Σιγουρέψου ότι έχεις τον τελευταίο driver της κάρτας σου.Αμά είναι οκ τότε μπορεί να φταίει η ασύμβατότα στο widescreen που ανέφερε ο warchief ή και το refresh rate του monitor σου(το εχς δεί και αυτό).Στο Diablo 2 LOD and Warcraft III ναι. Τώρα αυτά δοκίμασα. Αλλά αυτά παίζω συνήθως. Κανείς που να μπορεί να βοηθήσει?
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 05 December 2011 - 15:38

Posted 05 December 2011 - 16:16
σκεφτομουν οτι για να απολαυσουμε το καλο πρεπει να υπαρχει το κακο...
και οτι ειναι ανοητο να ζηταμε ολα στην ζωη μας να ειναι ροδινα γιατι καποια στιγμη θα τα βαρεθουμε με αποτελεσμα να χαθει η μοναδικοτητα τους. πχ μας αρεσει οταν τρωμε ή οταν κοιμομαστε οταν ημαστε πεινασμενοι και κουρασμενοι. η πεινα και η κουραση ειναι κακο ομως χαρη σε αυτο απολαυανουμε το καλο! η μεταβαση απο το κακο στο καλο ειναι αυτο που μας κανει να το ευχαριστηθουμε αρα πρεπει να υπαρχει το κακο για να εκτιμησουμε κατι! αυτο το ποστ πρεπει να υπαρξει στα βιβλια των αρχαιων που θα βγουν σε 1000 χρονια...
Σε ποια postογραφία να καταταχθεί; Την αττική;
Mπορεί και να μην υπάρχει ο κόσμος...
Posted 05 December 2011 - 16:47
και οτι ειναι ανοητο να ζηταμε ολα στην ζωη μας να ειναι ροδινα γιατι καποια στιγμη θα τα βαρεθουμε με αποτελεσμα να χαθει η μοναδικοτητα τους. πχ μας αρεσει οταν τρωμε ή οταν κοιμομαστε οταν ημαστε πεινασμενοι και κουρασμενοι. η πεινα και η κουραση ειναι κακο ομως χαρη σε αυτο απολαυανουμε το καλο! η μεταβαση απο το κακο στο καλο ειναι αυτο που μας κανει να το ευχαριστηθουμε αρα πρεπει να υπαρχει το κακο για να εκτιμησουμε κατι! αυτο το ποστ πρεπει να υπαρξει στα βιβλια των αρχαιων που θα βγουν σε 1000 χρονια...
και σε τι ρυθμο ειναι σωστο να διαβαστει σε τρολικο?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=4nKUncrwRts[/YOUTUBE]
i aku the shape-shifting master of darkness...
Posted 05 December 2011 - 18:16
Posted 05 December 2011 - 20:34
Posted 05 December 2011 - 20:41
Πήγα σήμερα κομμωτήριο για καθάρισμα. Κατέληξα με ένα καρέ πούστ!κο μαλλί.
Του είπα να μου κόψει λίγο τα πλάγια να μην πετάνε τόσο. Μου έκοψε όλη τη χαίτη (την οποία την ήθελα να μου μεγαλώσει) και μου φούντωσε τα πλάγια. Επόμενη φορά που θα ξαναπάω κομμωτήριο θα είναι πριν τον στρατό.

*waving intensifies*
Posted 05 December 2011 - 20:44
Μου έκοψε όλη τη χαίτη (την οποία την ήθελα να μου μεγαλώσει) και μου φούντωσε τα πλάγια. Επόμενη φορά που θα ξαναπάω κομμωτήριο θα είναι πριν τον στρατό.
been there, done that.
Posted 05 December 2011 - 21:20
Βασικά το δύσκολο ερώτημα είναι τι χρειάζεται για να απολαύσουμε το κακό
Posted 05 December 2011 - 21:53
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 05 December 2011 - 22:00
Στο Diablo 2 LOD and Warcraft III ναι. Τώρα αυτά δοκίμασα. Αλλά αυτά παίζω συνήθως. Κανείς που να μπορεί να βοηθήσει?
Σε 10 seconds flat, βρήκα αυτά:
http://diablo2.diablowiki.net/Diablo_2_Patch_Notes_1.13
http://www.galagogame.com/diablo-2-lod-in-widescreen-resolutions/
http://www.overclock.net/t/305554/how-to-force-warcraft-3-to-display-a-high-or-widescreen-resolution
Οπότε θες patch.
Posted 05 December 2011 - 22:05
(not that anybody cares, but, oh well...)
Πήγα σήμερα κομμωτήριο για καθάρισμα. Κατέληξα με ένα καρέ πούστ!κο μαλλί.
Του είπα να μου κόψει λίγο τα πλάγια να μην πετάνε τόσο. Μου έκοψε όλη τη χαίτη (την οποία την ήθελα να μου μεγαλώσει) και μου φούντωσε τα πλάγια. Επόμενη φορά που θα ξαναπάω κομμωτήριο θα είναι πριν τον στρατό.
Κάτι ξέρω για να μην πατάω εδώ και χρόνια σε αντρικά κουρεία.
Αν και εσύ λες κομμωτήριο και μάλλον πρέπει να αφήσω να φυλάγομαι.
Anyway, έχω να αντιμετωπίσω τέτοιου είδους τραυματική εμπειρία απο την πρώτη γυμνασίου.
Τώρα πηγαίνω σε ένα κομμωτήριο οπου σου παίρνουν μια περιουσία με λουσίματα κλπ αλλά τουλάχιστον σου κόβουν όσο τους λες.(0,0001 εκατοστό δηλαδή, i've gotta keep it safe)
Τώρα το δίλημμα μου είναι αν θα πάω πάλι να πληρώσω σα βλάκας για να μου πάρουν μόνο την ψαλίδα ή να εμπιστευτώ τη μάνα μου να με κουρέψει.
Πάντως θυμάμαι που μου λέγανε πέρυσι πως δε θα μακρύνει άλλο το μαλλί και τα μπροστινά έχουν φτάσει κάτω απο τα πλευρά.
Posted 05 December 2011 - 23:34
D.Dragon δεν θα προσεχα το αλλο θρεντ,οποτε σευχαριστω για τις ενδιαφερον πληροφοριες που ποσταρες.
Κεννυ,αστο παιδι ησυχο,και σταματα να σπαμμαρεις εικονες.
U suck dude!
Gbak αδερφε,σε χασαμε,που εισαι?Σε πεθυμησα.Καλα τα ειπες στην Iri κι εσυ.
χαιρετω τους υπολοιπους xD
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Posted 05 December 2011 - 23:59
τσεκαρετε και αυτο http://lexilogia.gr/forum/showthread.php?5526-%CE%89%CE%BB%CE%B8%CE%BF%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%AE%CE%BB%CE%B8%CE%BF%CE%BD