Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#64036 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2012 - 21:58

Την παρασκευή μας πήγαν στο καλλιμάρμαρο. Εκεί μόλις τελιώσαμε ψάχναμε όλοι απεγνωσμένα μια θέση για να αγορασουμε νερό από την καντίνα. Έτυχε λοιπόν να είναι λίγο πιο μπροστά μου ένα παιδάκι από ένα άλλο δημοτικό κάπου στα 9-10 το οποίο φορούσε ένα φουτεράκι Slam Dunk. Το παιδί βέβαια πρέπει να φρίκαρε λίγο γιατί κοίταζα επίμονα την μπλούζα του για κανα δεκάλεπτο αλλά εγώ χάρηκα που τόσο μικρά παιδάκια έχουν κάποια μικρή επαφή με τα anime.

#64037 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2012 - 22:04

Την παρασκευή μας πήγαν στο καλλιμάρμαρο. Εκεί μόλις τελιώσαμε ψάχναμε όλοι απεγνωσμένα μια θέση για να αγορασουμε νερό από την καντίνα. Έτυχε λοιπόν να είναι λίγο πιο μπροστά μου ένα παιδάκι από ένα άλλο δημοτικό κάπου στα 9-10 το οποίο φορούσε ένα φουτεράκι Slam Dunk. Το παιδί βέβαια πρέπει να φρίκαρε λίγο γιατί κοίταζα επίμονα την μπλούζα του για κανα δεκάλεπτο αλλά εγώ χάρηκα που τόσο μικρά παιδάκια έχουν κάποια μικρή επαφή με τα anime.

Είσαι σίγουρη για το αν ήξερε περί τίνος πρόκειται η μπλούζα του; :P

#64038 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2012 - 23:15

Και εγώ αυτό σκέφτηκα να πω ^

#64039 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2012 - 23:24

μπααα... με την καμια, μαλλον ο μεγαλος του αδερφος ευθύνεται γι αυτο.

#64040 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2012 - 23:29

Δεν ξέρω αν ήξερε για την μπλούζα του αλλά δεν νομίζω ότι είναι πολύ εύκολο να βρείς τέτοιες μπλούζες άμα δεν γνωρίζεις τίποτα για αυτές. Και έστω αν δεν ήταν αυτός θα ήταν κάποιος δικός του ή φίλος που του την είχε φέρει.

Και αδερφός του να ήταν και πάλι έχω αρκετούς λόγους για να είμαι χέρομαι (μόνη μου?) που υπάρχει κάποια επαφή έστω. Αν βλέπει ο μεγάλος αδερφός τότε κάποια στιγμή θα δεί και ο μικρός.

Φυσικά μπορεί και όχι. Μπορεί να είναι μια εντελώς τυχαία μπλούζα που βρήκε κάπου και του άρεσε λόγο μπάσκετ. Αλλά και πάλι όλα μια πιθανότητα είναι.

#64041 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2012 - 23:43

dont worry. κι εγω χαιρομαι οταν βλεπω κατι τετοια :P

#64042 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2012 - 00:05

Πήγα χτες στον Παπασωτηρίου στο mall και είχε ντυμένους έξω από την είσοδο, μια κοπέλα και έναν τυπά, με game of thrones attire (πρέπει να ήταν η Cercei και ο Robert Baratheon) για διαφήμιση.
Κρατήθηκα 2 ολόκληρα λεπτά, αλλά τελικά δεν άντεξα και έσκασα μύτη μπροστά στην Cercei (το πήγαιναν με βάρδιες, μία αυτή, μία ο άλλος) και άρχισα να της φωνάζω "Game of throooones" ενώ οι φίλοι μου με τραβούσαν μακρυά. Σωστή στο ρόλο της, η κοπελιά με αγνόησε με βασιλική ψυχρότητα.
Οπότε ξαναπήγα όταν στεκόταν ο δόλιος Baratheon, σαν τον μαϊντανό να καταριέται τη μοίρα του.
Πήγα, και χωρίς να τον αφήσω να μιλήσει, του εξήγησα ότι υπάρχει κάτι που πρέπει κάνω και ότι δεν πρέπει να με παρεξηγήσει. Αφού σταμάτησα να ουρλιάζω GΑΜΕ OF THROOOOONES σαν παλαβή, με κοίταξε με μια πρωτόγνωρη ηρεμία και μου είπε "Κ εσύ είσαι φαν ε;"

Ένα έχω να σας πω

GAME OF THRONES, CONNECTING PEOPLE!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#64043 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2012 - 00:12

^Me jelly.
Αλλά αν ήταν έξυπνος ο Παπασωτηρίου θα έβρισκε κάποιον για Tyrion.

#64044 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2012 - 00:18

Posted Image

#64045 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2012 - 00:19

Come back next week. This is Greece.

#64046 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2012 - 00:21

This is MÜNCHEN!!!!

#64047 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2012 - 00:51

Ειδα κατι και απογοητευτηκα τελειως.Τελικα αυτη η χωρα ειναι αξια της μοιρας της.

Ειχε παει σημερα(νομιζω)ο Σαμαρας στο Αιγαλεω να μιλησει και του κουναγανε σημαιες και τον χειροκτροτουσαν.Τι να πω?Αισθανθηκα απογοητευση και οργη ταυτοχρονα.

Δεν πιστευετε και εσεις οτι καπως ετσι επρεπε να του συμπερυφερθουν που μας κοροιδευουν καταμουτρα χωρις καμια τυψη?
http://www.youtube.com/watch?v=xJ5_B7LlaY4
Δημοσιευμένη  εικόνα

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#64048 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2012 - 02:08

Μόλις είδα αυτήν την ταινία http://www.imdb.com/title/tt0164094/

Παλιά, αλλά πολύ επίκαιρη ειδικά στα ζητήματα εκπαίδευσης και οικονομίας.
phmava.php

#64049 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2012 - 09:48

Μόλις είδα αυτήν την ταινία http://www.imdb.com/title/tt0164094/

Παλιά, αλλά πολύ επίκαιρη ειδικά στα ζητήματα εκπαίδευσης και οικονομίας.

Πολύ αξιόλογη ταινία όντος. Από τις καλύτερες ελληνικές ταινίες που θυμάμαι να έχω δει.
Spoiler:

Επίσης κάποια πράγματα το Πάσχα δεν θα αλλάξουν ποτέ!!

Youtube Video

#64050 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.941 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2012 - 10:01

Ειδα κατι και απογοητευτηκα τελειως.Τελικα αυτη η χωρα ειναι αξια της μοιρας της.

Ειχε παει σημερα(νομιζω)ο Σαμαρας στο Αιγαλεω να μιλησει και του κουναγανε σημαιες και τον χειροκτροτουσαν.Τι να πω?Αισθανθηκα απογοητευση και οργη ταυτοχρονα.

Δεν πιστευετε και εσεις οτι καπως ετσι επρεπε να του συμπερυφερθουν που μας κοροιδευουν καταμουτρα χωρις καμια τυψη?
http://www.youtube.com/watch?v=xJ5_B7LlaY4

Μην τους παρεξηγεις.Ειναι zombie! :zombie:

image.jpg