Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 06 December 2011 - 08:04
Posted 06 December 2011 - 10:32
Όξω Π***** απ' την παράγκα! Τζους!

Posted 06 December 2011 - 10:52
Posted 06 December 2011 - 11:46
Παράγκα εεε?? Τ0 είχα πεί εγώ ότι τ θα καταντήσουμε να ζούμε σε σπίτια σαν και αυτά που έχουν στις φτωχογειτονιές της Βραζιλίας!!!!Kακή, ψυχρή κι ανάποδη! Πάλι λεφτά θες εσύ;
Όξω Π***** απ' την παράγκα! Τζους!
Καλημέρα Ryu!!!

Posted 06 December 2011 - 12:02
Καλημέρα παιδιά!
Γιορτάζω=δώρα+μουσακάς,κάναμε αποχή(προφανώς και άλλοι που κοιτάζουν το tread ενώ δεν θα έπρεπε να είναι εδώ
Posted 06 December 2011 - 12:18
Γιορτάζω=δώρα+μουσακάς,κάναμε αποχή(προφανώς και άλλοι που κοιτάζουν το tread ενώ δεν θα έπρεπε να είναι εδώ
) και αράζω για την ώρα.Ναι καλή είναι η μέρα!
Happy birthday to youuuuuu!!!!
Happy birthday to youuuuuuuuuu!!!!
Happy birthday to youuuuuuuuuuuuuuu!!!!
Happy birthday to you!!!!

Posted 06 December 2011 - 13:02
Posted 06 December 2011 - 13:13
παρανομο δεν νομιζω να ειναι. μαλλον οι υποτιτλοι πανε παρεα με την πειρατεια ...αμα κανεις λεει υποτιτλους ...παει να πει πως η αντιστοιχη ταινια ...προφανως δεν αγοραζεται... οποτε νομιζουν πως ετσι θα υπαρχει μεγαλυτερη αγοραστικη κινηση.
Posted 06 December 2011 - 13:19
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Posted 06 December 2011 - 15:08
Posted 06 December 2011 - 16:28
Γιατί ρε..?Άσχημα σου πέφτει εσένα μια καλυβούλα με μια σομπίτσα για τον χειμώνα,ένα αναπαυτικό ξύλινο κρεβατάκι,μια κούπα τσάι σαν αυτές που είχε η προγιαγιά σου και ένα καμπινεδάκι έξω από την καλυβούλα?..Παράγκα εεε?? Τ0 είχα πεί εγώ ότι τ θα καταντήσουμε να ζούμε σε σπίτια σαν και αυτά που έχουν στις φτωχογειτονιές της Βραζιλίας!!!!
Καλημέρα Ryu!!!
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Posted 06 December 2011 - 16:36
Σου προτείνω ανεπιφύλαχτα να αφήσεις την μάνα σου να τα πάρει ένα χεράκι..Με την προυπόθεση βέβαια ότι πρόκειται μόνο για ψαλίδα..Αν πάλι πρόκειται για κούρεμα ,θα το σκεφτόμουν τουλάχιστον 3 φορές..στο παρελθόν είχα και εγώ τραυματικά "μαμίστικα"κουρέματα του τύπου: "Γιατί ρε πουλάκι μου..? Είσαι σκέτη ομορφιά..Κοίτα τον καθρέφτη να δεις τι ξεχωριστό που είναι!Α!Δεν θέλω τέτια!...":unlucky:..Όπως καταλαβαίνεις,η μαμάκα είχε "πρόκοψει" πάλι!!Κάτι ξέρω για να μην πατάω εδώ και χρόνια σε αντρικά κουρεία.
Αν και εσύ λες κομμωτήριο και μάλλον πρέπει να αφήσω να φυλάγομαι.
Anyway, έχω να αντιμετωπίσω τέτοιου είδους τραυματική εμπειρία απο την πρώτη γυμνασίου.
Τώρα πηγαίνω σε ένα κομμωτήριο οπου σου παίρνουν μια περιουσία με λουσίματα κλπ αλλά τουλάχιστον σου κόβουν όσο τους λες.(0,0001 εκατοστό δηλαδή, i've gotta keep it safe)
Τώρα το δίλημμα μου είναι αν θα πάω πάλι να πληρώσω σα βλάκας για να μου πάρουν μόνο την ψαλίδα ή να εμπιστευτώ τη μάνα μου να με κουρέψει.
Πάντως θυμάμαι που μου λέγανε πέρυσι πως δε θα μακρύνει άλλο το μαλλί και τα μπροστινά έχουν φτάσει κάτω απο τα πλευρά.
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Posted 06 December 2011 - 18:12
Γιατί ρε..?Άσχημα σου πέφτει εσένα μια καλυβούλα με μια σομπίτσα για τον χειμώνα,ένα αναπαυτικό ξύλινο κρεβατάκι,μια κούπα τσάι σαν αυτές που είχε η προγιαγιά σου και ένα καμπινεδάκι έξω από την καλυβούλα?..
εγώ θέλω να κλειστώ σε μια καλύβα στο βουνό με θέα μία λίμνη να έχει κεντρική θερμανση (η καλύβα ότχι το σπίτι) και να έχει ιντερνετ.
Posted 06 December 2011 - 18:14
Κοίτα ρεύμα να έχει και τηλέφωνο για να βάλω ίντερνετ και είμαι κομπλέ. Tα υπόλοιπα είναι πολυτέλειες!!!Γιατί ρε..?Άσχημα σου πέφτει εσένα μια καλυβούλα με μια σομπίτσα για τον χειμώνα,ένα αναπαυτικό ξύλινο κρεβατάκι,μια κούπα τσάι σαν αυτές που είχε η προγιαγιά σου και ένα καμπινεδάκι έξω από την καλυβούλα?..

Posted 06 December 2011 - 19:52
Ευκολος τροπος για το αλφαβητο ΧΔ Και σε ροκ εκδοση παρακαλω