Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#60091 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2011 - 21:09

Φακ γιέα είμαι στην καλύτερη σχολή του κόσμου.

Κέικ και κρασιά στη 1, ρακή μέχρι το βράδυ και ένας καθηγητής κουρούμπελο να μας κάνει κωλοδάχτυλα. Γουστάρω.

Έχουμε και μεις έναν τέτοιον...Καλή φάση,αλλά το κακό με τον δικό μας είναι πως όλη αυτή η χαλαρότητα και παρείστικη σχέση που έχει με μας,και με τους φοιτητές γενικότερα,περνάει και στο μάθημα

'Αμα ήταν στο σχολείο που όλα ήταν υποχρεωτικά και πήγαινα με το ζόρι θα το καραγούσταρα,αλλά σε πανεπιστήμιο δεν μου αρέσει καθόλου,ειδικά απ την στιγμή που με ενδιαφέρει το αντικείμενο που διδάσκει.Μπαίνει μισή ώρα μετά την καθορισμένη ώρα,τελειώνουμε κάνα 45λεπτο πριν,πάλι κάνα 45λεπτο διάλλειμα,συζητάμε άσχετα την ώρα της διδασκαλίας,και στο τέλος ζήτημα αν από τις 3 ώρες κάναμε πραγματικό μάθημα μισή ώρα.

Σε τέτοιες καταστάσεις χίλιες φορές το άλλο άκρο του καθηγητή που κάνει διάλεξη και του ''ότι απορίες έχετε,μετά το μάθημα'',παρά αυτό πράγμα.
Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Δημοσιευμένη  εικόνα

#60092 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2011 - 22:06

δε βρίσκεις τη Homura στο κινητό;

she is 24/7 busy. madoka is a high maintenance woman.

εγώ θέλω αυτό το ρολόι: Bernard's Watch (κανείς δεν το θυμάται-ξερει?)
Δημοσιευμένη  εικόνα
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#60093 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.012 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2011 - 01:35

Youtube Video

take that b1tch!

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#60094 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2011 - 02:35

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=r-4L7OtvQp0[/YOUTUBE]

Η πιό μαύρη σελίδα στην ιστορία της όψιμης περιόδου της Ελλάδας κατ' εμέ. Ό,τι καλό (δύναται ποτέ να) έκανε ο Α. Παπανδρέου, το γκρέμισε μπλέκοντας εγκώμια γιά τούτον εδώ, μέσα στα "μυστικά δωμάτια". "Παλιά καλά", θα μου πείτε. Τότε ήμουν εφτά χρονών και έπαιζα zelda: a link to the past, γιά την ιστορία. Οι Tool έβγαζαν το "Aenima" και οι Neurosis το "Through silver in blood". Άκυρα.

EDIT:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ, ΤΩΩΩΡΑΑΑ ΟΜΩΣ!!!!!!

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=VKsi7rtyy1A[/YOUTUBE]

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από God Clande: 15 Δεκέμβριος 2011 - 03:34

Δημοσιευμένη  εικόνα

#60095 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2011 - 05:54

Έχουμε και μεις έναν τέτοιον...Καλή φάση,αλλά το κακό με τον δικό μας είναι πως όλη αυτή η χαλαρότητα και παρείστικη σχέση που έχει με μας,και με τους φοιτητές γενικότερα,περνάει και στο μάθημα

'Αμα ήταν στο σχολείο που όλα ήταν υποχρεωτικά και πήγαινα με το ζόρι θα το καραγούσταρα,αλλά σε πανεπιστήμιο δεν μου αρέσει καθόλου,ειδικά απ την στιγμή που με ενδιαφέρει το αντικείμενο που διδάσκει.Μπαίνει μισή ώρα μετά την καθορισμένη ώρα,τελειώνουμε κάνα 45λεπτο πριν,πάλι κάνα 45λεπτο διάλλειμα,συζητάμε άσχετα την ώρα της διδασκαλίας,και στο τέλος ζήτημα αν από τις 3 ώρες κάναμε πραγματικό μάθημα μισή ώρα.

Σε τέτοιες καταστάσεις χίλιες φορές το άλλο άκρο του καθηγητή που κάνει διάλεξη και του ''ότι απορίες έχετε,μετά το μάθημα'',παρά αυτό πράγμα.

This is Panteios mon ami!Αν δε σου αρέσει, τα φτυαράκια σου και σε άλλη παραλία.Δεν θα μας χαλάσεις το Ναό επειδή εσύ θες 3ωρη διάλεξη με ακαδημαϊκό διάλλειμα.Τι το περάσαμε???

In other news...δουλειά και χαρά!

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#60096 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2011 - 08:21

Posted Image

HnH5aB0.jpg

#60097 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2011 - 08:44

Posted Image

#60098 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2011 - 08:47

Εγω χτες ξεπερασα τον εαυτο μου..

Ξυπναω στις 2 και βλεπω οτι εχει χαλασει η καρτα γραφικων μου. Δεν εδινε σημα στην οθονη και το επιβεβαιωσα οταν συνδεοντας το DVI με την υποδοχη της motherboard και δουλευε κανονικα. Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι ειχα φερει μια οθονη απο Θεσσαλονικη γιατι νομιζα οτι ειχε χαλασει η παλια (μπορει και να χαλασε πραγματικα καθως δεν το εχω κοιταξει ακομη) κανενα μηνα πιο πριν γιατι συνεβαινε το ιδιο πραγμα με τη διαφορα οτι εκεινη η οθονη εκανε ενα περιεργο θορυβο.

Και σαν να μην εφτανε αυτο, το κερασακι στην τουρτα ηταν οτι επεσα για υπνο μολις συνειδητοποιησα οτι δεν λειτουργει η καρτα γραφικων (ναι γιατι δεν μου ηρθε οτι εχει και η Motherboard υποδοχη DVI εκεινη τη στιγμη) ξαναεπεσα για υπνο και μολις ξυπνησα λιγες ωρες μετα, ειδα οτι ειχε σπασει το δοντι μου. ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΔΟΝΤΙ ΜΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ ΣΤΑ 2. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. Και μαλιστα ο ενας απο τους 2 κεντρικους κοπτηρες της πανω σειρας, οποτε δυσκολευτηκα παρα πολυ να φαω και να κοιμηθω. Οχι απο πεσιμο, οχι απο μπουνια, οχι απο οποιονδηποτε αλλο λογο που ατομα σπανε τα δοντια τους συνηθως, αλλα στον υπνο μου. Τουλαχιστον ρε γα@@το να ηταν απο μπουνια παει στο διαολο, θα ειχα μια ιστορια να πω, αλλα οχι το εσπασα στον υπνο μου. Και το ηλιθιο ειναι οτι μολις το συνειδητοποιησα, πεταχτηκα απο το κρεβατι, να πιο λιγο νερο να συνελθω, πιανω το ποτηρι στα χερια μου και επειδη σηκωθηκα πολυ αποτομα, μου επεσε η πιεση, ζαλιστηκα και επεσα προς να πισω (ευτυχως οχι τελειως) χτυπωντας το κεφαλι μου στο κομοδινο πριν προλαβω να βαλω το χερι μου κατω, με αποτελεσμα ενα καρουμπαλο στο κεφαλι, ενα σπασμενο ποτηρι, ενα χαλι μουσκεμα και να μου λειπει μισο δοντι ολα μεσα σε 1 λεπτο.

Και επειδη ειναι εκτεθειμενα τα νευρα πρεπει να παω το συντομοτερο δυνατον σε οδοντιατρο, πανω που συμμαζευα για να γυρισω στο πατρικο μου για τις διακοπες των χριστουγεννων. Το χειροτερο ειναι οτι απ' οτι μου ειπαν χρειαζεται αρκετος καιρος για να βαλεις θηκη στο δοντι, και ειδικα τωρα μεσα στα χριστουγεννα θα ειναι τραγικο να τρεχω σε οδοντιατρους και ιστοριες.

Και πανω που ελεγα οτι θα παω σπιτι και θα γα@@θω στο φαϊ, θα πρεπει να προσεχω το πως τρωω, το πως μασαω, το τι τρωω, και μεχρι και το πως πινω νερο και πως κουναω την γλωσσα μου. Ουτε να υγρανω τα χειλια μου δεν μπορω.

Τα μονο καλα της ολης υποθεσης ειτανε οτι ετσι και αλλιως σχεδιαζα να παρω καινουργια καρτα γραφηκων μεσα στις διακοπες και οτι δεν θα χρειαστει να εμφανιστω στην σχολη με το μισο μου δοντι. Οποτε ας ελπισουμε να το φτιαξω πριν τις 8 του μηνα.

I expect something great to happen in the future, because it can't get any worse (it can still rain when I go to the doctor though).

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 15 Δεκέμβριος 2011 - 08:56

#60099 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2011 - 11:21

Ποτέ μην λες ότι τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν χειρότερα!!!!!Τα έχω δει να γίνονται πάρα πολλές φορές πιο άσχημα από ότι είναι!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#60100 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2011 - 12:06

Posted Image

Posted Image

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 15 Δεκέμβριος 2011 - 12:27

stasou%2520mygdala.jpg

#60101 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2011 - 13:00

Youtube Video

Η πιό μαύρη σελίδα στην ιστορία της όψιμης περιόδου της Ελλάδας κατ' εμέ. Ό,τι καλό (δύναται ποτέ να) έκανε ο Α. Παπανδρέου, το γκρέμισε μπλέκοντας εγκώμια γιά τούτον εδώ, μέσα στα "μυστικά δωμάτια". "Παλιά καλά", θα μου πείτε. Τότε ήμουν εφτά χρονών και έπαιζα zelda: a link to the past, γιά την ιστορία. Οι Tool έβγαζαν το "Aenima" και οι Neurosis το "Through silver in blood". Άκυρα.

Mου κανει εντύπωση αυτή η τεράστια αφέλια των ανθρώπων να φωνάζουν και να χειροκροτούν για τα πιο άδεια και ανούσια λόγια.
Όταν βλέπω κάτι τέτοιες καταστάσεις απορώ αν πραγματικά νιώθουν πως υπερασπίζονται το πραγματικό δίκαιο όταν πλέον μουτζώνουν...

O6rrvsU.jpg

#60102 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.828 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2011 - 14:16

Ξ*οστινγκ Ο†ΟΞΏΞΌ 2' σκΟΞΉΞ½ μομπαιλ φοουν - εφιαλτης!
rsrGbGx.gif

#60103 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2011 - 14:42

Ποτσγκεναναφτο.

#60104 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2011 - 17:58

στο κουτί ο ανεμιστήρας της ψύκτρας σε ποια κατεύθυνση πρέπει να κοιτάει?
πόση πάστα βάζουμε?
εγώ πότε θα γίνω μάνα??? :if:

#60105 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2011 - 19:00

στο κουτί ο ανεμιστήρας της ψύκτρας σε ποια κατεύθυνση πρέπει να κοιτάει?
πόση πάστα βάζουμε?
εγώ πότε θα γίνω μάνα??? :if:

προς τα πισω.
λιγη παστα βαζεις, η οποια απλώνεται οταν βαλεις απο πανω την ψυκτρα. λογικα το σωληνάριο θα εχει και κάποιου ειδους μέτρηση
στο τελευταιο δεν μπορω να σου απαντησω :P