Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#62431 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 20 February 2012 - 21:48

Χαχα θέλω να το δω αυτό. 26/10 όμως; pourquoi T.T

Εχει ηδη βγει στους κινηματογραφους. 26 Οκτωμβριου το 2011 βγηκε. Εδω στην Βεροια παιζει αυτες τις μερες ^^

2bbd14fc.jpg

#62432 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 20 February 2012 - 21:58

Συνελήφθη «Anonymous» για την επίθεση στο υπ. Δικαιοσύνης

Άμα δεν ξέρεις τί κάνεις ρε σπόρε τί μπλέκεις?? :hahaha:
Μπορεί βέβαια να είναι και μούφα-είδηση (όπως έχει ξανακάνει το συγκεκριμένο "δημοσιογραφικό" site)...

Μάλιστα, προκειμένου να "χτυπήσουν" τους στόχους τους χρησιμοποιούσαν το σύστημα αλλοίωσης ηλεκτρονικών ιχνών (Proxy).

Ωχχχ ωχχχ αμάν τι είναι αυτές οι ρουκέτες βραδιάτικα. Ούτε μετάφραση από το Systran :hot:
rsrGbGx.gif

#62433 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 20 February 2012 - 22:09

Το άκουσα και εγώ στον ANT1. Μάλλον θα τους έβαλαν οι Anonymous ώστε να πάρουν αυτοί το φταίξιμο και να την γλιτώσουν οι original :D Κοτζάμ αμερικανικό πενταγωνο δεν τους έχει βρει, σιγά μην τα κατάφεραν οι δικοί μας οι τσοπάνηδες.

Μα δεν μιλάμε για τους ξένους, για τους Greek Hacking Scene λέει το άρθρο, ΑΛΛΆ θυμάμαι ότι είπαν στα twitter τους ότι δεν ήταν αυτοί πίσω από τις επιθέσεις εκείνης της μέρας. Τί να πιστέψεις.
Posted Image
Posted Image

#62434 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 20 February 2012 - 23:44

Μα δεν μιλάμε για τους ξένους, για τους Greek Hacking Scene λέει το άρθρο, ΑΛΛΆ θυμάμαι ότι είπαν στα twitter τους ότι δεν ήταν αυτοί πίσω από τις επιθέσεις εκείνης της μέρας. Τί να πιστέψεις.

Eγώ άκουσα ότι ήταν το "ελληνικό παρακλάδι των διεθνούς φήμης χάκερ Anonymous". Αλλά whatever, τον ΑΝΤ1 τον πιστεύεις; Ούτε καν. Αμφιβάλλω αν ξέρουν και αυτοί, ίσως έμπλεξαν τους Anonymous γιατί πουλάνε. Αν δούμε τον ANT1 χακαρισμένο τις επόμενες μέρες θα ξέρουμε την αλήθεια. :P

#62435 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 21 February 2012 - 01:05

Posted Image

#62436 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 21 February 2012 - 01:17

^ :hahaha: Awesome pic is awesome.

Btw, 15 Μαρτίου ετοιμαστείτε... Έρχεται το Κοράκι! :x3:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#62437 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 posts

Posted 21 February 2012 - 02:44

η ώρα είναι 3 παρά και πρέπει να κάνω βαλίτσα γιατί φεύγω αύριο στα πάτρια εδάφη για απόκριες...πόσο βαρετό και κουραστικό θεέ;;;; :damn:

Posted Image

#62438 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 21 February 2012 - 02:57

Youtube Video

What is this? I don't even...
Posted Image
Posted Image

#62439 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 21 February 2012 - 15:24

Κυριακή 26 του μήνα και ημέρα Κυριακή φτάνω Αθήνα στις 10 και μισή το πρωί. Θα κάτσω μέχρι τις 27 του μήνα 21:00. Όποιος ψήνεται μέσα σε αυτές τις 2 μέρες για καφέ, tichu ,mahjong πολύ ευχαρίστως!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#62440 ZeD

ZeD

完ぺき.にほかなら

• Members
  • 257 posts

Posted 21 February 2012 - 15:45

Κυριακή 26 του μήνα και ημέρα Κυριακή

:oo:wtf?υπήρχε περίτωση να αλλάξει? :P:P
Bruutaro Faitto! // MyAnimeList // tweet!

Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:

#62441 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 21 February 2012 - 15:54

Ρε σεις, αυτό το Avatar: The legend of Aang είναι πολύ καλό. Σίγουρα είναι της Νικολόντεον; Και γιατί δεν το έβλεπα τόσο καιρό; (τώρα είναι αργά, με απαγόρευσαν το λάπτοπ στο στρατό).

#62442 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 21 February 2012 - 15:55

*Sigh* you just don't get it ? :P :himitsu:

Tiger-stock-blog-header.jpg

#62443 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 February 2012 - 16:07

Ρε σεις, αυτό το Avatar: The legend of Aang είναι πολύ καλό. Σίγουρα είναι της Νικολόντεον; Και γιατί δεν το έβλεπα τόσο καιρό; (τώρα είναι αργά, με απαγόρευσαν το λάπτοπ στο στρατό).

Αν λες για την σειρά cartoon (επειδή υπάρχει και ταινία) ναι είναι πολύ καλό για το demographic του. Θεωρώ ότι ξεπερνά πολλά αντίστοιχα anime. Nαι είναι της Nickelodeon. Δεν ξέρω.

Οn another tone ξεκινάω ξεκαθαρισμα στο pc μου σήμερα. Wish me luck! Υποθέτω σε κανά μήνα θα έχω τελειώσει.

#62444 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 21 February 2012 - 16:13

Θες τουλάχιστον 2 χρόνια και μία στρατιά ξωτικών ΜΟΝΟ για τα favorites που έχεις στον firefox... Εγώ να σου ευχηθώ καλή τύχη αλλά νομίζω πρέπει να βάζεις πιο ρεαλιστικούς στόχους κοπελιά :hihi2:

xbJ3b2w.jpeg

#62445 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 February 2012 - 16:16

Mη μου καταστρέφεις τις ελπιδες:nanana: