Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 11 November 2007 - 13:05
Posted 11 November 2007 - 13:08
Posted 11 November 2007 - 13:25
lock black hole
(τουλάχιστον για καμιά μέρα...να δούμε τι θα γίνει-αντέχουμε χωρίς αυτήν??)
Posted 11 November 2007 - 14:07
Μεταξύ σοβαρού και αστείου θα το πω αυτό αλλά δε βαριέσαι...\
lock black hole
(τουλάχιστον για καμιά μέρα...να δούμε τι θα γίνει-αντέχουμε χωρίς αυτήν??)
.......
if you do that i will die
Posted 11 November 2007 - 14:10
.......
..............
if you do that i will dieαυτό είναι το μόνο thread στο οποίο δεν βγαίνω εκτός θέματος... άσε που θα χάσω τον τίτλο της Spam Queen.
If you only knew in how many topics you're the quee-- I mean top poster...
Posted 11 November 2007 - 14:48
άσε καλύτερα να μην πω τι συναντώ
και επειδή με όλα αυτά που διάβασα δεν μπορώ και να πολύ κρατηθώ...
Τελος τις συμβουλες αυτες καλυτερα να τις δωσεις στον εαυτο σου γιατι εσυ εισαι ο pervert της παρεας εισαι 31 χρονων και καθεσε και ασχολησαι ακομα με ενα καρο ακυρες για την ηλικια δραστηριοτητες.
δεν ξέρω το πως το βλέπεις εσύ αλλά ο καθένας σε αυτή την ζωή είναι επιλογή του
το με τι θα ασχοληθεί και το τι κάνει, πως έχει διαλέξει να ζεί.
Και εφόσον δεν βλάπτει ούτε τον ευατό του, ούτε τους γύρω του ε! τότε είναι ξεκάθαρα
δικαίωμα του το τι επιλέγει και το τι κάνει τέλος πάντων στην ζωή του.
επιπλέον ρε strawhat αν όπως λες δεν ήθελες να βρεθεί το forum σε δύσκολη θέσηκαι εγω θα κανω το ιδιο επισης για να μη μαμαμε και το φορουμ.
ας μην ξεκίναγες και έκανες το post #6014. Και ναι ok δεν λέω, αν έχουμε κάτι να πούμε
να το λέμε αλλά κόσμια, χωρίς να θίγουμε τους άλλους και χωρίς να χρησιμοποιούμε
flame. Συν ότι υπάρχουν και τα pm για ορισμένες περιπτώσεις, και εκεί βέβαια ισχύει το ίδιο
όχι flame, όχι ειρωνείές, όχι μαχαιρώματα.
Posted 11 November 2007 - 15:17
Αυτη ειναι η πιο ατοπη παρατηρηση που θα μπορουσε να κανει καποιος που ειπε ενα απλο "γεια" σε μια παρεα, και περιμενε να στραφουν τα φωτα πανω του...οχι ρε φιλε...δεν σνομπαρουμε τους εκτος anime.gr ανθρωπους, αλλα απο τη στιγμη που η προβολη ειναι εν μερει και συναντηση μεταξυ των μελων, περισσοτερο ενδιαφερον θα ειχε να γνωρισουμε ατομο του φορουμ, και οχι εναν ακυρο ο οποιος ηρθε και ειπε "γεια"...Οσον αφορα τη προβολη λες μαλακιες, ξεκηνησα με ολη τη καλη διαθεση να σας γνωρησω και να τα πουε απο κοντα, οταν εφτασα συναντησα τον Περση κατα τυχη και ανεβηκαμε στον πρωτο, οπου καθοταν ο Dante μαζι με τα υπολοιπα παιδια του φορουμ, παω κοντα τους τους μιλαω τους χαιρεταω, αλλα χωρις να αναφερω οτι ειμαι απο animegr και αυτοι ουτε να με φτυσουνε, ουτε καν γυρησανε, δυλαδη συγνωμη, πρεπει καποιος να ειναι απο μια συγκεκρημενη ομαδα για να μηλησει με καποιους, απο τη μερια μου υπεθεσα τα χειροτερα για το επιπεδο τους και ετσι δεν ηθελα να μπω στη διαδικασια να τους γνωρησω. Κοτα πιστευω οτι θα ημουν αν δεν ερχομουνα ή αν καθομουνα καθ ολη τη διαρκεια της προβολης σε μια γωνιτσα, ωστοσο το κλιμα δεν μου αρεσε και την εκανα.
Καταφευγεις σε βρισιες τις οποιες δεν θα ακολουθησω αλλα θα μιλησω για την υποκρασια που εχετε εδω μεσα, οσες φορες μου ποσταρε καποιος κατι που προσπαθουσε να μου την πει η εβλεπα κατι που δεν γουσταρα παντα απαντουσα δημοσια με ποστ, πριν δυο τρεις μερες ανακαλυψα αυτο που λεγετε reputation οποτε τα καλα παιδακια του φορα σας με ειχαν κοκκινησει με οχι και τοσο ομορφα λογια, αυτο για μενα δειχνει πως η εκφυλησμενη σεξουαλικη τους ταυτοτητα αποτυπωνεται και στη συμπερηφορα τους, αδερφιστικη με λιγα λογια, βεβαια μιας και το ανακαλυψα προσπαθησα να ανταπωδωσω με τις γνωστες συνεπειες, ωστοσο επειδη μετανιωσα το λεω και χυμα οτι ειναι λουγκρες δυλαδη, οπως αυτοι με ειπανε τοσα... εγω απλα δινω εναν επιθετικο προσδιορισμο της ταυτοτητας τους , τοσο καλος ανθρωπος ειμαι.
Το τι κανει ή δεν κανει ο καθενας στο κρεβατι του, ειναι δικη του υποθεση, και δεν ειναι αυτο κριτηριο για το αν ειναι καλος ανθρωπος ή οχι. Αντιθετως ενας μ@λ@κ@ς ειναι ετσι παντου και το μεγεθος της μ@λ@κι@ς που κουβαλαει φαινεται με το κατα ποσο καθεται και ασχολειται με τα κρεβατια των αλλων και οχι με το δικο του...
Τελος τις συμβουλες αυτες καλυτερα να τις δωσεις στον εαυτο σου γιατι εσυ εισαι ο pervert της παρεας εισαι 31 χρονων και καθεσε και ασχολησαι ακομα με ενα καρο ακυρες για την ηλικια δραστηριοτητες ενω το παιζεις και αναρχοεπαναστατης χωρις αιτια, ενας ανθρωπος που δεν εχει πετυχει λοιπον τιποτα το μεγαλιωδες στη καριερα του (εκτος οτι εισαι global mod) δεν νομηζω να ειναι αξιος να κρινει καποιον αλλο σε οποιοδηποτε επιπεδο.
Εδω απλα περιμενω να πεσουν να σε φανε και ατομα μεγαλυτερα σε ηλικια απο τον Σπονη, γιατι θιγεις ετσι την νοημοσυνη τους...απο την αλλη...απο τη στιγμη που το ανιμε σου φαινεται κατι τοσο ανωριμο, πιστευω πως πρεπει κι εσυ που εισαι τοσο μα τοσο ωριμος, να τα κοψεις...απο την αλλη, πεφτεις σε ακομα ενα ατοπο...απο τη στιγμη που δεν μας γνωρισες, και αφου σε χαλασε η ατμοσφαιρα και την "εκανες" απο τις προβολες, που ξερεις ρε τι κανει ο καθενας με την καριερα του, και σε ποιο σημειο σταδιοδρομιας εχει φτασει? Ο Λεφακης εισαι?
Ενταξει...για το κουμπακι Reputation δεν θα μπω καν στον κοπο να το σχολιασω...γιατι αν και το ανακαλυψες κομματακι αργα, δεν μπορεσες καν να το χρησιμοποιησεις σωστα...εμενα ας πουμε, ηθελες να μου ριξεις αρνητικο, και δεν καταφερες ουτε αυτο το απλο πραγμα...
Κατα τα αλλα, θα συμφωνησω με τον PoM...και θα ζαλισω λιγο ακομα το κεφαλακι μου, με την διαπιστωση του, γιατι ακομα δεν καταλαβαινω, πως γινεται να εισαι τοσο μα τοσο Μ@Λ@Κ@Σ...
Προς τους mods και τους Admins της κοινοτητας μας..τα ειπα, και ησυχασα, αν θεωρησουν σκοπιμο να φαω warn, δε θα με πειραξει, και ουτε θα καθομαι να παραπονιεμαι, γιατι τα ειπα και ΞΕΣΚΑΣΑ!
Υ.Γ. Ενα ατομο που θεωρει τα ανιμε ανωριμες ασχολιες, αλλα παρ΄ολα αυτα ειναι σε ανιμε φορουμ για να κραζει τους αλλους, ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι δεν εχει θεση εδω...

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 11 November 2007 - 15:28
Avatar και υπογραφη αλαχτηκαν.Ελπιζω καποια στιγμη να μεγαλωσεις αλλιως
θα φυγεις γρηγορα.Εδω δεν ειμαστε παιδικος σταθμος...
we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...
Posted 11 November 2007 - 15:37
Και πραγματικά, εγώ είμαι 38 χρονών. Ασχολούμαι με anime, γενικά με sci-fi/fantasy, κάνω ιαπωνικά, είμαι στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, δουλεύω, έχω φίλους και βγαίνουμε έξω 1-2 φορές την εβδομάδα. Είμαι μεγαλύτερη από τον Σπώνη, και ασχολούμαι με anime μεταξύ άλλων. Και μάλλον Strawhat θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τις προκαταλήψεις που έχεις. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τον τρόπο που φέρεσαι εδώ μέσα. Διότι, όταν δεν ξέρεις πως να φερθείς σε ένα forum, τότε είναι σίγουρο ότι δεν θα ξέρεις να φερθείς ούτε στην πραγματική ζωή. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που προσβάλλεις έτσι αρκετό κόσμο. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που τα βάζεις με τον Σπώνη, χωρίς λόγο. Strawhat είσαι τελείως αδικαιολόγητος, και νομίζω ότι περισσότερο κακό κάνεις στο forum.
Και αφού μας βρίζεις, και μας κοροϊδεύεις τότε καλύτερα να φύγεις (και ίσως εαν το κάνεις από μόνος σου καλύτερα), μιας και δεν νομίζω ότι ήρθες σε αυτό το forum επειδή σου αρέσουν τα anime. Αλλιώς δεν θα κατέκρινες κανέναν επειδή βλέπει anime.
Επίσης συμφωνώ με αυτά που είπαν οι προηγούμενοι σε σένα, ιδίως με την Matsu και τον Spawn.
Posted 11 November 2007 - 15:44
Αnger leads to hate, hate leads to suffering.
Posted 11 November 2007 - 15:47
"The more you know yourself the less things upset you"
Posted 11 November 2007 - 15:53
AtsfteD γιατί να το πεις αυτό!!!!! (αλά erisabetsu style όπως λέει η Matsu)
Posted 11 November 2007 - 15:57