Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 25 March 2012 - 17:32
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Posted 25 March 2012 - 17:32
Kαταρχάς μπορείς να τα αφησεις διπλα σε ένα κάδο και θα εξαφανιστούν σε χρόνο dt.Αυτό θα πει mindhive!
Σήμερα από το πρωί κάνω ξεκαθάρισμα στις ντουλάπες μου ~ρούχα από το λύκειο μέσα~ και έχω γεμίσει 3 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών για δώσιμο. Λέω νατα δώσω στην εκκλησία εδώ δίπλα. Any better ideas?
Καλά ας μην μιλήσω για τα 2 ντουλάπια με περιοδικά και εφημερίδες
Aλλά επειδή υπάρχει ο "κίνδυνος" να πουληθούν σε κανα παζάρι αντί να τα πάρει καποιος που τα εχει αναγκη, επειδή δεν πρόλαβε, αν δε βαριέσαι τσεκαρε μερη/ υπηρεσίες για αστεγους όπως εχει στην πειραιως πριν την κουμουνδουρου (ή από πίσω, σοφοκλέους) ή την κλίμακα στην κωνσταντινουπολεως κοντα στην ιερά οδο, και υπάρχουν και πολύ άλλοι με ψαξιμο στο ιντερνετ, σε καθε περιοχη σχεδον που θα χαρουν να σε βοηθησουν. Εγώ ξερω κυριως αυτους που χρησιμοποιω και ειναι κοντα στο σπιτι μου.
Με τις εκκλησιες δεν ξερω καποιες κανουν σιγουρα καλη δουλεια, δεν το αρνουμαι, αλλα προσωπικά δεν τις γουσταρω και την έψαξα αλλιώς.

Posted 25 March 2012 - 17:56
LOL, τώρα το είδα αυτό (δεν τα ξέρω και όλα τα games που έχουμε στο arcade). Πάντως δεν είναι το ίδιο καλό, γιατί σου δείχνει έναν-έναν τους χαρακτήρες, και δεν μπορείς να αναπτύξεις ταχύτητα έτσι. Ενώ όταν έχεις το κείμενο μπροστά σου, μπορείς να δεις πραγματικά πόσο γρήγορος είσαι.Ελα ρε, στο arcade ειναι.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 25 March 2012 - 18:20

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 25 March 2012 - 18:48
Αρρώστια. Χτυπάω maximum 54 λέξεις το λεπτό.
επεσες στα ματια μου κεννυ, μαλλον ηταν πολυ βαρυς για σε να ο τιτλος του αντμιν. λυπαμαι αλλα καλυτερα να παραιτηθεις και να αφησεις σε μενα τη θεση σου....58 WPM.I beat da super computer.Mesa awesome!!!
Posted 25 March 2012 - 18:50
LOL, τώρα το είδα αυτό (δεν τα ξέρω και όλα τα games που έχουμε στο arcade). Πάντως δεν είναι το ίδιο καλό, γιατί σου δείχνει έναν-έναν τους χαρακτήρες, και δεν μπορείς να αναπτύξεις ταχύτητα έτσι. Ενώ όταν έχεις το κείμενο μπροστά σου, μπορείς να δεις πραγματικά πόσο γρήγορος είσαι.
Τωρα το ειδες?pff, μουφα bot εισαι τελικα.
Και το κρυφο μνμ εδω ρε ειναι "Παινεψε το σπιτι σου.."
αχ αχ, ολα πρεπει να τα εξηγω.XD
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Posted 25 March 2012 - 19:19
Typing Test - Typing Test (Learn to type)
Αρρώστια. Χτυπάω maximum 54 λέξεις το λεπτό.
Για να δούμε αν έχουμε γρήγορα πληκτρολόγια ανάμεσά μας...
Καλή καμμενιά. Και γω ξενέρωσα όταν διαπίστωσα πως φτάνω max 60-70wpm (ανάλογα το κείμενο και τα λάθη), και είδα άλλους με 150+ ως και 190. (στο site anyway).
Tα λάθη πάντως είναι standard 3-10, κυρίως σε σημεία στίξης από βιασύνη, αν και δουλεύεται αυτό.. Ας μη σκέφτομαι πως γράφουν αυτοί με τα 160++ χαχα.
Πάντως μου θυμήσατε και ένα pc game που έπαιζα πολύ παλιά, πολύυυ αρρώστεια, "The Typing of the dead" λεγόταν, στην έπεφταν zombie συνέχεια, και έπρεπε να γράφεις γρήγορα τα ονόματά τους (που σε μεγάλη δυσκολία ήταν ολόκληρες προτάσεις) για να τα σκοτώνεις... (αλλιώς σε έτρωγαν). Sick i know, αλλά ήταν καλό training για τυφλό σύστημα.
Edited by Radagast, 25 March 2012 - 20:08.

In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 25 March 2012 - 19:20
Αυτό θα πει mindhive!
Σήμερα από το πρωί κάνω ξεκαθάρισμα στις ντουλάπες μου ~ρούχα από το λύκειο μέσα~ και έχω γεμίσει 3 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών για δώσιμο.
Τόσο παλιά, ε;
Posted 25 March 2012 - 19:25
επεσες στα ματια μου κεννυ, μαλλον ηταν πολυ βαρυς για σε να ο τιτλος του αντμιν. λυπαμαι αλλα καλυτερα να παραιτηθεις και να αφησεις σε μενα τη θεση σου....
Μωρ' δε με παρατάτε και οι δυο σας;Τωρα το ειδες?pff, μουφα bot εισαι τελικα.
Και το κρυφο μνμ εδω ρε ειναι "Παινεψε το σπιτι σου.."
αχ αχ, ολα πρεπει να τα εξηγω.XD

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 25 March 2012 - 20:14
ξεχασες το "ε... και ?"Ποσο σκληροι ειναι?Ποσο σκληροι ειναι?Σημερα το πρωι εφαγαν ενα μπολ καρφια.........ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΑ!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Posted 25 March 2012 - 20:43
O tempora o mores
Posted 25 March 2012 - 20:48
Τι σκληρούς έχεις Σπεσιαλίστα;
Πόσο σκληροί είναι;
Ποσο σκληροι ειναι?Ποσο σκληροι ειναι?Σημερα το πρωι εφαγαν ενα μπολ καρφια.........ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΑ!!!!
Έδειραν έναν τύπο χωρίς να τον αγγίξουν και μετά γλίστρησαν όταν τους επετράπη η είσοδος στο club των πιο σκληρών δίσκων.
Posted 25 March 2012 - 20:52
Accuracy:100% 0 mistakes
πραγματικά όμως πως στο....κανανε 100και καπoιοι xD
Posted 25 March 2012 - 20:53
Έδειραν έναν τύπο χωρίς να τον αγγίξουν και μετά γλίστρησαν όταν τους επετράπη η είσοδος στο club των πιο σκληρών δίσκων.
Σκληροί δίσκοι; Σκληροί δίσκοι είπατε; ΣΚΛΗΡΟΙ ΔΙΣΚΟΙ! ΣΚΛΗΗΗΡΟΙΙΙΙ ΔΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣΣΣΣΚΚΚΚΚΚΚΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!
ΣΣΣΣΣΣΣΚΚΚΚΚΚΚΚΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΚΚΚΚΚΚΚΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.
ARRRRRGGGGHHHHHHHHHHH!
Posted 25 March 2012 - 21:04