Εγω χτες ξεπερασα τον εαυτο μου..
Ξυπναω στις 2 και βλεπω οτι εχει χαλασει η καρτα γραφικων μου. Δεν εδινε σημα στην οθονη και το επιβεβαιωσα οταν συνδεοντας το DVI με την υποδοχη της motherboard και δουλευε κανονικα. Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι ειχα φερει μια οθονη απο Θεσσαλονικη γιατι νομιζα οτι ειχε χαλασει η παλια (μπορει και να χαλασε πραγματικα καθως δεν το εχω κοιταξει ακομη) κανενα μηνα πιο πριν γιατι συνεβαινε το ιδιο πραγμα με τη διαφορα οτι εκεινη η οθονη εκανε ενα περιεργο θορυβο.
Και σαν να μην εφτανε αυτο, το κερασακι στην τουρτα ηταν οτι επεσα για υπνο μολις συνειδητοποιησα οτι δεν λειτουργει η καρτα γραφικων (ναι γιατι δεν μου ηρθε οτι εχει και η Motherboard υποδοχη DVI εκεινη τη στιγμη) ξαναεπεσα για υπνο και μολις ξυπνησα λιγες ωρες μετα, ειδα οτι ειχε σπασει το δοντι μου. ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΔΟΝΤΙ ΜΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ ΣΤΑ 2. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. Και μαλιστα ο ενας απο τους 2 κεντρικους κοπτηρες της πανω σειρας, οποτε δυσκολευτηκα παρα πολυ να φαω και να κοιμηθω. Οχι απο πεσιμο, οχι απο μπουνια, οχι απο οποιονδηποτε αλλο λογο που ατομα σπανε τα δοντια τους συνηθως, αλλα στον υπνο μου. Τουλαχιστον ρε γα@@το να ηταν απο μπουνια παει στο διαολο, θα ειχα μια ιστορια να πω, αλλα οχι το εσπασα στον υπνο μου. Και το ηλιθιο ειναι οτι μολις το συνειδητοποιησα, πεταχτηκα απο το κρεβατι, να πιο λιγο νερο να συνελθω, πιανω το ποτηρι στα χερια μου και επειδη σηκωθηκα πολυ αποτομα, μου επεσε η πιεση, ζαλιστηκα και επεσα προς να πισω (ευτυχως οχι τελειως) χτυπωντας το κεφαλι μου στο κομοδινο πριν προλαβω να βαλω το χερι μου κατω, με αποτελεσμα ενα καρουμπαλο στο κεφαλι, ενα σπασμενο ποτηρι, ενα χαλι μουσκεμα και να μου λειπει μισο δοντι ολα μεσα σε 1 λεπτο.
Και επειδη ειναι εκτεθειμενα τα νευρα πρεπει να παω το συντομοτερο δυνατον σε οδοντιατρο, πανω που συμμαζευα για να γυρισω στο πατρικο μου για τις διακοπες των χριστουγεννων. Το χειροτερο ειναι οτι απ' οτι μου ειπαν χρειαζεται αρκετος καιρος για να βαλεις θηκη στο δοντι, και ειδικα τωρα μεσα στα χριστουγεννα θα ειναι τραγικο να τρεχω σε οδοντιατρους και ιστοριες.
Και πανω που ελεγα οτι θα παω σπιτι και θα γα@@θω στο φαϊ, θα πρεπει να προσεχω το πως τρωω, το πως μασαω, το τι τρωω, και μεχρι και το πως πινω νερο και πως κουναω την γλωσσα μου. Ουτε να υγρανω τα χειλια μου δεν μπορω.
Τα μονο καλα της ολης υποθεσης ειτανε οτι ετσι και αλλιως σχεδιαζα να παρω καινουργια καρτα γραφηκων μεσα στις διακοπες και οτι δεν θα χρειαστει να εμφανιστω στην σχολη με το μισο μου δοντι. Οποτε ας ελπισουμε να το φτιαξω πριν τις 8 του μηνα.
I expect something great to happen in the future, because it can't get any worse (it can still rain when I go to the doctor though).
Edited by Zentsugi, 15 December 2011 - 08:56.