Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 07 April 2012 - 21:58
Posted 07 April 2012 - 22:04
Την παρασκευή μας πήγαν στο καλλιμάρμαρο. Εκεί μόλις τελιώσαμε ψάχναμε όλοι απεγνωσμένα μια θέση για να αγορασουμε νερό από την καντίνα. Έτυχε λοιπόν να είναι λίγο πιο μπροστά μου ένα παιδάκι από ένα άλλο δημοτικό κάπου στα 9-10 το οποίο φορούσε ένα φουτεράκι Slam Dunk. Το παιδί βέβαια πρέπει να φρίκαρε λίγο γιατί κοίταζα επίμονα την μπλούζα του για κανα δεκάλεπτο αλλά εγώ χάρηκα που τόσο μικρά παιδάκια έχουν κάποια μικρή επαφή με τα anime.
Είσαι σίγουρη για το αν ήξερε περί τίνος πρόκειται η μπλούζα του;
Posted 07 April 2012 - 23:15
Posted 07 April 2012 - 23:24
μπααα... με την καμια, μαλλον ο μεγαλος του αδερφος ευθύνεται γι αυτο.Την παρασκευή μας πήγαν στο καλλιμάρμαρο. Εκεί μόλις τελιώσαμε ψάχναμε όλοι απεγνωσμένα μια θέση για να αγορασουμε νερό από την καντίνα. Έτυχε λοιπόν να είναι λίγο πιο μπροστά μου ένα παιδάκι από ένα άλλο δημοτικό κάπου στα 9-10 το οποίο φορούσε ένα φουτεράκι Slam Dunk. Το παιδί βέβαια πρέπει να φρίκαρε λίγο γιατί κοίταζα επίμονα την μπλούζα του για κανα δεκάλεπτο αλλά εγώ χάρηκα που τόσο μικρά παιδάκια έχουν κάποια μικρή επαφή με τα anime.
Posted 07 April 2012 - 23:29
Και αδερφός του να ήταν και πάλι έχω αρκετούς λόγους για να είμαι χέρομαι (μόνη μου?) που υπάρχει κάποια επαφή έστω. Αν βλέπει ο μεγάλος αδερφός τότε κάποια στιγμή θα δεί και ο μικρός.
Φυσικά μπορεί και όχι. Μπορεί να είναι μια εντελώς τυχαία μπλούζα που βρήκε κάπου και του άρεσε λόγο μπάσκετ. Αλλά και πάλι όλα μια πιθανότητα είναι.
Posted 07 April 2012 - 23:43
Posted 08 April 2012 - 00:05
Κρατήθηκα 2 ολόκληρα λεπτά, αλλά τελικά δεν άντεξα και έσκασα μύτη μπροστά στην Cercei (το πήγαιναν με βάρδιες, μία αυτή, μία ο άλλος) και άρχισα να της φωνάζω "Game of throooones" ενώ οι φίλοι μου με τραβούσαν μακρυά. Σωστή στο ρόλο της, η κοπελιά με αγνόησε με βασιλική ψυχρότητα.
Οπότε ξαναπήγα όταν στεκόταν ο δόλιος Baratheon, σαν τον μαϊντανό να καταριέται τη μοίρα του.
Πήγα, και χωρίς να τον αφήσω να μιλήσει, του εξήγησα ότι υπάρχει κάτι που πρέπει κάνω και ότι δεν πρέπει να με παρεξηγήσει. Αφού σταμάτησα να ουρλιάζω GΑΜΕ OF THROOOOONES σαν παλαβή, με κοίταξε με μια πρωτόγνωρη ηρεμία και μου είπε "Κ εσύ είσαι φαν ε;"
Ένα έχω να σας πω
GAME OF THRONES, CONNECTING PEOPLE!

Posted 08 April 2012 - 00:12
Αλλά αν ήταν έξυπνος ο Παπασωτηρίου θα έβρισκε κάποιον για Tyrion.
Posted 08 April 2012 - 00:19
Posted 08 April 2012 - 00:21
Posted 08 April 2012 - 00:51
Ειχε παει σημερα(νομιζω)ο Σαμαρας στο Αιγαλεω να μιλησει και του κουναγανε σημαιες και τον χειροκτροτουσαν.Τι να πω?Αισθανθηκα απογοητευση και οργη ταυτοχρονα.
Δεν πιστευετε και εσεις οτι καπως ετσι επρεπε να του συμπερυφερθουν που μας κοροιδευουν καταμουτρα χωρις καμια τυψη?
http://www.youtube.com/watch?v=xJ5_B7LlaY4

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!
Posted 08 April 2012 - 02:08
Παλιά, αλλά πολύ επίκαιρη ειδικά στα ζητήματα εκπαίδευσης και οικονομίας.
Posted 08 April 2012 - 09:48
Πολύ αξιόλογη ταινία όντος. Από τις καλύτερες ελληνικές ταινίες που θυμάμαι να έχω δει.Μόλις είδα αυτήν την ταινία http://www.imdb.com/title/tt0164094/
Παλιά, αλλά πολύ επίκαιρη ειδικά στα ζητήματα εκπαίδευσης και οικονομίας.
Επίσης κάποια πράγματα το Πάσχα δεν θα αλλάξουν ποτέ!!
Posted 08 April 2012 - 10:01
Ειδα κατι και απογοητευτηκα τελειως.Τελικα αυτη η χωρα ειναι αξια της μοιρας της.
Ειχε παει σημερα(νομιζω)ο Σαμαρας στο Αιγαλεω να μιλησει και του κουναγανε σημαιες και τον χειροκτροτουσαν.Τι να πω?Αισθανθηκα απογοητευση και οργη ταυτοχρονα.
Δεν πιστευετε και εσεις οτι καπως ετσι επρεπε να του συμπερυφερθουν που μας κοροιδευουν καταμουτρα χωρις καμια τυψη?
http://www.youtube.com/watch?v=xJ5_B7LlaY4
Μην τους παρεξηγεις.Ειναι zombie!