Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#6031 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 posts

Posted 11 November 2007 - 01:58

παρόλα αυτά δεν παύεις να είσαι αντιπαθητικός

#6032 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 11 November 2007 - 04:50

οποιου μελους τα "σετακια αβαταρ/σιγκ βαλεις" ο ιδιος ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι.

Posted Image

#6033 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 11 November 2007 - 05:11

εγώ νόμιζα ότι δε σου άρεσε τόσο το σετάκι μου, αφού δε με έχεις βαθμολογήσει καλά εδώ... http://www.anime.gr/forums/art-gallery/935-rate-thy-neighbor-56.html#post75711

Παρ'οτι τα παιδιά που είμασταν μαζί μέχρι τώρα και έμαθαν το σκηνικό ότι κάποιος ΜΑΛΑΚΑΣ χρησιμοποιεί το άβαταρ και την υπογραφή μου είπαν να περιμένω αύριο το πρωί, εγώ θα ποστάρω τώρα...

Πραγματικά πόσο μίζερη και κούφια ζωή έχεις ρε παλικάρι; Ξέρεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να είσαι ο αχώνευτος των φόρα; Ή μήπως πιστεύεις ότι επειδή ασχολείται ο ιντερνετικός κόσμος μαζί σου, είσαι κάποιος;
Και με μένα που θες να μπλέξεις, σόρρυ αλλά έπαιξες και έχασες. Εγώ σε αυτή την κοινότητα δεν είμαι κανάς τσάμπα μάγκας του πληκτρολογίου όπως η πάρτη σου. Εγώ είμαι οντότητα με όνομα και επώνυμο. Ο κόσμος με έχει δει, έχει μιλήσει μαζί μου προσωπο με πρόσωπο και με έχει αξιολογήσει. Όσοι νομίζουν ότι κάνω για παρέα, με έχουν παρέα τους. Όσοι νομίζουν πάλι ότι δεν κάνω, δεν τρέχει τίποτα, δε θα χαλάσουμε τις καρδίες μας. Αλλά αυτό βγαίνει από τον Σπόνη [Βασίλης] που έχουν δει με σάρκα και οστά μπροστά τους. Και όχι κάποιον δήθεν... Εσύ είσαι ένας πουθενάς και νομίζεις ότι κάτι κάνεις τώρα... Εκτός από το να είσαι ο περίγελος των φόρα [και το τρολλ] δε βλέπω κάτι άλλο πάντως...
Γελάω με την πάρτη σου πραγματικά... Γιατί εδω μέσα είσαι ο σκληρός, ο έτσι, ο αλλιώς... Και στην προβολή ξέχασες να πάρεις το αυγουλάκι σου όπως έφευγες... Κατακρίνεις τους gay [ή αδερφάρες όπως αλλιώς λες] αλλά δεν είδα να τιμάς τα παντελόνια που φοράς. Δεν ήρθες εκεί να μας δείξεις ότι αυτός που δείχνεις μέσα εδώ είσαι και στην πραγματικότητα. Παρά λούφαξες στη γωνία σου σαν την κοτούλα.
Σου δίνω μία συμβουλή λοιπόν και αν θες την ακούς... Βγες έξω και ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΖΩΗ επιτέλους... Άλλαξε τρόπο συμπεριφοράς γιατί μονίμως ένας τίποτας θα είσαι. Κόψε την ερωτική επαφή με την παλάμη σου και ψάξε να βρεις αυτό που είδες πρώτη και τελευταία φορά όταν γεννηθηκες... Ισως τότε ξελαμπικάρεις και λίγο και καταλάβεις πόσο πραγματικά ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι...

#6034 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 11 November 2007 - 07:00

ισχυει ακομα ο διαγωνισμος για το ποιος θα κανει ποιο αργα post στο black hole;
:P
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#6035 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 11 November 2007 - 09:42

Eιμαι αναμεσα στο να σηνεχησω το δουλεμα ή να σου απαντησω σοβαρα, αλλα δεν βαριεσαι ας ειναι.

Ξεκηναω απο τα περι προφιλ στην κοινοτητα. Δεν με ενδιαφερει ποτε τι αποψη εχει για μενα καποιος που δεν εχω σε εκτιμηση, τα φορα δεν τα περνω και τοσο στα σοβαρα γιατι δεν πιστευω οτι ειναι μια αντανακλαση της πραγματικης ζωης, ωτσοσο με μερικα ατομα ετυχε και γνωρηστηκαμε και απο απο εδω αλλα και απο του gamepro και εχουμε γινει φιλαρακια ασχετα με το τι πεζει σε επιπεδο ποστ.
Οσον αφορα τη προβολη λες μαλακιες, ξεκηνησα με ολη τη καλη διαθεση να σας γνωρησω και να τα πουε απο κοντα, οταν εφτασα συναντησα τον Περση κατα τυχη και ανεβηκαμε στον πρωτο, οπου καθοταν ο Dante μαζι με τα υπολοιπα παιδια του φορουμ, παω κοντα τους τους μιλαω τους χαιρεταω, αλλα χωρις να αναφερω οτι ειμαι απο animegr και αυτοι ουτε να με φτυσουνε, ουτε καν γυρησανε, δυλαδη συγνωμη, πρεπει καποιος να ειναι απο μια συγκεκρημενη ομαδα για να μηλησει με καποιους, απο τη μερια μου υπεθεσα τα χειροτερα για το επιπεδο τους και ετσι δεν ηθελα να μπω στη διαδικασια να τους γνωρησω. Κοτα πιστευω οτι θα ημουν αν δεν ερχομουνα ή αν καθομουνα καθ ολη τη διαρκεια της προβολης σε μια γωνιτσα, ωστοσο το κλιμα δεν μου αρεσε και την εκανα.
Καταφευγεις σε βρισιες τις οποιες δεν θα ακολουθησω αλλα θα μιλησω για την υποκρασια που εχετε εδω μεσα, οσες φορες μου ποσταρε καποιος κατι που προσπαθουσε να μου την πει η εβλεπα κατι που δεν γουσταρα παντα απαντουσα δημοσια με ποστ, πριν δυο τρεις μερες ανακαλυψα αυτο που λεγετε reputation οποτε τα καλα παιδακια του φορα σας με ειχαν κοκκινησει με οχι και τοσο ομορφα λογια, αυτο για μενα δειχνει πως η εκφυλησμενη σεξουαλικη τους ταυτοτητα αποτυπωνεται και στη συμπερηφορα τους, αδερφιστικη με λιγα λογια, βεβαια μιας και το ανακαλυψα προσπαθησα να ανταπωδωσω με τις γνωστες συνεπειες, ωστοσο επειδη μετανιωσα το λεω και χυμα οτι ειναι λουγκρες δυλαδη, οπως αυτοι με ειπανε τοσα... εγω απλα δινω εναν επιθετικο προσδιορισμο της ταυτοτητας τους , τοσο καλος ανθρωπος ειμαι.
Τελος τις συμβουλες αυτες καλυτερα να τις δωσεις στον εαυτο σου γιατι εσυ εισαι ο pervert της παρεας εισαι 31 χρονων και καθεσε και ασχολησαι ακομα με ενα καρο ακυρες για την ηλικια δραστηριοτητες ενω το παιζεις και αναρχοεπαναστατης χωρις αιτια, ενας ανθρωπος που δεν εχει πετυχει λοιπον τιποτα το μεγαλιωδες στη καριερα του (εκτος οτι εισαι global mod) δεν νομηζω να ειναι αξιος να κρινει καποιον αλλο σε οποιοδηποτε επιπεδο.

ΥΓ

Μπλιααααααξ!!!
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#6036 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 11 November 2007 - 10:31

Δεν το πιστευω οτι τα διαβαζω αυτα τα πραγματα:terror2:

Ειλικρινα σας μιλαω παιδια,μου φαινεται οτι πιανουμε πατο!

Επειδη δεν ξερω σε τι να πρωτοαπαντησω απο αυτα που διαβασα (πρωτη φορα μου συμβαινει κατι τετοιο σε forum!) κανω εκληση στα μελη του forum να σταματησουν αυτη την σουρεαλστικη ακολουθια απο posts και να σοβαρευτουμε εστω και στοιχειωδως:oo:

#6037 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 posts

Posted 11 November 2007 - 10:59

Πιστεύω ότι δεν τα διαβάζω αυτά τα πράγματα.
"Mind like water is a visual metaphor for a state of
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."
Posted Image

#6038 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 11 November 2007 - 11:14

Yap muppet show γιναμε, καλο ειναι να ανακαλεσει ο Σπονης να ζητησει και συγνωμη για τις προσβολες, και εγω θα κανω το ιδιο επισης για να μη μαμαμε και το φορουμ.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#6039 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 posts

Posted 11 November 2007 - 11:15

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω το Μυστικό των Νιμ ή The secret of Nimh στα Ελληνικά;

Ευχαριστώ

Κάποιος με έχει πρήξει και με τη σειρά μου πρήζω εσάς.

:hahaha:
Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#6040 djagil

djagil

Anime Fan

• Members
  • 127 posts

Posted 11 November 2007 - 11:19

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω το Μυστικό των Νιμ ή The secret of Nimh στα Ελληνικά;

Ευχαριστώ

Κάποιος με έχει πρήξει και με τη σειρά μου πρήζω εσάς.

:hahaha:

Σε λάθος topic ποστάρεις κοίτα στο εδώ http://www.anime.gr/forums/anime-search-downloads/ το καταλληλο τόπικ
:fromabove:--> my chain <--:fromabove:

#6041 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 posts

Posted 11 November 2007 - 11:25

Σε λάθος topic ποστάρεις κοίτα στο εδώ http://www.anime.gr/forums/anime-search-downloads/ το καταλληλο τόπικ

Με βάση τις πληροφορίες που βρήκα στο γούγλη, π.χ. The Secret of NIMH (1982)

δεν είναι άνιμε.

EDIT: επιπλέον στο http://anidb.net δεν βρίσκω τίποτα, οπότε δεν είναι anime
Posted Image

#6042 djagil

djagil

Anime Fan

• Members
  • 127 posts

Posted 11 November 2007 - 11:27

Με βάση τις πληροφορίες που βρήκα στο γούγλη, π.χ. The Secret of NIMH (1982)

δεν είναι άνιμε.

ειναι animation τι να σου πω αλλά εδώ που ποστάρεις μάλλον άκρη δεν θα βγάλεις τεσπά βρήκα αυτό

RapidShare: 1-Click Webhosting

Password: rslinks.org

Sample
:fromabove:--> my chain <--:fromabove:

#6043 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 posts

Posted 11 November 2007 - 11:43

thnx:wooi2:
Posted Image

#6044 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 11 November 2007 - 11:55

τι ωραια πραγματα που διαβαζω κυριακη πρωι...

με οσα λεχθηκαν δεν θα ασχοληθω γιατι ειναι μεταξυ του ακατανομαστου, του Σπωνη, και των mods...

αλλα το παρακατω πρεπει να το σχολιασω..

Τελος τις συμβουλες αυτες καλυτερα να τις δωσεις στον εαυτο σου γιατι εσυ εισαι ο pervert της παρεας εισαι 31 χρονων και καθεσε και ασχολησαι ακομα με ενα καρο ακυρες για την ηλικια δραστηριοτητες

πρωτον, δεν νομιζω οτι εχεις και πολυ credit στο να δινεις μαθηματα ωριμοτητας, και δευτερον αφου θεωρεις τα ανιμε παιδικες και ανωριμες ασχολιες, μαλλον εισαι σε λαθος φορουμ.. αυτο νομιζω οτι λυνεται ευκολα απο τους mod μια και καλη...
Posted Image

#6045 kakarrot

kakarrot

C&F 24/7

• Members
  • 442 posts

Posted 11 November 2007 - 12:57

Σου δίνω μία συμβουλή λοιπόν και αν θες την ακούς... Βγες έξω και ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΖΩΗ επιτέλους... Άλλαξε τρόπο συμπεριφοράς γιατί μονίμως ένας τίποτας θα είσαι. Κόψε την ερωτική επαφή με την παλάμη σου και ψάξε να βρεις αυτό που είδες πρώτη και τελευταία φορά όταν γεννηθηκες... Ισως τότε ξελαμπικάρεις και λίγο και καταλάβεις πόσο πραγματικά ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι...

η συμβουλη του μηνα

my respect:nod:
Posted Image
Μην ακολουθείς το μονοπάτι.
Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.