενικά τον πόνο μου λέω :P

Συνήθως, όλα αυτά είναι αποτέλεσμα ελλιπούς υπομονής και ικανότητας των δασκάλων στο δημοτικό. Βέβαια, δε γίνεται να ρίξουμε το φταίξιμο μόνο σε αυτούς. Οι μαθητές κάλλιστα θα μπορούσαν να μάθουν από μόνοι τους τη γλώσσα μας, χωρίς να ρωτούν κάθε λίγο και λιγάκι τους γονείς τους για την ορθογραφία μιας λέξης, για παράδειγμα.

Αν κάποιος μάθει από μικρός να ψάχνει και να ψάχνεται, τότε τον περιμένει ένα λαμπρό μέλλον:D

Δυστυχώς οι δάσκαλοι ποι είχα στο δημοτικό δεν είχαν καμία όρεξη να μου "μάθουν γράμματα", αλλά πιστεύω έχω φτάσει σε πάρα πολύ καλό επίπεδο διαχείρισης της γλώσσας (ψωνιο: Βρέθηκε :P ).

#64102 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 23:38

Τωρα η GlaDOS ειναι global mod.Δεν αντεχω θα σκασω.Υπαρχει τελικα η δεν υπαρχει ρε παιδια?Εχω φτιαξει 6 θεωριες για το τι ειναι στα αληθεια.Someone please.EXPLAAAAAAAAAAAAAAAIN.

sc5bab.jpg

#64103 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 23:41

^

Θέλει να μου φάει τη θέση.

Youtube Video

;-;

#64104 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 23:43

Εσυ iristella εισαι απιστευτη.Μου εχεις απαντησει 3 φορες και ουτε μια δεν μου ειπες αυτο που θελω.Are you trying to dirve me insane? :cry5:

sc5bab.jpg

#64105 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 23:43

Ότι φταίει ο δάσκαλος στο δημοτικό τώρα επειδή 18 χρονών γομάρια δεν χρησιμοποιούν φωνήεντα, βάζουν άλλα γράμματα στη θέση άλλων και όταν διαβάζεις μία πρόταση τους δεν καταλαβαίνεις τί λένε γιατί δεν υπάρχει ούτε ένα σημείο στίξης... Καλά για να μη μιλήσω για προηγμένη τεχνολογία όπως υποκείμενο, ρήμα, αντικείμενο ή για την κλίση των ουσιαστικών. Εντάξει δεν νομίζω... Μάλλον σε βαρεμάρα και μη εξοικείωση με το γραπτό λόγο οφείλεται. Μην ρίχνουμε μονίμως σε άλλους την δική μας ανικανότητα.

edit : Kalamari η GLaDOS είναι ιδέα.

xbJ3b2w.jpeg

#64106 Terraplant

Terraplant

Anime Newbie

• Members
  • 54 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΜεταξύ Θεσσαλονίκης και Equestria.

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 23:47

Συμφωνώ με την mono. Ένα Shift + Alt υπόθεση είναι και λίγο ορθογραφία (τους τόνους τους χαρίζω).

#64107 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 23:47

Εσυ iristella εισαι απιστευτη.Μου εχεις απαντησει 3 φορες και ουτε μια δεν μου ειπες αυτο που θελω.Are you trying to dirve me insane? :cry5:

*blush* :himitsu:

We are all mad here though. :D

#64108 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 23:49

Ότι φταίει ο δάσκαλος στο δημοτικό τώρα επειδή 18 χρονών γομάρια δεν χρησιμοποιούν φωνήεντα, βάζουν άλλα γράμματα στη θέση άλλων και όταν διαβάζεις μία πρόταση τους δεν καταλαβαίνεις τί λένε γιατί δεν υπάρχει ούτε ένα σημείο στίξης... Καλά για να μη μιλήσω για προηγμένη τεχνολογία όπως υποκείμενο, ρήμα, αντικείμενο ή για την κλίση των ουσιαστικών. Εντάξει δεν νομίζω... Μάλλον σε βαρεμάρα και μη εξοικείωση με το γραπτό λόγο οφείλεται. Μην ρίχνουμε μονίμως σε άλλους την δική μας ανικανότητα.

Μα δεν είπα ότι φταίνε μόνο αυτοί.

Επίσης, επειδή κατάλαβα ότι το θέμα σου είναι με τα greeklish, μάθε ότι δε φταίνε αυτά καθαυτά, αλλά η λάθος χρήση τους. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι γραφής greeklish.

Εγώ ως Α' γυμνασίου έγραφα "ορθογραφημένα" greeklish, χωρίς κομμένες λέξεις. Πλέον, δύο χρόνια μετά, δε βρίσκω κάποιο λόγο να γράφω σε greeklish. Άλλωστε, αρκετοί συμμαθητές και φίλοι μου έχουν παρατήσει τα greeklish.

Είναι ένα πρόβλημα, όμως. Συμφωνώ.

#64109 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 23:49

edit : Kalamari η GLaDOS είναι ιδέα.

τι εννοεις ΙΔΕΑ???? :OMG3:

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#64110 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 23:52

τεταρτη φορα..................τεταρτη...................τεταρτη τε-τε-τε-τεσερρεις φορες.............ουχουχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχαχαχχχαχαχαχχχχχχ

ΑΑΑΑ και εσυ mono?Ειστε ολοι σαδιστες αντιπροσωποι μονοδοντιδες μαζοχιστες.........και μαζοχιστες!!! :mador2:
EDIT:οουπς μαλακια.ειναι σποιλερ αυτη η σκηνη.whateva...

sc5bab.jpg