Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#63691 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 16:08

Ο Lynyrd Skynyrd πρέπει να ήταν μάντης. Όταν έγραφε το Tuesday's Gone ήξερε ότι το Bleach θα τελειώσει.

#63692 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 16:12

Οκ κατανοητό συζήτηση γινεται.Εγώ βέβαια προτιμώ την δικηγόρο της γαρίδας σαγανάκι (με χαλούμι). Την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους.

Εγώ ήμουν ο δικηγόρος της, επίσης. Οι υποθέσεις της δεν είχαν πλάκα. Πολύ κρούστα και από ψαχνό τίποτα. Παραιτήθηκα από την βαρεμάρα.

@trivia: Όπως είπα, δεν διαφωνώ. Απλώς, όπως και να το κάνουμε είμαστε στην εποχή που το γυναικείο σώμα πουλάει, όσο υποτιμητικό και αν ακούγεται αυτό. Και κακά τα ψέματα, αν και όχι στο άκρο του "κρέατος", στην αρχή τουλάχιστον, ανεξαρτήτως εποχής, δεν πλησιάζεις κάποιον/α ερωτικά επειδή τον θεωρείς έξυπνο/η :P

Καλό σας απόγευμα, κυρίες και κύριοι! Πάω για ύπνο.

#63693 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 16:16

Απλώς, όπως και να το κάνουμε είμαστε στην εποχή που το γυναικείο σώμα πουλάει, όσο υποτιμητικό και αν ακούγεται αυτό.

Είμαστε. Αυτό δεν σημαίνει ότι μας αρέσει κιόλας.

xbJ3b2w.jpeg

#63694 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 16:23

Ας είναι, ας φορέσουν ότι θέλουν (το εννοώ). Αλλά γιατί πρέπει να ντρέποντα ή να τους πειράζει; Ωραίες κοπέλες είναι με πανέμορφο... σώμα... Δεν θα έπρεπε να νιώθουν ωραία που τις χαζεύει ο κόσμος, γιατί αυτο αποδεικνύει κυκλικά ότι είναι ωραίες παρουσίες;

To θέμα είναι οτι κάθε γυναίκα έχει ένα ξεχωριστό ρόλο στην κοινωνία και θεωρώ τεράστιο λάθος όλη αυτή την ταύτιση του γυναικείου φύλου με την ομορφιά και τον έρωτα.
Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω πως είναι πραγματικά ωραίες παρουσίες γιατί το γεγονός οτι είδικά τα σημεία αυτά αρεσουν ιδιαίτερα στους άντρες δείχνει πως απλά ανταποκρίνονται στις σεξουαλικές ορμόνες τους.Δε νομίζω πως αν κατέβουν εξωγήινοι θα προσέξουν το στήθος ή τα οπίσθια κάποιας, ή θα μπορεσουν να βρουν κάτι το ιδιαίτερα όμορφο σε αυτά.

Είστε και εσείς περίεργες ώρες ώρες ρε παιδί μου. Εάν περνάτε απαρατήρητες, σας πέφτει το ηθικό γιατί νομίζετε ότι είστε άσχημες. Εάν δεν περνάτε απαρατήρητες, επίσης σας πέφτει το ηθικό γιατί νομίζετε ότι σας κοιτάνε επειδή έχουν προσέξει κάτι άσχημο... τς τς τς...

Let's not comment on this troll post, αλλά το κύριο λάθος είναι οτι απευθύνεσαι στο μισό σύνολο πλυθησμού ως "εσείς", κατα τ' άλλα δε διαφωνώ για τα άπειρα contradictions που παρατηρούνται στις τάσεις πολλών γυναικών και πως αυτές ορίζουν τη θέση τους στον κόσμο ανάλογα με το πως τις συμφέρει σε κάθε περίπτωση...

edit:always a tad too slow...

O6rrvsU.jpg

#63695 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 16:29

Καμούι πως ακριβώς νιώθεις για τα παππούδια;
Τα θεωρείς μοέ ή σέκσει;

HnH5aB0.jpg

#63696 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 16:40

Nομίζω οτι κάθε παππούς έχει τη χάρη του.
Η έλξη μου προς τον βιολόγο του σχολείου μου και τον αρχαίο ρήτορα Ισοκράτη ίσως υποδεικνύει πως είμαι the moe type, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να βρω σε ένα γέρο που να με κάνει να νιώσω κάτι ιδιαίτερο.
Δε θέλω να νομίσει κανείς πάντως πως έλκομαι σε κάθε γέρο, προς Θεού, έχω και μια αξιοπρέπεια.

O6rrvsU.jpg

#63697 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 16:42

Nομίζω οτι κάθε παππούς έχει τη χάρη του.
Η έλξη μου προς τον βιολόγο του σχολείου μου και τον αρχαίο ρήτορα Ισοκράτη ίσως υποδεικνύει πως είμαι the moe type, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να βρω σε ένα γέρο που να με κάνει να νιώσω κάτι ιδιαίτερο.
Δε θέλω να νομίσει κανείς πάντως πως έλκομαι σε κάθε γέρο, προς Θεού, έχω και μια αξιοπρέπεια.

Posted Image

#63698 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 16:47

To Luck είχε τους καλύτερους παππούδες :(
Spoiler:

#63699 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 16:51

Εμένα πάντως οι παππούδες μπορεί να μην μου προκαλούν αυτή την ταραχή που προκαλούν στον Kamui αλλά με κάνουν και συγκινούμαι απίστευτα. Δεν το παθαίνω με τις γιαγιάδες όμως. Αλλά αν δω ιστορία με παππούλη μέσα κλαίω.

xbJ3b2w.jpeg

#63700 ryu

ryu

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

• Members
  • 22 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 16:54

τι παπουδες και ιστοριες φερε τα μωρα απο το beach volley τωρα δω

#63701 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 16:59

To Luck είχε τους καλύτερους παππούδες :(

Spoiler:

Ισως είναι θέμα γούστου, αλλά νομίζω πως η ανωτερότητα του τρίτου απο το παράδειγμα ως προς τη φυσική χάρη είναι παραπάνω απο φανερή.

Εμένα πάντως οι παππούδες μπορεί να μην μου προκαλούν αυτή την ταραχή που προκαλούν στον Kamui αλλά με κάνουν και συγκινούμαι απίστευτα. Δεν το παθαίνω με τις γιαγιάδες όμως. Αλλά αν δω ιστορία με παππούλη μέσα κλαίω.

Είδατε, οποιοσδήποτε καταλαβαίνει τη διαφορά...
Με γιαγιάδες δε νομίζω πως θα μπορούσα ποτέ να νιώσω κάτι τέτοιο, (στη συγκίνιση κυρίως αναφέρομαι) αν και έχω συναντήσει ενδιαφέρουσες badass γιαγιάδες χαρακτήρες, όπως αυτή του showa monogatari ή εκείνη απο το Hotel room dusk.

Eνδιαφέρουσα ταινία με γιαγιά πρωταγωνήστρια είναι αυτή.

O6rrvsU.jpg

#63702 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 17:07

Α ταινία με γιαγιά, Jibeuro σίγουρα.

#63703 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 17:52

Θα γινόμουν κι εγώ γερόφιλος για τον Αντώνη Χώπκοινς πάντως

HnH5aB0.jpg

#63704 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 17:59

Γέρος και γερός. Ένας τόνος κάνει μεγάλη διαφορά τελικά.

#63705 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 18:09

Θα γινόμουν κι εγώ γερόφιλος για τον Αντώνη Χώπκοινς πάντως

Και close second, Sean Connery.

Οσο για το μπιτς βολεϋ, δεν βλέπω πρόβλημα. Προαιρετικο ειπε, όχι καθόλου. Θα ειναι μεν λιγο γελοιο στην αρχη, η μια με χιπχοπαδικο σορτσακι και η αλλη με μπραζιλιαν, αλλα θα το συνηθισουμε ευκολα.

Ασε που υποψιάζομαι οτι οι περισσοτερες θελοντας να συνεχισουν να βγαζουν απο διαφημισεις ισως και τα διπλα από ότι από το αθλημα, μαλλον θα συνεχισουν το ελαφρυ ντυσιμο.

stasou%2520mygdala.jpg