Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#63676 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 14:54

Δεν είχαν ξεσηκωθεί μόνο οι σύλλογοι. Τέσπα, εγώ απευθύνομαι στο κομμάτι του πληθυσμού της γης που πλήγεται από την παραπάνω άδικη απόφαση.

Καλά δεν ήταν πρόθεσή μου να εξιστορήσω όλες τις αντιδράσεις.

Το καταλαβαίνω ότι θες να βρεις ομοϊδεάτες να μοιραστείτε μαζί τα βάσανα του κόσμου που οι αθλήτριες δε θα φοράνε πια μπικίνι, αλλά μιας και το πόσταρες σε δημόσιο φόρουμ, προφανώς ο καθένας που ενδιαφέρεται θα πει τη γνώμη του. Κ ας μην απευθυνόσουν σε αυτόν.

Δε φταίω εγώ που μου ξύπνησαν παιδικές αναμνήσεις!:nanana:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#63677 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 15:29

Το καταλαβαίνω ότι θες να βρεις ομοϊδεάτες να μοιραστείτε μαζί τα βάσανα του κόσμου που οι αθλήτριες δε θα φοράνε πια μπικίνι, αλλά μιας και το πόσταρες σε δημόσιο φόρουμ, προφανώς ο καθένας που ενδιαφέρεται θα πει τη γνώμη του. Κ ας μην απευθυνόσουν σε αυτόν.

Σωστή. Έχει και η δημοκρατία τα άσχημα της.

Αν και το όλο θέμα μπήκε για χαβαλέ on a more serious note πάνω σε αυτό που ανέφερες, δεν νομίζω ότι το να φοράνε οι κοπέλες μαγιό κάνει το όλο θέμα "sex show". Δηλαδή δεν είναι κακό να φοράει μια κοπέλα μαγιό σε μια παραλία για να κάνει μπάνιο ενώ αντίθετα είναι κακό να παίζει επαγγελματικά ένα άθλημα παραλίας φορώντας το; Οι περισσότεροι θεατές μαγιό φοράνε και εκείνοι. Σίγουρα δεν είναι το Beach Volley το πρόβλημα.

#63678 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 15:30

Δεν είχαν ξεσηκωθεί μόνο οι σύλλογοι. Τέσπα, εγώ απευθύνομαι στο κομμάτι του πληθυσμού της γης που πλήγεται από την παραπάνω άδικη απόφαση.

Μαζί σου και εγώ Kaizer! O Aizen παραμένει αντιπαθητικός, αλλά τώρα ο σκοπός είναι ιερός :P

Που υπογράφουμε;

#63679 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 15:33

O Aizen παραμένει αντιπαθητικός, αλλά τώρα ο σκοπός είναι ιερός :P

Που υπογράφουμε;

Στις διαθήκες στο τέλος υπογράφουν, αν δεν κάνω λάθος.

#63680 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 15:37

Στις διαθήκες στο τέλος υπογράφουν, αν δεν κάνω λάθος.

Είμαι ήδη νεκρός (ή έτσι μου λένε τουλάχιστον). Ο φίλος σου ο Ομπάμιας με εντολή του από το Las Capitolias με σκότωσε.

#63681 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 15:37

Δηλαδή δεν είναι κακό να φοράει μια κοπέλα μαγιό σε μια παραλία για να κάνει μπάνιο ενώ αντίθετα είναι κακό να παίζει επαγγελματικά ένα άθλημα παραλίας φορώντας το; Οι περισσότεροι θεατές μαγιό φοράνε και εκείνοι. Σίγουρα δεν είναι το Beach Volley το πρόβλημα.

Και τότε γιατί να μην το πάμε ανάποδα; Να είναι υποχρεωμένοι και οι άντρες να φοράνε κι αυτοί κολλητά μαγιό κι όχι βερμούδες! Να είμαστε όλοι και όλες ευχαριστημένοι!:nbleed:

Τώρα πέρα απ' την πλάκα, το πόσα κοντινά σε γλουτούς και μικρά μαγιό γίνονται στο γυναικείο beach volley είναι γνωστό. Όπως και το γνωστό ανέκδοτο με το χωριό στο μεσοκαλόκαιρο. Δεν αμφιβάλλω πως οι προθέσεις των διοργανωτών και οι κανόνες ήθελαν να δώσουν ελευθερία κίνησης στις αθλήτριες, αλλά το θέμα είναι και το πώς το εκλαμβάνει το ... φιλοθεάμον κοινό.

Δημοσιευμένη  εικόνα

We must be nothing less than fabulous.

^MyAnimeList^

#63682 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 15:46

Και τότε γιατί να μην το πάμε ανάποδα; Να είναι υποχρεωμένοι και οι άντρες να φοράνε κι αυτοί κολλητά μαγιό κι όχι βερμούδες! Να είμαστε όλοι και όλες ευχαριστημένοι!:nbleed:

Καλή ιδέα!!! Να κάνουμε και τον John Stockton είδωλο beach volley

Posted Image

Τώρα πέρα απ' την πλάκα, το πόσα κοντινά σε γλουτούς και μικρά μαγιό γίνονται στο γυναικείο beach volley είναι γνωστό. Όπως και το γνωστό ανέκδοτο με το χωριό στο μεσοκαλόκαιρο. Δεν αμφιβάλλω πως οι προθέσεις των διοργανωτών και οι κανόνες ήθελαν να δώσουν ελευθερία κίνησης στις αθλήτριες, αλλά το θέμα είναι και το πώς το εκλαμβάνει το ... φιλοθεάμον κοινό.

Γίνεται για καθαρούς λόγους τακτικής κατανόησης και πλήρους τηλεοπτικής κάλυψης. Καμιά αθλήτρια δεν κάνει νοήματα πίσω από την πλάτη της!!!

#63683 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 15:47

Ας είναι, ας φορέσουν ότι θέλουν (το εννοώ). Αλλά γιατί πρέπει να ντρέποντα ή να τους πειράζει; Ωραίες κοπέλες είναι με πανέμορφο... σώμα... Δεν θα έπρεπε να νιώθουν ωραία που τις χαζεύει ο κόσμος, γιατί αυτο αποδεικνύει κυκλικά ότι είναι ωραίες παρουσίες;

και κάτι σχετικό/άσχετο

Είστε και εσείς περίεργες ώρες ώρες ρε παιδί μου. Εάν περνάτε απαρατήρητες, σας πέφτει το ηθικό γιατί νομίζετε ότι είστε άσχημες. Εάν δεν περνάτε απαρατήρητες, επίσης σας πέφτει το ηθικό γιατί νομίζετε ότι σας κοιτάνε επειδή έχουν προσέξει κάτι άσχημο... τς τς τς...

#63684 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 15:52

Ή μπορεί απλά να είναι άσχημες

HnH5aB0.jpg

#63685 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 15:55

Το θέμα είναι γιατί επαγγελματίες αθλήτριες που σκοτώνονται στην προπόνηση να αντιμετωπίζονται ως αντικείμενα. Υπάρχει ο απλός θαυμασμός και υπάρχει και η μετατροπή του γυναικείου σώματος σε αντικείμενο και πολλές φορές τα όρια είναι πολύ κοντά και αρκετοί, ακόμα και εδώ μέσα, το κάνουν χωρίς να το καταλαβαίνουν.

xbJ3b2w.jpeg

#63686 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 15:56

Ή μπορεί απλά να είναι άσχημες

μιλάω σε θεωρητικό επίπεδο πρόεδρε, όπου δεν υπάρχουν τριβές, όπου "κινητά" με ένα σπρώξιμο σε λείο δάπεδο κινούνται με σταθερή κινητική ενέργεια και όπου όλοι οι άνθρωποι είναι εμφανίσιμοι.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 31 Μάρτιος 2012 - 18:20

#63687 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 15:57

Μα ναι γιατί να ενοχλεί κάποιον άλλωστε, να έχει πάει κάπου για συγκεκριμένο σκοπό, για τον οποίο έχει κοπιάσει και ο άλλος αντί να κοιτάει αυτό να τον βλέπει σαν ένα κομμάτι κρέας; :P

Οsama Bin Laden υπάρχει τόπος, χρόνος και - το πιο σημαντικό - τρόπος για τα πάντα.

#63688 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 16:01

[καφρος] Γιατί, πάει κανείς να δει bitch beach volley για το άθλημα; Υπάρχουν όντως τέτοιοι; :P[/κάφρος]

Ναι ρε παιδιά (=mono και Iristella) συμφωνώ μαζί σας, απλώς θέλω να το παίξω δικηγόρος του κύριου "Μάτις Γαρίδα".

#63689 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 16:03

Οκ κατανοητό συζήτηση γινεται.Εγώ βέβαια προτιμώ την δικηγόρο της γαρίδας σαγανάκι (με χαλούμι). Την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους.:hihi2:

#63690 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 16:04

Ας είναι, ας φορέσουν ότι θέλουν (το εννοώ). Αλλά γιατί πρέπει να ντρέποντα ή να τους πειράζει; Ωραίες κοπέλες είναι με πανέμορφο... σώμα... Δεν θα έπρεπε να νιώθουν ωραία που τις χαζεύει ο κόσμος, γιατί αυτο αποδεικνύει κυκλικά ότι είναι ωραίες παρουσίες;

Εμ... Κοίτα, αν μια ολόκληρη βιομηχανία σε παρουσιάζει σαν ένα κομμάτι κρέας, είναι κάπως υποτιμητικό.

Δεν λέω πως τα αγοράκια (ή τα γερόντια!) δεν πρέπει να κοιτάζουν ή πως είναι ανωμαλιάρηδες ή κάτι τέτοιο. Απ' την άλλη, όμως, το γυναικείο σώμα έχει θετιχοποιηθεί πολύ περισσότερο απ' το αντρικό. Και το να γίνεσαι ομαδικό φετίχ είναι... κάπως τρομαχτικό.

Δεν γίνεται τίποτε αντίστοιχο με τους άντρες, ας πούμε. Δεν έχω βρεθεί ποτέ σε χωριό στο μεσοκαλόκαιρο με γιαγιάδες τριγύρω, οπότε δεν ξέρω τι γίνεται αν βγεις ξαφνικά απ' την πόρτα του καφενείου, πας στο κέντρο της πλατείας και ουρλιάξεις "Beach volley αντρών!!". Ακόμα κι έτσι, βέβαια, δεν μπορώ να φανταστώ τις γιαγιούλες να τρέχουν στο καφενείο λέγοντας η μία στην άλλη ατάκες του στυλ:
"Τριχάτι, κουρίτσα! Έχ' μπιτς βούλεϊ! Θα δούμε τς τσίτσιδους!!"
"Ούι, μάν' μ! Πάμε, Φούλα! Ασ' τα τα φασόλια, θα τα μάσ' με άλλη φουρά!"
"Αχού! Σχώρα με, Παναϊα μ', αλλά απ' τότε που απέθαν' ο Μίτσους έχου να δω κι εγώ άντρα!"
... κυρίως γιατί οι γιαγιάδες μας είχαν τελείως διαφορετική στάση απέναντι στο αντρικό σώμα, λόγω του πώς μεγάλωσαν. Οπότε... Ναι, έχεις ένα πόιντ.

και κάτι σχετικό/άσχετο

Είστε και εσείς περίεργες ώρες ώρες ρε παιδί μου. Εάν περνάτε απαρατήρητες, σας πέφτει το ηθικό γιατί νομίζετε ότι είστε άσχημες. Εάν δεν περνάτε απαρατήρητες, επίσης σας πέφτει το ηθικό γιατί νομίζετε ότι σας κοιτάνε επειδή έχουν προσέξει κάτι άσχημο... τς τς τς...

*mode χαζής ξανθιάς*
Είσαι άντρας, δεν μας καταλαβαίνεις εσύ! Άκαρδε!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

We must be nothing less than fabulous.

^MyAnimeList^