Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#63661 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 01:09

Υπάρχει κάποια ευγενική ψυχή που θα μου δώσει κάποιον καλό, online οδηγό για HTML ? :D

#63662 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 01:14

ο googlis έχει πολύ ευγενική ψυχή γιατί δεν τον ρωτάς?

#63663 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 01:17

What am I missing here? Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει αυτό...

Σε τρεις ωρες θα αρχισει παλι η απολαυση
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#63664 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 02:17

ο googlis έχει πολύ ευγενική ψυχή γιατί δεν τον ρωτάς?

Already did :)

Aπλα κανά δυο πραγματάκια που κοίταξα μάλλον δεν ήταν για εντελώς αρχάριους στον τομέα. Βρήκα μία σελιδούλα αλλά έλεγα μην κάποιος πιο κατατοπισμένος έχει κάτι πιο αξιόπιστο κατά νου.

#63665 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 05:16

-

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gbak: 20 Αύγουστος 2019 - 22:24

#63666 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 08:13

Γιατί γαμώτο μου πάντα να ξυπνάς πάνω στο καλύτερο όταν βλέπεις όνειρο.

Που λες ήμουν σε μια ωραία πλατεία με ωραία κτήρια τριγύρω(σαν Ιταλία έμοιαζε) και έπινα το καφέ μου με 4 γκομενάκια στα οποία πουλούσα μούρη λέγοντας τους ότι το κομμάτι που άρεσε σε μια και μου χε βάλει να ακούσω το οποίο ήταν από το OST μιας ταινίας ήταν στην ουσία διασκευή ενός κλασσικού κομματιού.Όλες με κοιτούσαν σαν guru:tensai:

Και εκεί πάει και χτυπάει το ξυπνητήρι και τα χαλάει όλα:nanana:

Το μόνο καλό της υπόθεσης ήταν ότι δεν θυμόμουν ακριβώς ποιανού ήταν το κομμάτι όταν κοιμόμουν και τους είπα λίγο άλλα ντάλων ενώ με το που ξύπνησα αμέσως μου ρθε η φλασιά.Ήταν φυσικά του μέγιστου Bach και συγκεκριμένα αυτό:

Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα

#63667 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 08:38

... κι όπως λέει και ο τρισμεγιστος πανούσης, "τι μπετόβεν και αηδίες, σαν το μ0u*i δεν είναι τίποτα" .-

stasou%2520mygdala.jpg

#63668 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 08:39

Posted Image
Posted Image
Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#63669 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 10:47

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΟ SAIYUKI RELOAD BLAST ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ!!!!

:joyful::joyful::joyful:

*πετάει κομφετί*

Υ.Γ. Αναμείνατε στο ακουστικό σας για manga thread του Saiyuki saga.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#63670 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 13:15

Υπάρχει κάποια ευγενική ψυχή που θα μου δώσει κάποιον καλό, online οδηγό για HTML ? :D

Πολύ καλό site με παραδείγματα και καλή δομή είναι το W3Schools. Έχει και για SQL, XML, Ajax. Για την σχολή μου πάντως με βοήθησε πολύ και μας το σύστηναν και οι καθηγητές.:)

#63671 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 13:57

Ήρθε το τέλος των μαγιό στο γυναικείο beach volley;

Posted Image

Αν η απόφαση εφαρμοστεί, μην απορήσουν οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων βλέποντας τις κερκίδες άδειες. Σήμερα είναι μια μαύρη μέρα για τους φίλους του γυναικείου beach volley (και ιδιαίτερα όσων συνεπάγεται αυτό).

Είναι η μέρα που η Παγκόσμια ομοσπονδία κύρηξε πόλεμο στα μαγιό. Σύμφωνα, λοιπόν, με απόφαση της FIVB, προκειμένου να... σεβαστούν τα έθιμα, αλλά και τις θρησκευτικές πεποιθήσεις όλων των χωρών του πλανήτη τα μαγιό γίνονται προαιρετικά και οι αθλήτριες θα μπορούν να φορούν σορτσάκια με μέγιστο μήκος τριών εκατοστών πάνω από το γόνατο και μπλουζάκια αμάνικα ή και με μανίκια...

Κάτι πρέπει να κάνουμε. Δεν πρέπει να τους περάσει και αυτό!

#63672 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 14:04

Με τις ευλογίες μου, τέκνα μου.

I lol'd.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#63673 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 14:04

Επιτέλους!

Είναι αηδιαστικό που οι τύπισσες είναι αθλήτριες (και μερικές πολύ καλές κιόλας) και τις αντιμετωπίζουν (ή αντιμετώπιζαν) σαν κομμάτια κρέας. Σπορ είναι ρε φίλε, όχι sex show.

Θυμάμαι μια εποχή που ήθελαν να τις βάζουν να αγωνίζονται με καυτά μπικίνι και είχαν ξεσηκωθεί όλοι οι σύλλογοι. Δεν το περίμενα να έχουμε τέτοιες προόδους!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#63674 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 14:08

Επιτέλους!
Θυμάμαι μια εποχή που ήθελαν να τις βάζουν να αγωνίζονται με καυτά μπικίνι και είχαν ξεσηκωθεί όλοι οι σύλλογοι.

Δεν είχαν ξεσηκωθεί μόνο οι σύλλογοι. Τέσπα, εγώ απευθύνομαι στο κομμάτι του πληθυσμού της γης που πλήγεται από την παραπάνω άδικη απόφαση.

#63675 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 14:17

Σιγά την άδικη απόφαση...

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||