Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 22:35

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 22:37
Ψηφίζω Μπομπ 1000 φορές
πάντως οι τύποι που πάνε να το λογοκρίνουνε,έχουνε δίκιο...μα,κοιτάχτε τη βία και αγριάδα που έχουν οι παρακάτω εικόνες

Θα αντέχατε να βλέπαν τα παιδιά σας τέτοιες βίαιες εικόνες με τέτοιους βάιους τύπους?Απαππαπαππαπαπαπαππα....
Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 22:37
Ρε guys πιο είναι το πρόβλημα σας με τους emo?? αν τους μισατε επειδή είναι gay ή ότι δηποτε άλλο κάνετε μεγάλο λάθος.Τεσπα σας πληροφορώ οτι και εγώ ειμαι emo.No flaming please:congrats:
Μια ερωτηση μονο, οταν λες ειμαι emo, τι ακριβως εμπεριεχει ο οπρος emo? Αυτο μονο...

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 22:39
Μια ερωτηση μονο, οταν λες ειμαι emo, τι ακριβως εμπεριεχει ο οπρος emo? Αυτο μονο...
Emotional Hardcore.Σημαίνει ότι είσαι καταθλιπτηκός για κάποιο λόγο που δεν σου επιτρέπει να ζήσεις και πολύ χαρούμενα...

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 22:41
ίσως να ήταν καφρίλες του δημιουργού ή πολύ απλά χιούμορ...τώρα να απαγορευτεί για αυτό τη στιγμή που σίγουρα το χαζοκούτι όλο και κάτι πραγματικά απαράδεκτο θα έχει,μου φαίνεται χαζό.
Ψηφίζω Μπομπ 1000 φορές
πάντως οι τύποι που πάνε να το λογοκρίνουνε,έχουνε δίκιο...μα,κοιτάχτε τη βία και αγριάδα που έχουν οι παρακάτω εικόνες
Θα αντέχατε να βλέπαν τα παιδιά σας τέτοιες βίαιες εικόνες με τέτοιους βάιους τύπους?Απαππαπαππαπαπαπαππα....
Χιλιες φορες μπομπ, απο je' taime (η οπως γραφεται), μια χαρα ειναι

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 22:46
Emotional Hardcore
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 22:50
Συμφωνώ απολύτως....WHat is this anyways??

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 22:52
η φαση στο ιδιο επεισοδιο ηταν που τους ειδε ενα αλλο ζευγαρι στο δρομο κ σκεφτονταν πως θα εβγαινε το παιδι τους....
το επεισοδιο αυτο το δειξε σημερα.. απλώς βρηκαν στο δρόμο ενα μωρο χτένι και το υιοθέτησαν.. και μετα το πηγαν βόλτα και το εν λόγω ζευγάρι απορούσε πως γίνεται απο σφουγγάρι και αστερία να βγεί χτένι.. αυτό είναι όλο... ούτε γάμοι ούτε τπτ... ο υποτιθέμενος γάμος λένε οτι είναι το τελευταίο επεισόδιο πράγμα που α) δεν έχει βγεί ακόμα αφού ο bob συνεχίζεται και β) και να είχε βγει δεν 'εχει προβληθεί εδω αφου το channel nine δειχνει μόνο τους 3 πρωτους κύκλους...
Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 23:03

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 23:30
Emotional Hardcore.Σημαίνει ότι είσαι καταθλιπτηκός για κάποιο λόγο που δεν σου επιτρέπει να ζήσεις και πολύ χαρούμενα...
οταν μεγαλωσεις 5 χρονια θα καταλαβεις γιατι σε κοροιδευουν
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2007 - 00:42
Ειναι χιλλιοειπωμενο το θεμα αλλα δεν αντεχω... Δηλαδη κατι στη ζωη σου σε κανει δυστυχισμενο?
Τι σχεση εχει το ολο outfit με την καταθλιψη?
Και τι σημαινει "δεν σου επιτρεπει να ζησεις χαρουμενα"? Σου λογοκρινει τον τροπο ζωης σου?
Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2007 - 01:15

outdated but still valid
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2007 - 01:48
α δεν το θυμομουν ακριβως thnxτο επεισοδιο αυτο το δειξε σημερα.. απλώς βρηκαν στο δρόμο ενα μωρο χτένι και το υιοθέτησαν.. και μετα το πηγαν βόλτα και το εν λόγω ζευγάρι απορούσε πως γίνεται απο σφουγγάρι και αστερία να βγεί χτένι.. αυτό είναι όλο... ούτε γάμοι ούτε τπτ... ο υποτιθέμενος γάμος λένε οτι είναι το τελευταίο επεισόδιο πράγμα που α) δεν έχει βγεί ακόμα αφού ο bob συνεχίζεται και β) και να είχε βγει δεν 'εχει προβληθεί εδω αφου το channel nine δειχνει μόνο τους 3 πρωτους κύκλους...
εχω ενα φιλο που μοιαζει απιστευτα με τον πανω τερμα αριστερα...αλλα καθε φορα που τον λεμε emo μας κραζει...
outdated but still valid
μετα εμεις φταιμε ναι οκ...
Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2007 - 01:54
Πέρα από την πλάκα δεν έχει πολύ φάση το τραγουδάκι

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2007 - 01:58
Αφιερωμένο σε όλους τους ομοιδεάτες
νομίζω δε χρειάζεται να αναφέρω ονόματα
)
Youtube Video
Πέρα από την πλάκα δεν έχει πολύ φάση το τραγουδάκι
© © © © ©
Αυτο ειναι χαλαρα Jiraiya copyright...