Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 22:06
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 22:35
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 22:40
γράφεις [youtube] το λινκ του τραγουδιου [/youtube]
'Η πας εκεί που λέει special BBcode και επιλέγεις γιουτιουμπ βίντεο και ρίχνεις το λινκ από κάτω.
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 23:05
Ρε παιδιά, για μας τους άσχετους που βάζαμε link από το youtube με ένα κουμπάκι από τα εργαλεία, τώρα τί κάνουμε;
Από το back for more science thread
Kamui όπως θες κάντο. Είτε βάλεις μόνος σου τα tags [youtube] [/youtube] ή από το special bb code ( τρίτο εικονίδιο πάνω αριστερά, επιλέγεις youtube video) , είτε βάλεις όλο το link είτε μόνο τον κώδικα (από το "=" και μετά) πάλι θα σου βγει. Άσε αυτό που είπε ο phm, είναι για αυτούς που έχουν πρόβλημα, το οποίο θα λυθεί κάποια στιγμή. Νομίζω ότι αν πατήσεις preview δημιουργείται ένα θεματάκι γιατί το κείμενο (video url) γίνεται hyperlink και δεν δουλεύουν τα tags. Δοκίμασε να βάλεις ένα βιντεάκι με έναν από τους τρόπους που σου είπα και αν πάλι δεν λειτουργεί πες μας τί ακριβώς έκανες και δεν σου βγήκε.
Πρέπει να τελειώσω τον οδηγό Τ_Τ
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 23:21
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν πάει στους από πάνω συγκεκριμένα, γενικά τον πόνο μου λέω
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 23:34
Συνήθως, όλα αυτά είναι αποτέλεσμα ελλιπούς υπομονής και ικανότητας των δασκάλων στο δημοτικό. Βέβαια, δε γίνεται να ρίξουμε το φταίξιμο μόνο σε αυτούς. Οι μαθητές κάλλιστα θα μπορούσαν να μάθουν από μόνοι τους τη γλώσσα μας, χωρίς να ρωτούν κάθε λίγο και λιγάκι τους γονείς τους για την ορθογραφία μιας λέξης, για παράδειγμα.Επίσης μπορείτε να διαβάσετε να ξεστραβωθείτε. Και ποιός ξέρει αν γράψετε και καμιά άσκηση ίσως μάθετε να γράφετε στα ελληνικά και όχι σε αυτήν την απροσδιόριστη γλώσσα χωρίς προτάσεις, συντακτικό, γραμματική, ορθογραφία, συνοχή και λογική, την οποία βλέπω σε άπειρα ποστς εδώ μέσα.
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν πάει στους από πάνω συγκεκριμένα, γενικά τον πόνο μου λέω
Αν κάποιος μάθει από μικρός να ψάχνει και να ψάχνεται, τότε τον περιμένει ένα λαμπρό μέλλον
Δυστυχώς οι δάσκαλοι ποι είχα στο δημοτικό δεν είχαν καμία όρεξη να μου "μάθουν γράμματα", αλλά πιστεύω έχω φτάσει σε πάρα πολύ καλό επίπεδο διαχείρισης της γλώσσας (ψωνιο: Βρέθηκε
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 23:38
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 23:41
Θέλει να μου φάει τη θέση.
;-;
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 23:43
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 23:43
edit : Kalamari η GLaDOS είναι ιδέα.
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 23:47
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 23:47
Εσυ iristella εισαι απιστευτη.Μου εχεις απαντησει 3 φορες και ουτε μια δεν μου ειπες αυτο που θελω.Are you trying to dirve me insane?
*blush*
We are all mad here though.
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 23:49
Μα δεν είπα ότι φταίνε μόνο αυτοί.Ότι φταίει ο δάσκαλος στο δημοτικό τώρα επειδή 18 χρονών γομάρια δεν χρησιμοποιούν φωνήεντα, βάζουν άλλα γράμματα στη θέση άλλων και όταν διαβάζεις μία πρόταση τους δεν καταλαβαίνεις τί λένε γιατί δεν υπάρχει ούτε ένα σημείο στίξης... Καλά για να μη μιλήσω για προηγμένη τεχνολογία όπως υποκείμενο, ρήμα, αντικείμενο ή για την κλίση των ουσιαστικών. Εντάξει δεν νομίζω... Μάλλον σε βαρεμάρα και μη εξοικείωση με το γραπτό λόγο οφείλεται. Μην ρίχνουμε μονίμως σε άλλους την δική μας ανικανότητα.
Επίσης, επειδή κατάλαβα ότι το θέμα σου είναι με τα greeklish, μάθε ότι δε φταίνε αυτά καθαυτά, αλλά η λάθος χρήση τους. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι γραφής greeklish.
Εγώ ως Α' γυμνασίου έγραφα "ορθογραφημένα" greeklish, χωρίς κομμένες λέξεις. Πλέον, δύο χρόνια μετά, δε βρίσκω κάποιο λόγο να γράφω σε greeklish. Άλλωστε, αρκετοί συμμαθητές και φίλοι μου έχουν παρατήσει τα greeklish.
Είναι ένα πρόβλημα, όμως. Συμφωνώ.
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 23:49
τι εννοεις ΙΔΕΑ????edit : Kalamari η GLaDOS είναι ιδέα.
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 23:52
ΑΑΑΑ και εσυ mono?Ειστε ολοι σαδιστες αντιπροσωποι μονοδοντιδες μαζοχιστες.........και μαζοχιστες!!!
EDIT:οουπς μαλακια.ειναι σποιλερ αυτη η σκηνη.whateva...