Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#59731 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 01 December 2011 - 18:38

Καλό μήνα και σε σένα Metal.
Παδιά ποιός από εδώ έχει Hol??? Άλλαξά σήμερα σε Hol γιατί λέει είχε ένα πακέτο προσφορά λόγο χριστουγέννων.Επίσης εδώ έχουμε οπτικές ίνες οπότε είπα να το εκμεταλευτώ.Αλλά δεν ξέρς την σημπεριφορά των γραμμών της είναι σταθερή???

Η τρύπα είναι η καλύτερη εταιρία που υπάρχει, Ούτε «πέφτει» το ίντερνετ ,ούτε παίνεις μικρότερες ταχύτητες από όσο πλήρωσες. Μην το σκέφτεσαι. Βάλε HOL .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#59732 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 01 December 2011 - 18:39

Παδιά ποιός από εδώ έχει Hol??? Άλλαξά σήμερα σε Hol γιατί λέει είχε ένα πακέτο προσφορά λόγο χριστουγέννων.Επίσης εδώ έχουμε οπτικές ίνες οπότε είπα να το εκμεταλευτώ.Αλλά δεν ξέρς την σημπεριφορά των γραμμών της είναι σταθερή???

Έχω εγώ και κατά τη γνώμη μου είναι αρκετά φτηνή με μπόλικα πακέτα και αρκετά γρήγορες ταχύτητες αλλά από αξιοπιστία δεν τα πάει και τόσο καλά. Τις τελευταίες 2 βδομάδες δεν είχα internet (βέβαια αυτό μπορεί να οφείλεται στην περιοχή που ζω) για 3 μέρες και εκτός αυτού μπέρδεψαν τη γραμμή μας με των από πάνω και έγινε ένας χαμός διότι όταν είχαμε εμείς ανοιχτό το modem συνδέονταν οι από πάνω και το ανάποδο :P
Πάντως σε σχέση με άλλες εταιρίες συμφέρει περισσότερο.

#59733 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 01 December 2011 - 18:48

Ι see...anyway. Τώρα την έκανα την αίτηση.Πάντως το πακέτο συμφέρει γιατί ήδη πιάνω 17mbps με το χαλκοκαλώδιο.Οπότε περιμένω να περάσει τα 20 με την οπτική.Και είναι και φτηνότερο από το φοιτιτικό conn-x παρόλο που τώρα θα έχω και απεριόριστα thl στο σταθερό ,πού δεν είχα πριν.

Posted Image

#59734 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 01 December 2011 - 20:06

Ι see...anyway. Τώρα την έκανα την αίτηση.Πάντως το πακέτο συμφέρει γιατί ήδη πιάνω 17mbps με το χαλκοκαλώδιο.Οπότε περιμένω να περάσει τα 20 με την οπτική.Και είναι και φτηνότερο από το φοιτιτικό conn-x παρόλο που τώρα θα έχω και απεριόριστα thl στο σταθερό ,πού δεν είχα πριν.

Πολύ αμφιβάλω αν θα περάσεις τα 17, μη πέσεις και πιο κάτω. Οπτική ίνα έχουν υποθέτω μέχρι το dslam που πάλι υποθέτω είναι δικό τους όποτε θα έχουν και άλλο ratio χρηστών από τον ΟΤΕ. Ο ΟΤΕ πάντως σίγουρα συνδεόταν με τα δικά του κέντρα μέσω οπτικού backbone, μας είχαν πάει εκδρομή στον ΟΤΕ της Λαμίας και μας έδειχναν τα dslam.
rsrGbGx.gif

#59735 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 01 December 2011 - 20:58

Hmm i see... κοίτα την προσφορά την έκαναν μόνο σε φοιτητές και σε συγκεκριμένες περιοχές οπότε πιστεύω ότι θα είμαι σε περιοχή που έχουν ίνες.(ήρθαν σπίτι για να μου κάνουν την προσφορά).Anyway η καινούρια σύνδεση θα ισχύει από αρχή του χρόνου οπότε τότε θα δώ αποτελέσματα...

Posted Image

#59736 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 01 December 2011 - 21:39

HOL έχω. Άρτια.

Στην Καβάλα στο πατρικό μου έχω Conn-X, πιάνω τα 19mbps, οπτικές ίνες. Κάποιοι φίλοι μου με HOL πιάνουν 22mbps.
Εδώ που είμαι τώρα οπτικές ίνες δεν έχει αλλά το 12mbps το πιάνω, με μηδαμινό ping και φοβερή σταθερότητα. Τέτοια δεν έχω με τον OTE.
Αλλά για μένα πάντα ο ΟΤΕ θα είναι ο καλύτερος <.<

#59737 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 01 December 2011 - 21:39

Hmm i see... κοίτα την προσφορά την έκαναν μόνο σε φοιτητές και σε συγκεκριμένες περιοχές οπότε πιστεύω ότι θα είμαι σε περιοχή που έχουν ίνες.(ήρθαν σπίτι για να μου κάνουν την προσφορά).Anyway η καινούρια σύνδεση θα ισχύει από αρχή του χρόνου οπότε τότε θα δώ αποτελέσματα...

Α δηλαδή ήρθε ένα παιδί με φάκελο που λέει για την μείωση του τηλεφώνου ήρθαμε? :P
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#59738 Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 01 December 2011 - 21:45

Lol. Σήμερα είχε πορείες στο κέντρο και απεργίες εργαζομένων εργοστασίων. ΒΑΒΟΥΡΑ και καθυστέρηση. Και οι βρωμοτράπεζες... Οι ταμίες απεργούσαν! Να είναι καλά μια κοπελιά από το γραφείο της με είδε λίγο πριν φύγω, απογοητευμένος, και με εξυπηρέτησε... Ήταν και γλυκιά και όμορφη :blush2:

#59739 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 01 December 2011 - 21:53

Lol. Σήμερα είχε πορείες στο κέντρο και απεργίες εργαζομένων εργοστασίων. ΒΑΒΟΥΡΑ και καθυστέρηση. Και οι βρωμοτράπεζες... Οι ταμίες απεργούσαν! Να είναι καλά μια κοπελιά από το γραφείο της με είδε λίγο πριν φύγω, απογοητευμένος, και με εξυπηρέτησε... Ήταν και γλυκιά και όμορφη :blush2:

Αποφάσισε ή με τις τράπεζες θα είσαι με τους ταμίες!
rsrGbGx.gif

#59740 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 01 December 2011 - 22:19

Α δηλαδή ήρθε ένα παιδί με φάκελο που λέει για την μείωση του τηλεφώνου ήρθαμε? :P

Κάτι τέτοιο μου είπε λέει είναι δώρο η προσφορά επειδή είναι χριστούγεννα "LOL" !!!!

Posted Image

#59741 Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 01 December 2011 - 23:17

Αποφάσισε ή με τις τράπεζες θα είσαι με τους ταμίες!

Μα αφού..

WHAT SORCERY IS THIS

#59742 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 02 December 2011 - 03:04

Αναρωτιέμαι αν ο αριθμός 495 έχει τίποτα να κάνει με το βιβλίο http://en.wikipedia.org/wiki/And_Then_There_Were_None

If not

Spoiler:

Επιτέλους η θεωρία μου επιβεβαιώνεται!

Spoiler:

phmava.php

#59743 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 02 December 2011 - 14:17

βρήκα κοπέλα για τον Jiraiya

στο 06:20 [media]http://www.youtube.com/watch?v=eeBMXiWqoS8&feature=related[/media]

#59744 Frenzy89

Frenzy89

Moumantai

• Members
  • 100 posts

Posted 02 December 2011 - 18:57

Posted Image

#59745 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts