Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#60376 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 24 December 2011 - 14:58

merii kurisumasu ^___________________^
Youtube Video

#60377 Frenzy89

Frenzy89

Moumantai

• Members
  • 100 posts

Posted 24 December 2011 - 15:02

Posted Image

#60378 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 24 December 2011 - 15:46

Σιγά σιγά πεθαίνει κι' αυτό... Άλλες χρονιές θυμάμαι γινόταν χαμός με παιδάκια να τριγυρίζουν στο χωριό, φέτος σχεδόν τίποτα...

Αυτό!

Σήμερα άκουσα το (μοναδικό) κουδούνι με γελάκια στις 9, το οποίο με ξύπνησε κιόλας αλλά χαλάλι.Μέχρι να ανοίξω την πόρτα είχαν φύγει σε επόμενο όροφο :uhh:
Μάζεψα το σπίτι και πήγε 3.Κανένα κουδούνι μέχρι τότε. Απογοητεύτηκα....

Για να παρηγορηθώ πήρα τηλέφωνο τη φίλη μου στο Εδιμβούργο και της είπα τα κάλαντα.Η συγκίνησή της μου έφτιαξε απίστευτα την διάθεση.Μου είπε τα δικά τους carols και με Σκωτσέζικη προφορά...priceless :hahaha:

Άντε καλές μας γιορτές.

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#60379 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 24 December 2011 - 16:01

Εγώ πάλι το είχα ξεχάσει ότι σήμερα είναι η μέρα για τα κάλαντα.Αφου ξύπνησε η μάνα μου και με ενημέρωσε αναρωτήθηκα γιατί δεν άκουσα κουδούνι όλο το πρωί.Είχε βγάλει το θυροτηλέφωνο το λαμόγιο η μάνα μου για να μην την ξυπνήσουν.Και με τα σου λέει εμείς είμαστε οι κακοί και η τεμπέληδες που δεν θέλουμε να μας ξυπνήσουν.
Κάτι έχω ξεχάσει και δεν μπορώ να το θυμηθώ με τίποτα όμως κάτι μεγάλο έρχεται πάντα τέτοια εποχή για εμένα(εκτώς τα χριστούγεννα).Αλλά τι δεν θυμάμαι...:hmmm:

Posted Image

#60380 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 posts

Posted 24 December 2011 - 16:03

Για να παρηγορηθώ πήρα τηλέφωνο τη φίλη μου στο Εδιμβούργο και της είπα τα κάλαντα.Η συγκίνησή της μου έφτιαξε απίστευτα την διάθεση.Μου είπε τα δικά τους carols και με Σκωτσέζικη προφορά...priceless :hahaha:

:wooi2: that's cute! μου εφτιαξε τη δική μου διάθεση τώρα! εγω νομίζω άκουσα κουδούνι, αλλα δεν παίρνω όρκο.

εμείς κάτω κύπρο, ξεκινούσαμε να λεμε τα κάλαντα 10 μέρες πριν τα χριστούγεννα, κ πάντα απογεματακι. ήμασταν συνήθως 4, κ βγάζαμε ~10 λίρες ο καθένας κ σοκολάτες! αυτές οι 10 λίρες κρατούσαν 2 μήνες.
Posted Image
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#60381 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 24 December 2011 - 16:10

Τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα. Η βασιλεία των ουρανών είναι ανοιχτή σε όλους.

#60382 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 24 December 2011 - 16:10

Τι να σας πω παιδιά, μετά από δύο ώρες προπόνηση και μετά ποτό σε παρακμιακό μαγαζάκι και ακόμα
πιο μετά σαγκριά στο σπίτι με την αδελφή μου, το τελευταίο πράγμα που θέλω να ακούσω το πρωί
με τον πονοκέφαλο είναι τα τρίγωνα και οι τσιρίδες. Ευτυχώς μόνο τα ξαδερφάκια ήρθαν για τα κάλλαντα
και γλίτωσα τις ημικρανίες.

#60383 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 24 December 2011 - 16:20

εμείς κάτω κύπρο, ξεκινούσαμε να λεμε τα κάλαντα 10 μέρες πριν τα χριστούγεννα,

10 μερες καλαντα. Χμ....

:kill4u::kill4u::kill4u::kill4u:

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#60384 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 posts

Posted 24 December 2011 - 16:25

10 μερες καλαντα. Χμ....

:kill4u::kill4u::kill4u::kill4u:

κ δεν ήμασταν το μόνο groupακι!
Posted Image
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#60385 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 24 December 2011 - 18:04

Εμενα μια φορα οταν ελεγα τα καλαντα ηταν μια που ενω ηταν στο σπιτι της δεν μου ανοιγε. Ειχε κανει το λαθος ομως να ξεχασει τα κλειδια της στην πορτα απ εξω, οποτε και την κλειδωσα μεσα κι εφυγα. Μετα βγηκε στο μπαλκονι της και εβριζε

#60386 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 24 December 2011 - 18:11

Αλητακος ο Prince. xD

Τα καλαντα ειναι μια χαρα γενικα.
Οσο μαρεσε μικρος να τραγουδω, αλλο τοσο με ξενερωνε οταν ηταν καποιος μεσα και δεν μ ανοιγε.
Γιαυτο κ δεν θελω ποτε να γινω σαν αυτους.Αν λοιπον με ξυπνησουν θα τους ανοιξω με χαρα.
ΑΝ με ξυπνησουν that is.

p.s.Jpopsuki εχει FL μεχρι 1 Ιανουαριου.

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#60387 Frenzy89

Frenzy89

Moumantai

• Members
  • 100 posts

Posted 24 December 2011 - 18:13

Εμενα μια φορα οταν ελεγα τα καλαντα ηταν μια που ενω ηταν στο σπιτι της δεν μου ανοιγε. Ειχε κανει το λαθος ομως να ξεχασει τα κλειδια της στην πορτα απ εξω, οποτε και την κλειδωσα μεσα κι εφυγα. Μετα βγηκε στο μπαλκονι της και εβριζε

:hihi2:

Σε περίπτωση που κάποιος δεν ανοίγει έχει παρατηρηθεί και το φαινόμενο αλλοίωσης των στίχων στο συγκεκριμένο σημείο:
Σ' αυτό το σπίτι που ηρθαμε,
πέτρα να μην ραγίσει,
και ο νοικοκύρης του σπιτιου.
χίλιους χρόνους να ζήσει.

:hahaha:

#60388 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 24 December 2011 - 18:14

Βασικά το έχω δει έτσι:

Σ' αυτό το σπίτι που ηρθαμε,
πέτρα να μην ραγίσει,
και ο νοικοκύρης του σπιτιου
να πάει να ψοφήσει

Posted Image

#60389 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 24 December 2011 - 18:21

Vinland Saga real life..
Youtube Video

Πόσο μου την σπάει να μου χτυπάνε κουδούνια και να είμαι ημίγυμνος στο σπίτι στο pc.:yawn2:
Posted Image

#60390 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 24 December 2011 - 18:23

και ο νοικοκύρης του σπιτιου.
χίλιους χρόνους να ζήσει.

:hahaha:

οσους ηθελα εγω θα ζησει αν δεν ανοιγε