Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 05 February 2012 - 20:05
Δεν άντεξε η καρδία του 23χρονου Chen Rong-yu και πέθανε. Ο νεαρός δεν έκανε κάτι ασυνήθιστο... απλά έπαιζε τουλάχιστον 23 ώρες σε ένα ίντερνετ καφέ μπροστά σε υπολογιστή το αγαπημένο του παιχνίδι League of Legends.
Στην αίθουσα βρίσκονταν και άλλοι φίλοι και γνωστοί του οι οποίοι χρειάστηκαν δέκα ώρες για να καταλάβουν ότι είχε πεθάνει και να ειδοποιήσουν το ασθενοφόρο!
Το τραγικό περιστατικό συνέβη σε ίντερνετ καφέ στην πόλη New Taipei City. Το πάθος του για το 3D βιντεοπαιχνίδι πολλαπλών παικτών, League of Legends, του στοίχισε τη ζωή.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Βρετανικής Μirror το μοιραίο βράδυ είχε προπληρώσει 23 ώρες παιχνιδιού.
Ο 23χρονος έπαιζε 23ώρες όταν τυχαία το προσωπικό του καφέ πήγε να τον ενημερώσει ότι τελείωνε ο χρόνος του.
Ωστόσο αυτός δεν κουνιόταν και ανακάλυψαν ότι ήταν νεκρός. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίχτες που καθόντουσαν δίπλα του έπαιζαν χωρίς να δίνουν σημασία στο πτώμα.
Όταν το ασθενοφόρο έφτασε έμειναν άφωνοι από το θέαμα, ενώ από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε και ένα ακόμα πιο μακάβριο "εύρημα".
Ο νεαρός είχε πεθάνει -πιθανώς από καρδιακή προσβολή- δέκα ώρες πριν τον βρουν οι υπεύθυνοι, από τις 3 το απόγευμα της Τετάρτης.
Posted 05 February 2012 - 20:37
Posted 05 February 2012 - 21:22
Posted 05 February 2012 - 21:43
Posted 05 February 2012 - 21:47

*waving intensifies*
Posted 06 February 2012 - 00:25
Ε ρε γιατί οι DDR2 να είναι πιο ακριβές από τις DDR3...
Όποτε το ακούω αυτό, θυμάμαι τον τύπο πέρσι, που με έβγαζε τρελό και απατεώνα όταν του έλεγα ότι το του-κουτιού Game Boy Color που μου ζητά να του αγοράσω από το ίντερνετ θα του κοστίσει πάνω από 100€ και καλύτερα να πάρει used, ή ξερωγώ, να βάλει ένα emulator στο κινητό του.
Θέλω να πω βασικά, scarcity. Ό,τι μου έμεινε από την πολιτική οικονομία στην Γ' Λυκείου δηλαδή.
Posted 06 February 2012 - 00:30
Posted 06 February 2012 - 02:07
Για πήγαινε να αγοράσεις σήμερα παλιό Mini Cooper, να δεις τι μαλλιοκέφαλα θα δώσεις.Αυτό πάλι δεν ισχύει με τα αμάξια.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

.jpg)