Οσον αφορα τη προβολη λες μαλακιες, ξεκηνησα με ολη τη καλη διαθεση να σας γνωρησω και να τα πουε απο κοντα, οταν εφτασα συναντησα τον Περση κατα τυχη και ανεβηκαμε στον πρωτο, οπου καθοταν ο Dante μαζι με τα υπολοιπα παιδια του φορουμ, παω κοντα τους τους μιλαω τους χαιρεταω, αλλα χωρις να αναφερω οτι ειμαι απο animegr και αυτοι ουτε να με φτυσουνε, ουτε καν γυρησανε, δυλαδη συγνωμη, πρεπει καποιος να ειναι απο μια συγκεκρημενη ομαδα για να μηλησει με καποιους, απο τη μερια μου υπεθεσα τα χειροτερα για το επιπεδο τους και ετσι δεν ηθελα να μπω στη διαδικασια να τους γνωρησω. Κοτα πιστευω οτι θα ημουν αν δεν ερχομουνα ή αν καθομουνα καθ ολη τη διαρκεια της προβολης σε μια γωνιτσα, ωστοσο το κλιμα δεν μου αρεσε και την εκανα.
Εδώ πολύ απλά θα σου πώ τι έγινε όταν εγώ πήγα στις προβολές το καλοκαίρι.Πρωτη μέρα,είχα κάτσει σε μια γωνία,μιας και δεν ήξερα κανένα και είχανε ήδη δημιουργθεί παρέες.Μόνο ο Dante με πλησίασε και με βοήθησε να μπώ κάπως στο κλίμα.Προφανώς τα παιδιά δεν με σνομπάρανε,απλά δεν με ξέρανε και πολύ απλά δεν έκανα και εγώ την κίνηση που έπρεπε.Μετά ξαναπήγα και γνώρισα κάποιους.Και μετά λίγους περρισσότερους.Και πάει λέγοντας.Όπως και να το κάνεις,κανείς από εδώ μέσα δεν είναι ο Τζόνι Ντεπ για να μαστε αναγνωρίσιμοι με τη μια.Κανείς δεν μας ξέρει,ούτε μας το χρωστά.Για αυτό κάνεις υπομονή να γνωρίσεις αυτούς που αξίζουν.Και τα παιδιά του φόρουμ,όσα έχω γνωρίσει,αν τους δώσεις χρόνο αξίζουν να τα γνωρίσεις....Όλη η στάση σου,δειχνει απλά και το τι ιδέα έχεις για τον εαυτό σου....
Καταφευγεις σε βρισιες τις οποιες δεν θα ακολουθησω αλλα θα μιλησω για την υποκρασια που εχετε εδω μεσα, οσες φορες μου ποσταρε καποιος κατι που προσπαθουσε να μου την πει η εβλεπα κατι που δεν γουσταρα παντα απαντουσα δημοσια με ποστ, πριν δυο τρεις μερες ανακαλυψα αυτο που λεγετε reputation οποτε τα καλα παιδακια του φορα σας με ειχαν κοκκινησει με οχι και τοσο ομορφα λογια, αυτο για μενα δειχνει πως η εκφυλησμενη σεξουαλικη τους ταυτοτητα αποτυπωνεται και στη συμπερηφορα τους, αδερφιστικη με λιγα λογια, βεβαια μιας και το ανακαλυψα προσπαθησα να ανταπωδωσω με τις γνωστες συνεπειες, ωστοσο επειδη μετανιωσα το λεω και χυμα οτι ειναι λουγκρες δυλαδη, οπως αυτοι με ειπανε τοσα
Το reputation εξυπνάκαι καθορίζεται από το τι κάνεις ως άτομο εδώ μέσα...το ότι έχεις όλα αυτά τα κοκκινάκια είναι αντίκτυπο του τι έχεις γράψει...Όσο για τη σεξουαλικότητα,αν δεν γουστάρεις πολύ απλά μην το κάνεις,δεν κατάλαβα δλδ ήρθε να σε αναγκάσει κανείς να κάνεις τπτ τέτοιο?Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!!!!!Το ότι υπάρχουν εδώ μέσα και άνθρωποι που μπορεί να έχουν αυτές τις προτιμίσεις δεν σου έχει περάσει απ' το νού???Είτε 1 είναι είτε περρισσότεροι δεν σημαίνει ότι έχεις δικαίομα να προσβάλεις.Έλεος,δεν σου χρωστάω κάτι,ούτε εγώ ούτε οι υπόλοιποι να βλέπω κάτι τέτοιο μπαίνοντας εδώ μέσα.Και δεν μιλάω για τις απόψεις σου,αλλά για ΤΟ ΠΩΣ ΤΙΣ ΛΕΣ!Ότι σου είπανε έγινε αφότου έδωσες εσύ το δικαίωμα.Και δεν είδα να είσαι εκεί να μας τα πείς απο κοντά αυτά...
Τελος τις συμβουλες αυτες καλυτερα να τις δωσεις στον εαυτο σου γιατι εσυ εισαι ο pervert της παρεας εισαι 31 χρονων και καθεσε και ασχολησαι ακομα με ενα καρο ακυρες για την ηλικια δραστηριοτητες ενω το παιζεις και αναρχοεπαναστατης χωρις αιτια, ενας ανθρωπος που δεν εχει πετυχει λοιπον τιποτα το μεγαλιωδες στη καριερα του (εκτος οτι εισαι global mod) δεν νομηζω να ειναι αξιος να κρινει καποιον αλλο σε οποιοδηποτε επιπεδο.
Τέλος,αν δεν κάνω λάθος,είσαι 24...λίγο ακατάλληλος να κρίνεις ένα μεγαλύτερο σου...αλήθεια,αν τα θεωρείς αυτά ανωριμότητες,τι μπήκες να κάνεις εδώ μέσα???Κρίνεις ένα άνθρωπο που ούτε ξέρεις,ούτε έχεις ιδέα τι έχει κάνει στη ζωή του...
Με λίγα λόγια Στορχατ,αν δεν μπορείς να ζήσεις με κανόνες αλληλοσεβασμού,καλύτερα πήγαινε και ζήσε έτσι
Και έχεις το θράσσος να ζητάς και συγνώμη!!!