Anonymous of Jacksonville, is that you?
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 29 January 2012 - 01:07

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 29 January 2012 - 01:09
Oκ διαβασα μερη και μου γεμισε περισσοτερο το ματι αλλα ακομα μου φαινονται αρκετα χαμηλες οι βαθμολογιες και δεν καταλαβαινω γιατι μπηκε στον κοπο να κανει review για κατι το οποιο βαθμολογει τοσο χαμηλα τι αν πω μαλλον θα'ναι πιο αυστηρη.
Γιατί έτσι ξύπνησε το πρωί βρε πουλάκι μου και εσύ
Posted 29 January 2012 - 01:09
Oκ διαβασα μερη και μου γεμισε περισσοτερο το ματι αλλα ακομα μου φαινονται αρκετα χαμηλες οι βαθμολογιες και δεν καταλαβαινω γιατι μπηκε στον κοπο να κανει review για κατι το οποιο βαθμολογει τοσο χαμηλα τι αν πω μαλλον θα'ναι πιο αυστηρη.
Ακόμα και αν θεωρήσουμε τις βαθμολογίες χαμηλές, οι reviewers δεν κάνουν review μόνο στις σειρές που είδαν και τελικά τους άρεσαν. Κάνουν σε πολλές και διάφορες, ανεξαρτήτου ποιότητας/αξίας/ δημοσιότητας. Αυτός είναι και ο ρόλος του συγκεκριμένου team και η ουσία του reviewing.
Posted 29 January 2012 - 01:11
Ένας reviewer μπορεί να δει κάτι που δεν τον συγκινεί πολύ μεν αλλά του φαίνεται ενδιαφέρον ή ότι θα ενδιέφερε άλλους. Οπότε το παρουσιάζει. Δεν μου φαίνεται κάτι το περίεργο.
edit: σταδιάλα πέσατε όλοι από πάνω και δεν πρόλαβα >_<

Posted 29 January 2012 - 01:13
Posted 29 January 2012 - 01:21
8 Story
9 Enjoyment
Μήπως γι' αυτό έκανε τον κόπο;
Posted 29 January 2012 - 01:41

Posted 29 January 2012 - 01:50
Μόνο στην Ιαπωνία έχουν τέτοιες ??Θέλω και εγώ μια
...
indeed, δεν υπαρχει..αχαχα...8ελω κιεγω μια..αλλα με C.C παρακαλω
Posted 29 January 2012 - 03:25
/implying οτι οσα review εχουν 10αρια απο τους reviewer τους πρεπει να αξιζουνOκ διαβασα μερη και μου γεμισε περισσοτερο το ματι αλλα ακομα μου φαινονται αρκετα χαμηλες οι βαθμολογιες και δεν καταλαβαινω γιατι μπηκε στον κοπο να κανει review για κατι το οποιο βαθμολογει τοσο χαμηλα τι αν πω μαλλον θα'ναι πιο αυστηρη.
η βαθμολογια ειναι υποκειμενικη. οσο πιο χαμηλες βαθμολογιες και κοντα στο μετριο βλεπεις συνηθως τοσο πιο αντικειμενικες ειναι σε γενικα πλαισια..
οταν βλεπεις τα παντα 9 και 10 δεν σημαινει οτι ειναι αριστουργηματα αλλα οτι μπορει πολυ απλα να αρεσε σε αυτον που εκανε το review
οταν ο reviewer εχει τα κοτσια περα απο την εξυμνηση να θαψει και μια σειρα νομιζω ειναι και πιο αντικειμενικος, δεν χρειαζετε να την παρουσιαζει οτι ειναι το καλυτερο ανιμε ολων των εποχων για να σε παρακινησει να τη δεις.
και στην τελικη και το 5 για μια σειρα μπορει να ειναι υπερβολικα παραπανω αποσο αξιζει :Ρ το βλεπεις και κρινεις, γι αυτο βαζουμε και δικες μας βαθμολογιες απο κατω
Posted 29 January 2012 - 03:42
Posted 29 January 2012 - 04:03
Densha Otaku lvl 70, τελειότητα.
Posted 29 January 2012 - 04:15
Πω πω θυμήθηκα και αυτό. Πρέπει να το έχω ξαναβάλει, αλλά δεν πειράζει!
Spoiler:
Και αυτό
Posted 29 January 2012 - 04:17
/implying οτι οσα review εχουν 10αρια απο τους reviewer τους πρεπει να αξιζουν
η βαθμολογια ειναι υποκειμενικη. οσο πιο χαμηλες βαθμολογιες και κοντα στο μετριο βλεπεις συνηθως τοσο πιο αντικειμενικες ειναι σε γενικα πλαισια..
οταν βλεπεις τα παντα 9 και 10 δεν σημαινει οτι ειναι αριστουργηματα αλλα οτι μπορει πολυ απλα να αρεσε σε αυτον που εκανε το review
οταν ο reviewer εχει τα κοτσια περα απο την εξυμνηση να θαψει και μια σειρα νομιζω ειναι και πιο αντικειμενικος, δεν χρειαζετε να την παρουσιαζει οτι ειναι το καλυτερο ανιμε ολων των εποχων για να σε παρακινησει να τη δεις.
και στην τελικη και το 5 για μια σειρα μπορει να ειναι υπερβολικα παραπανω αποσο αξιζει :Ρ το βλεπεις και κρινεις, γι αυτο βαζουμε και δικες μας βαθμολογιες απο κατω
Αν και το αρχικό παράπονο του WillOfTheD ήταν το ότι δεν κάνουν reviews για πιο πρόσφατα αριστουργήματα, που όσο να 'ναι, ενδιαφέρουν περισσότερο από τα «προπολεμικά», συνήθως.
Αν και ο ανθρωπος ειπε οτι απλα βρηκε περιεργο το οτι καποιος που δεν εμεινε καθολου ευχαριστημενος απο το ανιμε, μπηκε στον κοπο να γραψει ριβιου για αυτο