Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#6376 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 22:35

Ρε guys πιο είναι το πρόβλημα σας με τους emo?? αν τους μισατε επειδή είναι gay ή ότι δηποτε άλλο κάνετε μεγάλο λάθος.Τεσπα σας πληροφορώ οτι και εγώ ειμαι emo.No flaming please:congrats:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6377 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 22:37

ίσως να ήταν καφρίλες του δημιουργού ή πολύ απλά χιούμορ...τώρα να απαγορευτεί για αυτό τη στιγμή που σίγουρα το χαζοκούτι όλο και κάτι πραγματικά απαράδεκτο θα έχει,μου φαίνεται χαζό.

Ψηφίζω Μπομπ 1000 φορές

πάντως οι τύποι που πάνε να το λογοκρίνουνε,έχουνε δίκιο...μα,κοιτάχτε τη βία και αγριάδα που έχουν οι παρακάτω εικόνες
Posted Image
Posted Image
Posted Image

Θα αντέχατε να βλέπαν τα παιδιά σας τέτοιες βίαιες εικόνες με τέτοιους βάιους τύπους?Απαππαπαππαπαπαπαππα....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6378 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 22:37

Ρε guys πιο είναι το πρόβλημα σας με τους emo?? αν τους μισατε επειδή είναι gay ή ότι δηποτε άλλο κάνετε μεγάλο λάθος.Τεσπα σας πληροφορώ οτι και εγώ ειμαι emo.No flaming please:congrats:

Μια ερωτηση μονο, οταν λες ειμαι emo, τι ακριβως εμπεριεχει ο οπρος emo? Αυτο μονο...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6379 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 22:39

Μια ερωτηση μονο, οταν λες ειμαι emo, τι ακριβως εμπεριεχει ο οπρος emo? Αυτο μονο...

Emotional Hardcore.Σημαίνει ότι είσαι καταθλιπτηκός για κάποιο λόγο που δεν σου επιτρέπει να ζήσεις και πολύ χαρούμενα... :(
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6380 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 22:41

ίσως να ήταν καφρίλες του δημιουργού ή πολύ απλά χιούμορ...τώρα να απαγορευτεί για αυτό τη στιγμή που σίγουρα το χαζοκούτι όλο και κάτι πραγματικά απαράδεκτο θα έχει,μου φαίνεται χαζό.

Ψηφίζω Μπομπ 1000 φορές

πάντως οι τύποι που πάνε να το λογοκρίνουνε,έχουνε δίκιο...μα,κοιτάχτε τη βία και αγριάδα που έχουν οι παρακάτω εικόνες
Posted Image
Posted Image
Posted Image

Θα αντέχατε να βλέπαν τα παιδιά σας τέτοιες βίαιες εικόνες με τέτοιους βάιους τύπους?Απαππαπαππαπαπαπαππα....

Χιλιες φορες μπομπ, απο je' taime (η οπως γραφεται), μια χαρα ειναι

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6381 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 22:46

Emotional Hardcore

Posted Image

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#6382 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 22:50

Posted Image

Συμφωνώ απολύτως....WHat is this anyways?? :nosey:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6383 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 22:52

η φαση στο ιδιο επεισοδιο ηταν που τους ειδε ενα αλλο ζευγαρι στο δρομο κ σκεφτονταν πως θα εβγαινε το παιδι τους....

το επεισοδιο αυτο το δειξε σημερα.. απλώς βρηκαν στο δρόμο ενα μωρο χτένι και το υιοθέτησαν.. και μετα το πηγαν βόλτα και το εν λόγω ζευγάρι απορούσε πως γίνεται απο σφουγγάρι και αστερία να βγεί χτένι.. αυτό είναι όλο... ούτε γάμοι ούτε τπτ... ο υποτιθέμενος γάμος λένε οτι είναι το τελευταίο επεισόδιο πράγμα που α) δεν έχει βγεί ακόμα αφού ο bob συνεχίζεται και β) και να είχε βγει δεν 'εχει προβληθεί εδω αφου το channel nine δειχνει μόνο τους 3 πρωτους κύκλους...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#6384 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 23:03

Βεβαια να πουμε οτι εχει και αρκετα σεξουαλικα υπονοουμενα μεσα, αλλα και παλι αυτο το κανει και περισσοτερο προσιτο και στις μεγαλυτερες ηληκιες :hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6385 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 23:30

Emotional Hardcore.Σημαίνει ότι είσαι καταθλιπτηκός για κάποιο λόγο που δεν σου επιτρέπει να ζήσεις και πολύ χαρούμενα... :(

οταν μεγαλωσεις 5 χρονια θα καταλαβεις γιατι σε κοροιδευουν
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#6386 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2007 - 00:42

Συμφωνω με AndroGhost κατ' αρχην.

Ειναι χιλλιοειπωμενο το θεμα αλλα δεν αντεχω... Δηλαδη κατι στη ζωη σου σε κανει δυστυχισμενο?
Spoiler:

Τι σχεση εχει το ολο outfit με την καταθλιψη?
Και τι σημαινει "δεν σου επιτρεπει να ζησεις χαρουμενα"? Σου λογοκρινει τον τροπο ζωης σου?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6387 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2007 - 01:15

Posted Image

outdated but still valid

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#6388 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2007 - 01:48

το επεισοδιο αυτο το δειξε σημερα.. απλώς βρηκαν στο δρόμο ενα μωρο χτένι και το υιοθέτησαν.. και μετα το πηγαν βόλτα και το εν λόγω ζευγάρι απορούσε πως γίνεται απο σφουγγάρι και αστερία να βγεί χτένι.. αυτό είναι όλο... ούτε γάμοι ούτε τπτ... ο υποτιθέμενος γάμος λένε οτι είναι το τελευταίο επεισόδιο πράγμα που α) δεν έχει βγεί ακόμα αφού ο bob συνεχίζεται και β) και να είχε βγει δεν 'εχει προβληθεί εδω αφου το channel nine δειχνει μόνο τους 3 πρωτους κύκλους...

α δεν το θυμομουν ακριβως thnx

Posted Image

outdated but still valid

εχω ενα φιλο που μοιαζει απιστευτα με τον πανω τερμα αριστερα...αλλα καθε φορα που τον λεμε emo μας κραζει...
μετα εμεις φταιμε ναι οκ...

#6389 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2007 - 01:54

Αφιερωμένο σε όλους τους ομοιδεάτες: (νομίζω δε χρειάζεται να αναφέρω ονόματα:hehehe:)

Youtube Video

Πέρα από την πλάκα δεν έχει πολύ φάση το τραγουδάκι:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6390 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2007 - 01:58

Αφιερωμένο σε όλους τους ομοιδεάτες:(νομίζω δε χρειάζεται να αναφέρω ονόματα:hehehe:)

Youtube Video

Πέρα από την πλάκα δεν έχει πολύ φάση το τραγουδάκι:hahaha:

© © © © ©
Αυτο ειναι χαλαρα Jiraiya copyright... :hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα