Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#6061 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 15:59

Θα δώσω και εγώ κάποιες απαντήσεις,μιάς και με 'σενα Στορχατ ήμουνα ο πρώτος που έφαγε την ειρωνία και την αγενειά σου,αν θυμάσαι κάποια σχολιάκα σχετικά με το Shotbus που έκανες παλιότερα...

Οσον αφορα τη προβολη λες μαλακιες, ξεκηνησα με ολη τη καλη διαθεση να σας γνωρησω και να τα πουε απο κοντα, οταν εφτασα συναντησα τον Περση κατα τυχη και ανεβηκαμε στον πρωτο, οπου καθοταν ο Dante μαζι με τα υπολοιπα παιδια του φορουμ, παω κοντα τους τους μιλαω τους χαιρεταω, αλλα χωρις να αναφερω οτι ειμαι απο animegr και αυτοι ουτε να με φτυσουνε, ουτε καν γυρησανε, δυλαδη συγνωμη, πρεπει καποιος να ειναι απο μια συγκεκρημενη ομαδα για να μηλησει με καποιους, απο τη μερια μου υπεθεσα τα χειροτερα για το επιπεδο τους και ετσι δεν ηθελα να μπω στη διαδικασια να τους γνωρησω. Κοτα πιστευω οτι θα ημουν αν δεν ερχομουνα ή αν καθομουνα καθ ολη τη διαρκεια της προβολης σε μια γωνιτσα, ωστοσο το κλιμα δεν μου αρεσε και την εκανα.

Εδώ πολύ απλά θα σου πώ τι έγινε όταν εγώ πήγα στις προβολές το καλοκαίρι.Πρωτη μέρα,είχα κάτσει σε μια γωνία,μιας και δεν ήξερα κανένα και είχανε ήδη δημιουργθεί παρέες.Μόνο ο Dante με πλησίασε και με βοήθησε να μπώ κάπως στο κλίμα.Προφανώς τα παιδιά δεν με σνομπάρανε,απλά δεν με ξέρανε και πολύ απλά δεν έκανα και εγώ την κίνηση που έπρεπε.Μετά ξαναπήγα και γνώρισα κάποιους.Και μετά λίγους περρισσότερους.Και πάει λέγοντας.Όπως και να το κάνεις,κανείς από εδώ μέσα δεν είναι ο Τζόνι Ντεπ για να μαστε αναγνωρίσιμοι με τη μια.Κανείς δεν μας ξέρει,ούτε μας το χρωστά.Για αυτό κάνεις υπομονή να γνωρίσεις αυτούς που αξίζουν.Και τα παιδιά του φόρουμ,όσα έχω γνωρίσει,αν τους δώσεις χρόνο αξίζουν να τα γνωρίσεις....Όλη η στάση σου,δειχνει απλά και το τι ιδέα έχεις για τον εαυτό σου....

Καταφευγεις σε βρισιες τις οποιες δεν θα ακολουθησω αλλα θα μιλησω για την υποκρασια που εχετε εδω μεσα, οσες φορες μου ποσταρε καποιος κατι που προσπαθουσε να μου την πει η εβλεπα κατι που δεν γουσταρα παντα απαντουσα δημοσια με ποστ, πριν δυο τρεις μερες ανακαλυψα αυτο που λεγετε reputation οποτε τα καλα παιδακια του φορα σας με ειχαν κοκκινησει με οχι και τοσο ομορφα λογια, αυτο για μενα δειχνει πως η εκφυλησμενη σεξουαλικη τους ταυτοτητα αποτυπωνεται και στη συμπερηφορα τους, αδερφιστικη με λιγα λογια, βεβαια μιας και το ανακαλυψα προσπαθησα να ανταπωδωσω με τις γνωστες συνεπειες, ωστοσο επειδη μετανιωσα το λεω και χυμα οτι ειναι λουγκρες δυλαδη, οπως αυτοι με ειπανε τοσα

Το reputation εξυπνάκαι καθορίζεται από το τι κάνεις ως άτομο εδώ μέσα...το ότι έχεις όλα αυτά τα κοκκινάκια είναι αντίκτυπο του τι έχεις γράψει...Όσο για τη σεξουαλικότητα,αν δεν γουστάρεις πολύ απλά μην το κάνεις,δεν κατάλαβα δλδ ήρθε να σε αναγκάσει κανείς να κάνεις τπτ τέτοιο?Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!!!!!Το ότι υπάρχουν εδώ μέσα και άνθρωποι που μπορεί να έχουν αυτές τις προτιμίσεις δεν σου έχει περάσει απ' το νού???Είτε 1 είναι είτε περρισσότεροι δεν σημαίνει ότι έχεις δικαίομα να προσβάλεις.Έλεος,δεν σου χρωστάω κάτι,ούτε εγώ ούτε οι υπόλοιποι να βλέπω κάτι τέτοιο μπαίνοντας εδώ μέσα.Και δεν μιλάω για τις απόψεις σου,αλλά για ΤΟ ΠΩΣ ΤΙΣ ΛΕΣ!Ότι σου είπανε έγινε αφότου έδωσες εσύ το δικαίωμα.Και δεν είδα να είσαι εκεί να μας τα πείς απο κοντά αυτά...

Τελος τις συμβουλες αυτες καλυτερα να τις δωσεις στον εαυτο σου γιατι εσυ εισαι ο pervert της παρεας εισαι 31 χρονων και καθεσε και ασχολησαι ακομα με ενα καρο ακυρες για την ηλικια δραστηριοτητες ενω το παιζεις και αναρχοεπαναστατης χωρις αιτια, ενας ανθρωπος που δεν εχει πετυχει λοιπον τιποτα το μεγαλιωδες στη καριερα του (εκτος οτι εισαι global mod) δεν νομηζω να ειναι αξιος να κρινει καποιον αλλο σε οποιοδηποτε επιπεδο.

Τέλος,αν δεν κάνω λάθος,είσαι 24...λίγο ακατάλληλος να κρίνεις ένα μεγαλύτερο σου...αλήθεια,αν τα θεωρείς αυτά ανωριμότητες,τι μπήκες να κάνεις εδώ μέσα???Κρίνεις ένα άνθρωπο που ούτε ξέρεις,ούτε έχεις ιδέα τι έχει κάνει στη ζωή του...

Με λίγα λόγια Στορχατ,αν δεν μπορείς να ζήσεις με κανόνες αλληλοσεβασμού,καλύτερα πήγαινε και ζήσε έτσι
Spoiler:

Και έχεις το θράσσος να ζητάς και συγνώμη!!!:oo:Οκ,αν είναι δυνατόν...εσύ έχεις να δώσεις χίλια+ συγνώμη,και τα χρωστάς σε όλους,και πρώτα απ' όλα και στους μοντς που τα βλέπουν αυτά και είναι έτοιμοι να πάθουνε καρδιακό....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6062 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 16:21

Τελος τις συμβουλες αυτες καλυτερα να τις δωσεις στον εαυτο σου γιατι εσυ εισαι ο pervert της παρεας εισαι 31 χρονων και καθεσε και ασχολησαι ακομα με ενα καρο ακυρες για την ηλικια δραστηριοτητες ενω το παιζεις και αναρχοεπαναστατης χωρις αιτια, ενας ανθρωπος που δεν εχει πετυχει λοιπον τιποτα το μεγαλιωδες στη καριερα του (εκτος οτι εισαι global mod) δεν νομηζω να ειναι αξιος να κρινει καποιον αλλο σε οποιοδηποτε επιπεδο.

Σημερα ειναι Κυριακη. Αυτην την αργεια καποιοι θα την περασουν σπιτι τους.Καποιοι θα πανε να δουνε μπαλα.Καποιοι θα παιξουν μπιριμπα,ταβλι,5Χ5, βιντεοπαιχνιδια,επιτραπεζια.Καποιοι θα πανε για καφε,για αναρριχηση,για ιστιοπλοοια, για βολτα, για σινεμα. Καποιοι θα δουνε ανιμε, θα διαβασουν μανγκα ή θα μπουν σε αυτο το Φορουμ.
Ολες αυτες οι δραστηριοτητες σε καμια περιπτωση δεν θα επιρρεαστουν απο ηλικια ή κοινωνικη θεση παρα μονο απο οικονομικη δυνατοτητα, εννομη δραστηριοτητα, και ορεξη για την συμμετοχη τους.

Εντελως αντικειμενικα λοιπον εχω μπροστα μου τον Spawn I που λογω της ορεξης του για ενασχοληση με το ανιμε εχει μια θεση εδω μεσα (ασχετως με την ηλικια η την κοινωνικη του θεση) και εχω και εσενα: Εναν ανθρωπο που στην αναζητηση προσωπικης προβολης και προσοχης, (και οχι επειδη πολυενδιαφερεται για το ανιμε και το φορουμ οπως ο ιδιος δηλωσες), κανει δημοσιευσεις προκλητικου και προσβλητικου χαρακτηρα (αρα ερχεσαι αντιθετος στην νομιμη δραστηριοτητα εντος του Φορουμ και των κανονων που το διεπουν) με μοναδικο σκοπο του να ασχολουμαστε με τα ποστ του και τις αντιδρασεις που αυτα προκαλουν. Ευτυχως που η συμμετοχη στο Φορουμ ειναι δωρεαν και δεν εχουμε να ανησυχουμε και για οικονομικες εκκρεμοτητες...

Υπο αυτες τις συνθηκες θα σε παρακαλουσα για πρωτη και τελευταια φορα (μια και το να ασχολουμε με τα πεπραγμενα σου εξυπηρετει τις δικες σου επιταγες) να αφησεις αυτο το Φορουμ των ασχολουμενων με "ακυρες" για την ηλικια τους δραστηριοτητες ησυχο,και να επενδυσεις χρονο σε οτιδηποτε αλλο θεωρεις εσυ επικοδομιτικο, μια συνθηκη που θα ωφελησει και (ελπιζω) εσενα και (σιγουρα) εμας!

Απευθηνομαι στην οποια λογικη και σοβαροτητα διαθετεις,ωστε να παρεις μια καλη αποφαση για τον εαυτο σου. Αλλα κρινοντας απο τα γραφομενα σου και μονο,μιας και δεν ειχαμε την ευκαιρια μιας προσωπικης γνωριμιας, θα ελεγα οτι δεν θα πρεπει να διατηρω μεγαλες προσδοκιες...
:bahhh:

#6063 djagil

djagil

Anime Fan

• Members
  • 127 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 16:26

Με λίγα λόγια Στορχατ,αν δεν μπορείς να ζήσεις με κανόνες αλληλοσεβασμού,καλύτερα πήγαινε και ζήσε έτσι

Spoiler:

2 ερωτήσεις 1 γιατί οι άμις ζουν χωρίς αλληλοσεβασμό?
2 γιατί άλλαξες το αβαταρ που τα έσπαγε...?
:fromabove:--> my chain <--:fromabove:

#6064 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 16:29

2 ερωτήσεις 1 γιατί οι άμις ζουν χωρίς αλληλοσεβασμό?
2 γιατί άλλαξες το αβαταρ που τα έσπαγε...?

Δεν ενοούσα τους Αμις συγκεκριμένα,απλά το τραγούδι είναι χιουμοριστικό...άκου τους στοίχους...

Και αυτό καλό είναι το άβαταρ:wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6065 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 16:37

δεν μ αρεσει αυτο που γινετε εδω μεσα :( (ποιος ειμαι εγω που θα το πω αυτο)
Δυστυχως στροχατ να σου πω δεν ξερω καθολου αλλα δεν μιλας και δε φερεσαι καθολου καλα... τωρα δε μπορω να πω και πολλα δεν ειμαι στη θεση να πω αλλα εχει δικιο ο σπονης για αυτα που λεει (χωρις να τον ξερω και αυτον προσωπικα) δυστυχως δεν εχω καταλαβει τι παιχτηκε απο την αρχη και μαλωσατε(δεν εχω καταλαβει ) τωρα με μια συγνωμη δεν νομιζω να βγει τπτ αλλα αμα αλλαξεις σταση θα γινει :nosey: αμα συνεχισεις ετσι στη ζωη σου δε πιστευω να γινουν πολλα και σημαντικα πραματα.. δλδ ετσι οπως ειπες δεν σου μιλησαν επρεπε να κανεις και εσυ μια κινηση.. το χειριστηκες λαθος .... απο οτι ξερω ειναι καλα παιδια ο νταντε και ολοι η τσακαλοπαρεα και γενικα υπαρχουν παρα πολλα αξιεπαινα ατομα εδω μεσα ^_^[με εξαιρεση εμενα:hahaha:γιατι γελαω:emptyonexg1:?] (και αυτους δεν τους ξερω προσωπικα)
I put up my headphones and listen to the deftones

#6066 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 16:40

lulz @ strawhat's new reputation. :P

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#6067 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 16:52

lulz @ strawhat's new reputation. :P

And I thought I was the only one who noticed... :bleh:

Anyway people drop this... Περσινα ξινα σταφυλια! Been there, done that! και ολα τα παρεμφερη... You get the point ^^
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6068 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 17:25

And I thought I was the only one who noticed... :bleh:

Anyway people drop this... Περσινα ξινα σταφυλια! Been there, done that! και ολα τα παρεμφερη... You get the point ^^

I noticed too! Αλλα πιστευω πως το να δειξουμε τη δυσαρεσκεια μας, ειναι κατι θετικο...
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#6069 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 17:37

:wooi2::wooi2: ikeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! αλλαξα σετακι :wooi2:
I put up my headphones and listen to the deftones

#6070 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 18:10

Posted Image

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#6071 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 18:21

Μόνο "ρούφα" δεν λέει....

#6072 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 18:56

Ωραία, δεν πρόλαβα να λείψω καλά καλά για ένα Σαββατοκύριακο απόδρασης από την Αθήνα, και βλέπω τον Στροχατ να σαρώνει την Μαύρη Τρύπα (για άλλη μια φορά) για ένα θέμα που αφορά μόνο και μόνο αυτόν.

Strawhat, λες ΒΛΑΚΕΙΕΣ. Στο είπε το υπόλοιπο forum, στο λέω και εγώ. Το πρόβλημα επομένως το έχεις ή εσύ ή ΟΛΟ το υπόλοιπο forum. Το 2ο είναι λίγο δύσκολο, οπότε μπορείς να φανταστείς το συμπέρασμα.

Είχαμε πει πως αν έχεις κάποιο πρόβλημα δεν είναι μπορείς να μπλέκεις το υπόλοιπο forum (αν και όλη αυτή η κατάσταση σε βάρος σου αποβαίνει μιας και έχασες και την ελάχιστη εκτίμηση που είχε απομείνει για το πρόσωπό σου)

Με την ασφάλεια της ανωνυμίας του internet είναι εύκολο να λες αυτά τα πράγματα, όταν όμως ήρθες στις προβολές δεν μας είπες ούτε μια κουβέντα, ενώ μας αναγνώρισες όλους. Αν πραγματικά έχεις κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα και είσαι διατεθειμένος να το συζητήσεις, κάν' το από κοντά.
Στις προφορικές συζητήσεις τα πράγματα λύνονται πιο εύκολα επειδή έχεις μπροστά σου αυτόν που συζητάς, βλέπεις τις εκφράσεις του, το πρόσωπό του, τον χαρακτήρα του, και δεν σε χωρίζει η ψυχρή απόσταση του διαδικτύου. Εκεί θα φανεί η μαγκιά σου, όχι μέσα από το internet.

GET A LIFE

Υ.Γ.
Η Μαύρη Τρύπα κλειδώνεται, προσωρινά τουλάχιστον.

E5VV38U.jpg

#6073 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2007 - 13:45

To κέρατό μου, πάντα τελευταίος τα μαθαίνω τα ωραία...:nanana:

Οk, αποφώνησις.

Οι φλεγματικοί (τρομάρα τους δλδ αλλά τέσπα) ιθαγενείς της γηραιάς Αλβιόνας έχουν μια ρήση που κολλάει γάντι στην περίπτωση. Νομίζω πως πάει κάπως έτσι: This was the last straw that broke the camels back.

Ιστορικοί άμα τε χρονικογράφοι της αυτής χώρας εικάζουν πως η ρήση είναι κατάλοιπο των αποικιοκρατικών οπτικών ερεθισμάτων που είχαν οι συμπατριώτες τους από την ενσωμάτωση της Αιγύπτου στην αυτή μισητή αυτοκρατορία τους. Τότε βλέπεις, αντί για ford transit είχαμε καμήλες να μας κάνουν την δουλειά, οπότε το πολύ φόρτωμα δεν τις έστελνε στο ΚΤΕΟ αλλά στα θυμαράκια.

Σύμφωνα με τον Φρειδερίκο ντε Μπουγι....εχμ..οk, ας γυρίσουμε στο θέμα μας. Strawhat, πραγματικά νομίζω πως τα παιδιά της moderating team σου έδωσαν αρκετές ευκαιρίες για να βελτιώσεις την συμπεριφορά σου, τόσο προς τα μέλη της αυτής ομήγυρης, όσο και προς τα υπόλοιπα παιδιά που κάνουμε παρέα και μοιράζουμε την κοινή μας τρέλα εδώ πέρα. Θυμάμαι εγώ ο ίδιος επίσης να σου έχω δώσει warning, και να κάθομαι να σου εξηγήσω τον λόγο για τον οποίο μια πράξη (ή παράλειψή σου) ήταν λάθος.

Οι κανόνες που διέπουν αυτό το forum δεν αποτελούν ένα πλαίσιο ενδεδειγμένης συμπεριφοράς για τους συνμαρτυρούντες, ούτε ένα γαϊτανάκι καταπίεσης για τους διαμαρτυρόμενους. Αποτελούν μια προσπάθεια από την ίδια την ομήγυρη να δώσει τα όρια και τους κανόνες της επικοινωνίας και e-συναναστροφής της. Αν κάποιος δεν μπορεί να αποδεχτεί τους κανόνες, προσπαθεί να προτείνει άλλους για να τους κάνει καλύτερους, ή επιλέγει να μην συμμετέχει πλέον.

Και τώρα θα σου πω ένα μυστικό. Προσωπικά, ΧΕΣΤΗΚΑ για τους κανόνες. Αυτό που έχω μάθει να μετράω σαν κόπανος που είμαι είναι οι προθέσεις του καθενός από εμάς.

Γιαυτό και σου σερβίρω ένα μόνιμο ban. Σε καλή μεριά, και σε συμβουλεύω να μην χαλάς την ζαχαρένια σου για ανθρώπους ή καταστάσεις που δεν σε ενδιαφέρουν πραγματικά. Και να μην κρίνεις ανθρώπους ή καταστάσεις από το φαίνεσθαι αλλά από το είναι τους.

Στην τελική, ο καθένας με την τρέλα του...χικ...:hero:

Thats all ppl, carry on. BH is open.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#6074 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2007 - 13:58

Thats all ppl, carry on. BH is open.

And i will be the first one to post:bath:

Καλησπεράάάάάάάά

#6075 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー