Ας είναι, ας φορέσουν ότι θέλουν (το εννοώ). Αλλά γιατί πρέπει να ντρέποντα ή να τους πειράζει; Ωραίες κοπέλες είναι με πανέμορφο... σώμα... Δεν θα έπρεπε να νιώθουν ωραία που τις χαζεύει ο κόσμος, γιατί αυτο αποδεικνύει κυκλικά ότι είναι ωραίες παρουσίες;
Εμ... Κοίτα, αν μια ολόκληρη βιομηχανία σε παρουσιάζει σαν ένα κομμάτι κρέας, είναι κάπως υποτιμητικό.
Δεν λέω πως τα αγοράκια (ή τα γερόντια!) δεν πρέπει να κοιτάζουν ή πως είναι ανωμαλιάρηδες ή κάτι τέτοιο. Απ' την άλλη, όμως, το γυναικείο σώμα έχει θετιχοποιηθεί πολύ περισσότερο απ' το αντρικό. Και το να γίνεσαι ομαδικό φετίχ είναι... κάπως τρομαχτικό.
Δεν γίνεται τίποτε αντίστοιχο με τους άντρες, ας πούμε. Δεν έχω βρεθεί ποτέ σε χωριό στο μεσοκαλόκαιρο με γιαγιάδες τριγύρω, οπότε δεν ξέρω τι γίνεται αν βγεις ξαφνικά απ' την πόρτα του καφενείου, πας στο κέντρο της πλατείας και ουρλιάξεις "Beach volley αντρών!!". Ακόμα κι έτσι, βέβαια, δεν μπορώ να φανταστώ τις γιαγιούλες να τρέχουν στο καφενείο λέγοντας η μία στην άλλη ατάκες του στυλ:
"Τριχάτι, κουρίτσα! Έχ' μπιτς βούλεϊ! Θα δούμε τς τσίτσιδους!!"
"Ούι, μάν' μ! Πάμε, Φούλα! Ασ' τα τα φασόλια, θα τα μάσ' με άλλη φουρά!"
"Αχού! Σχώρα με, Παναϊα μ', αλλά απ' τότε που απέθαν' ο Μίτσους έχου να δω κι εγώ άντρα!"
... κυρίως γιατί οι γιαγιάδες μας είχαν τελείως διαφορετική στάση απέναντι στο αντρικό σώμα, λόγω του πώς μεγάλωσαν. Οπότε... Ναι, έχεις ένα πόιντ.
και κάτι σχετικό/άσχετο
Είστε και εσείς περίεργες ώρες ώρες ρε παιδί μου. Εάν περνάτε απαρατήρητες, σας πέφτει το ηθικό γιατί νομίζετε ότι είστε άσχημες. Εάν δεν περνάτε απαρατήρητες, επίσης σας πέφτει το ηθικό γιατί νομίζετε ότι σας κοιτάνε επειδή έχουν προσέξει κάτι άσχημο... τς τς τς...
*mode χαζής ξανθιάς*
Είσαι άντρας, δεν μας καταλαβαίνεις εσύ! Άκαρδε!!