Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#58111 Goutcou

Goutcou

Deal with it!

• Members
  • 110 posts

Posted 24 September 2011 - 14:26

Τις τελευταίες δέκα μέρες νιώθω ότι όπου κι αν πάω, ο Χατζιηγιάννης με ακολουθεί Oo

Ακούς το καζανάκι της τουαλέτας και νομίζεις πως είναι ο σκύλος σου που έκανε την ανάγκη του και μετά συνειδητοποιείς ότι δεν τον έχεις εκπαιδεύσει για κάτι τέτοιο?

Βάζεις το πιάτο στο τραπέζι, γυρνάς την πλάτη σου για 5 δευτερόλεπτα και το πιάτο έχει εξαφανιστεί?

Αφήνεις τα κλειδιά του αυτοκινήτου (λέμε τώρα) στο σαλόνι και τα βρίσκεις στην κουζίνα?

Κλειδώνεις το βράδυ το σπίτι και το πρωί βρίσκεις ξεκλείδωτα?

Σε γλύφει κάποιος το πρωί στο πρόσωπο και νομίζοντας πως είναι ο σκύλος σου του λες "Μη Τζακ..φύγε!" και ανοίγεις τα μάτια σου και βλέπεις τον σκύλο σου να κοιμάται στο πάτωμα?

:Ο:Ο:Ο:Ο:Ο:Ο

"Yes, that was a banana. No one expects the banana."

#58112 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 24 September 2011 - 14:33

Ακούς το καζανάκι της τουαλέτας και νομίζεις πως είναι ο σκύλος σου που έκανε την ανάγκη του και μετά συνειδητοποιείς ότι δεν τον έχεις εκπαιδεύσει για κάτι τέτοιο?

Βάζεις το πιάτο στο τραπέζι, γυρνάς την πλάτη σου για 5 δευτερόλεπτα και το πιάτο έχει εξαφανιστεί?

Αφήνεις τα κλειδιά του αυτοκινήτου (λέμε τώρα) στο σαλόνι και τα βρίσκεις στην κουζίνα?

Κλειδώνεις το βράδυ το σπίτι και το πρωί βρίσκεις ξεκλείδωτα?

Σε γλύφει κάποιος το πρωί στο πρόσωπο και νομίζοντας πως είναι ο σκύλος σου του λες "Μη Τζακ..φύγε!" και ανοίγεις τα μάτια σου και βλέπεις τον σκύλο σου να κοιμάται στο πάτωμα?

:Ο:Ο:Ο:Ο:Ο:Ο

O δικός μου έχει μάθει να πίνει νερό από την βρύση του μπάνιου(αν και πρέπει να του την ανοίξεις).

Posted Image

#58113 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 24 September 2011 - 14:42

hi ppl...just passing by, don't mind me.:yawn2:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#58114 Goutcou

Goutcou

Deal with it!

• Members
  • 110 posts

Posted 24 September 2011 - 14:43

O δικός μου έχει μάθει να πίνει νερό από την βρύση του μπάνιου(αν και πρέπει να του την ανοίξεις).

Αχαχαχα.. Να τον μάθεις να βάζει νερό σε ποτήρι! :8): Εμένα ο γάτος μου ανοίγει την πόρτα και φεύγει και γυρνάει από το μπαλκόνι! Μαγικό? Αχαχαχαχα..

#58115 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 24 September 2011 - 14:46

Αχαχαχα.. Να τον μάθεις να βάζει νερό σε ποτήρι! :8): Εμένα ο γάτος μου ανοίγει την πόρτα και φεύγει και γυρνάει από το μπαλκόνι! Μαγικό? Αχαχαχαχα..

Καλή ιδέα αλλά θα την ξέχναει ανοιχτή τη βρύση οπότε δεν λέει να τον μάθω!!!:canthelp:

Posted Image

#58116 Goutcou

Goutcou

Deal with it!

• Members
  • 110 posts

Posted 24 September 2011 - 14:50

Καλή ιδέα αλλά θα την ξέχναει ανοιχτή τη βρύση οπότε δεν λέει να τον μάθω!!!:canthelp:

Ε τι τώρα? Τσάμπα νερό θα χαλάμε? Άσε που μπορεί να πλημμυρίσετε κιόλας! Χαχαχα

#58117 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 24 September 2011 - 15:04

Ε τι τώρα? Τσάμπα νερό θα χαλάμε? Άσε που μπορεί να πλημμυρίσετε κιόλας! Χαχαχα

Ε μα είσαι μεσ' στο μυαλό μου !!!

Posted Image

#58118 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 24 September 2011 - 15:53

Εμένα πάντως το κλοουνόψαρο που είχα στο ενυδρείο μπορούσε να κολυμπήσει από την μία άκρη ως την άλλη. :moeee:

#58119 Goutcou

Goutcou

Deal with it!

• Members
  • 110 posts

Posted 24 September 2011 - 15:55

Εμένα πάντως το κλοουνόψαρο που είχα στο ενυδρείο μπορούσε να κολυμπήσει από την μία άκρη ως την άλλη. :moeee:

Πρέπει να ξόδεψες πολλές ώρες εκπαιδεύοντας το για κάτι τέτοιο ε?! :blingeye2:

#58120 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 24 September 2011 - 17:16

Aκους ενα παραπανω βημα οταν σταματας και νιωθεις μια παρουσια να σε κοιταει οταν κοιμασαι????:hihi2:

Way too much Higurashi...

#58121 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 24 September 2011 - 17:37

Εγώ πάλι έχω εκπαιδεύσει τον αδερφό μου να κάνει οτι κάνουν τα ζωάκια σας :kakaka:
Posted Image

#58122 Goutcou

Goutcou

Deal with it!

• Members
  • 110 posts

Posted 24 September 2011 - 17:41

Εγώ πάλι έχω εκπαιδεύσει τον αδερφό μου να κάνει οτι κάνουν τα ζωάκια σας :kakaka:

Δηλαδή δηλαδή? Κολυμπάει σε ενυδρεία, πίνει νερό από την βρύση (χωρίς ποτήρι) και όταν φεύγει γυρνάει από το μπαλκόνι? :Ο

#58123 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 24 September 2011 - 17:56

Αμέ! Μάλιστα σκέφτομαι να τον εκπαιδεύσω να μου φέρνει και τις παντόφλες όταν ξυπνάω, να μου φέρνει την εφημερίδα και εγώ να του δίνω μπισκοτάκι για ανταμοιβή και αυτός να κουνάει χαρούμενα
Spoiler:
:Ρ :Ρ :Ρ lol

#58124 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 24 September 2011 - 17:59

Αυτό θέλω να το δώ!!!!

Posted Image

#58125 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 24 September 2011 - 18:00

Αμέ! Μάλιστα σκέφτομαι να τον εκπαιδεύσω να μου φέρνει και τις παντόφλες όταν ξυπνάω, να μου φέρνει την εφημερίδα και εγώ να του δίνω μπισκοτάκι για ανταμοιβή και αυτός να κουνάει χαρούμενα

Spoiler:
:Ρ :Ρ :Ρ lol

Για μια στιγμή με τρόμαξες, έτσι;

Ξέρεις, οι άνδρες έχουμε και κάτι άλλο που κρέμεται και μπορούμε να το κουνάμε χαρούμενα...

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||