Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#63106 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 16:57

Zennith εμένα γιατί δε μου μιλάς ποτέ? U dont like monkeys? :/

Γιατί μάλλον δεν έτυχε ή δεν σε είδα.Ταλιράκια έχω στα μάτια, δικαιολόγισέ με...:blingeye2:.Και ποιός σου είπε ότι δεν μου αρέσουν τα μαϊμουδάκια.Μόνο τον wukong μισώ όταν είναι αντίπαλος!!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#63107 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 16:58

Έχω να μπω στο φόρουμ τόσο καιρό... δεν υπάρχουν προβλήματα -με εμένα και τον Κέννυ, τουλάχιστον απο την δική μου την πλευρά-, υπάρχει μία κατάσταση, η οποία δεν είναι αποδεκτή απο έναν άνθρωπο που μόλις έγινε Admin... Το λέω και το ξαναλέω, δεν με νοιάζει ποιος είναι ο Κέννυ, με νοιάζει η περσόνα που παίρνει ο άνθρωπος πίσω απο τον Κέννυ, και μπορεί και λέει αυτά τα πράγματα αεράτος... Το πρόβλημα υπάρχει, το ότι δεν αντιμετωπίζεται είναι άλλο πράγμα.

tr00 love indeed :awww: Γι αυτό σε πάω βρε Gbak γιατί είσαι ευαισθητούλι κατά βάθος και νοιάζεσαι για τον συνάνθρωπο.

Δεν υπαρχει κάποια κατάσταση, απλά ο Kenny προσπαθεί να κάνει τον Erebos να παίζει όμορφα με όλα τα παιδάκια.

Ι still believe you are his favorite though. <3

#63108 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 17:00

-

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gbak: 20 Αύγουστος 2019 - 23:40

#63109 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 17:00

Κανονικα δεν θα απανταγα αλλα αφου ολοι εχουν πει το μακρυ τους και το κοντο τους ελα να τσακωθουμε και μεις λιγο ν'ανεβει η τηλεθεαση:try:
Την προηγουμενη φορα οπου ειχαμε τοσο γιγαντια διαφορα στον τροπο που βλεπαμε τα πραγματα μου πες οτι πρεπει να σεβομαι την προοπτικη σου και να μην τη δω ως διεστραβλωση τον γεγονοτων αλλα ως μια διαφορετικη αντιμετοπιση της καταστασης.

Αλλα συγνωμη κιολας,οταν αυτη η κοντρα εχει γινει εβδομαδιαιο σιριαλ νομιζω πως εχει παψει να ανηκει στα πλαισια του Moderating.Αν κοιταξεις τη συζητηση τους θα δεις οτι το 10% αυτων που ειπωθηκαν ειχαν να κανουν με τη συγκεκριμενη κατασταση,και το 90% με τη γενικη συμπεριφορα του μεν και του δε.Και ακομα και αυτα που ειπωθηκαν για τη συγκεκριμενη κατασταση ειχαν σκοπο να αποτελεσουν τεκμηριο των κατηγοριων πως πχ. ο erebos η ο kenny φαιρεται αλαζονικα.

Θα θελα πολυ να πω πως η οπτικη γωνια σου ειναι λαθος αλλα αυτη η φραση ειναι μεγαλο taboo οποτε ας πω απλως οτι δεν θα την καταλαβω ποτε.

Και τελος οχι αυτη δεν ειναι αντιπαραθεση μελων και mods.Ασφαλως και δεν εχω τιποτα απολυτως εναντιον του kenny ισα ισα που τον συμπαθω πολυ,αλλα θα λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη.Εδω δεν ηταν σωστος ο τροπος που αντιμετοπησε την κατασταη.

Τώρα το είδα.

Δικαίωμα σου να λες τη γνώμη σου αν και από τη στιγμή που είπα "παρατήστε το θέμα" θα πρεπε να το παρατήσετε ~αλλά μάλλον ήμουν υπερβολικά γλυκιά για να μου δώσει κανείς σημασία~ ΑΛΛΑ συνεχίζω να διαφωνώ. Όταν ένα μέλος έχει μια επαναλαμβανόμενη προβληματική συμπεριφορά είναι δικό μας θέμα πώς, πού και πότε θα το αντιμετωπίσουμε. Είναι απλά δύσκολο να κάνει ο Kenny τη δουλειά του (που για να λειτουργεί αυτό το φόρουμ τόσα χρόνια και να κρατάμε το επίπεδο που κρατάμε κάτι κάνει σωστά) όταν έχει εκατό άτομα να παρεμβαίνουν. Σας ακούγεται σκληρό? Παραδέχομαι ότι είναι αλλά και εγώ είδα τη γλύκα όταν έγινα mod. Αυτό το πράγμα δεν είναι ευχαρίστηση. Είναι βασανιστήριο ~οκ υπερβάλλω λίγο αλλά με πιάνετε ελπίζω~.

Το θέμα είναι λήξαν για μένα, ελπίζω πραγματικά να μην συνεχιστεί από κανέναν γιατί έχω αρχίσει να ξεμένω από σκυλάδικα και ο Black Kaizer από μπύρες.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από mono: 17 Μάρτιος 2012 - 17:05
typo

xbJ3b2w.jpeg

#63110 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 17:01

Γι αυτό σε πάω βρε Gbak γιατί είσαι ευαισθητούλι κατά βάθος και νοιάζεσαι για τον συνάνθρωπο.

Τώρα στα σοβαρά;

Τώρα στα σοβαρά;

Ρε φίλε Gbak υπάρχουν και pm/vm για τέτοια θέματα. Δεν βρίσκεις άκρη εδώ πέρα (στο thread αυτό)

Edit: Σιγά μην ξεμείνω από μπύρες. Πρώτα θα μου τελειώσει ο αέρας και μετά αυτές.

#63111 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 17:02

Γι αυτό σε πάω βρε Gbak γιατί είσαι ευαισθητούλι κατά βάθος και νοιάζεσαι για τον συνάνθρωπο.

Τώρα στα σοβαρά;

E τι ψέμματα λέμε τόσην ώρα? :blingeye2:

#63112 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 17:04

ok guys,
τα υπολοιπα σε πμ/βμ οπου μπορειτε να μιλησετε πιο ελευθερα νε?
οχι τιποτα αλλο αλλα ειμαι και ξαπλωμενος και παρακολουθω τη συζητηση
και δεν μπορω να κοιμηθω.

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#63113 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 17:05

-

#63114 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 17:05

να παίζει όμορφα με όλα τα παιδάκια.

Αυτό μου δίνει εικόνα παιδικού σταθμού με εσένα και τον κέννυ τους δασκάλους-νταντάδες(δεν θυμάμαι πως λέγονται atm...).

Σύμφωνοι αλλά τότε γιατί γίνεται δημόσια με προσωπικές επιθέσεις κτλ, υπάρχουν τα VM τα PM κτλ. Αν δεν θέλετε να πετάγονται άλλα άτομα μην το κάνετε δημόσια...

Δεν συμφωνώ.Πρέπει να γίνεται δημόσια η κατσάδα από τους MOD για να μαθαίνουν οι καινούριοι και να καταλαβαίνουν οι παλιοί.Τα vm στις φιλονικίες μεταξύ μελών.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#63115 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 17:06

Ρε λεχρίτες, διαγράψατε την συζήτηση για h-manga με κλειδαρότρυπες και τραίνα;;!! Όποιος βρει αυτά τα πόστ, τα θέλω!!

#63116 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 17:09

-

#63117 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 17:13

Ody monaxos here you are :P

xbJ3b2w.jpeg

#63118 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 17:16

Είναι αναγκαίο αυτό τώρα;

Ποιο καρδούλα μου;:x3:

Βtw να υπενθυμίσω ότι εκτός απροόπτου τα award polls κλείνουν στις 25 οπότε όσοι δεν έχετε ψηφίσει, βιαστείτε λίγο. :3

#63119 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 17:18

-

#63120 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 17:19

Από τότε που προσπαθώ να κάνω dibbs στην θέση της κουμπάρας. ^_^

(επεισοδιακό ξεκίνημα η τρύπα και σήμερα, να στε καλά παίδες XD)