Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#6286 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 18 November 2007 - 08:22

XD, γιατί σου φαίνεται παράξενο;
Εδώ καθηγητής μου στο πανεπιστήμιο, ετών 43, μας διηγούνταν με πάθος τις περιπέτειες του Kabamaru και μάλιστα ότι είχε αγοράσει όλες τις βιντεοκασσέτες την εποχή που πρωτόβγήκε...LOL...

Τί διδάσκει ο καθηγητής μου;
----> Η επίδραση των ηρώων κινουμένων σχεδίων στην ψυχολογική ταυτότητα των μικρών παιδιών...

Εμενα η ιστορικος μου εχει παθος με τα ανιμε!!!!Και τις εδωσα να διαβασει τα 6 τευχη του akasuki,κι εμεινε εκπληκτη!!!!
Απ'την αλλη η φιλολογος μου τα γνωριζε, μονο που αντι για ''μανγκα'' τα ελεγε "μαντζα"!!!

#6287 ilektra

ilektra

nightmares in my sleep

• Members
  • 19 posts

Posted 18 November 2007 - 10:47

XD....i agree with Pastor on this...XD

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

AΣΧΕΤΟ με αυτο που λες....αλλα μου αρεσει η photo που εχεις για avatar και signature. gmt!

#6288 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 18 November 2007 - 10:50

παιδια αυτο ειναι πιο πολυ για την μαυρη τρυπα.. δεν νομιζω να δικαιολογει ολοκληρο thread εστω κι αν ειναι στο off-topic.

παντως δεν ξερω αν οντως ξερει κατι απο death note, αλλα απο ανιμε ειναι πιθανο να εχει καποια επαφη γιατι σε μια περιοδεια της επαιζε στο video-wall σκηνες απο το Perfect Blue του Satoshi Kon.
Posted Image

#6289 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 18 November 2007 - 10:52

ενα ομορφο κυριακατικο πρωινο με ηλιο σημερα στη Θεσσαλονικη.

οτι πρεπει για λιγο C-ute

Youtube Video

Posted Image

#6290 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 18 November 2007 - 11:15

Καλημέρα!

#6291 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 18 November 2007 - 11:32

Που λέει ότι η Madonna είναι fan των anime; Το ποιο πιθανόν είναι ότι ήθελε απλά να εντυπωσιάσει τους Ιάπωνες και να πουλήσει περισσότερο και εκεί, γι αυτό έκανε και το ανάλογο videoclip :sigh2:
phmava.php

#6292 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 18 November 2007 - 13:21

Καλημερα και απο το θεατρο Badminton...η πρωινη παρασταση εχει ηδη αρχισει,σε λιγο θα βγουν και για διαλειμμα...τα πουλμαν με τα παιδακια πανε κι ερχονται συνεχως...ειμαι σε κατασταση πανικου...δεν μπορω τα παιδακια!
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#6293 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 posts

Posted 18 November 2007 - 13:22

καλημερα... τι παιζει σημερα?
Posted Image

#6294 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 18 November 2007 - 13:24

Beauty and the Beast...η beauty δεν ειναι βεβαια και τοσο beauty..αλλα μιουζικαλ ειναι, η φωνη της εχει περισσοτερη σημασια...τα αλλα φτιαχνονται με αφθονο μακιγιαζ...αλλα μιλαμε, σημερα σκασανε τα πουλμαν με τα σχολεια, και τα νηπιαγωγεια..ημαρτον...και κραζουν ολα μαζι...πως θα αντεξω και την απογευματικη παρασταση στις 5? 6 σχολαω god damn it!
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#6295 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 18 November 2007 - 13:27

Καλημ΄3ερεα και από εμένα πώς παν τα κέφια?

#6296 пустая комната

пустая комната

DELETED

• Members
  • 225 posts

Posted 18 November 2007 - 14:13

AΣΧΕΤΟ με αυτο που λες....αλλα μου αρεσει η photo που εχεις για avatar και signature. gmt!

XD, ευχαριστώ Ilektra ^^
Βάζω τον κύριo Pastora να επιμεληθεί επί του ava και της sig μου :)

#6297 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 18 November 2007 - 14:27

δειτε το παρακατω PV για να δειτε τι παθαινουν τα ατακτα κοριτσια που εξερευνουν το κορμι τους..

Youtube Video

BTW, η δεσποινιδα ειναι μορφη της JPOP σκηνης και θα την τιμησω με αφιερωμα συντομα..
Posted Image

#6298 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 18 November 2007 - 14:30

Που λέει ότι η Madonna είναι fan των anime; Το ποιο πιθανόν είναι ότι ήθελε απλά να εντυπωσιάσει τους Ιάπωνες και να πουλήσει περισσότερο και εκεί, γι αυτό έκανε και το ανάλογο videoclip :sigh2:

famous people would do anything for money

βλέποντας το βίντεο θα μπορούσα με το ίδιο σκεπτικό να πώ ότι η Μαντόνα είναι φαν του παρκούρ.

#6299 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 18 November 2007 - 15:12

Lol, ωραίο το videoclip :hahaha:

Και περιμένω και για το αφιέρωμα:blingeye2:
phmava.php

#6300 ilektra

ilektra

nightmares in my sleep

• Members
  • 19 posts

Posted 18 November 2007 - 15:18

παλι βρεχει...κοιμηθηκα και εβρεχε...ξυπνησα και παλι βρεχει....
τι εγινε? ποτε γυρισα πισω στο uk και δεν το θυμαμαι?
δεν παμε καλα!