Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#6016 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 01:07

Κατ'αρχας μετακινησε την sig και κανε κατι αλλαγές στο κείμενο αφου το παίζεις και έξυπνος και μετά αφού δεν γουστάρεις εδώ κοπάνα την και μ ασχολείσαι πια.
Δεν καταλαβαίνω γιατί χαλάς την καλή σου και γουστάρεις τέτοια πράγματα. Δεν είναι λογικό ...
Άν πιστεύεις οτι αυτό που κάνεις είναι σωστό ή λάθος ή η αντιμετώπιση σε αυτό που κάνεις είναι σωστή ή λάθος τότε δεν έχεις παρά να το συζητήσεις.

Edit τρελό: Τώρα το είδα

σημαίνει ότι γενικότερα δεν νιώθεις.

x200000000000000000000000000000
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#6017 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 01:07

Βρε καλώς το το απολωλόν πρόβατο... ήρθες πίσω στην ώρα σου, βλέπω.

Απ' όσο ξέρω, οι απόκριες αργούν ακόμα, πάντως καλό το Spawn_I cosplay σου (αν και σου λείπει η μπάρα του Global Mod... χε χε χε...).

:hehehe::hehehe::hehehe::hehehe: :hehehe::hehehe::hehehe::hehehe: :hehehe::hehehe::hehehe::hehehe:

Spoiler:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#6018 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 01:10

Τρέλα:rolleyes:
"Mind like water is a visual metaphor for a state of
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6019 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 01:14

η μπαρα οντως ειναι ενα προβλημα, και η μετακινηση της υπογραφης επισης ειναι πολυ troublesome, για το φορουμ παρεθεσα δυο τοπικς , στο οτι να ναι τοπικς, στο ενα συγκρηνοταν τα 2D εναντιων 3D παιχνιδιων!!! ΕΛΕΟΣ ετσι? και στο αλλο ενας τυπος γεμησε μια σελιδα που ελεγε πως παλευε με τον πικατσου επισης ΕΛΕΟΣ!!! στην ιδια σελιδα εχω παραθεσει και τοπικς μεσα απο το ιδιο το φορουμ που ανηκει το Thread , οταν κατι ειναι μλκια ειναι μλκια τι να κανουμε δεν σημενει πως εθηξα ολο το φορουμ.

Κεννυ θα μου φτιαξεις και τα υποληπα να ειμαι ιδιως ο Σπωνης?
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#6020 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 01:15

Πάντως πρέπει να περίμενες το δευτερόλεπτο που θα τελειώσει το τριήμερο ban...:deadga6:...αμέσως πόσταρες.
Μην χαλάς την ζαχαρένια σου για να μην χαλάμε κι εμείς την δικιά μας μαζί σου, έχουμε και σημαντικότερα πράγματα να κάνουμε στο forum από το να ασχολούμαστε με ένα άτομο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#6021 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 01:19

ναι ηθελα να δειξω τη νεα μου εμφανηση
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||

#6022 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 01:24

Πάντως πρέπει να περίμενες το δευτερόλεπτο που θα τελειώσει το τριήμερο ban...

Όντως...

Ελα ρε Strawhat, παραδέξου το... μας θέλεις κολασμένα... δεν κάνεις στιγμή χωρίς εμάς... δεν έχω δίκιο;

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#6023 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 01:27

ουτε τριημερο...LOL

YΓ τωρα το αβαταρ και η sign Μου ειναι απολυτα σωστες με τους κανονησμους του ανιμεgr και δεν εχετε δικαιωμα να τις αλλαξετε ετσι?

^
||
||
||
||

#6024 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 01:37

εντάξ... τώρα το ότι έχεις την φωτογραφία κάποιου άλλου στο αβαταρ σου δεν
ξέρω κατά πόσο συμφωνεί με τους κανόνες.

#6025 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 01:39

θα διακοψω την επικοδομητικη συζητηση με κατι αγαπημενο και σπανιο... (για οσους/οσες το θυμουνται)

Ο Παραμυθας (ΟΡ)
Youtube Video

Ο Παραμυθας (Επ1)
Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6026 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 01:43

Επειδή το ava και το sig είναι μέρος του μηνύματος πρέπει να ισχύει ο εξής κανόνας

Απαγορεύεται η αποστολή μηνυμάτων που περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο...θίγοντας και προκαλώντας τους υπόλοιπους χρήστες.

π.χ. δεν μπορείς να πεις ότι ''αν βρίζω στο ava ή στην sig δεν μπορείτε να μου την αφαιρέσετε επειδή στους κανόνες δεν λέει ότι δεν πρέπει να βρίζουμε στο ava ή στο sig''.
Τώρα όμως αναμένουμε να δούμε όταν μπει και το δει ο Spawn αν θα προσβληθεί...
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#6027 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 01:47

Nαι αλλα δεν βρηζω!!! και χρησημοποιω κατι που ειναι δοκημασμενο προκειμενου να ειμαι 100% νομημος πλεον με τους κανονες του φορουμ!!!

^
||
||
||
||

#6028 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 01:49

Lol, άρε τρέλα με κορδέλα :hahaha:

Αυτό πλάκα πλάκα το χα κάνει μια φορά στο msn αντιγράφοντας avatar κλπ ενός φίλου μου για να του κάνω πλάκα:hahaha: Αλλά τώρα σε forum είναι λίγο κάπως...
phmava.php

#6029 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 01:50

Ας πούμε ότι δεν θίγεις γιατί δεν βρίζεις όπως λες, αλλά δεν μπορείς να πεις ότι δεν προκαλείς...και όπως είπα θα δούμε τι θα πει και ο άμεσα ενδιαφερόμενος Spawn για αυτό...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6030 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 01:53

για το φορουμ παρεθεσα δυο τοπικς , στο οτι να ναι τοπικς, στο ενα συγκρηνοταν τα 2D εναντιων 3D παιχνιδιων!!!ΕΛΕΟΣ ετσι?

γιατί έλεος?

και στο αλλο ενας τυπος γεμησε μια σελιδα που ελεγε πως παλευε με τον πικατσου επισης ΕΛΕΟΣ!!!

γιατι? εγώ πιστεύω πάντως πως θα άξιζε να βάλεις κ μερικά από τα δικά σου thread σe εκείνο το forum.

επίσης: πιστεύετε ότι ο θείος σπόνις θα τ δώσει τη χαρά, να πεί ότι προσβλήθηκε?