Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#59806 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 05 December 2011 - 02:10

Posted Image
Posted Image

#59807 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 05 December 2011 - 02:36

Posted Image

Ο τύπος στο video δεν παίζεται :kakaka:.

EDIT:
Μέσα από το video του trollman έπεσα πάνω σε αυτό με το εξής φοβερό σχόλιο:

Youtube Video

i definitely have to show my mom that even hood niggas watch naruto that's how badass it it

Neccowells1777 19 hours ago

:hihi2:

ποσα respect χρειαζεται αυτο το σχολιο,εχω λιωσει!!!!!!!

#59808 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 05 December 2011 - 04:29

-

Edited by Gbak, 20 August 2019 - 23:49.

#59809 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 December 2011 - 05:14

Κοίτα να 4chanisei κάποιος (όποιος και αν είναι αυτός) το .aNiMe//gr λιγο δύσκολο. Μέχρι στιγμής αποδεδειγμένα συμβαίνει το αντίθετο.:hihi2:

Εγώ τώρα πρέπει να κάνω τον δικηγόρο του Kenny?:P Tέλοσπάντων η εκδοχή μου είναι ότι για όλα παίζει ρόλο το μέρος. Αν η ίδια συζήτηση γινόταν σε ένα one piece related forum ή ακόμη και στο subforum του .aNiMe//gr θα είχαν βάση αυτα που λες και η κατάσταση ίσως να ήταν αντίστροφη. Προφανώς όμως δεν συμβαίνει αυτό, και είναι λογικό η "ενθουσιώδης" προσέγγιση του D.Dragon με τον τρόπο που γίνεται, να μην εκλαμβάνεται θετικά από τους πάντες. Αντίθετα οι εικόνες (εφόσον αυτό είναι που σε πειράζει) αποτελούν τρόπο επικοινωνίας που χρησιμοποιεί λίγο πολύ η πλειοψηφία της κοινότητας.

*Kenny θα σου στείλω το τιμολόγιο με pm. Τιμές φιλικές*

Aυτό που με απασχολεί όμως είναι γιατί από όλα τα post που γίνονται εδώ μέσα (mine included) σε ενόχλησαν οι εικόνες του Kenny. Eίναι η επιλογή εικόνας που φταίει, ή πιστεύεις ότι δεν έδενε καλά η εικόνα με το username και το σετάκι αva/sig? Ή μήπως οι εικόνες του Kenny είναι πιο εκ4chanistiκές από όλες τις υπόλοιπες επειδή ο παράγοντας ΜOE υπερισχύει (oι εικόνες του μας καιν' γιατί είναι μανεκέν ένα πράγμα)?:hmmm:

#59810 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 05 December 2011 - 06:44

-

Edited by Gbak, 20 August 2019 - 23:49.

#59811 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 05 December 2011 - 09:11

Gbak μια συμβουλή έχω μόνο να σου δώσω. Ο έρωτας με έρωτα περνάει. Σκέψου το.

xbJ3b2w.jpeg

#59812 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 05 December 2011 - 09:18

Gbak μια συμβουλή έχω μόνο να σου δώσω. Ο έρωτας με έρωτα περνάει. Σκέψου το.

Αχ, so true dat.

#59813 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 05 December 2011 - 13:53

Όταν λες "εμείς" εννοείς εσύ,ο εαυτός σου, ο φανταστικός σου,φίλος και το φάντασμα του Ναπολέωντα που πετάει πάνω από τον ώμο σου?

Πες μου κι άλλα.... *σημειώνει στο τεφτέρι της*

Μου θυμισες που οταν βλεπω ανιμε και θελω να πεθανει καποιος λεω στο "shinigami" μου τον popo να τον σημειωσει στον death note του,και οταν βλεπω μια μελοδραματικη σκηνη λεω στο κατοικιδιο μου το γουινι να φαει το μελι.

IMAGINARY FRIENDS ROOOCK:angelr:

sc5bab.jpg

#59814 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 05 December 2011 - 14:18

Θέλω τη βοήθεια σας παιδιά. Αγόρασα μια Samsung SyncMaster E2220 21.5 inch. Όλα οκ με την ανάλυση, αλλά όταν τρέχω κάποιο παιχνίδι που εμφανίζει 2 μαύρες γραμμές από τα πλάγια. Δεν το τρέχει σε πλήρη οθόνη. πως μπορώ να το διώξω αυτό και να τα απολαμβάνω σε πλήρη οθόνη?

Βοήθεια κάποιος? Έχω τα windows 7. Nvidia GForce 9800 GT 1Gb μνήμη.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#59815 Frenzy89

Frenzy89

Moumantai

• Members
  • 100 posts

Posted 05 December 2011 - 14:26

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σε μένα όταν παίζω PS1 games στο pSX, ενώ όλα τα άλλα games δείχνουν κανονικά σε full screen. Υποθέτω ότι είναι θέμα emulator στην δικιά μου περίπτωση. Σου εμφανίζει τις γραμμές γενικά σε όλα τα games?

#59816 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 05 December 2011 - 14:57

Στο Diablo 2 LOD and Warcraft III ναι. Τώρα αυτά δοκίμασα. Αλλά αυτά παίζω συνήθως. Κανείς που να μπορεί να βοηθήσει?

Tiger-stock-blog-header.jpg

#59817 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 05 December 2011 - 15:03

Αφού δεν έχουν φτιαχτεί για widescreen μωρέ αυτά. Αν δεν αλλάζει από τις επιλογές κανένα patch βρες, πιθανότατα υπάρχει για τα συγκεκριμένα.

#59818 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 December 2011 - 15:10

Μου θυμισες που οταν βλεπω ανιμε και θελω να πεθανει καποιος λεω στο "shinigami" μου τον popo να τον σημειωσει στον death note του,και οταν βλεπω μια μελοδραματικη σκηνη λεω στο κατοικιδιο μου το γουινι να φαει το μελι.

IMAGINARY FRIENDS ROOOCK:angelr:

Σε κάθε χωριό ένας τρελός στο δικό μας όλοι :hahaha::hahaha::hahaha:

#59819 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 05 December 2011 - 15:20

Εγώ πάντα ήθελα έναν Tyler Derden.
Posted Image

#59820 LEGNEREDNAV

LEGNEREDNAV

*Don't be like me*

• Banned
  • 4 posts

Posted 05 December 2011 - 15:29

σκεφτομουν οτι για να απολαυσουμε το καλο πρεπει να υπαρχει το κακο...
και οτι ειναι ανοητο να ζηταμε ολα στην ζωη μας να ειναι ροδινα γιατι καποια στιγμη θα τα βαρεθουμε με αποτελεσμα να χαθει η μοναδικοτητα τους. πχ μας αρεσει οταν τρωμε ή οταν κοιμομαστε οταν ημαστε πεινασμενοι και κουρασμενοι. η πεινα και η κουραση ειναι κακο ομως χαρη σε αυτο απολαυανουμε το καλο! η μεταβαση απο το κακο στο καλο ειναι αυτο που μας κανει να το ευχαριστηθουμε αρα πρεπει να υπαρχει το κακο για να εκτιμησουμε κατι! αυτο το ποστ πρεπει να υπαρξει στα βιβλια των αρχαιων που θα βγουν σε 1000 χρονια...